Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Klipsch Klipschorn AK6 frontsugárzó (American Walnut), dió

Klipsch
9.399.999 Ft
Menny.:pár
Klipsch Klipschorn AK6 frontsugárzó (American Walnut), dió
Kép 1/9 - Klipsch Klipschorn AK6 frontsugárzó (American Walnut), dió
Kép 2/9 - Klipsch Klipschorn AK6 frontsugárzó (American Walnut), dió
Kép 3/9 - Klipsch Klipschorn AK6 frontsugárzó (American Walnut), dió
Kép 4/9 - Klipsch Klipschorn AK6 frontsugárzó (American Walnut), dió
Kép 5/9 - Klipsch Klipschorn AK6 frontsugárzó (American Walnut), dió
Kép 6/9 - Klipsch Klipschorn AK6 frontsugárzó (American Walnut), dió
Kép 7/9 - Klipsch Klipschorn AK6 frontsugárzó (American Walnut), dió
Kép 8/9 - Klipsch Klipschorn AK6 frontsugárzó (American Walnut), dió
Kép 9/9 - Klipsch Klipschorn AK6 frontsugárzó (American Walnut), dió
Gyártó cikkszám: 1066445
Cikkszám: 0743878037302
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
9.399.999 Ft
Menny.:pár

Leírás

 

 

KLIPSCHORN AK6 frontsugárzó


Az ikonikus Klipschorn az eredeti, háromutas, teljes kürttel ellátott hangszóró, amely megalapozta a Klipsch márkát. A legújabb kiadása során ez a történelmi hangszóró vadonatúj neodímium hangszóróval, prémium kábelporttal és teljesen zárt kialakítással büszkélkedhet a rugalmas elhelyezés érdekében.


Jellemzők:

  • Teljesen kürttel terhelt háromutas hangszóró
  • Teljesen új Neodímium hangszóró
  • Teljesen új zárt alacsony frekvenciájú kürt-kialakítás
  • Prémium bemeneti és vezeték menedzsment rendszer
  • USA-ban tervezték és gyártották
 

TELJES MÉRETÉT KITÖLTŐ KÜRT
A Klipschorn az egyetlen teljesen kürttel ellátott hangszóró, amely a fogyasztók számára elérhető. Háromutas rendszerének köszönhetően minden meghajtó egy kürttel van összekötve és optimalizálva működik az egyedi átviteli sávban. Ez lehetővé teszi a Klipschorn számára, hogy megdöbbentően 10-20-szor hatékonyabb legyen, mint más hagyományos hangszóró. A nagyobb hatékonyság nagyobb akusztikus teljesítményt eredményez, amelyet lényegesen kevesebb erőfeszítéssel generálnak. Az eredmény a lehető legtisztább, legdinamikusabb hang az egész zenei tartományban.

 
 

NEODIMIUM MAGASSUGÁRZÓ
A Klipschorn neodímium magassugárzóval rendelkezik, 1”-os poliimid membránnal és rézbevonatos alumínium hangtekercsel. Ez a könnyű membrán szerelvény és a nagy szilárdságú mágnesszerkezet megteremti a magassugárzó rendkívül magas 109dB érzékenységét és ez teszi a leghatékonyabbá. Ha a 90°x40°-os Tractrix® Horn-hoz csatlakozik, a tweeter új teljesítményszinteket állít fel a dinamikus tartomány és a kimenet számára. A fázisdugó kialakítása kiterjeszti a nagyfrekvenciás teljesítményt 20 kHz-re, azaz a legfinomabb magas frekvenciájú részleteket jobban hallod, mint eddig.

 
 

ZÁRT SZEKRÉNY
A Klipschorn alacsony frekvenciájú kürtjét átalakították és most teljesen be van zárva a szekrénybe. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy a hangszórókat szorosan a hallgatóhely sarkában kell elhelyezni. A hangszórónak csak a sarok közvetlen közelében kell lennie, hogy megvalósítsa a kürt teljes teljesítményét. Ezenkívül a mellékelt hátlap rugalmasságot biztosít a hangszóró elfordításához a legjobb sztereo képalkotás elérése érdekében.

 
 

PRÉMIUM BEMENET + KÁBELKEZELÉS
A Klipschorn rendezett felülettel rendelkezik, amely nemcsak javítja a hangszóró megjelenését, hanem javítja a kábelrendezést is, így a hangszóró kábelei el vannak rejtve. A Klipschorn prémium, alumínium bemeneti panele nagy, kiváló minőségű hangszórókábelekkel rendelkezik. Erős, sokoldalú és minőségi kötőoszlopok biztosítják a kétvezetékes vagy a Bi-Amp képességet.

 
 

KÖZÉPTARTOMÁNY
Paul W. Klipsch szerint „a középtartomány az, ahol élünk” és ez a hangszórók kialakításának egyik legkritikusabb része. A Klipschorn középtartománya 1 ½”-os kompressziós meghajtókat használ, amelyek nagy hatékonyságú exponenciális Horn-hoz vannak illesztve és ezzel maximalizálva a rendszer teljesítményét. Ennek eredményeként az erősítő és a hangszóró kevesebb torzítást eredményez.

 
 

MEGFELELŐ PÁROSÍTÁS
A Heritage sorozat hangszóróinak mindegyike párosítva van egymáshoz, amelyek ugyanabból a fából készülnek. Minden szekrény illeszkedik egymáshoz, hogy a párban lévő hangszórók gyakorlatilag azonosak legyenek megjelenésükben, hangzásukban. Mindegyik készterméket megvizsgálják és sorozatszámmal látják el, ezzel biztosítva, hogy minden Heritage sorozat hangszórója aprólékosan készítve hagyja el a gyárat.

 
 

GONDOSAN TERVEZETT SZEKRÉNY
A Klipschorn minden alkotóeleme tartósra épült. A Klipsch mindig is szem előtt tartotta a hangszóró kabinetjének egyedülálló és kritikus szerepét a hangvisszaadási folyamatban. A Hope-i (AR) kézművesektől az Indianapolis állambeli mérnököktől kezdve a Klipsch rendkívüli hangsúlyt fektetett a szekrény tervezésére. Több mint száz falemezből készítve a Klipschorn házat csak a legmagasabb minőségű ragasztókkal és kötőelemekkel szereljük össze.

 
 

A STÍLUS
A Klipschorn egy teljesen új logóval és deluxe ezüst metál ráccsal rendelkezik a nosztalgikus esztétika érdekében, amely emlékeztet ezen ikonikus hangszóró kezdeteire.

 
 

A NAGY AMERIKAI HANGFAL GYÁRTÓ
Paul W. Klipsch mérnök, feltaláló, őrült és elismert zseni volt. Életét arra áldozta, hogy a világot jobb hangzásba hozza. 1946 óta a KLIPSCH Company folytatja alapítójának szenvedélyét a legjobb otthoni hangélmény elérése érdekében. Nem egy hangszórót - hanem egy amerikai audiótörténeti darabot vásárolsz - amely több mint 70 éves tapasztalatra épül.

Paraméterek

Kiszerelés 1 pár
Hangfal típusa frontsugárzó
Frekvencia tartomány 33Hz-17kHz(+-) 4dB
Érzékenység 105dB @ 1watt/1meter
Teljesítmény 100 w max continuous (400 w csúcs)
Érzékenység 121dB SPL
Névleges impedancia 8 ohm
Magassugárzó K-77-F 1" (2.54cm) Phenolic diaphragm compression driver
Középsugárzó K-55-X 2" (5.08cm) Phenolic diaphragm compression driver
Mélysugárzó K-33-E 15" (38.1cm) Fiber-composite cone / horn-loaded with a trihedral exponential folded
Keresztváltó frekvencia HF:4500 Hz , MF:450 Hz
Kabinet anyaga Birch Plywood & MDF
Kabinet kialakítása Fully horn-loaded
Csatlakozás 5-way binding posts / Bi-wire capable
Méretek 50 .75 H (128.91 cm) x 31.25 W (79.38 cm) x 28.25 D (71.75 cm)
Súly 79 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Videók