Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Multiroom

Mi az a többszobás rendszer?

A többszobás rendszert a lakás bármelyik pontjából hallgathatjuk és vezérelhetjük. Akármelyik szobában élvezhetjük a zenét, vagy hallgathatjuk a rádiót egyetlen gombnyomásra. A többszobás rendszereknek az USA-ban jelentős hagyomá- nya van, csaknem negyven éve alkalmazzák mind a házak belső, mind külső terében. A többszobás rendszerekkel a különböző helyiségekben egyforma szolgáltatási színvonal biztosítható. Minden szobában egyformán tudjuk be- vagy kikapcsolni a zenét, szabályozni a hangerőt. Akármerre megyünk otthonunkban a hangzás minősége mindenhol olyan lehet, amilyennek megálmodtuk.

Egy modern otthonban, irodában zene hallgatásához már elengedhetetlen egy intelligens hangrendszer. Egy jó hotel vagy bár várójában, sőt mellékhelyiségében is kellemes zene szól. Egy modern házon belül már nem irreális elvárás, hogy ott és olyan hangerővel szóljon a zene, ahogy csak szeretnénk. Ezt hívják multiroom rendszernek. Ráadásul a multiroom audio rendszerünk bárhonnan letudja játszani a zenéket, akár a telefonunkról, hálózatunkba található számítógépünkről, NAS média tárolónkról.

Az otthonunkban ülve bajlódás nélkül beállíthatjuk kedvenc zenéinket. Ön mit szeret hallgatni az egyes helyiségekben? A kandalló előtt egy jó jazz vagy komolyzene, a konditeremben egy pörgős zene, gyertyafényes vacsorához egy kis romantikus, vagy a barátokkal egy kis bulizós a kerti grillsütéshez.

Egyszerű és kényelmes

Bármelyik helyiségből be- és kikapcsolhatjuk a rendszert, szabályozhatjuk a hangerőt, illetve kiválaszthatjuk a hallgatni kívánt műsorforrást. Mindezt egyetlen gombnyomással tehetjük meg a telefonon vagy tableten elérhető ingyenes aplikáció segítségével. Az alkalmazással kezelhetjük a forráskészülékek (Erősítő, Lejátszó, hangszóró, stb.) egyéb funkcióit is (indítás, megállás, pillanat állj, számválasztás, stb.).

Költségtakarékos

Nem kell minden egyes helyiségbe külön erősítőt és lejátszót, rádiót, stb. vásárolni és azokat ott elhelyezni. Igény szerint a rendszerünk könnyedén és költséghatékonyan bővíthető több zónára.

Könnyen kezelhető

Minden helyiség ugyanazzal az egyszerű alkalmazással kezelhető a rendszerben, így nincs szükség az egyes szobában elhelyezett különböző ké- szülékek kezelésének megtanulására.

Party üzemmód

A rendszer programozható, így például „Party” üzemmódban minden szobában egyszerre csendül fel ugyanaz a zene, helyiségenként előre beállított hangerővel. Igény szerint az összes helyiség műsorforrását és hangerejét egyszerre változtathatjuk.

Hangzás az igényeknek megfelelően

A legjobb ár/minőség elérése érdekében az adott szobák rendeltetéséhez maximálisan illeszkedő hangsugárzókat választhatunk. A konyhában mennyezetbe építhetőt, a nappaliban Hi-Fi minőségűt, amely elmélyült zenehallgatást tesz lehetővé, a fürdőben pedig páraálló, fehér színű hangsugárzót. De a kert és más kültéri megoldás is lehetséges.
 

 
Válasszon az alábbi gyártók által elérhető vezetéknélküli rendszerek közül és ismerje meg az egyes szolgáltatásaikat, vagy keressen általánosan hangszóróra vagy egyéb kiegészítőre, erősítőre, NAS rendszerre az alábbi menüpontokban
Nézet:
Rendezés:
2.699.999 Ft
Előrendelhető
Cikkszám: 4957812640916
Összehasonlítás
Loading...
Szűrő feltételek
Termék ára
Gyártó
Szín
Hangfal típusa
Hálózati funkciók (DLNA)
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Raktáron
Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK