Termékek Menü
   

Tesztek

2018-04-19 13:11:24
Marantz PM8006 sztereó erősítő teszt Talán ez lehetett a Marantz PM8006 iránymutató mottója, hiszen az elődje, mind felépítésben, mind hangzásvilágban magas szintet képviselt a kategóriájában, mindezt egy több mint korrektnek mondható vételár ellenében. Rettentően könnyű dolgunk lenne abban az esetben, ha korábban lett volna lehetőségünk tesztre fogni a PM8005 erősítőt is, hiszen akkor csak azt pár apró eltérést kellene bemutatnunk, amivel az utód rendelkezik, ám így még több okunk van elmerülni minden apró részletben.
2018-04-17 10:17:10
Jamo S 808 SUB aktív mélyláda teszt A Jamo lecserélte komplett Studio szériáját és az új családnak dedikált két aktív mélynyomót is, melyek közül most a kisebbet próbáltuk ki, hogy megtudjuk, mire számíthatunk a belépő kategóriától? A hajdanán skandináv földön útjára induló Jamo nevet úgy igyekeznek megőrizni a fejlesztők, hogy egyúttal egy kis letisztultság és praktikum is keveredjen az összképben.
2018-04-06 14:17:21
Jamo S 803  hangfal teszt A Jamo a Klipsch szárnyai alatt futó márkanév és ez többé-kevésbé visszaköszön az S 803 arcán is. A régi Studio szériás motívumoknak búcsút inthetünk, helyettük teljesen új alapokra épült a friss generáció. Nincs is értelme a múlthoz viszonyítgatni, lássuk inkább, hogy mit kapunk ettől a bizonyos hangfaltól!
2018-03-31 09:24:18
Marantz SR7012 házimozi erősítő teszt A Marantz évenkénti modellfrissítéseire nem a forradalmi változások, hanem a folyamatos funkcióbővítés a jellemző. Így a márka kedvelői szinte régi ismerősként üdvözölhetik az aktuális készülékeket, ugyanakkor a megújult modellek mindig naprakész tudástárral rendelkeznek. Nincs ez másképp az SR7012 esetében sem, amelynél a korábbról megszokott külső takarja a legújabb audió és videó szabványoknak megfelelő szolgáltatásokat.
2018-03-31 09:10:14
Klipsch Forte III hangfal teszt Napjainkban megszámlálhatatlan mennyiségben állnak rendelkezésre hangfalak szinte minden árszegmensben, de az utóbbi időben szinte kikerülhetetlenné nőtte ki magát az amerikai Klipsch. Ez nagyrészt annak a bizonyos mindenki által ismert réz színű hangszóró készletnek is köszönhető, ami egyszerűen vonzza az ember tekintetét, főleg ha nagy mennyiségben tárul elénk egy bemutatóteremben.
2018-03-27 21:36:15
Jamo S 809 HCS 5.1.2 Dolby Atmos házimozi hangfalszett teszt Az amerikai Klipsch csoporthoz tartozó dán Jamo igyekszik hű maradni gyökereihez, és egy visszafogott, minimalista megjelenésű, európai ízléshez hangolt hangfal sorozatot jelentetett meg. A Studio 8 család elemeiből egyaránt építhetők változatos teljesítményű sztereó, vagy Dolby Atmos hangzású házimozi rendszerek, és mindez rendkívül pénztárcabarát áron.
2018-03-02 13:01:42
Jamo S 807 álló hangfal teszt Egy régi, ismerősen csengő név visszatérésével rukkolt elő a Jamo. Ahogy először megpillantottuk az új Studio sorozat tagjait, hasonló érzés volt, mint amikor évtizedekkel ez előtt megjelent a régi verzió a különböző elektrotechnikai üzletek polcain. Na, nem azért mert ugyanúgy néz ki, de ahogy akkor az, most ez a termékcsalád is vonzó külsejével és kifejezetten kedvező árával vonta magára a figyelmet. Azóta sok év eltelt, sok minden változott, fejlődött, így a trendeket követve, a Jamo is több érdekességgel vértezte fel a Studio sorozat tagjait.
2018-02-24 09:30:00
JBL Reflect Fit nyakpántos Bluetooth sportfülhallgató teszt A gyártók igyekeznek az igényeinket kielégíteni abban a tekintetben, hogy minden tevékenységünkhöz a megfelelő eszközt használhassuk, így sportfülhallgatók is szép számban kerülnek a piacra, hogy megtalálhassuk a számunkra igazit. A tökéletes sportfülhallgatónak persze több kritériuma is van, egyrészt stabil legyen, könnyű és kényelmes, másrészt a jó hang és a megfelelő akkumulátor élettartam sem elhanyagolható szempont, ugyanúgy, ahogy az ár vagy az extrák. A JBL vezeték nélküli Reflect Fit különlegessége, hogy nyakpántos kialakítás mellett pulzust is mér.
2018-02-15 07:17:08
Jamo SB 40 soundbar teszt Ha valaki a Jamo termékeket szereti, akkor ezt imádni fogja! Kicsi, mondhatni könnyűsúlyú játékos a soundbárok között, mégis nagyot üt az SB 40, egyrészt hangjával, másrészt szolgáltatásaival és 149 999 forintos árával. Ezt a soundbar-t kissé retro dizájn jellemzi, de cserébe pusztán csavarokkal is felerősíthetjük a falra, miközben kisméretű mélysugárzója meglehetősen ütős hangzást produkál. A 4K/UHD képesség szinte már természetes, amivel könnyen felveszi a kesztyűt a konkurens modellekkel.
2018-02-13 17:32:43
Triangle Opera hangfalkábel teszt A Triangle Opera tipikus megtestesítője annak a kategóriának, ami eggyel a párszáz forintos vékonyka, ún. sima réz hangfalkábelek fölé tehető. Vezetőszálainak keresztmetszete 2x2,5 négyzetmilliméter, ami sokak által standardnak vélt vastagság és szinte bármilyen méretű, ill. teljesítményű erősítővel vagy hangsugárzóval használható.
Összehasonlítás
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Mai Névnapok

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Tivadar nevű vásárlónknak.

Holnap Konrád napja lesz.

Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK