Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Tesztek

2019. 04. 25. 10:52:36
Hangban nagy – Marantz SR7013 AVR teszt A Denon AVR-X4500H tesztjét követően arra gondoltunk, hogy a szintén a D+M csoporthoz tartozó Marantz, egy hasonló kategóriás mozigépét is meg kellene hallgatnunk. A Denon meghallgatására leginkább azért voltunk kíváncsiak, mert a gyártó legújabb AV-erősítői látványosan megújultak, mind kinézetükben, mind pedig hangjukban. A Marantz idei újdonságai azonban ránézésre semmiben sem változtak, ezért fogtuk magunkat és szereztünk egy Marantz SR7013-at, hogy kiderítsük mi lehet az újdonság az előző évi modellsorozathoz képest.
2019. 03. 18. 15:07:30
Marantz SR-5013 AV receiver teszt A Marantz SR5013 AV receiver szokás szerint újabb funkciókkal és szolgáltatásokkal bővült elődjéhez képest, többek között kompatibilis a legmodernebb 3D-s hangformátumokkal, Etherneten illetve Wi-Fi hálózaton keresztüli teljes hálózati és internetes zenei jelátvitelre képes, a HEOS integrációval pedig a zenéket akár a multi-room audio rendszerekkel is megoszthatjuk vele.
2019. 03. 18. 15:01:37
Marantz SA-KI Ruby és PM-KI Ruby teszt Az SA-KI Ruby SACD/CD lejátszóból és a PM-KI Ruby erősítőből egyenként mindössze 1000 darabos korlátozott darabszámot készítenek és a készülékeket a kifinomult műszaki megoldások mellett az egyedi design elemek is különlegessé teszik. A Ruby modellek frontlemezének tetején például Ken Ishiwata lézernyomtatott aláírása és egy "Rubin" motívum is található. Az új komponenseket természetesen a Ken Ishiwata által vezetett csapat tervezte és hangolta, hogy valóban kiemelkedő hangzást biztosítsanak, különlegességük és limitált darabszámuk okán pedig valószínűleg a márka rajongóinak egyik legfőbb kedvencei lesznek.
2019. 02. 27. 17:16:57
Monitor Audio Silver 300 álló hangfal teszt Ahogy az összes Monitor Audio hangfalnál, a Silver sorozatnál is lehetőség adódik komplett házimozi szett összeállítására, de jelenleg csak a Silver 300 zenei képességeit boncolgattuk. Korábbi tapasztalataink során több esetben is beigazolódott, hogy kategóriájában a Monitor Audio nem csak hozza a tőle elvárható szintet hangzásban és megépítésben, de néhány apró részletben legtöbbször többet tud adni, mint a konkurencia java.
2019. 02. 27. 17:11:26
Monitor Audio Bronze W10 aktív mélyláda teszt A Monitor Audio Bronze W10 egy kisméretű kocka, ez és a konstrukciója megkönnyíti az elhelyezését, nem hivalkodó, inkább diszkrét szerkezet. Semmilyen dizájnelem nem dobja fel, ami igazából nem baj, de meg kell jegyeznünk. Burkolata fólia, de igencsak jó minőségű, akárcsak az eldolgozása. Négy színben készül - fekete tölgy, diófa, rózsafa, hamu fehér - nálunk az elsőként említett járt. Hátulján túllógnak pár milliméternyit az oldallapok, ez alatt mind a négyet értjük, ám nem teljes vastagságukkal, annak csak körülbelül a felével.
2019. 02. 27. 16:59:28
JBL UA Sport Wireless Train Bluetooth sportfejhallgató teszt A JBL nem most állt össze először az Under Armour-ral és valószínűleg nem is utoljára. A sportruházat gyártó cég már több mint húsz éve van a piacon, így valószínűleg pontosan tudja, hogy mire van szüksége a testmozgásra vágyó embereknek. A JBL-lel pedig most egy közösen megtervezett sportfejhallgatót fejlesztettek ki.
2019. 02. 08. 11:51:06
Denon CEOL RCD-N10 mikro hifi rendszer teszt A Denon tovább erősíti igényes mikro hifi kínálatát: a már tesztelt RCD-M41 és DT-1 után a CEOL RCD-N10 modellel ismerkedtünk meg. A kis, fehér eszköz sok kellemes meglepetést tartogat: rengeteg szolgáltatás, 24 bit/192 kHz és DSD képes DAC, USB csatlakozó, csatornánként 60 W teljesítmény és komoly hálózati képességek a specifikációk szerint - minden várakozást felülmúló hangzás és nagyszerűen kezelhető szolgáltatások a valóságban.
2019. 02. 06. 12:25:31
Denon PMA-800NE integrált sztereó erősítő és DCD-800NE CD-játszó teszt Az intelligens hangrendszerek elterjedésével látszólag egyre nehezebb érvelni a megfizethető, belépő/középkategóriás hifi komponensek mellett. Ahhoz, hogy utóbbiak érvényesülni tudjanak, az árukért cserébe extra jellemzőket is fel kell mutassanak. A Denon jelen esetben arra is ügyelt, hogy a klasszikus arculat mellé praktikus funkciókat adjon.
2019. 02. 05. 10:28:05
Monitor Audio Monitor 100 állványos hangfal teszt Manapság gyakorlatilag végtelen számú hifi eszköz közül választhatunk igényeinknek, és pénztárcánknak megfelelően. Nincs ez másképp az alacsonyabb költségszintet képviselő, állványos hangfalak esetében sem, amilyen a Monitor Audio Monitor 100 nevű darabja. De mit kapunk a pénzünkért?
2019. 02. 04. 10:51:52
Musical Fidelity M6 Encore 225 all in one hifi rendszer teszt Jelen pillanatban, annyiféle rendszer létezik, ami az igényes zenehallgatást szolgálja, hogy már szinte mindenki megtalálhatja a kompromisszum mentes megoldást a saját igényeihez igazítva. A belépő szintű mikro vagy mini hifi komponensektől egészen a csillagászati értékű sok egységből álló high end rendszerekig minden rendelkezésre áll, de mégis az egyik legnagyszerűbb és legkeresettebb termékek, az ún. all in one elektronikák. Ezek minden fontos egységet egy házba zsúfolva törekednek a maximális rugalmasságra és a minőségi hangzásra is egyben. Ezen készülékek egyik úttörője, a Musical Fidelity M6 Encore 225 nekünk is megmutatta, hogy mi mindent tud.
Összehasonlítás
Loading...
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Raktáron
Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK