Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rólunk

Márkaboltunkat azzal a céllal nyitottuk meg, hogy legyen egy olyan hely a minőségi zenehallgatás ill. filmnézés szerelmeseinek, ahol széles választékból, kellemes környezetben tudja az érdeklődő a számára leginkább megfelelő rendszert kiválasztani, meghallgatni és megvásárolni.

Csapatunk tagjai több, mint 20 éve foglalkoznak azzal, hogy a zene valóban úgy szólaljon meg az autóban vagy a lakásban, ahogyan azt a szerző megkomponálta. Az elmúlt évek alatt megszerzett tudást és tapasztalatot felhasználva több hang-és házimozi rendszer tervezésében és installálásában működtünk közre, melyet tulajdonosaik azóta is nagy megelégedéssel hallgatnak.

A jó hangzás nem csupán pénz kérdése, de mindenképpen minőségi alapanyagok kellenek hozzá. Üzletünk kínálatát neves gyártók minőségi termékeiből állítottuk össze a belépő szinttől a felső kategóriáig. A különböző gyártókkal és forgalmazókkal való szoros kapcsolatunknak köszönhetően ügyfeleinknek naprakész információkat adhatunk az elérhető készülékekről és technológiákról, így munkatársaink segítségével megalapozottan hozhatják meg vásárlási döntésüket.

A széles választék és a szaktanácsadás mellett természetesen az ár is fontos szempont nálunk. Üzletünk kínálatában több akciós ill. kedvező áru bemutató terméket is megtalálhatnak az érdeklődők. Jöjjön el Budapesten egyedülálló 400nm-es márkaboltunkba vagy debreceni és győri üzleteink egyikébe és merüljön el a minőségi zenehallgatás világában!

 
 
Munkatársaink:
 
Budapesti szaküzlet:

Székelyhidi Zsolt
üzletvezető
E-mail: info@extremeaudio.hu

 
Nagy László
szaktanácsadó
E-mail:info@extremeaudio.hu
Kövér Attila
ügyfélkezelés, hitelügyintézés
E-mail:info@extremeaudio.hu
Mátyási Dániel
szaktanácsadó
E-mail:info@extremeaudio.hu
Pongrácz Dániel
szaktanácsadó
E-mail:info@extremeaudio.hu 
 
Debreceni szaküzlet:

Ombódi Róbert
üzletvezető
E-mail: debrecen@extremeaudio.hu

Lugosi Zsolt
szaktanácsadó
E-mail:debrecen@extremeaudio.hu

Nánásy Tibor
szaktanácsadó
E-mail: debrecen@extremeaudio.hu

 
 
Győri szaküzlet:

Antal Albert
üzletvezető
E-mail: gyor@extremeaudio.hu

 
 
EXTREME AUDIO BUDAPEST:


 
EXTREMEAUDIO DEBRECEN:

EXTREMEAUDIO GYŐR: