Termékek Menü
0
   
Itt vagy: > >

Hírek

2017-11-27 12:59:49
 Megújult a debreceni Extreme Audio Az Extreme Audio napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő hifi bolthálózata, ami nem csak hangzatos közhely. Megannyiszor beszámolhattunk arról, ahogy egy-egy bolt épp egy vagy két új szobával bővült, vagy új üzletet nyitott. Ezúttal az előbbiek kombinációjával állunk szemben, vagyis új és a korábbinál sokkal nagyobb helyre költözött az Extreme Audio debreceni bemutatóterme. Az új bolt a Győrben és Budapesten már megismert dizájnelemeket és szolgáltatásokat sorakoztatja fel, ami külön elismerést érdemel. Az egységes dizájn és az igényes berendezés ma Magyarországon szinte sehol másutt nem jelenik meg egyszerre.
2016-10-28 16:16:53
EISA díjas termékek 2016-2017 EISA (European Imaging and Sound Association) magyarul az Európai Kép és Hangszövetség. Független szervezet, akik az általunk díjazott termékeket alapos tesztelése alapján hiteles szakmai értékelésben részesítik. Az EISA egyedülálló szervezet amely Európa 23 országának 50 szakmailag különösen elkötelezett magazinját vonja össze a Hi-Fi, Házimozi-kijelző és Videó, Fotográfia, Autó-elektronika, Házimozi Audió és a Mobil eszközök témakörének területén. Idén 34. alkalommal kerültek ki a kategória legjobbnak ítélt eszközei, melyek közül több termék a mi kínálatunkban is megtalálható. Nézd meg őket a folytatásban!
2016-04-29 16:44:10
A JBL Clip2 a mobil hangfalak GoPro-ja, vagy ha úgy tetszik, svájcibicskája. Kicsi, praktikus, és sokat bír - főleg vizet és hangerőt. De mi kellhet még?
Tovább a teljes teszthez >>
2016-04-08 11:09:59
Fogyasztó Barát

A Fogyasztó Barát egy 32 témakörös képes és szöveges vásárlói tájékoztató az elállási jogról és a szavatossági jogokról.  A Fogyasztó Barát embléma azt jelenti, hogy a webshopunkban korrekt és tisztességes tájékoztatást kaptok jogaitokról.  Jogszabályváltozás esetén a tájékoztató frissül, így mindig jogszerű fogyasztói tájékoztatást adunk.

A Fogyasztó Barát nem csak nehezen érthető „apró betűs” jogi szövegekről tájékoztat egyszerűbben, hanem úgy tesz eleget a jogszabályi kötelezettségének, hogy valóban segíti a vásárlót, azaz titeket.

2016-01-29 00:23:57
Hétvégi Akciós Ajánlataink Január utolsó hétvégéjét is fel lehet turbózni! Mi ezt most egy különleges bevezető akcióval tesszük meg, amely a 2016. február első hetétől, rendszeresen jelentkező Hétvégi Akciós Ajánlataink akció sorozatot hivatott bemutatni.
2016-01-07 12:27:37
CES 2016: Három innovációs díjat is nyert a JBL A JBL 3 kiváló terméke, a JBL Xtreme, a JBL Boost TV és a JBL Reflect Aware nyerte el a 2016-os CES (Consumer Electronics Show, azaz a Fogyasztói termékek Elektronikai Kiállítás) Innovációs díját. Gratulálunk! És hogy miért innovatívak ezek a termékek azt ti is kideríthetitek, ha ellátogattok hozzánk és kipróbáljátok őket.
2015-12-15 19:44:07
JBL EVEREST sorozat Az elsõ alkalommal, JBL egyesíti a magával ragadó élményt az aktív zajszűrő technológiával és lehetővé teszi a külső zajok dinamikus kizárását. Egyetlen gombnyomással kizárhatod a környezetet, de kontrollálhatod azt is,hogy mennyit engedsz be belőle. Készülj fel a legtisztább, legvalóságosabb zenére, amit valaha hallottál. Egy gombnyomásra a TruNote technológia automatikusan kalibrálja a fejhallgatót egyedileg az te ízlésed szerint.

Minden eddiginél több irányítást és a személyre szabott zenehallgatás az ingyenes App segítségével. Mobil készülékén keresztül, létrehozhatsz egyedi EQ beállításokat és hozzáférhetsz az összes többi speciális fejhallgató beállításokhoz és funkciókhoz. Külön vezérelhető bal és jobboldai zajszűrés és még sok más beállítás az appon keresztül. Töltsd le most!
2015-10-30 12:11:03
A legnagyobb hazai Bose demó fal Eredeti Bose tervek szerint, a gyártó előírásainak megfelelően berendezett házimozibemutató fal készült az Extreme Audio-ban. A boltban, ahol mindig találtok valami újat ha a két látogatás között akár csak pár hét is telt el, ezúttal közvetlenül a bejárat melletti területet alakítottuk át. Ide került az amerikai gyártó kínálata, a fejhallgatóktól, a hordozható hangrendszereken át, egészen aházimozi összeállításokig. Olvassátok el az AV-Online első benyomásait az új installációról!
2015-10-22 12:16:37
DotcommerceDay - Internetes vásárlás napja: November 6.

A DotcommerceDay – az internetes vásárlás napja – nem csupán egy egy napig tartó akció több száz webshop részvételével, hanem egy mozgalom is, amelynek célja megismertetni az internetezőkkel az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

Összehasonlítás
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Mai Névnapok

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Aladár, Álmos nevű vásárlónknak.

Holnap Eleonóra napja lesz.

Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK