Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Perlisten S7c centersugárzó, zongoralakk fekete

PERLISTEN
2.999.999 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: S7c-HGB
Cikkszám: S7c-HGB
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
2.999.999 Ft
Menny.:db

Leírás

S7c centersugárzó
Mindennek a középpontjában, stúdióban vagy házimoziban mindig a centersugárzó által biztosított tónusegyensúly áll.

Jellemzők:

  • 4-utas basszus reflex / akusztikus felfüggesztés
  • Meghajtóegységek: 28 mm-es berillium kupola és két 28 mm-es szénmembrános magassugárzó „DPC” hullámvezetőben; négy 180 mm-es szénmembrános mélysugárzó
  • Frekvenciaválasz (-10 dB):38-37 kHz
  • Tipikus In Room basszuskiterjesztés:32 Hz
  • Impedancia: 4 ohm (minimum 3,2 ohm)
  • Érzékenység: 92dB/2,83V/m.
  • Ajánlott erősítő teljesítmény: 100–600 W RMS
  • SPL képesség (100Hz–20kHz): 117dB csúcs 2%

 
  
 

Eddigi legfejlettebb hangszórónk. Amikor a hanghűség a legfontosabb. Saját fejlesztésű DPC-tömbünk, amely a közép-/magas frekvenciákat vezérli, középpontjában a legjobb 28 mm-es berillium dóm és a dupla, 28 mm-es TPCD ultrakönnyű kupola áll. Minden jelátalakítót saját mérnökeink fejlesztettek ki – ez több évtizedes kutatás eredménye, amely ebben a világszínvonalú kialakításban csúcsosodik ki. Amerikai és svéd cégekkel szövetkeztünk, hogy a modern anyagtudományt a hifi világába hozzuk. A fejlett akusztikai modellezést használó DPC-tömbünk 18 hónapig tartó gondos szimulációk és prototípusok eredménye.

EXKLÚZíV MEGJELENÉS
A hangsugárzók kiválasztásakor arra is figyelned kell, hogy illeszkedjenek otthonod belső teréhez, bútoraihoz. A zongoralakk fekete vagy a zongoralakk fehér külső láttán mindenkinek megakad a szeme, szinte érezni a bizsergést...

MINDEN A RÉSZLETEKBEN REJLIK
Az S7t-vel megegyező hangszórók találhatóak ebben a centerben. Az új magassugárzó/hullámvezető DPC-tömb elképesztő pontosságot, simaságot biztosít a kritikus hangtartomány és a magas hangok kezelésére. Minden S-sorozatú hangszóró ugyanazt a DPC-tömböt használja, és az egész sorozatban egyedülálló hangszínillesztési technikánk előnyeit élvezi. A vékony szénmembránokból (TPCD) készült egyedi basszus-meghajtók konfigurálhatók basszusreflexes vagy akusztikus felfüggesztésűként is. Valódi, teljes körű teljesítmény páratlan dinamikatartománnyal és zenei finomsággal. A PerListen S-Series hangszórókról még az is elmondható, hogy a világ első és egyetlen hangszórói, amelyek megkapták a THX Dominus minősítést – ez a legmagasabb minősítés.

A PERLISTEN AUDIO AZ ELSŐ VÁLLALAT, AMELY A THX® MINŐSÍTETT DOMINUS HANGSZÓRÓINAK ERŐS HANGJÁT HOZTA LÉTRE AZ OTTHONI HÁZIMOZIZÁS ÉRDEKÉBEN


A világszínvonalú S7t Tower megtervezésével kezdődött minden. Az volt a kihívás, hogy olyan termékeket hozzunk létre könnyed tranziensekkel és hatalmas dinamikával, ez csak úgy érhető el, ha minden részletre odafigyelünk. Csak így veheti fel a versenyt a világ legjobb hangszóróival. A leglenyűgözőbb az a tény, hogy a cél eléréséhez szükséges abszolút minimális szintű THD még a világ legmagasabb minősítésű hangszóróiban is ritkán található meg. 0,5% alatti THD-vel 90 dB-es hallgatási szint mellett és szigorú torzítási határokkal extrém, 120 dB-es SPL mellett. A Perlisten felülmúlhatja az elvárásaidat.

HÁZIMOZI ÉLMÉNY HITELESTETT THX DOMINUS HANGSZÓRÓKKAL


Kihívásokkal teli év van mögöttünk, ezért a THX izgatottan jelenti be, hogy a THX Certified Dominus segítségével elhozzuk a moziélményt az otthoni mozikba.

A Dominus THX-tanúsítvány legújabb és legmagasabb teljesítményosztálya, amelynek célja, hogy áthidalja a szakadékot a nagy házimozi hangsugárzók és a mozikban világszerte használt hangsugárzók között. A legfeljebb 184 köbméteres helyiségekkel és legfeljebb 6 méteres látótávolsággal rendelkező házimozi-tulajdonosok (illetve 6500 köbméterig, illetve 20 lábig) megtölthetik szórakozóterüket a THX-től elvárt kiváló hangminőséggel tanúsított termékek.

THX DOMINUS


Igen, a THX Certified Dominus teljesítményosztályt azért fejlesztettük ki, hogy a legkiterjedtebb házimozit is megtöltsük hanggal, de ezeknek az új hangszóróknak többnek kell lenniük, mint pusztán hangosnak. Szigorú tesztelési folyamatunk során különös figyelmet fordítunk a nagy hangerőnél jelentkező torzítási szintekre. A Dominus osztálynál pedig ezt a végletekig fejlesztjük, 120 dB hangnyomásszintnek tesszük ki ezeket a hangszórókat, ahol a torzítást minimálisra kell csökkenteniük.

A Dominus hangsugárzóknak elég érzékenynek kell lenniük ahhoz, hogy a THX Certified Dominus és bizonyos THX Certified Ultra teljesítményerősítőkkel elérjék a moziszerű THX referenciaszintet. Örömmel jelentjük, hogy a THX-tanúsítvánnyal rendelkező Dominus hangszórók 92 dB-es érzékenységi követelménye a legérzékenyebb a THX hangszórókategóriák közül.

AZ EISA-DÍJ NYERTESE – 2022-2023
Az Expert Imaging and Sound Association által a közelmúltban, 40. alkalommal megrendezett EISA Awards átadásán a PERLISTEN Audio első helyezést ért el két kategóriában: a PERLISTEN S-hangszórósorozatot az Év EISA Hangszórósorozatának, a PERLISTEN D215s mélysugárzót pedig az év mélysugárzójának választották meg.

Miután a közelmúlt történelmének elképzelhető legrosszabb időszakában világméretűvé vált, a PERLISTEN Audio azonnali nemzetközi elismerést és dicséretet ért el, kezdve az „Új hangszóró a vonal” címmel, amely a 2021. decemberi Stereophile magazin borítóján jelent meg.

A díjak elismeréseként Lars Johansen, a PERLISTEN Audio képviseletében a következőket mondta: „Az EISA-díjak cégünk rendkívüli eredményeinek betetőzése. Az iparág egyhangúlag minden termékünket számtalan kiváló értékelésben részesített, olyan szinten, amilyenre a közelmúltban nem volt példa. Csapatunk kiváló tervezési és mérnöki szakértelmről tett tanúbizonyságot. Köszönet mindannyiuknak.”

Meg kell jegyezni, hogy az EISA általában csak egyetlen modellt választ az év hangszórójának, de idén először döntöttek úgy, hogy újradefiniálják a díjat, elismerve a PERLISTEN radikális teljesítményét, innovációját és kreativitását. A DPC (Directivity Pattern Control) tömb a PERLISTEN S és R sorozat minden modelljében megtalálható. A DPC tömb finom kezelése és a legapróbb hangjelzések pozicionálása könnyed természetességgel történik, amely a felbontást új szintre emeli.


Öt modellből álló csúcskategóriás termékcsalád. A kifogástalan hangminőség kulcsa a testre szabott Directivity Pattern Control (DPC) tömb, amely berillium magassugárzók és szénrétegű középtartományú dómok fészke, amelyet precíziós tervezéssel szabályozott szórásra és tűpontos képalkotásra terveztek. A Perlisten DPC az összes hangsugárzóban megtalálható, a csúcskategóriás S7t padlóállványtól a monitoron, a középső csatornán, az állványon és a magassági/térhangzási opciókon át a Perlisten DPC kivételes szintű részletgazdagságot és árnyalatokat hoz a filmekhez és zenéhez. A megjelenés és a kiemelkedő építési minőség még inkább nyerővé teszi ezt a sorozatot.

 

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ HANG
Eddigi legfejlettebb hangszórónk. Amikor a hanghűség a legfontosabb. Saját fejlesztésű DPC-tömbünk, amely a közép-/magas frekvenciákat vezérli, középpontjában a legjobb 28 mm-es berillium dóm és a dupla, 28 mm-es TPCD ultrakönnyű kupola áll. Minden jelátalakítót saját mérnökeink fejlesztettek ki – ez több évtizedes kutatás eredménye, amely ebben a világszínvonalú kialakításban csúcsosodik ki. Minden S-sorozatú hangsugárzó ugyanazt a DPC-tömböt használja, és egyedülálló hangszínillesztési technikánk előnyeit élvezi. Az egész sorozat berillium dóm magassugárzóinkat és fejlett szénszálas mély/közép meghajtóinkat használja. Ezek a hangszórók konfigurálhatók basszus reflexként vagy akusztikus felfüggesztésüként, hogy megfeleljenek bármely igénynek, és valóban teljes tartományú teljesítményt nyújtsanak, páratlan dinamikatartománnyal és zenei kifinomultsággal.

VÉKONY RÉTEGŰ SZÉNMEMBRÁN
A közép meghajtóegységeinkben használt (TPCD) TexTreme szénszál szintén kulcsfontosságú mélysugárzóink teljesítményéhez, ami a levegőnél könnyebb dinamikát és olyan hatást eredményez, amely egy olyan zászlóshajó hangszórótól elvárható, amely akár 20 Hz-en is képes mwgszólalni. Ez a technológia 30%-kal könnyebb, mint az azonos vastagságú szabványos szénszál, és megnövekedett szilárdsággal rendelkezik a többrétegű egyedi kialakításból adódóan. Az egyedi szövés összetéveszthetetlen, és éles válaszcsúcsok nélkül osztja el a hangokat, miközben megnöveli a sávszélességet. Egyszerűen tökéletes.

IRÁNYÍTOTT MINTAVEZÉRLÉS
DPC (Patent Pending) – Az Egyesült Államokban és Svédországban működő vállalatokkal összefogtunk, hogy a fejlett akusztikai modellezést felhasználva modern anyagtechnológiát hozzunk be a hifi világába. A DPC tömb 18 hónapig tartó gondos tesztelés eredménye. Mi egyszerűen imádjuk, és úgy gondoljuk, hogy te is szeretni fogod.

A legnagyobb sávszélességet lefedő berillium az ultrahangfrekvenciákig, a legjobb, 28 mm-es berill dómunk a középpontban van. A berill az egyik legerősebb ember által ismert anyag, és kiemelkedő csillapítási tulajdonságai miatt nem szenved más fémekre jellemző durva törési módoktól. Pontos, torzításmentes.


TPCD szénszál – A berillium magassugárzót dupla, 28 mm-es TPCD ultrakönnyű szénszálas középsugárzó kúp szegélyezi. Lehetővé téve, hogy a crossower több mint egy oktávval lejjebb legyen, mint az átlaGOS tipikus kupolák esetében

Hullámvezető – mindez a technológia nem érné meg, ha a hullámvezető nem határozná meg a tömb iránykarakterisztikáját. Egy koherens hullámfront bemutatása, miközben optimalizálja a korai visszaverődéseket és a hangerőt, hogy a hangreprodukciót teljesen új szintre emelje.

KIVÁLÓ MINŐSÉG
Világszínvonalú hangzáshoz nem csupán világszínvonalú anyagokra van szükség. Minőségre van szükség, amely tudatja veled, hogy hangszóróid soha nem fognak cserbenhagyni egy dinamikus crescendo-hangzás kellős közepén, vagy amikor megtapasztalod a finomságát kedvenc zenédben. Ezt megköveteljük termékeinktől.

Paraméterek

Ajánlott erősítő teljesítmény 100-600W
Érzékenység 92 dB
Kiszerelés 1 darab
Felépítés (hangutak száma) 4 utas
Hangfal típusa centersugárzó
Méretek (Szé x Ma x Mé) 960 x 240 x 400 mm
Impedancia 4 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 38 Hz
Maximum frekvencia átvitel 37000 Hz
Tömeg (csomagolás nélkül) 33.5 kg
Audiophile minőség igen
Impedancia 4Ω névleges / 3,2Ω min
Frekvenciaválasz (+/-1,5 dB) 80-20 kHz
Frekvenciaválasz (-10 dB) 38-37 kHz
Tipikus In Room basszuskiterjesztés 32 Hz
SPL képesség (100-20 kHz) 117 dB csúcs <2% - 2., 3. harmonikus
Tanúsítvány THX Dominus - LCR

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!