Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Denon AVC-A1H 15.4 házimozi erősítő, prémium ezüst

Denon
2.799.990 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: AVCA1HBKE2
Cikkszám: 0747192137472
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
2.799.990 Ft
Menny.:db

Leírás

AVC-A1H
Denon AVC-A1H 15.4 csatornás 8K AV erősítő
A 15 csatornás erősítéssel, a legerősebb transzformátorunkkal, a gondosan kiválasztott alkatrészekkel és a masszív, nagy merevségű konstrukcióval az AVC-A1H akár 9.4.6 konfigurációt is támogat, és professzionális színházi élményt nyújt házimozijában. A Denon japán létesítményeiben tervezték és gyártották.

Jellemzők:

  • Kiváló 3D hangélmény: Tapasztalja meg a 3D audio szórakoztatás új szintjét akár 9.4.6 hangszórókonfiguráció kapacitásával.
  • Fedezze fel újra gyűjteményeit: A mérnöki szakértelem lehetővé teszi, hogy úgy hallgassa zenei és filmgyűjteményeit, mint még soha.
  • Több mint 32 kg teljesítmény:A több mint 32 kg tömegű A1H csatornánként 210 W teljesítményt nyújt.
  • Denon örökség: A zászlóshajó erősítőnk a Denon jellegzetes hangzásvilágát fejleszti, és a Denon Sound Master gondosan hangolta.

ENGEDD SZABADJÁRA A 15 CSATORNÁT
A világ első 15 csatornás AV-vevője, amely csatornánként akár 210 W-ot is képes leadni.

PÁRATLAN MINŐSÉG ÉS TELJESÍTMÉNY
A valaha használt legnagyobb transzformátor és az új, nagyobb kondenzátorok arra késztetik az AVC-A1H-t, hogy gyorsan és dinamikusan reagáljon az Ön zenéjére, hogy az előadó szándéka szerint reprodukálja a hangot.

HI-FI MINŐSÉGŰ ALKATRÉSZEK
Audiofil minőségű kétcsatornás DAC mind a 19 csatornához, vaskos aranyozott hangszóró csatlakozók, öntöttvas lábak és merev konstrukció véd a vibrációtól és az interferenciától, nagymértékben csökkentve a zajhatásokat.

BEÉPÍTETT HEOS® TECHNOLÓGIA
Streameljen zenét vezeték nélkül kompatibilis HEOS-kompatibilis komponensekre számos streaming szolgáltatásból. Adjon Denon Home hangszórókat több szobához, és irányítsa mindezt a HEOS alkalmazással.

Dolby Atmos
Érezze a Dolby Atmos minden dimenzióját. Frissítse házimoziját 9.4.6-es hangszóró-beállítással, hogy teljesen magával ragadó 3D-s hangélményt szabadítson fel a Dolby Atmos tartalomból. A Dolby Surround upmixer az összes hangszórót bekapcsolja, hogy 3D hangérzetet keltsen a régi tartalomból. A Dolby Atmos Height Virtualization Technology 5.1.2-es rendszer nélkül is a felső hangzás érzését kelti. Élvezheti az Apple Music, az Amazon HD, a TIDAL vagy egy kompatibilis streaming eszközön elérhető Dolby Atmos zeneszámokat is.

DTS:X
A DTS:X magával ragadó hangtartalom oda helyezi a hangot, ahol az a térben természetesen előfordulna, élethű, többdimenziós hangot hozva létre. A DTS Neural:X upmixer jobb elmélyülést és fokozott valósághűséget kínál a régi tartalmak számára. A DTS Virtual:X magával ragadó hangzást biztosít magassági csatornák nélkül, virtuális magassági effektusokat hozva létre 7.1, 5.1 vagy 2.1 hangszórókon.

IMAX Enhanced
Szerezze meg a legprémiumabb otthoni szórakoztatási élményt az IMAX Enhanced segítségével – a DTS legújabb technológiájával, amely új mércét állít fel a házimozi képalkotás, a hangzás, a méretarány és a tisztaság terén. Tekintse meg a tisztább és világosabb képeket. Érezze magával ragadó, szívdobogtató hangot, és tapasztalja meg az IMAX által digitálisan újradolgozott prémium tartalmakat. Az 5.1.4-es hangszóró beállításától kezdve élvezheti az IMAX Enhanced élményt. IMAX Enhanced kompatibilis TV vagy projektor szükséges.

Auro 3D
Az Auro-3D elképesztő új szintre emeli a házimozi élményt azáltal, hogy a háromdimenziós hangzás izgalmát nyújtja zenéhez, játékokhoz, közvetítésekhez és filmekhez, élethű hangzás gubójába helyezve. Változtassa meglévő audiovizuális gyűjteményét Auro-3D élménnyé az Auro-Matic felkeverő motornak köszönhetően. Támogatja a 7.1.6-es Auro-3D hangszórókonfigurációt.

360 Reality Audio
Merüljön el a valódi hangzásban, mintha egy élő koncerten lenne, vagy az előadóval egy stúdióban készítene felvételt. A 360 Reality Audio segítségével a zene még soha nem volt ennyire igazi. Egyes Denon AV-receiverek képesek 360 fokos Reality Audio lejátszásra, ha egy Google Chromecast eszközt csatlakoztatnak az AV-receiverhez HDMI-n keresztül. A 360 Reality Audio tartalmak átküldése zenei streaming szolgáltatásokból jelenleg nem érhető el. Maradjon velünk a további frissítésekért!

HDMI-csatlakozás ARC/eARC-vel
Támogatja a legújabb technológiát az összes HDMI bemeneten és kimeneten. Az ARC (Audio Return Channel) vagy az eARC (Enhanced Audio Return Channel) egyszerűvé teszi a TV hangjának lejátszását az AV-receiveren keresztül, egyetlen HDMI-csatlakozással. Az eARC HD és 3D hangátvitelt biztosít, mint például a Dolby TrueHD, a DTS HD Master Audio és a Dolby Atmos, míg az ARC a hagyományos 5.1 csatornás hangformátumokra vagy PCM-re korlátozódik.

8K / HDCP 2.3
Élvezze az eredeti 8K képminőséget 8K tévéjén vagy kivetítőjén. Támogatja a 4K tartalom 8K áthaladását és 8K felskálázását. Támogatja a HDCP 2.3-at, a legújabb másolásvédelmi szabványt, hogy nyugodt legyen a másolásvédett tartalom streamelése során.

Ragyogó színek a HDR 10+-tól
Támogatja a HDR-t (High Dynamic Range), a HLG-t (Hybrid Log Gamma), valamint a Dynamic HDR-t és a HDR10+ áthaladást. A HLG HDR technológiát kínál a sugárzott tartalom helyett. Mind a Dynamic HDR, mind a HDR10+ dinamikus metaadatokat használ az árnyékok és a csúcsfények optimalizálásához, ahogy a képernyő változik.

Dolby Vision
Kompatibilis a Dolby Visionnal, így élvezheti a Dolby Vision tartalmat kompatibilis forráseszközről és TV-ről. A Dolby Vision egy lenyűgöző HDR képalkotási technológia, amely rendkívüli színeket, kontrasztot és fényerőt kölcsönöz a képernyőnek..

Következő generációs játék
Támogatja a változó frissítési gyakoriságot (VRR), a gyors képkockaátvitelt (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési módot (ALLM) a zökkenőmentes, késleltetésmentes játékélmény érdekében, ha kompatibilis játékeszközökhöz csatlakozik.

Beépített HEOS
A beépített HEOS® technológiával AV-receiver vezeték nélkül streamelhet zenét kompatibilis HEOS-komponenseken keresztül, számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból. A fogyasztók vezeték nélkül is élvezhetik kedvenc zenéjüket otthonuk bármely helyiségében. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik dalt minden csatlakoztatott helyiséghez a különböző streamelési forrásokon keresztül. Adjon Denon Home hangszórókat több szobához, és irányítsa mindezt a HEOS alkalmazással.

Nagy felbontású hang az USB bemeneten keresztül
Fedezze fel a nagy felbontású hangsávok hihetetlen hűségét, és élvezze a zenét az előadó szándéka szerint. Az elülső USB-port akár 24 bit/192 kHz nagy felbontású hanglejátszást támogat USB-meghajtóról. A támogatott hangformátumok: MP3, WMA, WAV, MPEG 4/AAC, FLAC és ALAC

Denon beállítási asszisztens
A díjnyertes irányított Denon Setup Assistant egyszerű, világos utasításokat ad a kezdéshez. Csak csatlakoztassa az AV-receivert a TV-hez, és kövesse a TV képernyőjén megjelenő utasításokat a hangszórók csatlakoztatásához, a hangsugárzók méréséhez és a forráseszközök csatlakoztatásához. A további kényelem érdekében az AV-receiver csatlakoztatásakor automatikusan átnevezi a HDMI-bemeneteket, vagy manuálisan is átnevezheti, ha Önnek kényelmes.

Audyssey prémium szobakorrekciós technológiai csomagok
A Denon AV receiverek az Audyssey EQ szoftvercsomagot használják az egyszerű, pontos beállításhoz és kalibráláshoz. A mellékelt Audyssey mérőmikrofonnal az Audyssey megméri a házimozi összes hangszóróját, és úgy hangolja az AV-receivert, hogy a legsimább, legoptimálisabb általános hallgatási élményt nyújtsa szobájában. Ez az AV-receiver támogatja az Audyssey MultEQ XT32 szobakorrekciós technológiát. A többi támogatott Audyssey funkció a Dynamic EQ és a Dynamic Volume.

Audyssey MultEQ Editor alkalmazás
Még tovább léphet az Audyssey MultEQ Editor alkalmazással, amely „a motorháztető alá” lépve megtekintheti és beállíthatja a beállításokat a részletes hangoláshoz – lehetővé téve a hang pontosabb testreszabását a szobája konkrét problémáinak megfelelően, és a hangzást az Ön személyes igényeihez szabva. preferenciák. Ezzel az átfogó alkalmazással kihasználhatja az Audyssey MultEQ XT32 erejét, hogy teljes mértékben átvegye házimozijának hangját. Az alkalmazás megvásárolható az iOS és a Google Play áruházakban.

AL32 feldolgozási technológia
Az AL32 Processing, a Denon szabadalmaztatott analóg hullámforma-reprodukciós technológiája akár 192 kHz-es mintavételi frekvenciát és 32 bites bővítést támogat a vevőkészüléken. A technológia alaposan elnyomja a D/A konverzióhoz kapcsolódó zajokat, hogy az alacsony szintű jeleket optimális tisztasággal reprodukálja, ami a zene minden finom árnyalatát kiemeli. Az AL32 Processing Multi-Channel azt jelenti, hogy a technológiát minden csatornán és minden bemeneti forráson alkalmazzák.

Mélynyomó kimenetek és beállítások
Takarja el magát az egyenletesen eloszló, pontos basszussal. Akár négy mélynyomó kimenettel rendelkezik az alacsony frekvenciák kiegyenlítésére és jobb szórásra. Nincsenek hallható csúcsok vagy süllyedések – csak erőteljes, teret betöltő basszus. Módosítsa a mélynyomó beállításait ízlése szerint, ha kettőnél több mélysugárzó van csatlakoztatva. Válassza a „Normál” lehetőséget, ha egyenletesen eloszlatott basszusteljesítményt szeretne. Válassza a „Directional” opciót, ha nagyobb, irányított mélyhang-teljesítményt szeretne zökkenőmentesen integrálni a szoba minden egyes mélynyomójához legközelebbi hangsugárzócsatornába.

Előerősítő mód
Denon AV-erősítője tökéletes AV-előerősítőként működhet a legújabb HDMI-csatlakozással. Az előerősítő mód tisztább jelutat és nagyobb toleranciát biztosít a vágási szint tekintetében a belső erősítők leválasztásával. Adjon hozzá rugalmasságot bizonyos hangsugárzócsatornák leválasztásához, így az AV-vevő beépített erősítőjét használhatja a nem kritikus csatornák meghajtására, így tisztább jelúthoz juthat a külső erősítés által vezérelt csatornák számára.

A Dirac Live frissíthető
A hangrendszer és a szoba fizikai elrendezése közötti kölcsönhatás óriási hatással van a hangminőségre. A Dirac Live® Room Correction a legmodernebb, szabadalmaztatott algoritmusokat alkalmazza a helyiség hatásának elemzésére és digitális csökkentésére, valamint a hangsugárzók teljesítményének javítására. Egyes Denon AV-vevők támogatják a Dirac Live Upgradability funkciót. A funkciók feloldásához vásárolhat egy Dirac Live licenckulcsot. További információért látogasson el a dirac.com/denon/ oldalra. A frissítést egy jövőbeli firmware-frissítés támogatja.

 

Paraméterek

HDMI bemenet 8 db
HDMI kimenet 2 db
HD audio dekódolás(DTS-HD, True-HD) van
Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi van
Air Play van
internet rádió van
App vezérlés van
Bemérő mikrofon van
USB csatlakozás van
Zóna funkció 2 zóna
Pure Direct üzemmód igen
AM/FM tuner igen
DAB+ vétel nem
Phono bemenet van
A teljesítményerősítők száma 15
Teljesítmény
150 watt csatornánként (8 ohm, 20Hz - 20kHz, 0,05% 2 csatornás meghajtó)
190 watt csatornánként (6 ohm, 1 kHz, 0,7% 2 csatornás meghajtó)
210 watt csatornánként (6 ohm, 1 kHz, 1% 1 csatornás meghajtó)
Egyéb
Automatikus hangszóróbeállítás mikrofonnal
Audyssey MultEQ XT32
Dirac Live (frissítés)
Tábornok
Rendszer távirányító RC-1250
Teljesítményfelvétel W-ban 900W
Energiafogyasztás Nincs hang (ECO be/ki) W 70W/125W-ban
Készenléti fogyasztás W-ban 0,1 W
CEC készenléti fogyasztás W-ban 0,5 W
Hálózati készenlét Fogyasztás W-ban Kevesebb, mint 2,0 W
Méretek 434x498x259
Súly 32 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!