Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Cocktail Audio N25 hálózati lejátszó + USB DAC, fekete (BEMUTATÓ DARAB)

cocktailAudio
509.999 Ft
429.999 Ft
Kedvezmény: 16%
Menny.:db
Cikkszám: 8809183308802-DEMO
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Elfogyott
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
509.999 Ft
429.999 Ft
Kedvezmény: 16%
Menny.:db
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 
 

Cocktail Audio N25D

HiFi hálózati lejátszó, zenei tároló és lejátszó, Streamer, USB DAC és még sok más.


Jellemzők:

 • ESS ES9018K2M Sabre32 Referencia DAC
 • Dedikált USB 2.0 audio
 • Beépített DAB + / FM tuner
 • Erős kétmagos ARM Cortex A9 processzor
 • Beépített Bluetooth vevő

 
 


Az N25 a világ legfejlettebb hálózati audiolejátszója, amely egy Sabre32 Reference DAC chipet és nagy teljesítményű kétmagos ARM Cortex A9 processzort tartalmaz. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a digitális zenelejátszás minden követelményének, lépést tartva a mai digitális világgal. Az N25 régóta bevált cocktailAudio technológiákon alapul, mint például a hardver és a sokoldalú, egyedi tervezésű szoftver, amelyet egy házon belüli K + F csapat fejlesztett ki annak érdekében, hogy minden funkciójában elérje a legjobb hangteljesítményt.


Kiváló minőségű lejátszást kínál akár USB-tárhelyről, otthoni hálózati forrásokból, mint például a NAS, a főbb online streaming szolgáltatások, internetes rádió, DAB + / FM rádió, aptX HD Bluetooth, Spotify Connect, Airplay iOS eszközökhöz. Támogatja a sokféle audio formátumot is magában foglaló lejátszást, beleértve a DSD, MQA, DXD, HD FLAC, HD WAV, CAF, ALAC, AIFF...

 


Hardver jellemzők:

 • Erős, kétmagos ARM Cortex A9 alapú processzor
 • ESS ES9018K2M Sabre32 Referencia DAC chip D/A átalakításhoz
 • USB Audio Class 2.0 ki/bemenet
 • Elszigetelt tápegység áramkör kialakítás, külön a digitális és analóg szakaszok számára, az elektromos zaj kizárása érdekében
 • 4,6 hüvelykes TFT LCD képernyő (800 x 320 képpont)
 • Beépített DAB + / FM tuner
 • Beépített HDMI ARC bemenet
 • HDMI-kimenet külső képernyők, például TV-hez csatlakozáshoz
 • Beépített Bluetooth vevő, az SBC, AAC, aptX, aptX LL, aptX HD támogatással
 • Digitális kimenet (1 x koaxiális, 1 x Toslink)
 • Digitális bemenet (1 x koaxiális, 1 x Toslink)
 • USB 3.0, USB 2.0
 • Beépített Ethernet (10/100/1000Mbps)
 • Öt gomb az előlapon a DAB+ vagy FM rádió programozásához
 • CNC-megmunkálású alumínium előlap és robusztus, merev acél ház


Egyéb jellemzők:

 • A főbb zenei streaming szolgáltatások támogatása - Amazon Music, HighResAudio, TIDAL, TIDAL MQA, Deezer, Qobuz, Spotify Connect, Napster és Internet Radio
 • MultiRoom funkció
 • Spotify Connect és Apple Airplay
 • Támogatja a különféle fájlformátumokat, beleértve az MQA, DSD (64/128/256), DXD (24Bit / 352,8Khz), PCM jeleket 32Bit/384Khz-ig, beleértve a 24Bit/192Khz WAV/FLAC-ot és a teljes körű nagy felbontású audio fájlformátumokat.
 • Sokoldalú hálózati funkciók, például UPnP Server/Client/Renderer, Samba Server/Client (Network File Server / Client)
 • Roon Ready
 • Többféle vezérlési módszer testreszabott távvezérlő alkalmazással (NOVATRON MusicX NEO iOS és Android rendszerhez)
 
 
 

Nagy teljesítményű rendszererőforrás
A kétmagos, 1.0 GHz-es ARM Cortex A9 processzoron, kiválasztott alkatrészeken és bevált cocktailAudio szoftveren alapuló N25 megfelel egy modern digitális zenelejátszó minden követelményének.

 

Kiváló hangminőség
Az N25 olyan prémium alkatrészekbül áll, mint az ES9018K2M DAC chip, valamint továbbfejlesztett hardver áramköri tervezési technológiát alapul vevő, különálló digitális és analóg alkatrészek elrendezése, a jeláramkör egyszerűsítése érdekében. Ez tiszta hangot eredményez.

 

Audiophile D/A konverter Sabre32 Reference DAC
Az N25 a Sabre³² referencia-DAC ES9018K2M alapjára épül, amely audiofil D/A átalakítóként használható, széles dinamikatartománnyal és alacsony torzítással.

 

Minőségi csatlakozási lehetőségek
Az N25 magas minőségű csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik digitális bemenetek (koaxiális / Toslink), HDMI ARC bemenet, 3x USB gazdagép, digitális kimenetek (koaxiális / Toslink), analóg kimenet, USB audio bemenet / kimenet, HDMI kimenet, GigaFast Ethernet LAN stb.

 

DAB+ és FM rádió
Az N25 kiváló minőségű digitális rádiót kínál a DAB+ és az FM rádió segítségével. Bármely dal vagy adás kiváló minőségű hanggal rögzíthető az N25-hez csatlakoztatott külső USB-tárolóra vagy NAS-meghajtókra.

 

USB Audio Class 2.0 bemenet
USB 2.0 2.0 Class bemenettel felszerelve az N25 USB-analóg átalakítóként működhet.

 

USB Audio Class 2.0 kimenet
Külső USB DAC is csatlakoztatható, miközben az N25-öt sokoldalú streaming és zene kiszolgáló funkcióit is használod.

 
 

USB 3.0 és USB 3.0
A csatlakoztatott eszközökkel történő gyors adatátvitelhez, például külső USB-tárolóhoz, az N25 2 db nagysebességű USB 3.0 portot kínál hátul és 1 db USB 2.0 portot az előlapon.

 

Kiváló minőségű analóg kimenet
iváló minőségű, jól árnyékolt, analóg kimeneti terminál garantálja a veszteségmentes jelátvitelt.

 

4,6 hüvelyk széles TFT LCD
Az előlapon található, nagy felbontású, 4,6 hüvelykes széles TFT LCD-n keresztül az N25 kényelmesen kezelhető a cocktailAudio intuitív grafikus felhasználói felületének használatával.

 

HDMI ARC
Az N25 HDMI ARC (Audio Return Channel) bemenetet kínál, így a TV-et csatlakoztathatod.

 

HDMI kimenet külső képernyőkhöz vagy hangkimenethez
Csatlakoztass külső képernyőt a nagyobb grafikus felhasználói felülethez vagy a fényképek diavetítéséhez, miközben zenei gyűjteményedet hallgatod. Alternatív megoldásként csatlakoztatható egy AV-vevőhöz id HDMI-n keresztül.

 

Öt előlapi, előre beállított funkciógomb
Az előlapon öt, előre beállított funkciógomb található a DAB + / FM rádió vagy az internetes rádióállomások számára

 
 

Multiroom
A CocktailAudio szoftvercsapata Multiroom (Group Play) funkciót fejlesztett ki, így még a nagy felbontású zene is, beleértve a DSD, MQA, 192Khz / 24Bit HD FLAC, WAV, zökkenőmentesen lejátszható az otthon bármely helyiségében, vezeték nélkül. Játszd le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy játszd ugyanazt a dalt két eszközzel, Bal/Jobb csatorna, tökéletes szinkronban.

 

Beépített aptX HD Bluetooth vevő
Streamelhetsz dalokat ugyanazon hálózat más kompatibilis eszközeire és fordítva

 

Roon Ready
Játsz le dalokat iOS eszközökről és zenét a Spotify-ból az N25-en keresztül.

 

Apple Airplay és Spotify Connect
A kétmagos, 1.0 GHz-es ARM Cortex A9 processzoron, kiválasztott alkatrészeken és bevált cocktailAudio szoftveren alapuló N25 megfelel egy modern digitális zenelejátszó minden követelményének.

 

Távirányító testreszabott távoli alkalmazással - MusicX NEO
Irányítsd az N25-öt a testreszabott távvezérlő alkalmazással, a MusicX NEO-val, amelyet a K + F csapat gondosan fejlesztett ki a teljes, mégis egyszerű és intuitív vezérlés érdekében.

 

A főbb zenei streaming szolgáltatások integrálva
Streaming több száz internetes rádióállomásról, Spotify Connect, Amazon Music, TIDAL, Deezer, Napster, Qobuz, HighResAudio stb.

 

Fájlformátumok széles skálájának támogatása
Az N25 támogatja a legtöbb zenei fájlformátumot, például MQA, DSD (64/128/256), DXD (24Bit / 352,8Khz), PCM, 24Bit / 192Khz WAV / FLAC, AAC, CAF, ALAC, AIFF, AIF, MP3 , APE / CUE, Ogg, M3U, PLS stb.

 

Sokoldalú hálózati és alkalmazásvezérlés a MusicX NEO segítségével
Csatlakoztasd az N25-et a hálózathoz, ha zenét szeretnél továbbítani más eszközökről, például NAS-meghajtókról, megosztott mappákról a PC-ről, és távolról irányíthatod az egészet a MusicX NEO-n keresztül. Az N25 különféle hálózati protokollokat is támogat, beleértve az UPnP Server/Client/Renderer, Samba Server/Client stb.

 

Robusztus és erős, teljes méretű ház
Az N25 előlap 10 mm vastag alumíniumból készül, precíz CNC-vágással gyártva, amely egy masszív fémvázra van rögzítve. Ez a szilárd és stabil felépítés kiváló minőségű lejátszást tesz lehetővé.

 
 

aptX HD Bluetooth
Küldjön az N25-n keresztül közvetített vagy szolgáltatott zenét Bluetooth fejhallgatóra vagy Bluetooth hangszóróra. Az opcionális N25 Bluetooth adó modul különféle audiokodeket támogat, például SBC, AAC, aptX, aptX LL, aptX HD. * Bluetooth adómodul szükséges

 

Music Database
Az N25 kiváló zenei adatbázissal rendelkezik, amely nagyon szép és kényelmes funkciókat kínál, például KERESÉS, szöveges vagy borítós megjelenítés, különféle rendezés, különféle nézetek stb.

 

Paraméterek

Streaming TIDAL, TIDAL MQA, Deezer, Qobuz, Napster, Spotify
Hálózati funkciók (DLNA) van
internet rádió van
App vezérlés van
USB csatlakozás van
CPU Kétmagos ARM Cortex A9
Memória DDR-1066 1GB
Flash memória 8GB
Digitális kimenet Koaxiális x 1, TOSLINK x 1
Analóg kimenet RCA (L, R), fejhallgató kimenet
Audió bemenet USB audio bemenet
Digitális bemenet Koaxiális x 1, TOSLINK x 1, HDMI ARC IN
USB Host USB3.0 (5V / 1A) x 2 hátul, USB2.0 (5V / 1A) x 1 elöl
Hálózat Vezetékes Ethernet (10/100 / 1000Mbs)
Kodek és formátum DSD (DSD64, DSD128, DSD256), DXD (24Bit / 352,8KHz), HD WAV (24Bit / 192KHz), HD FLAC (24Bit / 192KHz), APE / CUE, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, AIF, AAC, M4A , MP3, WMA, Ogg Vorbis, PCM, M3U, PLS
Támogatott hálózati protokollok UPnP (DLNA) szerver / kliens / média megjelenítő, Samba szerver / kliens, FTP szerver, web szerver
Méret 440 mm x 260 mm x 73 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Videók