Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Audioquest Monsoon hálózati kábel 2m

Audioquest
235.200 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: MONSOONEU02
Cikkszám: 092592099432
Termék állapota: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Kábel hosszúság
200cm
235.200 Ft
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 

AudioQuest Monsoon tápkábel


Hosszú szemcséjű (LGC), ezüstözött rézszálakból készült vezető. Féltömör koncentrikus kialakítás. Árnyékolt fázis és nulla. Megvásárolható 1/2/3/ méteres hosszúságban.

NAGYÁRAMÚ TRANSZFER:
Míg sok váltóáramú tápkábel alacsony egyenáramú ellenállást biztosít a nagyáramú kereslet kielégítésére, a kábel jellemző impedanciája szintén fontos az optimális teljesítmény szempontjából. Ellentétben a legtöbb váltakozó áramú kábellel, az AudioQuest AC kábelek alacsony DC ellenállást és zéró impedanciát egyesítenek.

FÖLD ZAJ-DISSZIPÁCIÓS TECHNOLÓGIA:
Az AC földelővezetékek védelmet nyújtanak az áramvezetékek hibáitól, de antennaként is működnek. Ily módon az indukált rádiófrekvenciás (RF) zajnak van kitéve. Ez az RF zaj elkerüli a komponens tápegységeit, és tipikusan közvetlenül a rendszer legérzékenyebb audio/video áramköréhez kapcsolódik. Az AudioQuest szabadalmaztatott Ground-Noise Dissipation nagymértékben csökkenti ezt a torzulást, és eddig még soha nem látott zajszóródást eredményez a lehető legszélesebb sávszélességen (tartományon). Egyedülálló áramkör-topológiánk egy közös fáziskioltó tömböt használ, együttesen a saját dielektromos anyagokkal, amelyek további differenciál lineáris szűrést biztosítanak.

IRÁNYÍTOTTSÁG:
Minden húzott fémszál vagy -vezető nem szimmetrikus, ezért irányított, szemcsés szerkezetű. Az AudioQuest vezérli az eredményül kapott RF impedancia változást, hogy a zaj elkülönüljön, hogy ne okozzon torzulást. A helyes irányt minden AudioQuest audiokábelben használt fémvezeték-sorozat meghallgatása határozza meg. Adott esetben a nyilak egyértelműen megjelennek a csatlakozókon a kiváló hangminőség biztosítása érdekében. Az AQ kábel legtöbb modelljében a nyilak nem csak azt jelzik, hogy a Noise-Dissipation részeként optimalizálja a fémirányú irányítást, hanem a pajzs és a GND nem szimmetrikus rögzítését is jelzi a teljes rendszer teljesítményének optimalizálása érdekében.

Paraméterek

Kábel típusa Hálózati kábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!