Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Audioquest Blueberry 18G HDMI kábel 3m

Audioquest
21.400 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: HDM18BLUE300
Cikkszám: 092592015395
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Raktáron
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Kábel hosszúság
21.400 Ft
Menny.:db

Leírás

 
 

 

 

 

BLUEBERRY 18G


Az AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18Gbps HDMI kábel kiváló anyagokat és kiváló dizájnt ötvözve kiváló szórakozási élményt nyújt számodra.


Jellemzők:

  • 18G - 18 Gbps átviteli sebesség
  • 4K-8K átengedés
  • 1. szintű zajelvezetés
  • LGC réz vezetők
  • Feljett eARC támogatás
 

 


Az AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18Gbps HDMI kábel kiváló anyagokat és kiváló dizájnt ötvözve kiváló szórakozási élményt nyújt. A szilárd, hosszú szemcsés (LGC) rézvezetőkkel és az AudioQuest 1. szintű zajelvezetésével a BlueBerry gondosan megtervezett a jobb hangminőség és a kiemelkedő általános teljesítmény érdekében, jelentősen meghaladva a korábbi AudioQuest Pearl 18G HDMI kábelek teljesítményét. Természetesen az AudioQuest BlueBerry 18Gbps HDMI-kábelének garantáltan 18Gbps sávszélessége alkalmas a 8K/30 video, HDR (High Dynamic Range) képek és az eARC (továbbfejlesztett Audio Return Channel) kiszolgálására. A teljesítményt tovább növelve mind a 19 vezető, amely A/V és eARC jeleket, minden földelést, valamint vezérlő és áramvezetőket tartalmaz

 

 

18G
Minden AudioQuest 18Gbps nagysebességű HDMI-kábel garantáltan 18Gbps sávszélességgel rendelkezik a 8K/30 video, a HDR (High Dynamic Range) képek és az eARC (továbbfejlesztett Audio Return Channel) megfelelő kiszolgálásához.

 

 

4K / 8K
Az AudioQuest 18Gbps nagysebességű HDMI-kábeleknek a videókhoz szükséges sávszélessége legfeljebb 8K/30 (8-bit, 4:2:0), ami 7680x4320 felbontás (több mint 33 millió pixel), 30 képkocka/másodpercig (fps). A 24 és 30 képkocka/másodperc a szinte minden film és sok tévéműsor képkockasebessége.

 

 

1. szintű, irányított zajelvezetés
A hagyományos „100% -os árnyékolás” nem elegendő ahhoz, hogy megvédje a Wi-Fi, a mobil és a műholdas sugárzás egyre gyakoribb negatív hatásait. Az AudioQuest HDMI-kábelekben mind a 19 vezeték irányított vezérlésű, hogy minimalizálja a teljesítményt károsító rádiófrekvenciás zajokat azáltal, hogy „irányítja” vagy elvezeti az áramköröktől. További zajcsökkentési technikákat (2. és magasabb szintek) alkalmaznak, mivel költségvetés lehetővé teszi a zaj további csökkentését.

 

 

HDR
Az AudioQuest 18Gbps nagysebességű HDMI-kábelek támogatják a nagy dinamikus tartományú (HDR) és a dinamikus HDR funkciót. A HDR-tartalom kibővíti a kép kontrasztját feketébb feketék és világosabb fehérek / kiemelések, valamint nagyobb színtelítettség és fényerő érdekében. A dinamikus HDR (például a HDR 10+ és a Dolby Vision) képkockánként lehetővé teszi a HDR optimalizálását.

 

 

eARC
A HDMI hardver korábbi ARC képességei veszteséges (tömörített), 5.1 csatornás térhangzás mellett max. Az „Ethernet-lel” rendelkező AudioQuest HDMI-kábelek minden generációja nemcsak támogatja az ARC-t, hanem a kiváló hangteljesítmény biztosítása érdekében az ARC-csatorna vezető-párját belső irányba irányítják, ellentétes irányban haladva az információt hordozó 4 párral szemben a tévéhez.

Paraméterek

Kábel típusa HDMI kábel
Kép átvitel 18 Gbit/s, HDMI 2.0a, HDCP 2.2, HDR, ARC, 4K 50/60 Hz, CES, EDID, HD audio, DEEP Color
Csatlakozók 24K aranyozott HDMI 2.0 – HDMI 2.0
Anyaga Hosszúszemcsés LGC réz
Szigetelés Tömör Polietilén
Külső köpeny Fekete/ Kék PVC

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Mások ezeket is megnézték