Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Yamaha RX-A6A 9.2 házimozi erősítő, fekete (bemutató darab)

Yamaha
1.099.999 Ft
859.999 Ft
Kedvezmény: 22%
Menny.:db
Cikkszám: 4957812661577-DEMO
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Elfogyott
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
1.099.999 Ft
859.999 Ft
Kedvezmény: 22%
Menny.:db
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 
 

RX-A6A

9.2 csatornás, kiemelkedő minőségű AVENTAGE Surround hanggal: AI™, HDMI™ 7 be-/3 kimenet, a legújabb Qualcomm QCS407 processzorral.


Jellemzők:

  • 9.2 csatornás Zone 2/3/4 funkcióval
  • Wi-Fi, Bluetooth®, AirPlay 2, Spotify Connect és MusicCast multiroom audio
  • AURO 3D FW frissítéssel
  • Dolby Atmos® és DTS:X® CINEMA DSP HD3-al
  • Térhatás: Az AI automatikusan valós időben optimalizál
  • HDMI™ 7 be- / 3 kimenet, 8K/60Hz, 4K/120Hz
  • Dedikált játék funkciók (ALLM, VRR, QMS, QFT) FW frissítéssel
  • ESS SABER ES9026PRO Ultra DAC és ES9007S DAC a nagy teljesítményű konvertáláshoz
  • YPAO™ -RSC 3D, többpontos méréssel és precíziós EQ-val
  • Hangvezérlés Alexa és Google Assistant eszközökkel. *A rendelkezésre állás régiónként változik
 
 
 

AZONNAL MAGÁVAL RAGAD

 

 

SURROUND: AI ™
A DSP-be épített AI technológia elemzi a lejátszandó tartalmat, majd létrehozza az optimális térhatásot, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal reprodukálja számodra. Ez az AI azonnal elemzi a jeleneteket, különálló hangelemekre összpontosítva, mint például a párbeszéd, a háttérzene, a környezeti hangok és hanghatások és automatikusan optimalizálja a térhatásokat azok valós idejében. Képzeld el, hogy van egy Yamaha hangmérnököd otthon, aki miközben hallgatod, mintha élőben hangolná azámodra filmjeidet, zenéidet. Az AI technológia meggyőző érzetet kelt a kifejezőerővel, a hagyományos effektusokon túl, a lehető legmélyebb szórakozási élményt nyújtva. A 64 bites Qualcomm® QCS407 processzor precíz térhatású hangzást biztosít.

 
 

 

CINEMA DSP
A Yamaha 3D hang lejátszási technológiája a ténylegesen mért hangtér adatok és az élvonalbeli digitális jelfeldolgozási technológia ötvözésével jött létre. A megújult CINEMA DSP HD3 új jelfeldolgozó algoritmusokat tartalmaz és maximalizálja a színházi hanghatásokat, pontosan reprodukálva a realizmus új dimenzióját a gazdag jelenlétérzékkel és a szinte atárok nélküli hangtér számára. Az elülső, a középső és a hátsó hangsugárzók segítségével egy hátsó virtuális hangszóró létrehozásához a CINEMA DSP HD3 akár 11.1 csatornás lejátszási környezete is lehetséges * akár 7.1 csatornás hangszórókonfiguráció mellett is. * Csatlakozást igényel egy elülső hangszóróhoz.

 
 

 

Dolby Atmos®
Azok számára, akiknek nincsenek mennyezeti vagy felfelé irényuló hangszórói a rendszerükben, a Dolby Atmos és a Height Virtualization Technology szimulálja az Atmos élményt. Konfigurálj akár öt hangszórót két mennyezeti hangszóró hatásának eléréséhez, vagy használd mind a hét csatornát négy mennyezeti hangszóró erőteljes hatásának szimulálására. Érezd a Dolby Atmos minden dimenzióját. Élvezd az 5.1-es surround hangsugárzó rendszert és két további mennyezeti hamgszóró vagy két Dolby Atmos hangsugárzót, amelyek drámai felső effektusokat eredményeznek - beleértve a Dolby Surround upmixert a régi tartalomhoz.

 
 

 

DTS:X®
DTS:X magával ragadó audio alakítása olyan helyre teszi a hangot, ahol az természetesen megjelenik az űrben, életszerű, többdimenziós hangot hozva létre. A DTS Neural:X ™ mellékelt térbeli átalakító motorja jobb belemerülést és fokozottabb realizmust kínál kedvenc filmjeidhez.

 
 

 

AURO-3D
Az AURO-3D® technológiák varázsa abban rejlik, hogy képesek bármilyen teret és tartalmat átalakítani a legoptimálisabban. Az AURO-3D minden alkalommal tisztán átalakító, lélegzetelállító, magával ragadó hangélményt nyújt. Az AURO egyedülálló függőleges sztereó mezője lehetővé teszi a hang mozgását körülöttünk, ahogyan azt mindennapjainkban tapasztaljuk, biztosítva ezzel az erőteljes hangzásképet, amely a kiválasztott tartalom világába visz. Menekülés a történetbe, eltévedni a zenében; tapasztald meg minden pillanatát és érzelmét.

 
 

 

Tömörített zenejavító
Ha a zenét digitálisan tömörített formátumba kódolják, például MP3, akkor a frekvencia-válasz erőteljesen romlik. A Yamaha Compressed Music Enhancer kifinomult digitális jelfeldolgozást alkalmaz exkluzív algoritmusok segítségével az elveszett adatok helyreállításához, így a zene úgy hangzik, ahogyan kellene.

 
 

MINŐSÉGI ALKATRÉSZEK

 

 

A magas adatátviteli sebesség előnye
Az új áramkör több mint dupla adatátviteli sebességet ér el és ez hozzájárul a pontos jelátvitelhez, amely hatékony a nagy felbontású audiojelnél. Általában a gyorsabb adatátviteli sebességű erősítő instabil jelátvitelt okozhat, ezzel szemben a Yamaha újonnan tervezett áramköre stabil jelátvitel mellett gyors adatátvitelt ér el.

 
 

 

Kiváló minőségű digitális alkatrészek
A Qualcomm® QCS407 úgy lett kifejlesztve, hogy valóban kiváló hangteljesítményt nyújtson, támogatva a Dolby Atmos és a DTS:X magával ragadó hangját, valamint egy dedikált, nagy teljesítményű audio DSP-t. Az ESS egy korszerű 32 bites SABER PRO Premier DAC ES9026PRO. Az ESS szabadalmaztatott 32 bites Hyper Stream, teljes harmonikus torzítás (THD) kompenzációs funkciója minimalizálja a zajszintet. Az eredeti Yamaha DOPG (DAC On Pure Ground) koncepcióval kombinálva, amely kiküszöböli az audio áramköri szakaszok közötti potenciális különbséget a zaj csökkentése érdekében, drámai módon fokozza a csendet és a felbontást a teljes audio tartományban.

 
 

IGAZI MŰALKOTÁS

 
 

 

Anti-Rezonanciás ék
Az újonnan tervezett Anti Resonance Technology (ART) Wedge egy ötödik láb az alváz elülső részén. A dupla alváz felépítéssel és az ék segítségével a transzformátor, a tranzisztorok, a hűtőbordák, valamint a hangszórókból származó zajokat sokkal hatásosabban csillapítja a rezgéseket - dinamikus hangot és fókuszált, pontos reprodukciót biztosítva. Az A8A ötödik lábának speciális sárgaréz alkatrészei vannak, amelyek továbbra is részletesebb és gazdagabb hangvisszaadást biztosítanak.

 
 

 

Újra tervezett mechanikus szerkezet
Az alkatrészek és a teljesen megújult áramköri lap logikus és szimmetrikus belső elrendezése úgy van kialakítva, hogy az egyes táblákon a lehető legrövidebbek legyenek a jelutak. Az új keret javítja az AV-vevő testének merevségét és a hangstabilitást, lehetővé téve a tisztább, élesebb és átláthatóbb reprodukciót. Az újonnan kialakított mechanikus szerkezet hozzájárul a transzformátorból az erősítő áramkörbe történő torzítás kiküszöbölésére.

 
 

FILMEK ÉS JÁTÉKOK

 

 

HDR10 + *
A HDR10 + nemcsak a videotartalom dinamikai tartományát (a világos és a sötét arányát) javítja, hanem kis mennyiségű metaadatban a jelenet jellemzőit is biztosítja. Világos és sötét, hogy fontos részletek megmaradjanak. Ez lehetővé teszi a kijelzők számára a képek valósághűbb reprodukálását, az alkotó szándékának megfelelve. * Ez a funkció a jövőbeli frissítéssel érhető el.

 
 

 

8K / 60Hz, 4K / 120Hz *
Támogatja a végpontok közötti 8K / 4K felbontásokat és a magasabb frissítési gyakoriságú megoldásokat egyetlen kábellel a zökkenőmentes integráció érdekében a HDMI ökoszisztémában. A 8K szuper nézési élményt nyújt a 4K vízszintes és függőleges felbontásának kétszeresével és 4 szer annyi pixel; 60Hz-es frissítési frekvenciával kombinálva pedig nagy sebességű műveletekkel könnyedén és élesen nézheted filmjeidet. A 4K / 120Hz lehetővé teszi, hogy az ultragyors UHD képek borotvaélesek legyenek. * Ez a funkció frissítéssel érhető el.

 
 

 

Játékok számára dedikált funkció (ALLM, VRR, QMS, QFT) *
A továbbfejlesztett játék- és médiafunkciók biztosítják a játékok, filmek és videók zökkenőmentes lejátszását és átmeneteit. Az alábbiakat tartalmazzák: Az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) lehetővé teszi az ideális késleltetési beállítás automatizálását, amely eredményeként létrejön a zökkenőmentes, késés nélküli lejátszás. A változó frissítési gyakoriság (VRR) csökkenti vagy kiküszöböli a késést, a laggolást és a képszakadást a gördülékenyebb és részletesebb játékmenet érdekében. A filmek és videók gyors média-váltása (QMS) kiküszöböli azt a késést, amely üres képkockákat eredményezhet a tartalmak lejátszása között. A Quick Frame Transport (QFT) csökkenti a késést a gördülékenyebb, késés nélküli játékok és a valós idejű interaktív virtuális valóság számára. * Ez a funkció a jövőbeli frissítéssel érhető el.

 
 

OTTHONODRA TERVEZVE

 

 

YPAO ™ -RSC (3D-vel, többpontos méréssel és 64 bites nagy pontosságú EQ-val)
A YPAO ™ -RSC (Reflected Sound Control) a mellékelt YPAO ™ mikrofonnal elemzi a szoba akusztikáját, hogy a rendszert a legjobb hangzáshoz hangolja. Az RSC-t javítja a visszaverődésekből származó visszhangokat, zörejeket. A YPAO 3D automatikus hangparaméter-optimalizálást biztosít, amely maximalizálja a SURROUND: AI, valamint a Dolby Atmos és a DTS:X 3D hangterének hatékonyságát. A 64 bites nagy pontosságú EQ számítás a lehető legtermészetesebb szobai akusztikát eredményezi számodra.

 
 

 

Kompatibilis a vezeték nélküli MusicCast hangsugárzókkal
Kombináld ezt az AV-vevőt a MusicCast 50 vagy MusicCast 20 vezeték nélküli streaming hangszóróval és élvezd a vezeték nélküli térhangzású házimozi elképesztő kényelmét. Ráadásul lenyűgözően valósághű hangzást kapsz tiszta, egyszerű beállítással. Könnyedén átalakíthatod nappalidat egy különleges szórakoztató egységgé, ahol teljes mértékben élvezheted a filmeket és a zenéket.

 
 

 

Dinamikus és lenyűgöző tervezés
A Yamaha dizájnjának és kivitelezésének részletei vizuális és akusztikus művészet magasiskolája. A makulátlan alváz tovább erősítí a teljesítmény stabilitásának összehangolását. Gyönyörű forma, amely kihangsúlyozza az AVENTAGE egyediséget és tovább fokozza az akusztikai tekintélyt. Az hagyományokhoz hűen és az új tervezési elveket kombinálva az új megjelenésű AVENTAGE a leginnovatívabb technikát tartalmazza.

 
 

 

SCENE gombok
Négy SCENE gomb van. Beállíthatod őket különböző bemenetekre, valamint hangzásképekre, Music Enhancer, HDMI kimenetre és egyebekre. A bemenetek beállíthatók meghatározott forrásokhoz, például FM vagy internetes rádióállomáshoz, egy streaming szolgáltatás állomásához, USB eszközhöz vagy zeneszámhoz a PC-n vagy a NAS-on (hálózat). Miután beprogramoztad a gombokat, egyszerűen nyomd meg az egyiket a főegységen vagy a távirányítón a rádióerősítő bekapcsolásához és a kívánt zene meghallgatásához. A gombok bármikor újra beállíthatók.

 
 

EGYSZERŰ BEÁLLÍTÁS, EGYSZERŰ HASZNÁLAT

 

 

MusicCast App
Használd okostelefonod vagy tabletedet a MusicCast CONTROLLER alkalmazással együtt az AVR működtetéséhez és a beállítások gyors és egyszerű megváltoztatásához. Ugyanaz a vezérlő alkalmazás távvezérlőként működik az összes MusicCast-kompatibilis eszközön, valamint a multiroom vezérlőkkel.

 
 

 

Hangvezérlés (Alexa, Google asszisztens)
Érintés vagy hangvezérlés - a választás a Tiéd. Az Alexa vagy a Google Asszisztens használatával egyszerűen kezelheted MusicCast eszközödet vagy akár az egész otthoni rendszeredet, és hallhatod otthonod életre keltését. * A hangparancs-vezérlés elérhetősége az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével régiónként eltérő.

 
 

 

AV Setup Guide
Semmi gond, nincs fennakadás. Ezzel a speciális alkalmazással szakértői segítséget kaphatsz az AV-vevőhöz és a forráseszközökhöz. Ez még számos más beállításon is végigvezet, mint például a hangszórócsatlakozások, a TV és a forráskészülék csatlakozásai, valamint az erősítő hozzárendelése.

 
 

EGYÉB FUNKCIÓK

 

 

Multiroom audio - MusicCast
Képzeld el, hogy az otthonodban megosztod az összes kedvenc zenédet - formátumtól függetlenül. A MusicCast lefedi a kedvenc bakelitjeidtől az AirPlay®-en keresztül, a Bluetooth®-os zenei streaming szolgáltatásokig az igényeidet. Ezenkívül az összes MusicCast terméket úgy tervezték, hogy a hangminőség mindig elsődleges legyen. A nagy felbontású formátumokat támogatják, beleértve az Apple Lossless (ALAC) 96 kHz-ig, WAV, FLAC és FLAC vagy AIFF 192 kHz-ig.

 
 

 

AirPlay 2
"Szia Siri. Zenét a konyhában és a nappaliban!" Az AirPlay 2 hozzáadja az Apple Music és más streaming szolgáltatások streamelését több MusicCast eszközhöz egész otthonodban. Könnyen vezérelheted iPhone vagy iPad készülékedről, összekapcsolhatod HomePod-dal, vagy egyszerűen használhatod a hangvezérlést, és kérd a Siri segítségét.

 
 

 

Streaming
Fedezd fel a zene világát a beépített zenei streaming szolgáltatásokkal.* A lejátszási listák és zeneszámok szinkronizálása telefonodról vagy számítógépedről az AV-vevőre. A zenei streaming szolgáltatással egyszerűvé válik a kedvencek meghallgatása vagy az új zene felfedezése.* A zenei streaming szolgáltatás elérhetősége régiónként eltérő. A lejátszási listák és zeneszámok szinkronizálása telefonodról vagy számítógépedről az AV-vevőre. A zenei streaming szolgáltatással egyszerűvé válik a kedvencek meghallgatása vagy az új zene felfedezése.* A zenei streaming szolgáltatás elérhetősége régiónként eltérő.

 
 

 

Lejátszás több zónában / Speciális HDMI zóna váltás
A video- vagy audiotartalmat (nemcsak a HDMI bemenetet, hanem más hangforrásokat is, például digitális vagy analóg hangot, hálózati tartalmat és FM / DAB rádiót) továbbíthatsz egy másik helyiség TV-jébe vagy házimozirendszerébe (2. zóna) ). Ez lehetővé teszi, hogy ugyanazt a fő szobatartalmat (ahol az AV vevő van felszerelve), vagy akár más tartalmat is nézhetsz és hallgathatsz. A képernyőn megjelenő grafikus felhasználói felület megkönnyíti a tartalom böngészését és kiválasztását a második zónából, függetlenül attól, hogy a főzónában mit játszol éppen le.

 
 

 

11ch Pre Out
Hozzáadhatsz egy külső erősítőt (előerősítőt) ehhez az AV-vevőhöz a hangszórók hangjának javítása érdekében. Például egy plusz erősítő használata a házimozi frontsugárzóinak meghajtásához további rugalmasságot kínál a hangminőségre fókuszáló rendszer kiépítésekor.

 
 

 

XLR bemeneti terminál
XLR kiegyensúlyozott audio bemeneti terminálokkal van felszerelve. A Blu-ray lejátszó vagy a CD-lejátszó kiegyensúlyozott kimeneti csatlakozóival kombinálva ez a csatlakozás kiváló minőségű jelátvitelt tesz lehetővé.

Paraméterek

Csatornák száma 9.2
3D van
Kimeneti teljesítmény (1kHz, egy csatornán hajtva) 185W (6 ohm, 0.9% THD)
Kimeneti teljesítmény (20Hz-20kHz, két csatornán hajtva) 150W (6 ohm, 0.09% THD)
HDMI bemenet 7 db
HDMI kimenet 3 db
CINEMA DSP 24 program
4K Ultra HD átengedés, felskálázás van
HD audio dekódolás(DTS-HD, True-HD) van
Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi van
Air Play van
App vezérlés van
Bemérő mikrofon van
Beszédhang kiemelés van
USB csatlakozás van
Zóna funkció 3 zóna
Optikai bemenet 3 db
Digitális Koax bemenetek 2 db
Analóg audio bemenetek 6 db
Komponens videó bemenetek 1 db
Kompozit videó bemenetek 2 db
Fejhallgató kimenet 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 192 x 442 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 20.3 kg
Pure Direct üzemmód igen
Teljesítményfelvétel (készenléti) 0.1 Watt
AM/FM tuner van
8K felskálázás van
XLR csatolófelület van
FM/AM Tuner van
Fájlformátum MP3 / WMA / MPEG-4 AAC:akár 48 kHz / 16-bit, ALAC:akár 96 kHz / 24-bit, FLAC:akár 384 kHz / 24-bit, WAV / AIFF:akár 384 kHz / 32 -bit, DSD:11,2 MHz-ig
Trigger 12V kimenet
Távirányító IR be-/kimenet van
Hálózati funkciók van

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!