Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Yamaha R-N800A sztereó hálózati rádióerősítő, ezüst (Bemutató darab)

Yamaha
419.999 Ft
349.999 Ft
Kedvezmény: 17%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Cikkszám: 4957812689380-DEMO
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Elfogyott
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
419.999 Ft
349.999 Ft
Kedvezmény: 17%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 

R-N800A
A Yamaha R-N800A modern HiFi stílusban nyújt zeneélvezetet. Tartalmazza eredeti YPAO™ technológiánkat, hogy ideális hallgatási környezetet teremtsen számodra. A streaming szolgáltatásoktól a nagy felbontású hangforrásokig elmerülhetsz a kiváló hangminőségben.

Jellemzők:

  • Hiteles HiFi minőség Top-ART mechanikai szerkezettel és alacsony impedanciájú koncepcióval
  • ESS SABRE ES9080Q Ultra DAC a kiváló S/N teljesítményért
  • YPAO™-RSC (Reflected Sound Control) és precíziós EQ az ideális hallgatási környezetért
  • A MusicCast segítségével streamelhetsz kedvenc zenei szolgáltatóidtól
  • A nagy teljesítményű USB DAC funkció támogatja a 11,2 MHz-es DSD natív lejátszást és a 384 kHz-es lejátszást
  • Tiszta sárgarézből vágott hangszórócsatlakozók a rendkívül biztonságos csatlakozás érdekében
  • Speciális phono bemeneti csatlakozók a lemezjátszódhoz.
  • Optikai terminál a TV hangzáshoz HiFi minőségben

MINŐSÉGI HANG MINDEN SZOBÁBA
Az R-N800A hálózati vevőkészülék teljes értékű, átfogó zeneélményt kínál modern Hi-Fi stílussal. Tartalmazza eredeti YPAO™ hangtér-korrekciós technológiánkat, hogy ideális hallgatási környezetet teremtsen közvetlenül a nappalidban. A streaming szolgáltatásoktól a nagyfelbontású hangforrásokig elmerülhetsz a zenei források széles skálájában, kiváló hangminőséggel és mégis egyedi, lezser stílussal.

IGAZ HANG
Ezt a hangot csak a Yamaha tudja megvalósítani, mint a világ egyetlen audiomárkája, amely mindent kezel a hang létrehozásától kezdve egészen addig, amíg el nem éri az ember hallójáratát. Egyszerűen csukd be a szemed, és érezd, ahogy a művész ott lép fel előtted, és tapasztald meg az igazi érzéseket.

HANGKÉP
A művész és a hangszer pozíciója, sőt az előadástér finom árnyalatai és hangulata is lenyűgözően visszaadható úgy, ahogy van. Az így létrejövő hangszín annyira hihetetlenül valósághű, hogy olyan érzésed lesz, mintha az előadást néznéd, ami közvetlenül előtted bontakozik ki.

Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer (YPAO™)

A környezeti tényezők fontos szerepet játszanak a szoba hangzásában, és bármilyen típusú hang esetében. A Yamaha saját YPAO™ automatikus kalibrációs technikáját, amelyet a házimozi-termékekben több évtizedes használat során fejlesztettek ki, az R-N800A számára optimalizálták, hogy ideális hallgatási környezetet biztosítson, mintha egy professzionális hangstúdióban lennél. A YPAO™ precíziós EQ-val rendelkezik, amely kivételesen nagy pontosságú hangszínszabályozást hajt végre, akár 192 kHz / 64 bites hangfelbontás pontossággal. A YPAO™ RSC (Reflected Sound Control) párhuzamosan működik, hogy aktívan szabályozza a fontos korai visszaverődésű hangokat, automatikusan beállítva és optimalizálva a hang hallását a szobában, a falak anyagától és a hangszóró elhelyezésétől függően.

DINAMIKA
A pusztán erőteljes hangzás helyett olyan dinamikát követünk, amely kifejezi a mozdulatlanság és a mozgás közötti kontrasztot a zenében – lehetővé téve, hogy átérezzük a zenében rejlő intenzíven mély érzelmeket, és elmerüljünk ebbe a zenei világba.

TAPASZTALD MEG A LEGENDÁT, ÉLVEZD A ZENEISÉGET

A Yamaha több mint 60 éves múlttal büszkélkedhet audiomárkaként. Az R-N800A technológiája pedig közvetlenül a Yamaha legendás Hi-Fi tervezési koncepciójából, a ToP-ART-ból (Total Purity Audio Reproduction Technology) származik, amely hűen megőrzi a hang integritását az aprólékosan szimmetrikus bal/jobb áramköri elrendezés és a jelek közvetlenségének kombinálásával ( legegyenesebb, legrövidebb jelutak) alacsony rezgéscsillapító, nagy merevségű alvázzal, speciális „Art Base” műgyanta kerettel felszerelve, amely elnyeli és blokkolja a felesleges vibrációt. Megőrzi a hang tisztaságát és a hang dinamizmusát.

ANTI-REZONANCIÁJÚ LÁBAK
Az R-N800A rezonanciagátló lábakat is alkalmaz, amelyeket a rezgéselnyelés koncepciója alapján terveztek. A külső kerületen vékony, ívelt merevítőrudak, középen pedig vastag, egyenes merevítőrudak elrendezésével a láb külső oldaláról továbbított vibrációs energia hatékonyan eloszlik és csökken, miközben megőrzi a magas központi merevséget. Ezek lehetővé teszik olyan fókuszált hangzás reprodukálását, amely lehetővé teszi a zene ritmusának és dinamikájának teljes átélését.

TONÁLIS EGYENSÚLY
Ez az összes hang könyörtelenül hű visszaadása, minden hangszerből és minden énekből, minden hangmagasságon és a teljes spektrumban. Élvezd a teljes harmóniát és zeneiséget a még soha nem hallott hangzásban.

NAGY PONTOSSÁGÚ, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ
Az R-N800A a híres SABRE ES9080Q 384 kHz / 32 bites DAC-t (az ESS technológiától) használja a kiváló S/N teljesítmény érdekében. A Yamaha eredeti hálózati moduljával kombinálva az egység alaposan kirajzolja a nagyfelbontású hangforrások minden hangzási érdemét, hatékonyan reprodukálja még a koncerttermek finom hangulatát és a hang finom kifejező árnyalatait is.

ALACSONY IMPEDANCIA
Az energiaveszteség és az audiojel romlásának teljes kiküszöbölése érdekében az R-N800A vastag vezetékekkel rendelkezik a földcsatlakozáshoz, ami kritikus tulajdonság, amely az alkatrészt valóban prémium Hi-Fi-vé teszi. Ezenkívül a teljesítményerősítő rész kimenetéhez csavaros csatlakozást alkalmaztak, hogy megerősítsék a talajt, ami fontos a hangminőség szempontjából. Ez az R-N800A jobb jel-zaj teljesítményt biztosít, lehetővé téve a hang teljes tisztaságú reprodukálását.

PHONO BEMENET
Az R-N800A átfogó csatlakozói speciális phono bemeneti csatlakozókat tartalmaznak, amelyek segítségével könnyedén csatlakoztathatsz lemezjátszót, és élvezheted a bakelitlemez-gyűjteményedet.

USB DAC FUNKCIÓ
Egy stabil átviteli módszert alkalmaztak az aszinkron átvitelen keresztül. Ezenkívül egy rendkívül precíziós, dedikált kristályórát telepítettek a jel pontosságának javítására. Támogatja a DSD 11,2 MHz-es natív lejátszást és a 384 kHz-es PCM-lejátszást is, így kivételesen jó minőségű hangot élvezhetsz, amely teljes mértékben kihasználja a nagy felbontású hangforrások előnyeit.

DAB / DAB+ TUNER
A DAB és a DAB+ digitális audio műsorszórási formátumok, amelyek kiváló hangminőségű rádióállomások széles választékát kínálják. További előnyök közé tartozik az elérhető állomások automatikus hangolása listával, valamint az információk, például az állomásnév megjelenítése. 40 DAB / DAB+ állomást tárolhatsz.

*A DAB / DAB+ tuner elérhetősége régiónként változik

MAXIMÁLIS HANGTISZTASÁG
A Pure Direct mód lehetővé teszi, hogy a zenei jelek a lehető legrövidebb áramköri útvonalon haladjanak, megkerülve a puffererősítőt, valamint a hangszín-, hangerő- és egyensúlyszabályozást, hogy gyakorlatilag kiküszöböljék a jel romlását a legtisztább hangminőség érdekében.

MULTI-ROOM AUDIO - MusicCast
Az R-N800A-hoz csatlakoztatott lemezjátszóról, TV-ről, CD-ről és egyéb forrásairól szóló szórakoztató tartalmakat elküldheted más MusicCast-eszközökre. A nagyfelbontású audioformátumok, köztük az Apple Lossless (ALAC) 96 kHz-ig, a WAV, valamint a FLAC vagy az AIFF 384 kHz-ig támogatottak.

TELJES ZENEI ÉLMÉNY AZ OKOSTELEFONODRÓL
Az R-N800A a Yamaha eredeti MusicCast hálózati rendszerével van felszerelve. Ezenkívül kompatibilis számos streaming szolgáltatással, mint például az Amazon Music HD és a Spotify, így teljes hűséggel élvezheted a kivételesen jó minőségű hangzást, amely egyedülálló a mai nagy felbontású és veszteségmentes hangforrásoknál. Használhatod Apple Music streamelésére is az Airplay 2 segítségével. A MusicCast rendszer pedig lehetővé teszi, hogy otthonodban bárhol könnyedén hallgathass zenét azáltal, hogy a különféle MusicCast eszközöket egyetlen alkalmazással összekapcsolod.

HI-FI MINŐSÉG MINDEN ZENEI FORRÁSHOZ
A számítógépen vagy a hálózati meghajtón tárolt hangoktól a bakelitlemezekig és a TV-ig – az R-N800A mindent kezel, kiváló hangzást biztosít, és kirajzolja a szórakozásban rejlő teljes hangpompát.

Paraméterek

Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi van
Air Play van
internet rádió van
App vezérlés van
USB csatlakozás van
Optikai bemenet 2 db
Digitális Koax bemenetek 2 db
Analóg audio bemenetek 10 db
Analóg audio kimenetek 2 db
Fejhallgató kimenet 1 db
Mélysugárzó kimenet 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 151 x 395 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 11.4 kg
Pure Direct üzemmód igen
IEC lecsatlakoztatható tápkábel nem
Phono bemenet van
Fájlformátum MP3, WMA, MPEG-4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD
Nagy dinamikus teljesítmény/csatorna (8/6/4/2 ohm) 140/170/220/290 W
Frekvenciaválasz 10 Hz-100 kHz 0±1,0 dB, 20-20 kHz0±0,5 (Pure Direct ON)
Jel-zaj arány (CD) 100 dB (Pure Direct ON)
Audio In / Out Phono, CD, line1, line2 / Pre out, Subwoofer out
Digitális bemenet Optikai1, Optikai2, Koaxiális1, Koaxiális2
USB bemenet USB DAC (USB B-típus)
Mélynyomó kimenet van
Vezérlő (trigger) kimenet van
FM jel-zaj arány (mono/sztereó) 69 dB / 68 dB
Pure Direct van
Készenléti energiafogyasztás 0,1 W (hálózati készenléti állapot bekapcsolva/Wi-Fi kapcsolat 1,8 W)
Wi-Fi van
Bluetooth van (SBC / AAC)
Névleges kimeneti teljesítmény [20 Hz-20 kHz 0,07 % THD] 100 W+100 W (8 ohm) 120 W + 120 W (6 ohm)
HDMI (ARC) nincs
Phono bemenet van
Ethernet van
Fejhallgató kimenet van

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!