Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Yamaha MX-A5200 titán + CX-A5100 AV pre-erősítő fekete szett (bemutató darab)

Yamaha
1.919.998 Ft
Cikkszám: 4957812633062-4957812586108-DEMO
Nem értékelt
1.919.998 Ft

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.
 

MX-A5200


Az MX-A5200 AVENTAGE erősítővel megtapasztalhatja az igazi házimozi teljesítményt és a sokoldalúságot. A 11-csatornás rendszer példája a hangzásnak és a magasszíntű rugalmasságnak.


Jellemzők:

 • AVENTAGE 11 csatornás erősítő
 • Támogatja a Bridge-Tied terheléses (BTL) konfigurációt 2 x csatornához
 • 27 000 uF egyedi blokk kondenzátor
 • Bi-amping képesség csatornaválasztóval
 • Kiváló minőségű aranyozott dugók
 • Kiegyensúlyozott XLR csatlakozások

AVENTAGE minőségi alkatrészek

Az AVENTAGE különálló alkotóelemei az otthoni szórakoztatás élvezetének csúcsát jelentik. A végső otthoni mozi érdekében a Yamaha új teljesítménymutatót hoz létre a teljesítmény és az innováció terén.

Teljesítmény és megjelenés

Az MX-A5200 diszkrét erősítő amely 11 csatornát kínál rugalmas konfigurációs lehetőségekkel - a teljesítmény és a minőség lenyűgöző kombinációja. Élvezze a többzónás rendszer rugalmasságát, vagy a 11 csatornás bármilyen kombinációjával merüljön el a hangzásba.

Végső teljesítmény a BTL-tel

A teljesítmény növelése érdekében az MX-A5200 támogatja a Bridge Tied Load (BTL) konfigurációt az első 2 csatornához. Ez lehetővé teszi a frontsugárzók teljesítményének jelentős javulását.

Kompromisszumok nélküli tervezés

A kompromisszum nélküli kialakítás részeként az MX-A5200 speciálisan kialakított vázzal büszkélkedhet, hogy maximalizálja a merevséget és megszüntesse a rezgéseket. Az MX-A5200 kettős alsó felépítésű, 1,6 mm-es acélból készült rezgésvezérlő lemezekből áll, amelyek a legendás Z11 AV vevőegységét tartalmazzák. A nehéz hűtőbordák és más alkatrészek támogatása érdekében egy bal oldali, független vázszerkezetet erősítünk, amelyet egy merev keretszerkezet erősít. Az alsó keret csökkenti a nagy teljesítményű transzformátor és a hűtőbordák által előidézett vibrációt.

Tökéletesen szimmetrikus

Az MX-A5200 pontosan tervezett, áramköri és szimmetrikus teljesítményerősítő elrendezéssel tervezett, ideális csatornaválasztást tesz lehetővé, bal és jobb oldali oldalak mind fizikailag, mind elektromosan elkülönítve. Ez nagymértékben javítja a jel-zaj arányt, és kiterjedt hangfokot ér el.

Nagy teljesítmény

Az MX-A5200 nagy teljesítményű, nagy toroid transzformátort használ, amely két speciálisan kifejlesztett nagy kapacitású blokk kondenzátorral kombinálva biztosítja a hatalmas teljesítményt. Az energiaveszteség minimalizálva van.

Kimagasló kapcsolat

Az MX-A52000 hátsó részén kiváló minőségű, aranyozott csatlakozók találhatók, amelyek kompatibilisek az Y dugókkal.

Nagy teherbírású alsó lemez

Az alváz stabilizálása a teljesítmény és a mély hangzás kulcsa. Az MX-A5200 ezt egy vastag alsó lemez alkalmazásával érheti el, amely a teljes szerkezet stabilitását és az optimális hangzás elérését szolgálja.

Kiegyensúlyozott XLR csatlakozások

Az AV-komponensek csatlakoztatásakor elektromos zaj léphet fel, ami a köztük lévő kapcsolatok és más külső zajforrásokból ered. A probléma megoldásához az MX-A5200 kiegyensúlyozott csatlakozásokat alkalmaz mind a 11 csatornára.

 

 

CX-A5100


Abszolút minőség. Az audio/video készülékek és előerősítő processzorok tervezésekor szerzett tapasztalatával a Yamaha egy lépéssel tovább haladt a legmagasabb minőséggel az AVENTAGE sorozatában.


Jellemzők:

 • Alumínium elülső panel, H alakú keresztkeret és merev alsó keret
 • 11.2 csatornás előerősítő kiegyensúlyozott XLR kimenetekkel
 • Dolby Atmos® és DTS: X ™ akár 7.2.4-csatornás
 • Hangvezérlés az Alexa-val
 • Fejlett HDMI zóna-váltás (2. zóna)
 • HDCP 2.2, nagy dinamikatartomány (HDR) és BT.2020 kompatibilitás
 • Wi-Fi®, Bluetooth, AirPlay® és Spotify Connect
 • Stream Pandora®, Spotify, Napster, SiriusXM internetes rádió, TIDAL, Deezer és több ezer ingyenes internetes rádióállomást

Ismerje meg a CX-A5100 előerősítőt. Tapasztalja meg a háromdimenziós surround hangformátumokat a következő generációs audio/video technológiákkal, mint még soha. Koppintson a fejlett Yamaha digitális jelfeldolgozásra a CINEMA DSP HD3-mal, használja a testreszabás legjobb beépített funkcióit, és élvezze a mai napig kínált legújabb házimozi-technológiákat. Most a MusicCast segítségével ez az eszköz kibővíthető, hogy vezeték nélküli többszemélyes hanglejátszást biztosítson, mindezt egy egyszerű alkalmazással vezérelheti.

A hangminőség elérése kiváló minőségű alkatrészekkel az optimális teljesítmény érdekében

Az AV-készülék minden egyes része befolyásolja a hangminőséget. Az AVENTAGE modellek esetében több időt vesz igénybe, hogy megtalálja a lehető legmagasabb teljesítmény eléréséhez szükséges pontos alkatrészeket. A hangtechnikusok átviszik a modellt egy tesztelési folyamaton, hogy "hangolják" a vevő hangját.


Nagy megbízhatóságú, kiegyensúlyozott be-/ és kimenetek és magas minőségi XLR csatlakozók

Elektromos zaj keletkezhet más AV-komponensekkel való összeköttetésből, valamint a külső zajforrásokból. Annak érdekében, hogy a CX-A5100 ne legyen hatással a torzításra, olyan kiegyensúlyozott csatlakozókat használ, amelyek hangszigeteltek és ugyanolyan típusúak, mint a professzionális audiovizuális eszközökben találhatóak. Még a kiegyensúlyozatlan RCA csatlakozás olyan földi érzékelő átviteli módszert is alkalmaz, amely egyszerű és kiegyensúlyozott átvitelt biztosít. Ha minden egyes csatornát egymástól függetlenül használnak, az előerősítő és a tápfeszültség erősítő áramlásának hatása megszűnik, minimalizálva a hangminőség romlását a kapcsolat miatt. Az XLR csatlakozók lehetővé teszik a hosszú kábelek használatát, amelyek szükségesek lehetnek a mélysugárzó csatlakoztatásához. A CX-A5100-nak van egy kiegyensúlyozott audio bemenete a csúcsminőségű forráselemekhez, például a CD-lejátszókhoz.

Rendkívül részletes hangzást biztosítanak a magas minőségű alkatrészek és a design

Minden csatorna nagyteljesítményű ESS ES9016 DAC-ot használ, amelyek 192 kHz/32 bites feldolgozást, kiváló SN arányt és nagy dinamikatartományt biztosítva a Blu-ray lemezek és más lejátszók, valamint a nagyfelbontású forrás bemeneteknek a hálózaton keresztül. A DAC áramköröknek köszönhetően, amely stabil földelést biztosít (DAC a Pure Ground), D/A konverzió számára. Egy új hangerõszabályzó IC alacsony zajszintet és kiváló hangzás-orientálódást tesz lehetõvé, és a kiváló, alacsony jitteres órajelet a tiszta és élénk hálózati hanghoz. Ezenkívül a belső kialakítás elválasztja a tápegységeket az analóg áramköri lapoktól, ezzel kiküszöböli a digitális áramkörök által okozott nagy frekvenciájú zavarokat. Az árnyékolt tápegységek korlátozzák a zajkibocsátást és a nagy teljesítményű transzformátor minimalizálja a rezgéseket.

Speciálisan tervezett nagy merevségű ház

Ezen előerősítők részeként nincs kompromisszumos kialakítás, a Yamaha olyan fejlett vázat hozott létre, amely erős merevséggel rendelkezik. Az alváz merevségét egy háromrétegű szerkezet erősíti, amely magában foglal egy független felső fedelet, alumínium oldalsó paneleket és egy H alakú keresztkeretet. Az alsó burkolat közepén található ART (Anti-Resonance Technology) a külső áramkörök és a kényes részek kiegészítő rezgéseinek levezetését intézi.

 

MusicCast

Az összes zeneszámhoz egyszerű alkalmazással férhet hozzá és vezeték nélkül továbbíthatja az otthonában a meglévő Wi-Fi® hálózat használatával.

 • Hallgassa meg a Pandora®, a Spotify, a Napster, a SiriusXM internetes rádió, a TIDAL, a Deezer, a több ezer ingyenes internetes rádióállomást és az intelligens eszközökön és számítógépeken tárolt zenéket.
 • Az összes MusicCast termék teljes mértékben Wi-Fi, Bluetooth® és AirPlay® készülékekkel bővíthető.
 • Ha készen áll, hozzáadhat MusicCast vezeték nélküli hangszórókat, hangsávokat vagy más eszközöket akár 9 másik helyiségben és hallgassa.
 • A MusicCast használatával nem kell vezetékeket behúzni.

Alexa a MusicCast-on

Az Amazon Alexa-kompatibilis eszközök - többek között az Echo, a Dot, a Tap és a Show - képesek bármelyik MusicCast termék kulcsfontosságú funkcióinak vezérlésére hangutasításokkal. Fedezzen fel egy új, izgalmas módot a zene és a szórakoztatás élményeinek ellenőrzésére otthonában.

Bluetooth® kompatibilis a vezeték nélküli zenei adatfolyamhoz

A CX-A5100 Bluetooth® funkcióval rendelkezik, így könnyedén élvezheti a vezeték nélküli zenelejátszást okostelefonokon és egyéb eszközökön. A Yamaha Compressed Music Enhancer modulja mostantól a Bluetooth audioátvitel érdekében optimalizált, így biztosítva, hogy a zene élénk hangminőséget biztosítson a vezeték nélküli lejátszás során.

Bluetooth streaming

A vezeték nélküli működés kényelmesebb, mint valaha. A CX-A5100 a legmodernebb Bluetooth technológiával rendelkezik.

4K Ultra HD teljes támogatás 4K60p, HDCP2.2, HDR * Video és BT.2020 áttöltéssel

Ez az AV vevő teljesen támogatja a legújabb HDMI szabványokat. A 4K videó 60 kép / másodperces áthaladásának köszönhetően teljes mértékben élvezheti a 4K felbontású videokép minőségét a lebontás nélkül. Ezenkívül megfelel a HDCP2.2 szerzői jogi védelmi szabványnak a 4K video átvitelhez. Emellett támogatja a HDR (High Dynamic Range) videót is, amely jobb képminőséget nyújt, miközben egyidejűleg nagyobb részleteket biztosít a kép sötét és élénk részei számára. Ezenkívül támogatja a BT.2020 áthaladás szélesebb színskáláját.

* A HDR engedélyezéséhez jövőbeli firmware-frissítésre van szükség.


Yamaha videó feldolgozás

A videokamerákkal szerzett tapasztalatával a Yamaha számos fejlett feldolgozási technikát készített, amelyek az AV vevők videó feljavítási képességeire vonatkoznak.

Fejlett HDMI zóna-váltás Lehetővé teszi a soha nem látott AV-váltást több zónára

Miközben a szabványos HDMI zóna-váltás csak a HD és a második zónákba küldhet HD videot, a fejlett HDMI® zóna-váltás a Yamaha-tól lehetővé teszi, hogy minden audio- és videojel-forrás közül választhasson a 2. zónában. A képernyőn megjelenő grafikus felhasználói felület megkönnyíti a tartalom böngészését és kiválasztását a második zónában, függetlenül attól, hogy mit játszik a fő zónában.

* A második HDMI kimenet a 4. zónához is rendelhető (csak HDMI bemenetek).

Hálózati funkciók

Ez az AV vevő számos olyan hálózati funkciót kínál, amelyek lehetővé teszik több forrás elérését. Az AV-vevőt a WebBrowser Control használatával csatlakoztathatja Mac®-hez vagy PC-hez, és az internetes rádiót, a Pandora®, a Rhapsody®, a Spotify vagy a SiriusXM Internet Rádió kétirányú vezérlését teszi lehetővé. Az AV Controller App (az iTunes® vagy a Google Playen keresztül) számos funkciót vezérel iPod®, iPhone®, iPad® vagy Android ™ telefonokról / táblagépekről.

Beépített Wi-Fi és Wireless Direct

A beépített Wi-Fi lehetővé teszi vezeték nélküli kapcsolatot a vezeték nélküli útválasztóval, ami nagyban megkönnyíti a rendszeres kapcsolatokat a hálózati hang (PC / NAS) és a zene streaming szolgáltatások élvezetéhez. Ha nem áll rendelkezésre Wi-Fi útválasztó, az egyedülálló Wireless Direct funkció nemcsak az AV Controller App, az AirPlay® stb. Segítségével közvetíti a zenét közvetlenül az okostelefonról vagy a táblagépről, hanem lehetővé teszi az AV-vevő vezérlését is .

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!