Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

NAD D 3045 hibrid digitális DAC erősítő (BEMUTATÓ DARAB)

Nad
359.999 Ft
199.999 Ft
Kedvezmény: 44%
Menny.:db
Cikkszám: 5703120230597-DEMO
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Elfogyott
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
359.999 Ft
199.999 Ft
Kedvezmény: 44%
Menny.:db

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 
 

A NAD D 3045 a korszerű erősítőkkel szemben támasztott valamennyi elvárásnak tökéletesen megfelel: kompakt, energiahatékony, erőteljes, csendes, nagy felbontást nyújt és olyan élvonalbeli funkciókat kínál, mint például a DSD és az MQA lejátszás. A rugalmas használatot lehetővé tevő és kifejezetten kedvező áron elérhető erősítő nagyszerű példája a NAD digitális és analóg technológiákkal kapcsolatos szakértelmének.


Jellemzők:

  • 2 x 60 W -os hibrid digitális erősítő
  • Kétirányú Bluetooth tápellátással Qualcomm aptX HD hang
  • Aszinkron USB 24/192 bemenet támogatja az MQA-t és a DSD-t
  • HDMI ARC
  • Koax és optikai bemenet
  • MM Phono és vonal bemenet
  • Előerősítő kimenet
  • Fejhallgató erősítő
  • Mélysugárzó kimenet
 
 
    
 

MÉG INKÁBB VALÓSÁGHŰ HANGZÁS
A nagy felbontás a hangzás szempontjából is ugyanolyan lényeges, mint a képmegjelenítésnél. Nagy felbontással valósághű és természetes, összességében jóval élvezetesebb hangzás érhető el. Az olyan technológiák, mint például a Master Quality Authenticated (MQA) használatával a D 3045 valósághű és precíz módon, igazi stúdióminőségben szólaltja meg a kívánt tartalmakat. A magnókazetták, bakelit hanglemezek vagy CD lemezek korlátozott kapacitása egészen mostanáig nem tette lehetővé a zenerajongók számára azt, hogy a stúdióminőséggel megegyező hangminőségben élvezhessék kedvenc felvételeiket. A nagy felbontást nyújtó letöltéseknek és online lejátszásoknak köszönhetően azonban most már pontosan ugyanabban az élményben részesülhetünk, mint amit az előadó a stúdióban hallott a felvétel elkészítésekor.

KIMAGASLÓ TUDÁS
Tisztában vagyunk azzal, hogy az újabb és jobb minőségű hangformátumok megjelenése még távolról sem jelenti azt, hogy a felhasználók leselejteznék korábbi típusú adathordozókon őrzött zenei gyűjteményüket. Ennélfogva a különféle bemenetek és áramkörök felhasználásával arra törekedtünk, hogy napjaink elérhető legkiemelkedőbb nagyfelbontású forrásaival azonos minőségben élvezhesse kedvenc felvételeit. Az aszinkron USB-bemenet különösen jelentős előrelépés ebből a szempontból, ugyanis a számítógép csatlakoztatását követően a nagy felbontású streamelést is lehetővé teszi az olyan programok segítségével, mint például a Roon, JRiver vagy az Amarra. Az aszinkron üzemmód a D 3045 (nem pedig a számítógép) precíz órajelének felhasználásával minimális szintűre mérsékli a rezgést, hogy az USB formátum tökéletesen visszaadja az eredeti hangzást. A kényelmesebb mindennapi használat érdekében a készülék a Bluetooth egyre több telefon és táblagép által támogatott, 24 bites felbontást nyújtó aptX HD verziójának használatát is lehetővé teszi. Ezen túlmenően a Bluetooth-tól eltérő források is vezeték nélkül szólaltathatók meg Bluetooth-képes fejhallgatóján keresztül, vezetékes fejhallgatója csatlakoztatásával pedig az alacsony impedanciájú és nagy áramerősségű fejhallgató-erősítőnk kivételes teljesítményét is bármikor kiélvezheti.

 

RENGETEG LEHETŐSÉG
Rajong a bakelitlemezekért? A NAD ultrapontos, széles dinamikatartományú, mozgó mágneses lemezjátszókhoz kifejlesztett előerősítését alkalmazó D 3045 erősítővel a bakelit hanglemezek legapróbb részletei is tökéletesen megszólaltathatók. A készülék analóg és digitális bemeneteihez CD-lejátszó is hozzácsatlakoztatható. A digitális bemenetek a D 3045 korszerű és nagy felbontású integrált DAC átalakítójának használatát is lehetővé teszik. Akár a TV hangját is továbbíthatja NAD erősítője számára, a HDMI ARC bemenetnek köszönhetően pedig a TV távvezérlőjével zökkenőmentesen irányíthatja a teljes rendszert. A mélysugárzó kimeneten keresztül csatlakoztatott mélysugárzóval pedig valóban teljessé teheti rendszerét.

 

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY KEDVEZŐ ÁRON
A NAD D 3045 számos olyan korszerű funkcióval rendelkezik, ami általában csak a jelentősen drágábban kínált készülékeknél érhető el. Nagy felbontású DAC átalakító USB-aljzattal? Még a belépő szintűek is a D 3045 modellhez képest hozzávetőleg háromszor magasabb áron érhetők csak el. A nagy áramerősségre tervezett fejhallgató-erősítők ára a D 3045 erősítőével megegyező szintről indul, a határ pedig a csillagos ég. Meglehetősen ritkán kínálnak 60 W teljesítményű és alacsony torzítású, nagy áramerősségre tervezett erősítőt a D 3045 árfekvésében. Különösen, ha az említett jellemzők egy olyan, kompakt méretű, energiahatékony és felhasználóbarát készülék formájában érhetők el, amelyet az audiokészülékek piacának egyik legikonikusabb márkája tervezett. Innovatív és sokoldalú erősítőnket 45 évnyi tapasztalat felhasználásával alkottuk meg. Mindössze néhány nagyszerű hangsugárzó csatlakoztatásával hosszú éveken keresztül kiváló hangminőségben élvezheti kedvenc zenéit.

Paraméterek

Bluetooth van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 70 x 235 x 265 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 2.6 kg
Előerősítő specifikáció
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,003% 2V kimeneten
Jel-zaj arány > 100dB (IHF, A-súlyozott, ref. 500mV kimenet, egységnyereség)
Csatornaelválasztás > 85dB (1kHz)
> 80dB (10kHz)
Bemeneti impedancia (R és C) 47kohm + 220pF
Maximális bemeneti jel > 5,5 Vrms (hivatkozás 0,1% THD)
Kimeneti impedancia 400 Ohm
Bemeneti érzékenység 82mV (ref. 500mV kimenet, maximális hangerő)
Frekvenciaválasz ± 0,2 dB (20 Hz - 20 kHz)
Maximális kimeneti feszültség - IHF terhelés > 4V (hivatkozás 0,1% THD)
Phono bemenet
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,015% 2V kimeneten
Jel-zaj arány > 82dB (200 Ohm forrás, A-súlyozott, ref. 500mV kimenet)
> 76dB (MM patronforrás, IHF; A-súlyozott, ref. 500mV kimenet)
Bemeneti érzékenység 1,35 mV (ref. 500 mV kimenet, maximális hangerő)
Maximális bemeneti jel 1 kHz -en > 90 mVrms (hivatkozás 0,1% THD)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Vonal bemenet / fejhallgató kimenet
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,003% 120 mW -nál
Jel-zaj arány > 90 dB (32 Ohm terhelés; A-súlyozott, ref. 500 mV kimenet, egység erősítés)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Kimeneti impedancia 2 Ohm Maximális fejhallgató kimenet - 32 Ohm terhelés <8V (ref. 0,1% THD)
Folyamatos kimeneti teljesítmény 4 és 8 Ohm-ig 60 W (ref. 20Hz-20kHz, 0,03% THD, mindkét csatorna hajtva)
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,005% (1 W, 4 és 8 ohm esetén)
Jel-zaj arány > 98dB (A-súlyozott, 500mV bemenet, ref. 2,828V kimenet 4 ohmban)
IHF dinamikus teljesítmény 8 Ohm 80 W
4 Ohm 150 W
2 Ohm 200 W
Bemeneti érzékenység 260mV (30W esetén 4 ohm)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Készenléti üzemmód <0,5 W

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!