Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

NAD C 558 lemezjátszó (Bemutató darab)

Nad
199.999 Ft
149.999 Ft
Kedvezmény: 25%
Menny.:db
Cikkszám: 5703120250632-DEMO
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Elfogyott
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
199.999 Ft
149.999 Ft
Kedvezmény: 25%
Menny.:db

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 
 

Gazdag 45 éves történelmünk során a NAD Electronics nagy teljesítményű lemezjátszókat kínál, kedvező áron. A komponens, amelyet a kritikus hallgatók megtapsolhatnak zenei minőségéért és amelyet szinte bárki megengedhet magának, a NAD C 558 egy teljes értékű, szíjhajtású modell. Az Ortofon OM10 hangszedővel szerelt C 558 szíjhajtással rendelkezik a maximális zajtalanság érdekében, valamint precíziós váltóáramú motorral, univerzális feszültségű, elkülönített váltakozó áramú tápegységgel. Az üvegtál, az MDF lábazat és az alacsony rezonanciájú porvédő kiegészíti a C 558-at, amely minden más lemezjátszóhoz képest kiemelkedő hallgatási élményt nyújt.


Jellemzők:

  • Sebesség: 33/45 fordulat/perc, kézi sebességváltás
  • Hangszedő: Ortofon OM-10C
  • Hajtás: szíjhajtás
  • Méret: 435x125x340 mm
  • Tömeg: 7.25 Kg
 
 

Kifinomult technológia
Ami a C 558-at illeti, egy kifinomult tápegységet választottunk, amely a fali konnektor váltakozó áramú feszültségét tiszta DC feszültséggé alakítja át. Az egyenáramú feszültséget ezután pontos váltóáramú feszültséggé generálja, amely precíziós óramotorral hajtja végre a szinte tökéletes fordulatszám-konzisztenciát és egyenletességet. Maga a motor el van szigetelve a szűretlen váltóáramú hálózatban előforduló zaj- és feszültségingadozásoktól, amelyek instabilitást okozhatnak a működésben. A motor speciálisan kifejlesztett gumiszalagot használ, amely sík talajon van a pontosság érdekében és hajt egy alátétlapot, amelyet szintén pontosan megmunkálnak a sima forgáshoz. Ez egy sárgaréz csapágyban van, edzett acéltengellyel. Mindezeket az alkatrészeket gondosan fejlesztették ki, hogy együtt dolgozzanak, stabil és pontos forgást biztosítsanak.


A C 558 hangkarja is hasonló szintű gondos tervezést és fejlesztést tartalmaz. 9 hüvelyk hosszában alacsony nyomkövetési torzítást kínál, miközben megtartja a merevséget és a hangszedő stabilizálásához szükséges kis tömeget. A VTF és az Azimuth beállítás lehetővé teszi a pontos követést alacsony torzítással. Az üvegtál és a masszív lábazat egyesíti a lemezből az összes energiát, miközben elszigeteli a nem kívánt külső rezgéseket. Ezek a részletek tovább biztosítják, hogy a bakelit lemez hallgatási élmény valóban fenomenális legyen.

 

Minőségi alkatrészek és anyagok
A C 558 lábazata szilárd MDF, CNC megmunkálással a pontosság érdekében. A C 558 porvédője is nehezebb, mint a legtöbb és nem rezonáló Perspex-ből készült, ellenrugózott csuklópántos kialakítással, amely lehetővé teszi, hogy a burkolat szinte bármilyen közbenső helyzetben maradjon nyitott-, vagy zárt állapotban.

Rendkívüli élmény
A bakelit lemezek hallgatása magával ragadó élmény. Ugyanúgy bekapcsolódsz a folyamatba, mint a hallgatásba. Sokkal nagyobb mértékben, mint a digitális forrásoknál, a lemez lejátszás szilárd mechanikai pontosságot igényel, hogy kivonja a zenét a közegből. A megfelelően lejátszott lemez fantasztikus és kifizetődő élmény, és a NAD C 558 mindent tartalmaz, amire szükséged van a maximális élvezet eléréséhez, minimális költségekkel.

Paraméterek

Méretek (Szé x Ma x Mé) 435x125x340 mm
Sebesség 33/45 fordulat/perc, kézi sebességváltás
Hangszedő Ortofon OM-10C
Hajtás szíjhajtás
Méret 435x125x340 mm
Tömeg 7.25 Kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!