Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

NAD C 399 integrált sztereó erősítő + NAD MDC2 BluOS D modul

Nad
1.149.998 Ft
899.999 Ft
Kedvezmény: 22%
Menny.:db
Gyártó cikkszám: C399
Cikkszám: 786357001906-786357001791
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
1.149.998 Ft
899.999 Ft
Kedvezmény: 22%
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 

A NAD Classic integrált erősítőinek új zászlóshajójaként a C 399 HybridDigital DAC erősítő teljesen új szintre emeli a NAD elkötelezettségét a tartós érték és a hangzásbeli kiválóság iránt. A C 399 a NAD Hypex HybridDigital nCore erősítő áramkörét alkalmazza, amely eddig csak a Masters sorozatú erősítőkben volt elérhető. Digitális szekciója a 32 bites/384 kHz-es ESS Sabre DAC köré épül, ugyanaz a chip, amelyet a NAD elismert M10 és M33 Masters sorozatú erősítőiben is megtalálható. A C 399 az első erősítő, amely a NAD Modular Design Construction (MDC) technológiájának legújabb generációját tartalmazza. Az MDC2 lehetővé teszi a felhasználók számára opcionális modulok hozzáadását, amelyek olyan funkciókat biztosítanak, mint a BluOS több szobás zene streaming és a Dirac Live szobajavítás.


Jellemzők:

 • Hibrid digitális nCore erősítő
 • Folyamatos teljesítmény: 180 watt csatornánként 8/4 ohmban
 • Pillanatnyi teljesítmény: 250 watt csatornánként
 • Hihetetlenül alacsony harmonikus és intermodulációs torzítás
 • Dupla MDC2 port a kibővített funkcionalitásért
 • Jitter-mentes 32 bites/384 kHz ESS Sabre DAC
 • Alacsony zajszintű MM phono előerősítő
 • Két optikai, két koaxiális digitális bemenet
 • HDMI-eARC
 • Két pár vonalszintű analóg bemenet
 • A/B hangszóró kimenetek
 • Kétirányú aptX-HD Bluetooth
 • Kettő mélynyomó kimenet
 • Dedikált fejhallgató-erősítő
 • IR távirányító
 • 12V trigger ki/be
 • RS-232 Soros port
 • Control4, Crestron, RTI, URC, AMX, Savant, Elan okosotthon integráció
 
 

Az igazi erő
A C 399 HybridDigital nCore erősítője a NAD Masters sorozatához képest csökkentve 180 Watt csatornánként folyamatos és 250 Watt pillanatnyi teljesítményt képes leadni. A rendkívül hatékony és rendkívül erős HybridDigital nCore erősítő zökkenőmentes zenei tranzienseket tud létrehozni. A technológia ismert a széles sávszélességéről, lapos frekvenciaválaszáról, tiszta vágási viselkedéséről, azonnali helyreállításról, nagy áramerősségről és az alacsony impedanciájú hangszóróterhelés stabilitásáról. A zaj és a torzítás minden üzemi körülmények között feltűnően alacsony. A Hypex nCore kialakítás lehetővé teszi, hogy a C 399 semleges, torzításmentes hangot közvetítsen még nagyon magas hallgatási szinteken is, kitűnő részletességgel, kiváló térábrázolással.


Szintén a Masters sorozatból ismert ESS Sabre 9028 nagy felbontású DAC, amely a szinte nulla órajel-rezgéséről, az ultra-alacsony zaj és a torzításéról, valamint a széles dinamikatartományról vált híressé. Ez a prémium DAC lehetővé teszi a C 399 számára, hogy minden digitális forrást elképesztő zeneiséggel, lenyűgöző tisztasággal és pontos hangzásképpel reprodukáljon.

 

Újragondolt MDC
2007-ben a NAD bevezette a Modular Design Construction elképzelését, amely egy innovatív architektúra új funkciók hozzáadására a meglévő alkatrészekhez. Sok NAD termék rendelkezik hátlapi nyílásokkal az MDC modulokhoz, amelyek HDMI-kapcsolást, BluOS multiroom zenefolyamot, Dolby Atmos surround feldolgozást és egyéb funkciókat ad hozzá a meglévő elektronikához


A C 399 az első olyan termék, amely tartalmazza a NAD új MDC2 architektúráját. A kétirányú kommunikáció engedélyezésével a modul és a komponens között az MDC2 megnyitja a jövőt az új fejlesztések előtt.


A Wi-Fi-vel és Ethernet-rel felszerelt opcionális MDC2 BluOS-D modul lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc streaming szolgáltatásaikról zenét játsszanak a C 399-en keresztül, az Android, iOS, macOS és Windows operációs rendszerekhez elismert BluOS Controller alkalmazás használatával. Mint minden BluOS-képes termék, az MDC2 BluOS-D integrált támogatást nyújt több tucat streaming szolgáltatáshoz; és támogatja az Apple AirPlay 2, Spotify Connect és Tidal Connect szolgáltatásokat. A kétirányú kommunikáció lehetővé teszi az MDC2 BluOS-D számára, hogy zenét közvetítsen a C 399-hez csatlakoztatott forrásokból BluOS-kompatibilis komponensekbe más-más helyiségekben.


A Dirac Live funkció lehetővé teszi a szoba akusztikájának mérését a mellékelt mikrofon és intuitív alkalmazás segítségével, majd a korrekciós görbék feltöltését az MDC2 BluOS-D-re. Azáltal, hogy kompenzálja az akusztikai anomáliákat hallgatási környezetében, a Dirac Live drámaian javítja a mélyhangok tisztaságát, a képalkotást és a hangszín pontosságát. A kétirányú architektúrának köszönhetően az MDC2 BluOS-D szoba korrekciót végez a C 399 készülékhez csatlakoztatott összes forrás esetében is.

 

Univerzális kapcsolódás
A C 399 az összes digitális és analóg forrást képes fogadni. MM előerősítője rendkívül pontos RIAA kiegyenlítést, rendkívül alacsony zajszintet és magas túlterhelési margót biztosít. A phono előerősítő tartalmaz egy innovatív áramkört is, amely elnyomja az összes LP-n megjelenő zajt, anélkül, hogy lerontaná a mélyhangokat. Két LINE vonalbemenettel rendelkezik, alacsony zajszintű puffer erősítéssel, amelyek megakadályozzák a hang romlását. A C 399 két optikai és két koaxiális digitális bemenettel, valamint egy HDMI-eARC porttal rendelkezik a csatlakoztatott tévékészülék hangjának lejátszásához, miközben az erősítő kimenetét a TV távirányítójával vezérelheted.


A két hangszórókimenet mellett a C 399 előerősítő kimenetekkel és kettő mélynyomó kimenettel rendelkezik. A kétirányú apt-X HD Bluetooth lehetővé teszi a 24 bites adatfolyamot mobileszközökről és kiváló minőségű kimenetet biztosít akkár egy Bluetooth fejhallgatóhoz. A beépített fejhallgató-erősítő alacsony kimeneti impedanciával és nagy kimeneti feszültséggel rendelkezik, lehetővé téve a C 399 számára, hogy igényes, nagy impedanciájú stúdiómonitoros fejhallgató meghajtását is.

Időtlen klasszikus
Mint minden NAD erősítőnél, a C 399-nek is megvannak az alapjai: a pontos hangerőszabályzás, pontos csatornaegyensúly, alacsony zajszintű áramkörök, valamint a helyes bemeneti és kimeneti impedancia. HybridDigital nCore kimeneti szintjével és nagy felbontású ESS Sabre DAC-jával a C 399 képes olyan digitális és analóg forrásokat reprodukálni, amely olyan izgalommal és kifinomultsággal rendelkezik, ami példátlan a Classic sorozatú integrált erősítőnél.


A NAD innovatív MDC2 platformjának köszönhetően a C 399 lépést tart a jövőbeli fejlesztésekkel. A C 399 ma és az elkövetkező években egy világszínvonalú zenei rendszer központja lehet. A NAD C 399 HybridDigital DAC erősítőjével a legenda folytatódik.

KOMPATIBILIS TERMÉK: NAD C 399

 


A NAD Electronics büszkén jelenti be innovatív Modular Design Construction technológiánk következő generációját, amely lehetővé teszi a NAD tulajdonosai számára, hogy izgalmas új funkciókat adjanak hozzá egyszerűen a szoftverfrissítés végrehajtásával és egy hardvermodul becsúsztatásával a hátlapon lévő MDC foglalatba. A Modular Design Construction2 egy teljesen új kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt a modul és a gazdagép között, ami drámaian szélesebb körű frissítési lehetőségeket tesz lehetővé.


Jellemzők:

 • Dirac Live korrekció
 • Kalibrált mikrofon a Dirac beállításához
 • Wi-Fi és Ethernet hálózat
 • BluOS zene streamelés akár 63 zónába
 • Több száz internetes rádióállomás és több mint 20 streaming szolgáltatás támogatása
 • Nagy felbontású hang 24 bit/192 kHz-ig
 • MQA dekódolás és renderelés
 • Apple AirPlay 2 és Siri hangvezérlés
 • Amazon Alexa és Google Assistant hangvezérlés
 • Spotify Connect és Tidal Connect
 • Kétirányú (küldés/fogadás) Qualcomm aptX HD Bluetooth


A NAD Electronics büszkén jelenti be innovatív Modular Design Construction technológiánk következő generációját, amely lehetővé teszi a NAD tulajdonosai számára, hogy izgalmas új funkciókat adjanak hozzá egyszerűen a szoftverfrissítés végrehajtásával és egy hardvermodul becsúsztatásával a hátlapon lévő MDC foglalatba. A Modular Design Construction2 egy teljesen új kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt a modul és a gazdagép között, ami drámaian szélesebb körű frissítési lehetőségeket tesz lehetővé.

A NAD első MDC2-kompatibilis komponense a C 399 HybridDigital DAC-erősítőhöz készült. Az első MDC2 modulunk az MDC2 BluOS-D, amely Dirac Live room korrekciót és BluOS multi-room zenei streaminget ad a C 399-hez, valamint a jövőbeni MDC2-kompatibilis komponensekhez.

Dirac Live korrekció
A legtöbb hangrendszer leggyengébb láncszeme a hallgatási környezet. A room-módok dübörgő, egyenetlen basszushangot okozhatnak; és a hangok visszaverődése a helyiség felületeiről elnyomhatja a tranzienseket és megzavarhatja a sztereó képalkotást. A Dirac Live elemzi a helyiség akusztikáját, majd feltölti a kompenzációs szűrőket az MDC2 BluOS-D modulba. Az MDC2 BluOS-D modul 500 Hz-ig korrigálja a csúcsokat és a csökkenéseket, ahol a szobamódok a legproblémásabbak; opcióként elérhető a Dirac Live teljes sávszélességű verziójának licence. A Dirac Live optimalizálja az impulzusválaszt is azáltal, hogy elemzi, hogyan verődnek vissza a hangok a helyiség felületeiről.

Az MDC2 BluOS-D modul a NAD első olyan modulja, amely lehetővé teszi a Dirac Live room korrekcióját egy kétcsatornás komponensen – ez az MDC2 platform sokoldalúságának bizonyítéka. A szobamérésekhez kalibráló mikrofon is tartozik.

BluOS Music Streaming
Az MDC2 BluOS-D modul a BluOS-t, egy multi-room, nagy felbontású streaming platformot tartalmaz, amely sokoldalúságáért és egyszerű használatáért is elismert. Az MDC2 BluOS-D modul telepítésével a C 399 és a jövőbeni MDC2-kompatibilis komponensek tulajdonosai több száz internetes rádióállomáshoz és több mint 20 streaming szolgáltatáshoz férhetnek hozzá, köztük több veszteségmentes és nagy felbontású hangot szállítő szolgáltatáshoz. Az MDC2 kétirányú architektúrájának köszönhetően a felhasználók bármilyen forrásból megoszthatják a hangot akár 63 másik BluOS-kompatibilis komponenssel ugyanazon a hálózaton.

A lejátszás az intuitív BluOS Controller alkalmazásból vezérelhető, amely iOS, macOS, Android és Windows rendszerekhez érhető el; Alexa vagy Google hangparancsokkal; és intelligens otthoni vezérlőrendszerekből, például Crestron, Control4, Lutron és RTI. Mint minden BluOS-eszköz, az MDC2 BluOS-D modul is támogatja a 24 bites/192kHz-es nagyfelbontású hangot, és képes MQA hardveres dekódolást és renderelést végrehajtani.


Az MDC2 BluOS-D modul a legújabb Wi-Fi és Ethernet protokollokat, valamint a kétirányú Qualcomm aptX HD Bluetooth-t tartalmazza. Támogatja az Apple AirPlay 2-t, a Siri hangvezérlést, a Spotify Connect-et és a Tidal Connect-et. A hallgatók a személyes könyvtáraikból is lejátszhatnak zenét, amelyet az MDC2 BluOS-D modul USB-portjához csatlakoztatott külső meghajtón tárolnak.

Az MDC2 BluOS-D modul számos lehetőséget kínál a helyi, hálózati és felhőalapú tartalom lejátszásához otthonában. A kétirányú kommunikációs architektúrájával az MDC2 platform készen áll a még meg sem született újításokra.

Paraméterek

Bluetooth van
Wi-Fi van
Air Play van
App vezérlés van
Optikai bemenet 2 db
Digitális Koax bemenetek 2 db
Fejhallgató kimenet 1 db
Mélysugárzó kimenet 2 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435x120x390 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 11.2 kg
Vonal bemenet / Pre Out
THD (20 Hz-20 kHz) :<0,002 % 2 V kimeneten
Jel/zaj arány > 106 dB (IHF; A-súlyozott, ref. 500 mV kimenet, egységnyereség)
Csatornaelkülönítés > 100dB (1 kHz); > 90 dB (10 kHz)
Bemeneti impedancia (R és C) 56 kohm + 100 pF
Maximális bemeneti jel > 4,6 Vrms (hivatkozás 0,1 % THD)
Kimeneti impedancia Forrás Z + 320 ohm
Bemeneti érzékenység 65 mV (ref. 500 mV kimenet, maximális hangerő)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Maximális kimeneti feszültség - IHF terhelés >> 5 V (hivatkozás 0,1 % THD)
Phono bemenet / Pre Out
THD (20 Hz-20 kHz) <0,01% -2 V kimeneten
Jel-zaj arány > 84 dB (200 ohmos forrás; A-súlyozott, ref. 500 mV kimenet)
Bemeneti impedancia (R és C) 46 kohm/100 pF
Bemeneti érzékenység 1,08 mV (ref. 500 mV kimenet, maximális hangerő)
Frekvencia átvitel ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Maximális bemeneti jel 1 kHz -en > 80 mVrms (hivatkozás 0,1 % THD)
Vonal bemenet / fejhallgató kimenet
THD (20 Hz-20 kHz) <0,005% 1V kimeneten
Jel/zaj arány > 107 dB (32 ohmos terhelés; A-WTD, ref. 1V kimenet, egység erősítés)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Csatornaelkülönítés > 62 dB 1 kHz -en
Kimeneti impedancia 2,2 Ohm
Vonal bemenet, hangszóró kimenet
Folyamatos kimeneti teljesítmény 8 ohm és 4 ohm > 180 W (ref. 20 Hz-20 kHz névleges THD-n, mindkét csatorna hajtva)
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,02% (250 mW - 180 W, 8 ohm és 4 ohm)
Jel/zaj arány > 95 dB (A-súlyozott, 500 mV bemenet, ref. 1 W kimenet 8 ohmban)
Vágóerő 210 W (1 kHz -en 0,1 % THD)
IHF dinamikus teljesítmény
8 ohm 217 W
4 ohm 400 W
2 ohm 506,4 W
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Bemeneti érzékenység (180 W esetén 8 ohm)
Vonal bemenet 201 mV
Digitális bemenet 10,25% FS
Támogatja a bitsebességet/mintavételi sebességet akár 24 bit/192 kHz
Frekvencia sáv 2.402G- 2.480G
Maximális átviteli teljesítmény (dBm) 7 dBm ± 2 dBm
NAD MDC2 BLUOS D
Dirac Live korrekció
Kalibrált mikrofon a Dirac beállításához
Wi-Fi és Ethernet hálózat
BluOS zene streamelés akár 63 zónába
Több száz internetes rádióállomás és több mint 20 streaming szolgáltatás támogatása
Nagy felbontású hang 24 bit/192 kHz-ig
MQA dekódolás és renderelés
Apple AirPlay 2 és Siri hangvezérlés
Amazon Alexa és Google Assistant hangvezérlés
Spotify Connect és Tidal Connect
Kétirányú (küldés/fogadás) Qualcomm aptX HD Bluetooth

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!