Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Marantz Model 30 Integrált erősítő fekete

Marantz
1.299.990 Ft

Letölthető dokumentumok

Gyártó cikkszám: MODEL 30
Cikkszám: 4951035072493
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
1.299.990 Ft
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 
 

 

MODEL 30


A MODEL 30 folytatja a Marantz hagyományát, hogy saját diszkrét áramköri tervezésű paneljeitHyper-Dynamic Amplifier Module (HDAM) - használja a chip alapú erősítők helyett, és a lehető legzeneibb, pontosabb és legrészletesebb hangzást kínálja. A rövid bal és jobb oldali jelutakkal, a diszkrét felület szerelt alkatrészeket kihasználva a HDAM-ek drámai módon felülmúlják a hagyományos integrált Op-erősítőket, hogy kivételes hangminőséget és teljesítményt érjenek el.


Jellemzők:

  • Névleges kimeneti teljesítmény: 100W + 100W (8ohm), 200W + 200W (4ohm)
  • Frekveviatartomány: 5Hz - 50kHz
  • Teljes harmonikus torzítás: 0,005% (1kHz, 8Ω)
  • Bemeneti érzékenység: Phono bemenet MM: 2,3 mV / 39 kohm, MC: 250
  • Bemeneti érzékenység: Power Amp bemenet 1,1 V / 13 kohm
  • Jel/zaj arány: PHONO (MM): 88dB, PHONO (MC): 75dB, CD: 107dB
  • Audio (bemeneti / kimenet) : 6/1
  • Méret: 443 x 130 x 432 mm
  • Súly: 14.8 kg
 

MODEL 30
A Marantz hangmesterek alapos munkája és a szakértők generációi által átadott hangzás szemlélete, a kortárs technikai innováció és a HiFi hagyományok elegye vezetett a MODEL 30 megalkotásához. A teljes analóg kialakítás teljesen különálló kétlépcsős felépítést kínál, független tápegységgel az előerősítőhöz és a végerősítőhöz. A kizárólag az előerősítőhöz tervezett tápáramkör stabil tápellátást tesz lehetővé, amelyre nincs hatással a végerősítő fokozat által igényelt teljesítmény ingadozás.

 

Szenvedélyre hangolva

A több száz órás, átgondolt Sound Master hangolás biztosítja a Marantz által nyújtott tökéletes részletességet és zeneiséget.

Tartósságra tervezre

Látod és érzed a kivitelezés minőségében és minden alkalommal hallod is. A zenei szenvedélyektől függetlenül a MODEL 30 segítségével a zenéd mindig jobban szól.

Diszkrét, pontos, részletes

A Marantz HDAM-SA3 technológiájú áramkör több tucat független alkatrészből áll, amelyek mindegyikét kézzel választják ki a tiszta, részletes Marantz hangzás érdekében.

Rendkívüli érzékenység

Úgy tervezték, hogy visszaadja a vintage analóg erősítők érzékenységét és érzetét, még akkor is, ha egyszerűen beállítod csak a hangerőt.
 

 

Kiváló hangolás
A MODEL 30 folytatja a kiváló Marantz erősítők híres örökségét. A Marantz Sound Master hangolta, aki szenvedélyét, tapasztalatait és rendkívüli fülét az erősítő kialakításába terelte.

 

 

A legzeneibb, legpontosabb, legrészletesebb hangzás
A MODEL 30 saját diszkrét áramköri egysége, a Hyper-Dynamic Amplifier Modulra a HDAM-ra épül.

 

 

Marantz Premium Phono EQ
Az optimális hangminőség elérését a jelút leegyszerűsítésével tervezték - ami elengedhetetlen a fonojelek kényes jellege miatt - a MODEL 30 Phono EQ mozgó mágneses és alacsony kimeneti tekercses patronokkal egyaránt használható.

 

 

MC/MM phono bemenet impedancia választó
Annak érdekében, hogy optimalizáljuk a hangteljesítményt mozgó tekercs (MC) vagy mágnesesen mozgó (MM) patronok használatakor és az összes konfigurációt a lehető legjobban befogadhassuk, a MODEL 30 bemeneti impedancia választóval van felszerelve.

 

 

Generációk számára készült
Akárcsak társa, a SACD 30n Streaming CD-lejátszó, a MODEL 30 integrált erősítőt is a legmagasabb színvonalon tervezték.

 

 

Több mint 65 éves audiofil örökség
Az 1953-ban alapított Marantz hosszú és gazdag múltra tekint vissza a zene szerelmesei és a kritikus hallgatók világszerte elfogadott audiokomponensek tervezésében.

 

TECHNOLÓGIÁK

 

 

Toroid transzformátor
A MODEL 30 két független tápegységgel rendelkezik az előerősítő fokozatok és a teljesítményerősítő fokozatok közötti legjobb elválasztáshoz, ahol a jelszint még mindig alacsony és az audio jel érzékeny bármilyen torzításra, valamint az erősítő fokozat, amely a hangszórókat magasan hajtja. A kizárólag az előerősítő számára tervezett MODEL 30 tápfeszültség-áramkör stabil tápellátást tesz lehetővé, amelyet nem befolyásolnak az erősítő fokozat által előidézet teljesítmény ingadozásai. A tiszta áramellátásáról ismert toroid transzformátor kizárólag az előerősítő számára készült, a nagy tisztaság biztosítása érdekében. A transzformátor körül kettős árnyékolású acél tok van beszerelve, hogy elnyomja a szivárgási fluxust, amely befolyásolhatja a perifériás áramköröket. Az erősítő fokozatának tápegysége úgy van kialakítva, hogy azonnal nagy áramot juttasson el a kapcsolási módú erősítőhöz. Ez biztosítja a csatlakoztatott hangszórók teljes ellenőrzését a legnehezebb basszus támadások

 

 

Testreszabott alkatrészek
A Marantz hírnevet szerzett termékei számára a lehető legjobb alkatrészek kiválasztásában. A kiterjedt, részletes hangolás régóta a Marantz erősítők titka. A Marantz mérnökei gondosan hallgatva választják ki és optimalizálják az egyes alkatrészeket a Marantz dedikált létesítményeiben Európában és Japánban. A fejlesztési szakaszban minden alkatrészt gondosan kiválaszt, tesztel és érvényesít a Marantz Sound Master annak biztosítása érdekében, hogy a hallgatás során minden alkalommal tökéletes Marantz hangzást kapjon.

 

 

HDAM-SA3
A MODEL 30 saját diszkrét áramköri kártyájára, a Hyper-Dynamic Amplifier Modulra vagy a HDAM-ra épül. Az egyedi alkatrészek százainak egyedi gondozásával, ahelyett, hogy polcon elérhető megoldást alkalmazna, a MODEL 30 HDAM jelentősen felülmúlja a standard integrált áramköröket, hogy megteremtse azt az egyedülálló zeneiséget, amelyet mindig elvár a Marantztól.

 

 

Több analóg be- és kimenet
A phono és CD analóg bemenetek mellett a MODEL 30 két vonalas szintű bemenettel és egy pár felvevő bemeneti / kimeneti csatlakozóval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik több forrás és felvevő csatlakoztatását. Használja a MODEL 30 önálló sztereó erősítőként a rendszerkonfiguráció további sokoldalúságához a mellékelt erősítő közvetlen bemenettel. Például használja az AV-készülék elülső kimeneteit, és futtassa azokat a MODEL 30 teljesítményerősítőn keresztül.

 

 

Rendszer távirányító
Használd az elegáns távirányítót a MODEL 30, valamint a kiegészítő SACD 30n Streaming CDlejátszó működtetéséhez. A MODEL 30 távirányító bemeneti és kimeneti csatlakozóival rendelkezik a távvezérlő további konfigurációs rugalmasságáért, valamint egy kijelzővel a szinkronizált ébresztési időkhöz.

Paraméterek

Optikai bemenet 2 db
Digitális Koax bemenetek 1 db
Analóg audio bemenetek 2 db
Fejhallgató kimenet 1 db
Mélysugárzó kimenet 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 304 x 352 x 107 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 5.8 kg
Teljesítményfelvétel (készenléti) 0.3 Watt
Teljes harmonikus torzítás 0.05 %
IEC lecsatlakoztatható tápkábel igen
A/B csatorna van
Kimeneti teljesítmény (8 / 4 Ohm RMS) 35W / 70W

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!