Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Marantz AV7706 AV előerősítő + Musical Fidelity M6x 250.11 végerősítő szett

Marantz
2.719.989 Ft
2.149.999 Ft
Kedvezmény: 21%
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 4951035072974-9120122294949-ESZ
Cikkszám: 4951035072974-9120122294949-ESZ
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
2.719.989 Ft
2.149.999 Ft
Kedvezmény: 21%
Menny.:db

Leírás

AV7706
AV Előerősítő
Magas minőségű külső erősítéssel való használatra tervezték, mint például a Marantz MM8077, MM7055 és MM7025, így az AV7706 nem csak kiváló AV processzor, hanem egy rendkívüli analóg előerősítő, a Marantz saját HDAM áramkörével az előerősítő szakaszban, biztosítva az optimális csatorna szétválasztást, a minimális áthallást és a továbbfejlesztett jel / zaj arányt a precíz és részletes felbontásához és a sztereó képalkotáshoz.

Jellemzők:

 • 11.2 csatornás XLR előfok kimenet; 11.2 csatornás RCA előfok kimenet
 • 2x Griffin Lite DSP a 3D hanghoz: Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X®, DTS Virtual:X, IMAX® Enhanced és Auro-3D® feldolgozás
 • A 8K / 60Hz jeltovábbítás és felskálázás, a dinamikus HDR és QMS funkció
 • Fejlett videofeldolgozás analóg-HDMI átalakítással

11.2 csatornás, 8K-s, Ultra HD AV surround előerősítő, beépített HEOS-szal


Az AV7706 a házi-mozi rajongóknak készült, akik mindent, sokoldalúságot, rugalmasságot és muzikalitást akarnak. Az előerősítő szakszerűen kezel bármilyen nagyfelbontású sztereó, vagy többcsatornás audió formátumot.Élvezze a legszuperebb minőségű térhangzást a legújabb fortátumokról, beleértve a Dolby Atmos-t, DTS:X-et, IMAX Enhanced-et és az Auro-3D-t.Az AV7706 megnöveli a hangminőséget a Marantz saját áram- visszacsatolású HDMA erősítő moduljain keresztül haladó jelek finom kezelésével, mielőtt a magas minőségű 11.2 csatorna XLR, vagy 11.2 RCA kimeneti csatlakozókra és külön erősítőkre továbbítja.

Élvezze a tökéletes videó előadást az olyan legújabb HDMI technológiáknak köszönhetően, mint a 8K/60Hz áthaladás, vagy felskálázás, különböző támogatott HDR formátum, mint a HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) és Dynamic HDR, és a legújabb játék technológiák, mint a 4K/120Hz áthaladás, Variable Refresh Rate (VRR) és Auto Low Latency Mode (ALLM).

Világ-megújító akusztikusok által, a legmodernebb létesítményekben gondosan hangolva, az új Marantz AV7706 kiaknázza a több évtizedes Hi-Fi tapasztalatát, hogy kivételes, audiophile minőségű térhangzást hozzon létre az összes szórakoztató eszközéhez.
** Egy későbbi frissítéssel elérhető.

Főbb tulajdonságok

 • Prémium teljesítményű AV előerősítő:11.2 csatorna XLR erősítő előtti kimenettel a maximális házi-mozi rugalmasságért és zenei minőségért.

 • A legfejlettebb három-dimenziós formátumokat nyújtja:Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X és DTS Virtual:X, IMAX Enhanced és Auro-3D processzálás mindegyike támogatva van, hogy az összes kedvenc audió stílusát hallgathassa.

 • Fejlett 32-bites átalakítás az összes csatornára:Az optimális hanghűségért és a széles dinamikatartományért a legkisebb torzítás mellett, az AV7706 fejlett, referencia-osztályú 32-bites AKM D/A konverterekkel szolgál mindegyik csatornán.Ez biztosítja az egyenletes magas hanghűséget és a precíz csatorna összeillesztést az összes csatornán keresztül, a kimagasló hallgatási élményért.

 • Válogatott összetevők növelik a Marantz hangzását:A Marantz saját HDMA áramkörei, az áram visszacsatoló áramkör, az AKM AK4458 32-bites D/A konverterek, és a Hybrid PLL óra jitter csökkentő, sokkal részletesebb, dinamikosabb hangot hoz létre

 • Az Audyssey MultEQ XT32 automatizált beállítás és terem akusztika javítás, a Dynamic Volume, Dynamic EQ, Sub EQ HT és Low Frequency Containment-tel együtt egy teljes tartományú egyensúlyt hoz, beleértve a nagyon határozott, mély basszust is.

 • 8K/60Hz és 4K/120Hz átengedés támogatása minden szórakoztató eszközhöz:Élvezze a 8K minőségű videót a 8K-s forrás eszközeiről, vagy 8K felskálázással a Full HD vagy 4K-s forrásokat, a legújabb HDMI technológia támogatásával.

 • HDMI eARC objektum alapú hang támogatás:Az egyszerű beállítás érdekében az eARC (Megnövelt visszirányú hangcsatorna) támogatja a 3D audió átvitelét a TV-ről egy szimpla HDMI csatlakozással.

 • A legnagyszerűbb technológia a házi-mozihoz:Támogatás a legfrissebb HDR formátumokhoz, beleértve a HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, 4:4:4 színfelbontást és a BT.2020-at, úgy mint a Dynamic HDR, ami kivételes képminőséget ad, fényerőben, tisztaságban és kontrasztban.

 • A következő szint a játékban:Élvezze a játékot a 4K/120Hz-es átengedéssel, és a Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT), valamint Auto Low Latency Mode (ALLM)-dal, ami csökkenti, vagy megakadályozza a késést és képkocka törést.

 • Beépített HEOS:Csaknem korlátlan zenei forrás: Streamelje a Spotify Free és Premium, Amazon Music HD, Tidal, és a többi zenei szolgáltatókat, vagy streameljen közvetlenül az okos eszközéről az AirPlay 2-n, vagy Bluetooth-on keresztül.

 • Phono EQ fokozat HDAM-mel:A Marantz AV7706 HDAM egysége a nagy sebessége miatt felülmúlja a műveleti erősítő megoldásokat, és gondoskodik a tiszta audió jelről a kivételes hangteljesítményhez.

 • Kettős szubsugárzó kimenet:Vegye körül magát még határozottabb basszussal.Az AV7706-nak két szubsugárzó kimenete van, hogy kisimítsa az alacsony frekvenciákat, és növelje a basszus lesugárzást, távolítsa el a csúcsokat és a völgyeket. A szobájára szabott, sokkal egyenletesebb basszus teljesítményért a csatlakoztatott szubsugárzókat külön-külön is lehet kalibrálni az Audyssey Sub EQ HT-nek köszönhetően.

Fejlett 11.2 csatornás előerősítő
Tapasztalja meg a sokoldalú házi-mozi beállítást az új Marantz AV7706 processzorral/előerősítőval.A legigényesebb aktív sugárzókhoz 11.2 csatorna XLR és RCA pre-out nyújtásával az AV7706 mesterfokú külső erősítéshez van építve. Élvezze a Marantz-tól elvárt audiophile hangot, a legújabb videó és audió dekódolással, és a kedvenc hangasszisztens vezérléssel együtt.

Kifinomult tervezés
A hagyományos RCA és a szimmetrikus XLR csatlakozókon lévő 11.2 csatorna pre-out kimenetekkel, az AV7706 úgy tervezték, hogy működjön olyan külső, kiváló minőségű erősítőkkel, mint a Marantz MM8077, MM7055, és MM7025.Nem csupán a legszuperebb AV processzor, de az AV7706 egy rendkívüli analóg előerősítő egy HDAM nyomtatott áramkörrel. A Marantz által szabadalmaztatott HDAM-ek használatával az AV7706 optimális csatorna szeparációt, minimális áthallást, és megnövelt jel per zaj viszonyt szolgáltat a precíz és részletes felbontáshoz és a sztereó megjelenítéshez, míg az analóg rész ELNA kondenzátorai biztosítják a kivételes tisztaságot, felbontást és dinamikát. Mindezek megfelelő arányú összetétele biztosítja az összehasonlíthatatlan Marantz hangot.

Korszerű 8K HDMI csatlakozás eARC-al
Az új Marantz AV7706 8 HDMI bemenetet és 3 kimenetet tartalmaz a kedvenc forrásai számára.Egy dedikált 8K-s bemenet támogatja a 8K/60Hz, vagy 4K/120Hz áteresztést, a 4:4:4 Pure Color szub-mintavételezést, a Dolby Vision, HLG, HDR10, 21:9 videót, 3D-t, és BT.2020 átengedést, mialatt a legújabb HDCP 2.3 másolás védelmet is támogatja mindegyik HDMI bemeneten. Megmutatva a legújabb HDMI technológiát és műszaki adatokat, az AV7706 lehetővé teszi, hogy az otthoni szórakoztató rendszerét a következő szintre emelje a HDR10+, Dynamic HDR, ALLM, VRR, QMS, és QFT támogatással. A videó processzor fel tudja skálázni a natív videó forrását 8K minőségre. Az AV7706 ráadásul HDMI eARC-kal is rendelkezik, ami mesterfokon támogatja a TV-ről érkező 3D audió formátumokat, mint a Dolby Atmos® and DTS:X®.Az Ön kényelme érdekében a HDMI bemenetek automatikusan átnevezik magukat a forrás által nyújtott információ alapján.

Teljes 3D audió támogatás
Merüljön el a több-dimenziós audióban a legújabb Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X, IMAX Enhanced és Auro-3D formátummal.

A következő fejezet a mozi szórakoztatásban
Az új AV7706 kínálja a legjobb minőségű, legtisztább nézés élményét. Élvezze a filmjeit 8K-ban, a 8K/60Hz áteresztéssel, vagy a felskálázással, és a legújabb HDMI technológiával, mint a Dynamic HDR-rel és a Quick Media Switching-el (QMS), amit a filmekben használnak a videó késés elkerüléséhez.

Marantz HDAM és áram visszacsatolás topológia
Az AV7706 különleges Marantz Hyper Dynamic Amplifier Module (HDAM) technológiával rendelkezik, ami ultra gyors jelváltozási sebességet, igazi szélessávú teljesítményt, és maximális dinamikatartományt szolgáltat az optimális hangminőség számára. Az áram visszacsatolás technológiát a Marantz vezette be közel 70 éve, felváltva az AV receiverek feszültség visszacsatolású kialakítását, és széles, zárt hurkos szávszélességet, valamint meredek jelváltozási sebességet ad a szuper hangminőségű szélessávú audió forrásokhoz.

Több, mint 60 év audiophile örökség
Az 1953-as alapítás óta a Marantz-nak gazdag történelme van az audió összetevők tervezésében, amiket a zene szeretők és kritikus hallgatók magukévá tettek világszerte. Mert a zene számít, az AV7706 folytatja a „legjobb az osztályban” zenei és mozi hangélmény átadásának hosszú tradícióját.

A legzeneibb hang
A legmodernebb létesítményekben a Marantz hangmesterek által alaposan lett beállítva, hogy egy rendkívüli hang ismertetőjegyet hozzanak létre. Egyetlen alkotórész sem hagyja el a Marantz hangmesterek kezét, míg át nem meg a szigorú teszten. Burkolja be magát a legzeneibb hanggal, bármelyik forrásról.

Mesteri 8K HDMI csatlakozás
A Marantz AV7706 8 HDMI bemenetet és 3 kimenetet nyújt a kedvenc forrásai számára.Egy dedikált 8K-s HDMI bemenet támogatja a 8K/60Hz, vagy 4K/120Hz áteresztést, 4:4:4 Pure Color szub-mintavételezéssel.4K/120Hz (4:2:0 - 8-bit) Dolby Vision, HLG, HDR10, 21:9 videó, 3D és BT.2020 áteresztés, és HDCP 2.3 új másolás védelmi szabvány is támogatott mindegyik HDMI bemeneten. Megmutatva a legújabb HDMI technológiát és műszaki adatokat, az AV7706 lehetővé teszi, hogy az otthoni szórakoztató rendszerét a következő fokra emelje a HDR10+, Dynamic HDR, ALLM, VRR, QMS, és QFT támogatással.A videó processzor fel tudja skálázni a natív videó forrását 8K minőségre.

DTS:X® és DTS Virtual:X™
A DTS:X immerzív audió tartalom oda teszi a hangot, ahol az a valóságban keletkezik, ezzel életszerű 3D audiót hoz létre.A DTS Neural:X tér újraképző motorja megnövelt immerziót és megemelt realizmust kínál az összes kedvelt filmjeihez.A DTS Virtual:X immerzív audiót kínál felső csatornák nélkül, virtuális felső effekteket készítve 7.1, 5.1 vagy 2.1 hangsugárzó kiépítésben.

Dolby Atmos® és Dolby Atmos Height
Minden dimenziót érezhet Dolby Atmos-ban.Élvezzen egy 5.1 vagy 7.1 surround hangsugárzó rendszert további négy fej feletti sugárzókkal, vagy négy emelt Dolby Atmos sugárzókkal, a rendkívüli házi-mozi élmény érdekében - beleértve a régebbi tartalmak Dolby Surround felkeverését.
Azok számára, akiknek nincs mennyezeti sugárzóik, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology alkalmazza a Dolby által mélyen megértett emberi audió érzékelést, és fej feletti hang érzetet csinál a hallgató szintű sugárzókból.

IMAX® Enhanced
Élje át a legjobb otthoni szórakoztatás élményét az IMAX Enhanced -del - a legújabb DTS technológiával, ami új standardokat állít fel a házi-mozi kép, hang, skálázás és tisztaság terén. Nézzen tisztább és fényesebb képeket. Érezze az immerzív, szívdobogtató hangot, és élvezze az IMAX-el a digitálisan újramaszterelt különleges tartalmat.

Auro-3D® élmény
Egy életszerű hangburokba helyezve az Auro-3D bámulatosan új szintre emeli a házi-mozi élményt a zene, a játékok, az adások és a filmek három dimenziós hangjának izgalmas előadásával.Az Auromatic felkeverő motorja kibővíti a meglévő audió-vizuális gyűjteményét.

Beépített, két sugárzós program-memória szolgáltatás
Az új AV7706 lehetővé teszi két Audyssey profil, vagy más erősítő beállítás tárolását.Menet közben váltani tud a két beállítás között, megadva ezzel a választás szabadságát a tartalom és a hallgatási rendszer között.

Amazon Alexa
Élvezze a kéz nélküli vezérlést az Amazon Alexa-val és a saját hangjával. Szabályozza a hangerőt, ugorjon a következő sávra, kapcsolja a bemeneteket a különböző média lejátszókra, és még sok más - „Csak kérje”. Töltse le a HEOS Home Entertainment Skill-t, hogy engedélyezze az Amazon Alexa hang parancsokat az AV7706, HEOS eszközök és más kiválasztott Marantz termékekhez.

Google Assistant
Kérje a Google Home, Google app, vagy más eszközt a beépített Google Assistant-tal, hogy vezérelhesse a tartalmat a hallgatási környezetben.Indítsa el a HEOS applikációt, azután kérje meg a Google Assistant-et, hogy vezérelje a hangerőt, játsszon le, szakítsa meg a lejátszást, ugorjon sávokat, és sok mást.A „Google Assistant használata” szolgáltatás folyamatosan rendelkezésre áll.

AirPlay 2 és Apple Siri
Streameljen audiót a kedvenc zene szolgáltatóiról, mint az Apple Music és a Spotify, vagy nézzen videót iPhone-on, iPad-en, Mac-en vagy Apple Tv-n olyan szolgáltatóktól, mint a YouTube és a Netflix. Hallgassa a hangot, tökéletesen szinkronizált hangsugárzóból, az AirPlay 2 forrásokról.Az AirPlay 2 támogatja a multi-room audiót is - vezeték nélkül streamel tartalmat egyszerre több AirPlay 2 kompatibilis eszközhöz, megnövelt audió puffereléssel, a zavartalan audió lejátszást biztosítása érdekében.Az AirPlay 2 vezérli és csoportosítja a kompatibilis audió eszközöket az Apple Music vagy Home app-pal.Használja az AirPlay 2-őt az applikációban, vagy vezéreljen a saját hangjával Siri-n keresztül.

Bluetooth, Wi-Fi és AirPlay 2 képesség
A dupla antennával streamelheti a legnépszerűbb zenei szolgáltatókat Bluetooth-on, Wi-Fi-n, és AirPlay 2-ön keresztül. Hallgassa a saját lejátszási listáit a Spotify-on, TuneIn-en, Deezer-en és másokon.Használja az AirPlay 2-t az Apple zene élvezetéhez.

HEOS® Built-in Multi-Room Streamelés
A HEOS® Built-in technológia lehetővé teszi, hogy az otthona bármelyik szobájában vezeték nélkül élvezze kedvenc zenéjét.Játssza le ugyanazt a dalt az összes szobában, vagy válasszon különböző dalokat minden csatlakoztatott szobához - a választás az Öné. Élvezze a zenét a Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Napster, Deezer-ről, vagy a saját, helyi zenei könyvtárából. További HEOS komponensek hozzáadásával, mint például HEOS-képes sugárzók, játssza a zenéit egy szobában, vagy sokban.

Nagyfelbontású audió támogatás
Fedezze fel a nagyfelbontású audió sávok hihetetlen minőségét a 24-bit/192-kHz ALAC, FLAC és WAV veszteség nélküli fájlok, valamint a DSD 2.8MHz és 5.6MHz sávok (SACD audiophile formátum) dekódolásának képességével, az előlapi USB porton és hálózati forrásokon keresztül. Más, népszerű fájlokat is hallgathat, mint pl. az MP3.

Bluetooth audió továbbítás
Élvezze a kedvenc audióját a család felébresztése nélkül, az AV elő-erősítőjéről a Bluetooth fejhallgatójára sugárzott hanggal.Az AV7706 engedélyezi hogy a Bluetooth fejhallgatón játssza a hangot, amikor a hangsugárzók is csatlakoztatva vannak.Ha van hallássérült barátja, vagy családtagja, akkor ezt a beállítást javasoljuk.

“Roon Tested” tanúsítvány
Hozzon ki többet a digitális zenei könyvtárából, a kereshető, böngészhető dal és előadó információval. Találjon meg szövegeket, koncert dátumokat, fotókat, életrajzokat, újságcikkeket és sok mást.Előfizetés szükséges.

Több forrás, több szoba
Nézzen egy filmet az egyik szobában, míg egy másik családtag zenét hallgat egy másik zónában megszakítás nélkül.Élvezzen egy 11.2 csatornás térhangzást a fő szobában, és egy másik forrást, vagy zenei streamet legfeljebb másik két zónában.Kössön egy külön sztereó erősítőt és sugárzókat a második és a harmadik zóna pre-out-jára.

Összes zóna TV hang
Ossza meg a fő zóna TV hangot az összes zónával, anélkül hogy elvesztené a több-csatornás lejátszást a fő zónában.Válassza a „Source”-t a második vagy harmadik zónához az AVR távirányító applikációból, úgy hogy a fő zóna hangja ne váltson sztereó PCM-re.

Smart TV csatlakoztatás
A Marantz AV7706 vezérelhető a TV-je távirányítójával a TV-vel együttműködő HDMI CEC funkción keresztül. Csak állítsa a “HDMI Control”-t ON -ra a receiverben, azután állítsa a “Smart Menu”-t ON-ba, és kezdje el vezérelni az AV7706-ot a TV távirányítójával.A Smart menü képernyő gyors hozzáférést nyújt a forrás és surround mód kiválasztásához, az AVR beállítás menühöz és a négy Quick Select gombhoz.

Marantz AVR távirányító applikáció
Az iOS és Android Marantz AVR távirányító applikáció komplett vezérlést nyújt a legújabb Marantz hálózati AV receiverek és elő-erősítők számára. Használja ez a be/kikapcsolásra, hangerő állításra, bemenet kiválasztásra és beállításokra, vagy váltson azonnal a HEOS® Built-in applikációra.

Kényelmes gyors kiválasztás funkció
A mellékelt távirányítónak van négy gyors kiválasztás gombja, így el tudja menteni a kedvelt, vagy gyakran használt beállításait, és könnyen vissza tudja hívni őket menet közben - beleértve a forrást, hangerőt, hang módot, Audyssey beállítást és az „Összes zóna sztereó” beállítást is a party módhoz. Egy gomb megnyomásával az AV7706 bármikor azonnal a kívánt beállításokra állítja a receivert.

Könnyű beállítás
Az AV7706 Első lépések egyszerű, közvetlen instrukciókat ad a kezdéshez.Amikor HDMI-n keresztül csatlakoztatja a TV-t az AV7706 -hoz a Marantz beállítás asszisztens megjelenik a TV képernyőn, hogy átsegítse Önt a beállításon. A beállítás asszisztens segít önnek, hogy elkészítse az alapvető beállításokat a lehető legjobb hangminőség eléréséhez. Az AV7706 automatikusan át fogja nevezni a HDMI bemenetet, amikor csatlakoztatva lett, vagy kívánsága szerint kézzel is átnevezheti.

Fejlett Audyssey MultEQ XT32
Az Audyssey Platinum teljes DSP algoritmus sorozatával van ellátva, és az AV7706 az Audyssey MultEQ XT32 automatikus teremakusztika korrekciót szolgáltat.A mellékelt mérő mikrofonnal a MultEQ XT32 analizálja minden egyes hangsugárzó kimenetet (a szubot is beleértve) legfeljebb nyolc mérési ponton, és precíz digitális szűrőket generál, melyek optimalizálnak minden egyes csatornát a pontos frekvenciára és idő válaszért. Az Audyssey Dynamic Volume kisimítja a kiugró hangszinteket (Pl. TV reklámok), lehetővé téve, hogy alacsonyabb szinten hallgasson, mialatt még élvezi a tiszta dialógust, zenét és hangot. Az Audyssey Dynamic EQ teljes tisztaságot nyújt az tartományban, minden hallgatási szinten, és az Audyssey Low Frequency Containment fejlett pszichoakusztikus algoritmusokat használ a teljes egyensúly létrehozásához, beleértve a mély basszust is, anélkül, hogy zavarná a szomszédokat, vagy a szomszédos szobákban tartózkodó embereket. Az Audyssey Sub EQ HT egyedi DSP-t végez mindegyik szubsugárzóra a dupla szub összeállításban, a mélyebb és határozottabb basszusért.Plusz, az Audyssey MultEQ Editor app (külön vásárolható) lehetővé teszi, hogy lássa és végezze a részletesebb beállításokat, és a hangot sokkal precízebben a szobájához és az ízléséhez szabja.

Külső vezérlő adottságok
Külső RS232 és IP vezérlési lehetőséggel szolgál, a külső megoldások integrálásának könnyű testreszabása és kompatibilitása érdekében. A Marantz AV7706 IP vezérlési lehetőséget nyújt a legtöbb harmadik fél által előállított vezérlő eszközhöz, és a Control4 SDPP (Egyszerű eszköz vezérlő protokol) tanúsítványt a Control4 házi automatizációs berendezéssel való zökkenőmentes integráláshoz. IR (infravörös) távirányító bemenetet és kimenetet is tartalmaz a hátlapon, a ház-mozi rendszerének más összetevőivel való távirányíthatóság érdekében.

M6x 250.11
A MUSICAL FDELITY már 40 éve kényezteti a sztereó zene szerelmeseit. Az M6x 250.11-el a csúcskategóriás kétcsatornás erősítő rendkívüli hangminősége immár az ambiciózus házimozi-rajongók számára is elérhető. Az M6x 250.11 egy 11 csatornás teljesítményerősítő. Most már a filmek szerelmesei is a MUSICAL FIDELITY erősítők tökéletes hangminőségét élvezhetik.
 

Jellemzők:

 • Teljesítményerősítő 11 hangszóróhoz
 • Nagy tápellátás
 • A/B osztályú áramkör
 • 3x 250 watt (4 ohm) - csúcsteljesítmény 400 watt
 • 8x 150 watt (4 ohm) - csúcsteljesítmény 250 watt
 • Kiegyensúlyozott bemenetek (XLR)
 • Kiegyensúlyozatlan bemenetek (RCA aranyozott)
 • Távoli aktiválás trigger áramkör segítségével
 • Rendkívül stabil hangszóró csatlakozások (aranyozott)
 • Ventilátor nélküli hűtés

Teljesítményerősítő 11 hangszóróhoz
Az M6x 250.11 11 csatornával rendelkezik. Így akár 11 hangszóró is lehet egymástól teljesen függetlenül csatlakoztatni. Leheztőség van különböző konfigurációkra.

 

Ultrastabil hangszóró csatlakozók
A hangszóró csatlakozói aranyozottak, csakúgy, mint az RCA csatlakozók. A mechanikai rugalmasság garantálja a legjobb kapcsolatot minden típusú kábelnél. csatlakoztathatsz a banándugót, kábelsarut.

 

Vonzó és stabil ház
Az M6x 250.11 háza időtlen eleganciával lenyűgöző. 11 mm vastag, tömör alumíniumból készült előlap rendkívül stabil mechanikájú ház. Ez tükröződik vizuálisan is az M6xi250.11 jelenléte kiemelkedő, hangminősége rendkívüli.

Nagy tápellátás
A tápegység a jó hangzás szempontjából az erősítő legfontosabb része. A két nagy, ultraalacsony zajszintű táptranszformátort audiofil szempontok alapján terveztük, és biztosítják azt a teljesítmény-leadási képességet, amely sok erősítőből hiányzik. Az eredmény: részletes hangzás a legnagyobb dinamikatartománnyal!

 

A/B osztályú áramkör
A MUSICAL FDELITY már több mint 4 évtizede profi erősítő áramköreiről ismert. Az M6x 250.11-nél ez a többszörösen díjnyertes hangzás hozzáférhető a házimozi-rajongók számára. Az A osztályú áramkör megnövelt árammal megtartja az erősítést így a tranzisztor még a legalacsonyabb teljesítményigényekkel is jól teljesít. Ez biztosítja a finom hangzás reprodukálását abszolút torzításmentesen.

 

Ventilátor nélküli hűtés
Az egyedi teljesítményerősítő áramkörök rendkívül okos kialakításának köszönhetően a levegő hőáramlása elegendő az M6x 250.11 számára az egyedi, hűtőbordákon keresztüli hűtésre.

Kiegyensúlyozott bemenetek (XLR)
A MUSICAL FDELITY a szimmetrikus jelátvitelre és jelfeldolgozásra esküszik. Az előnyök nyilvánvalóak. Ugyanennek egyidejű továbbítása révén a jelútban fellépő interferencia szinte teljesen megszűnik és az M6x 250.11 kétszeres jelfeszültséggel tud működni. Ez jelentősen megnövelt dinamikát, alacsonyabb zajt és rendíthetetlen hangstabilitást biztosít. A szimmetrikus jelfeldolgozás azonban már megköveteli a precíz áramkör tervezést, gyártást, ügyelve arra, hogy mindkét jeláramkör teljesen azonosan és egymást kiegészítve működjön.

 

Kiegyensúlyozatlan bemenetek (aranyozott RCA)
Természetesen az M6x 250.11 is kínál RCA formátumú csatlakozásokat. Ezek különösen stabilak, hogy biztonságos érintkezést biztosítson. A felület aranyozott, ami a legjobb jelátviteli minőséget biztosítja.

Változatos alkalmazási lehetőségek
Elsüsorban az M6x 250.11 többcsatornás végerősítőként javasolt egy 11.1-es házimozihoz. Az M6x 250.5 és M6x 250.7 testvérmodellekkel kombinálva minden elképzelhető további konfiguráció lehetséges.

 

Bi-, Tri-Amp
Még az erősen audiofil beállítások is megvalósíthatók az eszközcsaláddal. Ha a hangszóróid kétvezetékes csatlakozással rendelkeznek, javasolt a Bi-Amp erősítés. És természetesen a Tri-Amp is bármikor lehetséges.

 

Távoli aktiválás trigger segítségével
Annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az eszköz használata, bekapcsolhatod akár trigger segítségével. Így a teljes rendszeredet egy gombnyomással be-, illetve kikapcsolhatod. Természetesen van egy Trigger kimenet a többi eszköz automatikus váltásához.

Paraméterek

Marantz AV7706
Csatornák száma 11.2
HDMI bemenet 8 db
HDMI kimenet 3 db
CINEMA DSP Audyssey MultEQ XT32 Pro, Audyssey Sub EQ HT Dual subwoofer EQ processing és Audyssey LFC
4K Ultra HD átengedés, felskálázás igen
HD audio dekódolás(DTS-HD, True-HD) igen
Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi van
Air Play van
App vezérlés van
Bemérő mikrofon van
USB csatlakozás van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 440 x 411 x 185 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 10.4 kg
Teljesítményfelvétel (üzemi) 90 Watt
Teljesítményfelvétel (készenléti) 0.2 Watt
AM/FM tuner igen
DAB+ vétel nem
IEC lecsatlakoztatható tápkábel igen
Phono bemenet van
Dolby Atmos®, DTSX van
DTS VirtualX van
Audio return csatorna (ARC) eARC
Amazon Alexa van
HDMI 2.1 van
HDMI 8 bemenet / 3 kimenet
Hybrid Log-Gamma (HLG) van
High Dynamic Range (HDR) van
HDR10, HDR10+ van
HDMI-jelátvitel (standby) van
Multi-Room Audio van
HEOS van
IMAX Enhanced Technology van
ALLM van
AirPlay2 van
Spotify, Internet rádió van
USB van
4K jelátvitel / skálázás van
8K/60Hz 8K jeltovábbítás és a felskálázás, 8K/60
UHD 4K 4K/60p/4 4:4 videojel továbbítás
HDCP 2.3 van
Lejátszási formátumok 192kHz/24bit ALAC, FLAC és WAV, DSD (2,8/5,6MHz) fájllejátszás
Audyssey mikrofonos kalibráció Audyssey MultEQ XT32, LFC, Sub EQ HT
Phono bemenet lemezjátszó számára van (MM)
mélyláda kimenet van 2db
DAC 32-bit AK4458VN
Android, IOS vezérlés van
Vezérlő ki és bemenetek IR bemenet, 12V Trigger, RS232
Musical Fidelity M6x 250.11
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 205 x 435 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 35.5 kg
Kettős kábelezési lehetőség van
Típus 11 csatornás végerősítő
Teljesítmény 3x 250 W / 4 ohm (csúcs 400 W)
8x 150 W / 4 ohm (csúcs 250 W)
Teljes torzítás 0,003% 100 W kimeneti teljesítmény mellett
Frekvenciaválasz 20Hz - 20kHz 0,5dB esetén
Jel-zaj arány 105 dB 1 kHz-en 200 W kimeneti teljesítmény mellett
Bemeneti érzékenység RCA 700mV XLR 1,4V
Bemenetek 11x vonalszintű RCA (kiegyensúlyozatlan)
11x vonalszintű XLR (kiegyensúlyozott)
Kimenetek 11x vonalszintű RCA-kimenet
11 pár hangszóró csatlakozó
Jellemzők 1x trigger bemenet és kimenet
Hálózati feszültségek 230V/115V Belül beállítva
Max. fogyasztás 2000 W
<0,5 W készenléti állapotban

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!