Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Gold Note DS-10 EVO + Gold Note PA-10 elektronika szett (Bemutató darab)

Gold Note
1.999.998 Ft
1.249.999 Ft
Kedvezmény: 37%
Menny.:szett
Cikkszám: PF-DIECI-DSL-001BE-PF-DIECI-PA-001-BE-DEMO
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Elfogyott
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
1.999.998 Ft
1.249.999 Ft
Kedvezmény: 37%
Menny.:szett

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 


DS-10 Evo

A DS-10 EVO egy streaming DAC, amely integrálja a fejhallgató kimenetet és az előerősítőt egy gyönyörű alumínium házban. A nagy teljesítményű AKM AK4493 DAC lapkakészletre alapozva képes akár PCM 32bit/768kHz és DSD512 hangfájlok kezelésére. A DS-10 EVO LAN-t, Wi-Fi-t és Bluetooth 5.0-t tartalmaz.


Jellemzők:

  • DAC: D/A konverter AKM AK4493 PCM 32 bit/768kHz-ig és DSD512 natív
  • STREAMER: Roon Ready, MQA, Airplay, vTuner, Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify
  • FREKVENCIA VÁLASZ: 20Hz-20kHz +/-0,1dB

DS-10

AZ ÚJ GENERÁCIÓS STREAMING DAC

A KORTÁRS AUDIOFIL HANGFORRÁSA
A DS-10 egy sokoldalú, csúcstechnológiás streaming DAC, amelyet a kortárs audiofilek számára terveztek: új generációs D/A konverterrel, UPnP-DLNA Streamerrel, vonali előerősítővel és fejhallgató-erősítővel. Kibővített csatlakozási funkcióit ötvözi a Bluetooth 5.0 kivételesen nagy felbontásával – először a High-End audioterméken – és a fejhallgató dupla teljesítményű GAIN kimenetével.

A DS-10 analóg bemenettel is fel van szerelve, hogy teljes előerősítővé váljon az analóg és digitális forrásokhoz, az analóg vonalbemenet és az előerősítő fokozat is teljesen analóg módon működik a legtisztább hangminőség megőrzése érdekében.

A DS-10 technológiája egy kompakt méretű alumínium házba van zárva, ami tökéletes kiegészítője a modern High-End audiorendszernek.

HIGH-END DAC ÉS HÁLÓZATI STREAMER
A DS-10 egy Roon Ready eszköz, gyors beállítással multiroom-ként is használható. Egyszerűen csatlakoztasd a hálózathoz a Wi-Fi vagy az Ethernet porton keresztül, valamint a végerősítőhöz vagy rgy aktív hangszórókhoz, és készülj fel a nagy felbontású zene korlátlan lehetőségeinek felfedezésére.

Streamelj a Roon, az Airplay, a Tidal, az MQA, a Qobuz, a Spotify, a vTuner és a Deezer segítségével, vagy érd el NAS-on vagy USB flash meghajtón helyileg tárolt digitális zenei gyűjteményed, és vezéreld a DS-10-et a könnyen használható GN Control alkalmazásunkkal, telefon vagy tablet segítségével.

VONAL ELŐERŐSÍTŐ ÉS FEJHALLGATÓ ERŐSÍTŐ
A DS-10 BE/KI kapcsolható High-End Analogue Preamp fokozattal van felszerelve, amely lehetővé teszi az analóg hangerő szabályozását még weblejátszókon keresztül is (ha az előerősítő fokozat aktiválva van), és garantálja a valaha volt legjobb teljesítményt.

A DS-10 professzionális, 6,3 mm-es fejhallgató-kimenettel is rendelkezik, két érzékenységi szinttel (High/Low), egy szabadalmaztatott technológiával, amelyet azért fejlesztettünk ki, hogy a legjobbat hozd ki fejhallgatódból. A kiegészítő analóg bemenettel a DS-10 a Gold Note PH-10 lemezjátszóhoz és a PA-10 végerősítőhöz illeszthető.

DIGITÁLIS KAMÉLEON
A DS-10 egyedülálló funkcióval rendelkezik, amely megkülönbözteti bármely más DAC-tól, így a ma elérhető legsokoldalúbb DAC-ja – három különböző profil választható a DAC teljesítményének finomhangolásához, amely alkalmazkodik a lejátszott zenéhez. Olyan mint egy kaméleon.

Ez az első alkalom, hogy a DAC viselkedése úgy változtatható meg, hogy a lejátszott zenéhez igazodjon anélkül, hogy módosítaná az audiojelet, és így megőrizhető a legjobb hangminőség, hatva a hangsúlycsökkentésre, az aluláteresztő digitális szűrőkre és a rákapcsolt teljesítmény mennyiségére. A könnyű kezelhetőségnek és a kijelző áttekinthető menüjének köszönhetően a profilok valós időben kiválaszthatók zenelejátszás közben.

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ
Gyorsan ellenőrizheted a DS-10 összes elérhető funkcióját a nagy, 2,8 hüvelykes TFT-kijelzőn, és teljes mértékben vezérelheted az előlapon található SKC (Single Knob Control), a Gold Note távirányító vagy a dedikált App GN Control segítségével. Könnyen használható GN Control App (ingyenesen elérhető iOS és Android rendszeren) megjeleníti telefonodon vagy tableteden az összes információt, valamint a valós felbontás formátumát.

ROON READY
A Roon Ready hálózati eszközök beépített Roon streaming technológiával rendelkeznek, és a Roon Labs tanúsítja, hogy a legmagasabb szintű minőséget és teljesítményt nyújtják a hálózati streamelésben.

OLASZORSZÁGBAN KÉSZÜLT
A DS-10 a legmodernebb mechanikai szerkezettel rendelkezik, amely tömör megmunkált acélból és vastag alumíniumból készül. A felhasznált kiváló minőségű anyagok garantálják az alacsony frekvenciájú rezonanciát, a rezgésszabályozást és az alacsony mágneses tehetetlenségi teret. A DS-10 teljesítményének még fokozása érdekében kombináld a PSU-10 EVO-val, a dedikált külső induktív tápegységgel.

 


PA-10

A PA-10 egy nagy teljesítményű erősítő, amelyet kompakt mérete és sokoldalúság jellemez, bármilyen modern High-End audiorendszerhez alkalmas, sztereó vagy mono (áthidaló) módban is használható.


Jellemzők:

  • Teljesítmény: 2x75W @ 8Ω és 150W @ 4Ω csatornánként, 600W @ 4Ω csatornánként monóban (BTL)
  • Frekvencia válasz: 10Hz-30kHz +/-1dB mellett
  • THD (teljes harmonikus torzítás): 0,05% @ 1kHz

PA-10

MEGLEPŐEN KOMPAKT, MEGLEPŐEN ERŐS

EGYSZERŰEN RENDKÍVÜLI
A PA-10 egy nagy teljesítményű erősítő, amelyet kompakt mérete és sokoldalúsága jellemez, bármilyen modern High-End audiorendszerhez alkalmas, sztereó vagy mono (áthidaló) módban is használható. A váz esztétikája a 10-es sorozat alapján lett tervezve, és a PA-10-et egy koherens koncepcióba integrálja, amelyet az olasz stílus és a Gold Note moduláris felépítés ihlette. A ház nehéz alumínium panelekből és gondosan kiválasztott audiokomponensekből készül.

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY
A PA-10 mögött az volt a koncepció, hogy egy kompakt méretű végerősítőt tervezzenek, amely egyaránt képes elképesztő teljesítményre és bármilyen hangszóró meghajtására. A PA-10-hez kifejlesztett szabadalmaztatott technológia lehetővé teszi, hogy az erősítő A osztályú erősítőként működjön, megduplázza teljesítményét, miközben csökkenti a hangszóró impedanciáját. 75 Watt 8Ω, 150 Watt 4Ω és 300 Watt 2Ω sztereó módban, valamint 300 Watt 8Ω, 600 Watt 4Ω monó módban.

OKOS FUNKCIÓK
A PA-10 nagy sokoldalúságával tűnik ki: az állítható csillapítási tényezőnek és a The Bridge-Tied-Load technológiának (Mono mód) köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen hangsugárzóhoz, a legnagyobbaktól a nagy érzékenységűn keresztűl a mini-hangsugárzóig. Az XLR sztereó kimenet lehetővé teszi a PA-10 soros konfigurálását a kiváló minőségű multi-room megoldás érdekében, amelyet a fogadott audiojelen alapuló automatikus On/Stand-by mód tesz egyszerűbbé. A PA-10 RCA és XLR bemenettel is rendelkezik.


Könnyen használható a GN Link technológiának köszönhetően, amely lehetővé teszi két vagy több erősítő használatát master-slave módban, más egységekkel, amelyek ugyanazt a funkciót kínálják (BE/KI a GN Linken keresztül csatlakoztatott összes egységet).

Paraméterek

D/A KONVERTER CHIP AKM AK4493 PCM (32 bit/768 kHz, DSD512)
FREKVENCIA VÁLASZ 20Hz-20kHz +/-0,1dB
THD (teljes harmonikus torzítás) 0,001% max
JEL-ZAJ ARÁNY 125 dB
DINAMIKUS HATÓKÖR 120 dB
HÁLÓZAT
LAN/WLAN (WiFi) 802.11a/b/g/n/ac, kétsávos (10/433 Mbps)
Bluetooth:High Definition 5.0 (44/16)
Streamelés Roon Ready, Airplay, MQA, Qobuz, Deezer, Spotify Connect, Tidal, Tidal Connect, vTuner
TÁMOGATOTT AUDIOFORMÁTUMOK (HÁLÓZAT)
PCM 32bit/384kHz, DSD256 (DSF, DFF), AIFF (.aif, .aiff, .aifc), ALAC, WAV (.wav) csomagolt/kicsomagolt, FLAC, MP3, Apple Lossless, OGG, Monkey's
DIGITÁLIS BEMENETEK
1x RCA koaxiális PCM aszinkron 24 bit/192 kHz-ig
2x TOS-optikai PCM aszinkron 24bit/192kHz-ig
1x AES/EBU XLR PCM aszinkron 24bit/192kHz-ig
1x USB-B aszinkron DSD512-ig és PCM 32 bit/384 kHz-ig
1x USB-A port DSD64 és PCM 24 bit/192 kHz-ig, FAT32/NTFS formátumban formázva (legfeljebb 32 Gb pendrive-hoz)
ANALÓG BEMENET
1x 3,5 mm-es mini jack (bemeneti impedancia 10 kΩ)
AUDIO KIMENETEK
DAC
1x kiegyensúlyozatlan RCA @ 2 Vrms
1x kiegyensúlyozott XLR @ 2 Vrms
PREAMP
1x kiegyensúlyozatlan RCA
1x szimmetrikus XLR
1x fejhallgató 6,3 mm-es jack csatlakozó az előlapon (dupla erősítés)
KIMENETI IMPEDENCIA 50Ω
ENERGIAFELHASZNÁLÁS 30W
Gold Note PA-10
TELJESÍTMÉNY 2x75W @ 8Ω és 2x150W @ 4Ω csatornánként, 600W @ 4Ω monóban (BTL)
FREKVENCIA VÁLASZ 10Hz-30kHz +/-1dB mellett
TELJES HARMÓNIKUS TORZÍTÁS (THD) 0,05%
CSILLAPÍTÁSI TÉNYEZŐ magas (250) vagy alacsony (25)
AUDIO BEMENETEK
1x RCA kiegyensúlyozatlan
1x XLR kiegyensúlyozott
BEMENETI ÉRZÉKENYSÉG:1,4 Vrms RCA-n és XLR-en
BEMENETI IMPEDANCIA 13 kΩ RCA/XLR
AUDIO KIMENETEK Hangszóró csatlakozók:Aranyozott kötőoszlopok
ENERGIAFELHASZNÁLÁS
600W névleges teljesítmény
<1W készenlét
DINAMIKUS ERŐ 1400W

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Videók