Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Gato Audio FM-8 polcsugárzó, magasfényű fehér

Gato Audio
549.999 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: GATO-FM-8-WHT
Cikkszám: GATO-FM-8-WHT
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
549.999 Ft
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 


FM-8

A legkisebb és legsokoldalúbb hangszórónk a teljesen új Gato Audio FM sorozatban páratlan technológiát, teljesítményt és stílust kínál.


Jellemzők:

  • Alacsony kompressziós, alacsony meghajtó kialakítás
  • PurePHASE crossover
  • FusedMASS szekrény
  • Szabályozott diszperzió és fázis
  • Elegáns mágneses rácsszövet
  • Tervezték, fejlesztették és építették Koppenhágában, Dániában

FM-8

Páratlan technológia, teljesítmény
és stílus

FM-8 SZAKMAI DíJA:


A legkisebb és legsokoldalúbb hangszórónk a teljesen új Gato Audio FM sorozatban páratlan technológiát, teljesítményt és stílust kínál.

Kompakt teljesítmény
Az FM-8 új mércét állít fel a kisméretű polcsugárzók világában, a mindössze 8 literes térfogatával és mindössze 300 mm-es teljes magasságával tökéletesen elfér a könyvespolcon vagy a TV-állványon. Az FM-8 azonban biztosítja a nagyobb hangszórók teljes, gazdag hangzását, azzal az intimitással, pontossággal és koherens hangszínnel.


Ennek a kis remekműnek az a célja, hogy a lehető legjobb hangminőséget nyújtsa a lehető legkisebb dobozban, a sokoldalúság szem előtt tartásával.

Az FM-8 egy nagyobb többcsatornás rendszer része is lehetne, amely tökéletes koherenciát biztosít az FM hangsugárzók többi modelljével együttműködve.

Egyedi meghajtók
Minden egyes hangsugárzó-modellben minden egyes meghajtót az adott termékre fejlesztünk, saját csapatunk gazdag tapasztalatát egyesítve Dánia néhány vezető jelátalakítással foglalkozó mérnökével. Azzal a megközelítéssel, hogy az illesztőprogramot a kívánt teljesítmény- és tervezési igényeinknek megfelelően fejlesztjük és hozzáigazítjuk, előnyünk származik abból, hogy nem kell kompromisszumot kötnünk a hangzási és vizuális teljesítményünkön, és ezáltal jobb hangzású terméket készíthetünk.

Meghajtó technológia
A hangszóró 1925-ös feltalálása óta nem sok változás történt szabad szemmel nézve – kívülről pedig a legtöbb hangszóró még mindig nagyon hasonlónak tűnik. Az elmúlt évtizedben a csúcstechnológiás anyagok, az optimalizált mágnesrendszerek, az alacsony gumikeretek és az ásványi anyagokkal töltött kúpok használatában történt fejlesztések azonban azok a technológiák, amelyeket teljes mértékben kihasználunk a tökéletes hangteljesítmény elérése érdekében.

FusedMASS szekrény technológia
A Gato Audio FusedMASS szekrény többrétegű felépítése rendkívül magas belső csillapítást, minimális rezonanciát, extra szilárdságot és stabilitást biztosít. Különböző anyagok különböző vastagságú laminálásával és speciális ragasztó hozzáadásával megoldottuk azt a rezonancia problémát, amelyet egyébként általában csak újabb és újabb anyagok hozzáadásával lehetne.

PurePHASE Crossover technológia
PurePHASE crossover kialakításánál három fő műszaki szempontra összpontosítunk, amelyek zökkenőmentesen egyesítik a legkorszerűbb jelátalakítókat egy igazán kiemelkedő hangszórórendszerré. A szokásos crossover-feladat – minden egyes meghajtóhoz a megfelelő frekvenciák felosztása mellett – a PurePHASE rendszer pontos akusztikus fázisvezérlést, alacsony lineáris késleltetést és széles lineáris diszperziót is biztosít. Ezt a crossover technológiát házon belül fejlesztettük ki, kifejezetten az FM hangsugárzó-kínálatunkhoz.

Veszteségmentes keresztváltó beállítás
FM hangsugárzóink másik különlegessége, hogy a hallgató beállíthatja vagy testreszabhatja a hangszóró hangteljesítményét. Ez a finomhangolás nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a hallgató a hangszórót saját ízléséhez, erősítőjéhez vagy hallgatási szobájához igazítsa, hanem azt is biztosítja, hogy a részletek ne vesszenek el, megőrizze a teljes, gazdag eredeti hangzást.

Paraméterek

Érzékenység 85 dB
Felépítés (hangutak száma) 2 utas
Hangfal típusa polcsugárzó
Méretek (Szé x Ma x Mé) 180 x 300 x 265 mm
Impedancia 4 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 45 Hz
Maximum frekvencia átvitel 35000 Hz
Magassugárzó átmérője 38 mm
Mély/középsugárzó átmérője 150 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 9 kg
AJÁNLOTT TELJESÍTMÉNYERŐSÍTŐ 50-200 watt
CSATLAKOZÓK Aranyozott kötőoszlop / 4 mm-es dugók, kéthuzalos
SZEKRÉNY Laminált FusedMass szekrény
CROSSOVER Fejlett PurePhase crossover technológia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!