Termékek Menü
0
   

EISA díjas termékek 2016-2017

EUROPEAN HIGH-END HEADPHONES 2016-2017

AKG N90Q

Ugyan nem ez az első fejhallgató, amI digitális jelfeldolgozási képességgel dicsekedhet, ez a zárt kialakítású modell mégis tud valamit, amit más nem. A TruNote technológia a fejhallgató-kapszulákban elhelyezett mikrofonok segítségével képes automatikusan korrigálni a frekvencia-reakciót az adott felhasználó fülének karakteréhez. Aktív zajszűrője van, és választhatunk három hangmód között is, az akkumulátor töltés pedig egy beépített DAC microUSB bemeneten át tud működni. A nyitott és természetes hangzású N90Q-nak kifejezetten erős basszusai vannak, ami a lehető legközelebb viszi a hallgatót egy valódi hangszóró-hangzáshoz. Az ilyen extra technológiák általában nem épp olcsók, de ha a privát zenehallgatásban valaki élvonalbeli minőségre vágyik, az AKG N90Q minden pénzt megér.

 

EUROPEAN MOBILE SPEAKER 2016-2017

JBL Charge 3

Dupla oldalsó mélysugárzóinak köszönhetően ez a kifejezetten friss kinézetű eszköz olyan erőteljes basszust produkál, amely áthatja a teljes hangképet. Ha pedig még jobb és hangosabb hatást szeretnénk elérni, többet is összeköthetünk ebből a hangszóróból, melyek szinkronban játsszák le a zenét. Még az esőtől vagy a ráfröccsenő víztől sem kell félnünk, mivel a JBL Charge 3-at az IPX7 szabvány szerint készítették, így akár víz alá is meríthető. További nagyszerű tulajdonsága a 600 mAh akkumulátor, ami akár 20 órányi zenelejátszást is lehetővé tesz, de akár hordozható töltőként is használhatjuk más mobil eszközeink számára, tehát máris megtaláltuk a tökéletes mobil-zenei útitársat.

 

EUROPEAN MOBILE HEADPHONES 2016-2017

JBL Reflect Mini BT

Ez a Bluetooth fülhallgató már külsőleg is felrázza az egyébként elég langyos piacot friss színeivel, közben pedig az átgondolt funkcionalitás és a praktikus alkalmazások sportoláshoz is ideálissá teszik. Külön jó pont az izzadást is elviselő anyaghasználat, a többféle fülbe illeszthető modul és az éjszakai futáshoz kiváló, fényvisszaverő kialakítás. Ami viszont a leginkább kitűnik, hogy ez a kifejezetten könnyed fülhallgató milyen kristálytiszta hangot és erős basszust képes kiadni magából, miközben ilyen hatékonyan izolálja a külső környezet hangjait. A JBL Reflex Mini BT beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely telefonbeszélgetés közben minimális szinten tartja a háttérzajt. Egy feltöltéssel nyolc órányi zenehallgatásra képes, tehát egyszerűen nincs mit nem szeretni rajta.

 

EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM 2016-2017

Sonos PLAY:5

A Sonos törekvése, hogy vonzza a hi-fi rajongókat, az enyhén ívelt PLAY:5 megalkotásával eredményre vezetett. A hat specializált hangsugárzó, három tweeter, és három közép-mélysugárzó egy ívelt egységben kapott helyet, amely jóval szélesebb hangteret képes létrehozni, míg az új, továbbfejlesztett D-osztályú erősítők az előd teljesítményének háromszorosát kínálják. A Trueplay használatával és a felhasználóbarát Sonos-app segítségével még a nem szakértő közönség is megtapasztalhatja, hogyan teremthető tökéletes hangminőség akár az akusztikai kihívásokkal küszködő helyiségekben, például a konyhákban, míg speciális, tájolást érzékelő szenzorok segítenek a kompakt berendezés vízszintes, vagy függőleges elhelyezésében. A Sonos már korábban is a vezeték nélküli multiroom rendszerek szimbólumává vált. A gyártó a PLAY:5 ben egy új bajnokra talált, amely méltóvá teszi az elismerésre.

 

EUROPEAN SOUNDBAR 2016-2017

Yamaha YSP-5600

A YSP-5600 a legelső olyan soundbar amely Dolby Atmos, és egy későbbi firmware frissítés segítségével DTS:X támogatást is kínál. Ezt a pompás kialakítású YSP-5600 –at 4K támogatás, HDMI csatlakozás, és automatikus szoba EQ jellemzi. A robusztus fekete fémháló mögött nem kevesebb mint 46 hangsugárzó található, ami úgy van beállítva, hogy a hangprojektor valódi 7.1.2 hangélményt – egy tökéletes, hihetetlenül hatalmas három dimenziós hangteret képes biztosítani. Az YSP-5600 soundbar magasabb szintre emel minden moziélményt, és a Yamaha MusicCast multiroom rendszer segítségével az egész házban streamelhetjük a zenét és a tévé hangját. Nehéz is szimplán csak soundbarnak nevezni az eszközt annak ismeretében, hogy a Yamaha YSP-5600 egyedülálló képességeivel felülmúlja a kategória többi eszközét.

 

EUROPEAN HT RECEIVER 2016-2017

Denon AVR-X2300W

Az AVR-X2300W a lehető legjobb példa arra, milyennek kell lennie egy jól árazott 7.2 AV-receivernek. A jól megépített, és elegáns megjelenésű erősítő HDMI 2.0a kapcsolaton keresztül támogatja az UHD-Blu-ray funkciót, és számos forráshoz kapcsolódhat Wi-Fi, Blutooth és a tradicionális AV bemeneteken keresztül. Házimozi rendszerbe történő integrálása könnyű, amit egy informatív, felhasználóbarát beállítási varázslónak köszönhet. De ami igazán lenyűgöző az a hangteljesítménye. Ez egy olyan AV receiver aminek komfortos kezelhetőségét különböző finomságok biztosítják, olyanok mint a szoba töltés dinamika, és a Dolby Atmos dekódolás ami lehetővé teszi az otthoni 3D térhatású prémium moziélményt, miközben a DTS:X szoftverfrissítés is érkezik a közeljövőben.

 

EUROPEAN STEREO SYSTEM 2016-2017

Marantz CD6006 & PM6006

Különálló, kíváló minőségű sztereó egységek a vállalat fő specialitásai, a 6000-es sorozat pedig először hat éve indult. A legújabb, erősítőből és CD játszóból álló frissítés, mindkét komponensében a jól bevált 192 kHz 24-bit DAC teljesít szolgálatot az egyedi HDAM audio egységek között, ahogy ez a Marantz termékeknél megszokott. A CD6006-ban speciálisan összeválogatott részegységek mellett átdolgozott áramköri felépítés dolgozik, a PM6006 pedig egy optikai digitális bemenettel gazdagodott, valamint egy olyan erőteljesebb dizájnnal, amely hangszórók szélesebb köréhez teszi alkalmassá. Ha a csúcs Marantz-hangzást keressük kedvező  áron, ez a kombináció a hihetetlenül kifinomult, egyben erőteljes teljesítményével, nem fog csalódást okozni.

 

EUROPEAN BEST VALUE HT SPEAKER SYSTEM 2016-2017

Monitor Audio Bronze 5.1

A belépő szintű hangszórók piacán hosszasan keresgélhetnénk egy szebb és jobban összerakott rendszer után, mint a Monitor Audio Bronze. A sorozat sikerének titka az újonnan fejlesztett C-CAM tölcsérekben rejlik, melyek első alkalommal kerültek a Bronze sorozatba, és a tölcsér teljes felületét használják a hangsugárzásához. A Bronze 6 meghatározó jellemzője a center és az FX hangszórók magasztos, nagyfrekvenciás reprodukciójában rejlik, ami robban a részletekben és a struktúrában. A párbeszéd eközben tömör és koncentrált, a hangfalak dinamiusan és tökéletes könnyedséggel kezelik, míg Monitor Audio W10 subwoofere földalatti dübörgéssel rögzítí a teljesítményt. Ez egy izgalmas többcsatornás együttes.

 

EUROPEAN HT SPEAKER SYSTEM 2016-2017

DALI OPTICON 5.1

Kíválóan alkalmas közepes és nagyobb szobákhoz ez a rutinosan összeállított rendszer, ami kiváló minőségben pumpálja magából a zenét, vagy épp az egész helyiséget betöltő surround mozihangot. A DALI IKON sorozatát felváltó OPTICON 5.1 hangszóró-rendszer célja a SUB K-14 F subwooferrel, hogy hozzáférhető legyen a szélesebb közönség számára teljesítmény kompromisszumok nélkül, és nem okozott csalódást. A zászlóshajó Epicon sorozatból átvett papir/farost hangszórótechnológia, a Soft Magnetic Compound motorok és a Dali hybrid magassugárzó modulok tökéletes kifinomultságot és erőt teljesítenek. Az eredmény egy mély, atmoszférikus surround hangzás, amit kontrasztos effektek fűszereznek, ami az egész szobát áthatja. Mindezt gyönyörűen felépített, stílusos külsővel ruházták fel, és az összkép máris tökéletes.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Összehasonlítás
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Mai Névnapok

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Dániel, Daniella nevű vásárlónknak.

Holnap Magdolna napja lesz.

Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK