Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Denon DRA-900H multiroom Sztereó rádióerősítő, prémium ezüst (Bemutató darab)

Denon
359.990 Ft
289.999 Ft
Kedvezmény: 19%
Menny.:db
Cikkszám: 747192140236-DEMO
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Elfogyott
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
359.990 Ft
289.999 Ft
Kedvezmény: 19%
Menny.:db

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

DRA-900H
Kiváló minőségű hallgatási élmény és 8K videó egy 2 csatornás hálózati sztereó vevőegységről.

Élvezze zenei és filmgyűjteményeit, beleértve a bakeliteket, CD-ket, nagy felbontású audiofájlokat, Blu-ray-t és még a legújabb 8K tartalmakat is, mindezt egy kétcsatornás rendszerből. Ráadásul a HEOS® Built-in segítségével vezeték nélkül streamelhet online zenét, és megoszthatja azt más helyiségekben lévő HEOS-kompatibilis hangszórókkal.

Jellemzők:

  • Kiváló teljesítmény: Hálózati sztereó vevő zökkenőmentesen integrálva a legújabb AV-technológiákkal
  • Szakértően minden forráshoz tervezve: Élvezze nagyfelbontású audiofájljait, bakelit-gyűjteményeit, filmjeit és játékait a Denon® hi-fi hanggal.
  • 8K-ra tervezve: Élvezze a lenyűgöző videóminőséget a legújabb 8K technológiával.

ZENE STREAMING AZ EGÉSZ OTTHONÁBAN
A beépített HEOS® segítségével könnyedén elérheti a streaming zenét, és megoszthatja a HEOS-kompatibilis hangszórókkal más helyiségekben.

HEOS® BUILT-IN TECHNOLÓGIA
Streameljen zenét vezeték nélkül kompatibilis HEOS-kompatibilis komponensekre számos streaming szolgáltatásból. Adjon Denon® Home hangszórókat más helyiségekhez, és irányítsa mindezt a HEOS alkalmazással.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ 2 CSATORNÁS ERŐSÍTŐ
Különálló nagyáramú erősítők csatornánként akár 145 W leadására is

BEÉPÍTETT WI-FI, AIRPLAY ÉS BLUETOOTH
Wi-Fi- és Bluetooth-kapcsolatot is biztosít vezeték nélküli hálózatához, vagy közvetlen zenei streamelést okoseszközeiről. Használja az AirPlay-t az Apple Music vagy bármely más szolgáltatás streameléséhez.

EGYSZERŰ BEÁLLÍTÁS
Díjnyertes irányított beállítási asszisztensünk világos, lépésről lépésre útmutatást ad a kezdéshez.

TÖBB MINT EGY ÉVSZÁZADOS INNOVÁCIÓ
Az 1910-ben alapított Denon a minőség, az innováció és a hangteljesítmény könyörtelen törekvése révén lehetővé teszi a fontos pillanatokat.

HDMI-csatlakozás ARC/eARC-vel
Támogatja a legújabb HDMI technológiát a bemeneteken és a kimeneteken. Az ARC (Audio Return Channel) vagy az eARC (Enhanced Audio Return Channel) egyszerűvé teszi a TV hangjának lejátszását a rádióerősítőn keresztül, egyetlen HDMI-csatlakozással.

8K/HDCP 2.3
Élvezze az eredeti 8K képminőséget 8K tévéjén vagy kivetítőjén. Támogatja a 4K tartalom 8K áthaladását és 8K felskálázását. Támogatja a HDCP 2.3-at, a legújabb másolásvédelmi szabványt, a nyugalom érdekében a másolásvédett tartalom streamelésekor.

Ragyogó színek a HDR 10+-tól
Támogatja a HDR-t (High Dynamic Range), a HLG-t (Hybrid Log Gamma), valamint a Dynamic HDR-t és a HDR10+ áthaladást. A HLG HDR technológiát kínál a sugárzott tartalom helyett. Mind a Dynamic HDR, mind a HDR10+ dinamikus metaadatokat használ az árnyékok és a csúcsfények optimalizálásához, ahogy a képernyő változik.

Dolby Vison
A Dolby Vision egy lenyűgöző HDR képalkotási technológia, amely rendkívüli színeket, kontrasztot és fényerőt kölcsönöz a képernyőnek. Kompatibilis a Dolby Visionnal, így élvezheti a Dolby Vision tartalmat kompatibilis forráseszközről és TV-ről.

Következő generációs játék
Támogatja a változó frissítési gyakoriságot (VRR), a Quick Frame Transport (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési módot (ALLM) a zökkenőmentes, késleltetés nélküli játékélmény érdekében, ha kompatibilis játékeszközökhöz csatlakozik.

HEOS Built-in
A beépített HEOS® technológiával vevőkészüléke vezeték nélkül streamelhet zenét kompatibilis HEOS komponenseken keresztül, számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból. A fogyasztók vezeték nélkül is élvezhetik kedvenc zenéjüket otthonuk bármely helyiségében. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik dalt minden csatlakoztatott helyiséghez a különböző streamelési forrásokon keresztül. Adjon Denon Home hangszórókat több szobához, és irányítsa mindezt a HEOS alkalmazással.

Airplay 2 és Apple Siri Voice Control
Használja az AirPlay 2-t Apple zenék vezeték nélküli streameléséhez a rádióerősítőre, vagy csoportosítson más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal, hogy zenével töltse meg otthonát.

Működik az Amazon Alexával
Irányítsd kihangosítóját az Amazon Alexával és a saját hangoddal. Állítsa be a hangerőt, ugorjon a következő számra, váltson bemeneteket a különböző médialejátszókhoz, és még sok más – „Csak kérdezzen”. Töltse le az ingyenes HEOS Home Entertainment Skill alkalmazást az Amazon Alexa hangutasítások engedélyezéséhez. Alexa alkalmazást és Amazon Echo-t, Dot-ot vagy ennek megfelelőt igényel. A funkciók elérhetősége régiónként eltérő.

Nagy felbontású audio támogatás
Élvezze a kiváló hanghűséget kedvenc, nagy felbontású hangsávjaival. A támogatott formátumok az ALAC, FLAC és WAV 192 kHz/24 bitig. A 2,8/5,6 MHz-es DSD fájlokkal is kompatibilis. HD audio műsorszámok lejátszása USB-meghajtóról vagy más csatlakoztatott meghajtóról hálózaton keresztül vagy Amazon Music HD-ről előfizetéssel. A hagyományos MP3 és WMA fájlok is támogatottak.

Bluetooth audio adó
Párosítsa kedvenc Bluetooth fejhallgatóját a rádióerősítővel, hogy továbbra is hallgathassa kedvenc zenéit, filmjeit vagy TV-műsorait éjszaka. Egyszerre is lejátszhat hangot a hangszórókon és a Bluetooth fejhallgatón. Ha van egy családtagja vagy egy barátja, aki hallássérült, akkor ezt a beállítást javasoljuk. Egyszerre egy pár fejhallgatót csatlakoztathat.

Denon beállítási asszisztens
A Denon Setup Assistant díjnyertes útmutatója egyszerű, világos utasításokat ad a kezdéshez. Csak csatlakoztassa a rádióerősítőt a TV-hez, és kövesse a TV képernyőjén megjelenő utasításokat a hangszórók csatlakoztatásához, a hangsugárzók méréséhez és a forráseszközök csatlakoztatásához. A további kényelem érdekében a rádióerősítő automatikusan átnevezi a HDMI-bemeneteket, amikor csatlakoztatva van, vagy manuálisan is átnevezheti, ha kényelmes.

Denon AVR Remote alkalmazás
Ez az iOS vagy Android vezérlőalkalmazás lehetővé teszi a hálózati vevő vezérlését, például a bemenetek, hangmódok, hangerő módosítását, a gyorskiválasztások tárolását és lekérését, a vevő állapotának, a bemeneti és kimeneti jelinformációk megjelenítését, az opcionális beállítások módosítását stb. A HEOS zene kiválasztása után az AVR távoli alkalmazás automatikusan átvált a HEOS alkalmazásra a 2 alkalmazás közötti zökkenőmentes működés érdekében.

Paraméterek

Wi-Fi van
Air Play van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 434 x 339 x 151mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 8.6 kg
Csatornák száma 2
Teljesítmény
100 watt csatornánként (8 ohm, 20 Hz–20 kHz, 0,08% 2 csatornás meghajtás)
120 watt csatornánként (6 ohm, 1 kHz, 0,7% 2 csatornás meghajtás)
145 watt csatornánként (6 ohm, 1 kHz, THD:1%, 1 csatornás meghajtás)
HDMI bemenet/kimenet 6/1
Analóg be-/kimenet 2/-
Phono (MM) van
Optikai/koaxiális bemenet 2/1
Mélynyomó kimenet 2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!