Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

AVM Evolution CS 5.3 hálózati lejátszó + Perlisten R5t sztereó szett, zongoralakk fekete

AVM
6.399.998 Ft
4.999.999 Ft
Kedvezmény: 22%
Menny.:szett
Gyártó cikkszám: 0791511838991-850027926896-EH
Cikkszám: 0791511838991-850027926896-szett
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Elektronika színe
fekete
Hangfalak színe
zongoralakk fekete
6.399.998 Ft
4.999.999 Ft
Kedvezmény: 22%
Menny.:szett

Leírás

 

EVOLUTION CS 5.3

Az AVM az 1990-es évek óta több évtizedes hagyományra tekint vissza a valódi high-end hangminőséggel rendelkező All-in-One eszközök fejlesztésében. EVOLUTION All-in-One CS eszközeink új, nagy teljesítményű generációját hoztuk létre az AVM X-Stream Engine®-re építve. Számos újítást beépítettek, és az új RC X APP a CS 3.3-at és a CS 5.3-at is teljes mértékben vezérli. Ezekkel a nagy teljesítményű All-in-One megoldásokkal az audioberendezések és a kábelrengeteg a múlté. Minden modern csatlakozás rendelkezésre áll, így például egy lemezjátszót és egy tévét is csatlakoztathatunk HDMI ARC-on keresztül.


Jellemzők:

 • Bemeneti érzékenység (2x350W, 4Ω): 1,2V
 • Frekvenciatartomány CS 5.3 (-3dB): 5 Hz és > 35 kHz között
 • Névleges kimeneti teljesítmény: 2 x 350 W [4 Ω] / 2 x 180 W [8 Ω]
 • Streaming szolgáltatások: Airplay 2, Qobuz, Roon, Spotify, TIDAL, HighResAudio
 • Támogatott adatformátumok: WAV, MP3, WM, AAC, FLAC, ALAC, DSD, Ogg, AIFF

CS 5.3

A CS 5.3 különlegessége a Tube Line Stage, amely a CS 5.3 előerősítő részében található. A szabadalmaztatott csövek alapján kifejlesztettünk egy olyan csöves színpadot, amely teljes mértékben kihozzák ezeknek az AVM csöveknek a tónusos varázsát. Az AVM saját áramköri technológiájának köszönhetően a csövek garantáltan hosszú élettartamúak (kb. 20 000 óra). A CS 5.3 megjelenésében is eltér a CS 3.3-tól a házfedél üvegablakának köszönhetően. Ezen a sötétített ablakon keresztül könnyen megfigyelhetők a csőszakaszok.

A fő hangsúly a teljesen modernizált APP vezérlésen volt. A legegyszerűbb, intuitív módon elsajátítható művelet, valamint az áttekinthető és tetszetős kialakítású felhasználói felület gyerekjátékká teszi a nagy zenei gyűjtemények kezelését. Ez arra késztet, hogy felfedezőutakra indulj új zenékért számos streaming platformon. A mellékelt Spotify, Tidal, Qobuz és HighResAudio választék a jövőben könnyen bővíthető. Az AVM RC X APP iOS (Apple) vagy Android vezérlésű eszközökhöz érhető el.

Az új AVM X-Stream Engine® minden nagy felbontású formátumot képes streamelni 384/32 felbontásig, beleértve a DSD-t (256). Ez a streaming motor egy teljes AVM házon belüli fejlesztés, és teljesen szoftver alapú. Ezért a jövőben biztosított az online frissítés. HDMI (ARC) interfész is megtalálható a fedélzeten, csakúgy, mint a modern Bluetooth kapcsolat, további digitális bemenetek és USB A interfész alapfelszereltség. A teljesen új fejlesztésű, nagy teljesítményű phono bemeneti fokozat lehetővé teszi MM és MC rendszerek csatlakoztatását. Különlegességként a kiválasztott hangszedőrendszer összes beállítása közvetlenül és kényelmesen kiválasztható az APP-ban. Ez tökéletes analóg hangzást biztosít, különösen a lemezjátszókkal kombinálva. Teljesen újdonságnak számítanak a digitális kimenetek, melyek hangereje immár igény szerint szabályozható is,

A hangzás terén is óriási előrelépés történt az elődhöz képest. A teljesen új erősítőfokozatok immár lenyűgöző, 350 watt folyamatos teljesítményt biztosítanak, és könnyedén kezelik bármelyik hangszórót. A digitális rész a teljesen új fejlesztés során teljesen megújult. Ez a döntő rész a kiválasztott ESS9028 PRO Double-Quad DAC-on alapul. Hangzás terén is egyértelmű nyereség, ami kéz a kézben jár a nagy mennyiségű új digitális áramkör kialakítással, itt csatornánként 4 DAC dolgozik párhuzamosan. Ez az erőfeszítés minden digitális forrás javát szolgálja a hangminőség szempontjából, így minden nagy felbontású formátum tökéletesen reprodukálható, és a lehető legközelebb áll az eredetihez.

Az EVOLUTION CS alapszínben, alumínium ezüst vagy fekete színben, kérésre elegáns CELLINI változatban is kapható krómozott és kézzel polírozott előlappal, valamint krómozott forgógombokkal. Mint minden AVM eszköz, az EVOLUTION CS is teljesen kézzel készül a Malsch gyárban. A beszállítók túlnyomó többsége, pl. a precíz házrészek esetében, szintén a főüzemünk közelében található.

 • All-in-One Streaming CD-vevő 2 x 350 W-tal
 • A és B hangszóró
 • X-Stream Engine® HiRes streaminghez, beleértve DSD, RC X APP-on keresztül vezérelhető
 • Nagy teljesítményű phono bemenet és kapcsolható teljes beállítási lehetőségekkel MM és MC a személyes beállítási menüben (CS HMI vagy az RC X APP segítségével)
 • HDMI (ARC) bemenet, 2 digitális bemenet (SPDIF koax és opt.), USB A külső merevlemezekhez (NTFS és FAT), 3 RCA + 1 XLR vonal bemenet, jelérzékeny bemenetként kapcsolható, házimozi kimenetként kapcsolható
 • Bluetooth 4.2, Airplay 2/1, ROON
 • 2 digitális kimenet (SPDIF, op.), változtatható hangerőre is átkapcsolható
 • 6,3 mm-es fejhallgató kimenet az előlapon, dedikált fejhallgató-erősítővel
 • Digitális jelátalakítás a kiválasztott Double-Quad DAC-val max. 384/32 PCM (ESS 9028PRO) és/vagy DSD 256
 • Hangszínszabályozás és parametrikus hangerő bypass funkcióval (RC X APP-on keresztül is)
 • Minimális készenléti energiafogyasztás (APD)
 • Hangszínszabályozás és paraméteres hangerő bypass funkcióval (RC X APP-on keresztül is)
 • Állítható grafikus kijelző érintés érzékeléssel
 • Kiterjedt menüfunkciók (testreszabható bemeneti érzékenység, egyedi bemenetek elnevezése...)
 • Minimális készenléti fogyasztás
 • Kompakt kivitel: 430 mm x 120 mm x 350 mm
 • Trigger in, ext. IR érzékelő, 2 x trigger kimenet
 


R5t frontsugárzó

Azt szeretnéd, hogy egy R5t betöltse a nagyobb helyiségeket az S-sorozat technológiája alapján? Sorozatunk eme rendszere továbbra is a legtöbb versenytárs csúcsmodelljével vetekszik. Ugyanazt a DPC-tömböt és mélysugárzókat alkalmazunk a rendkívül alacsony torzítás érdekében, amit az S-sorozatban.


Jellemzők:

 • Impedancia: 4Ω névleges / 3,2Ω min
 • Válasz linearitása: 80Hz - 20 kHz +/-1,5 dB ablak
 • Frekvenciaválasz (-10 dB): Bass-reflex: 24Hz - 32 kHz, lezárt Bass-reflex esetén: 38Hz - 32 kHz
 • Érzékenység: 89,0 dB / 2,83 V / 1,0 m
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 100-250 W RMS


Azt szeretnéd, hogy egy zászlóshajó R5t a nagyobb helyiségeket az S-sorozat technológiája alapján? Sorozatunk eme rendszere továbbra is a legtöbb versenytárs csúcsmodelljével vetekszik. Ugyanazt a DPC-tömböt és mélysugárzókat alkalmazunk a rendkívül alacsony torzítás érdekében, amit az S-sorozatban.

 

 

EXKLÚZíV MEGJELENÉS
A hangsugárzók kiválasztásakor arra is figyelned kell, hogy illeszkedjenek otthonod belső teréhez, bútoraihoz. A zongoralakk fekete külső láttán mindenkinek megakad a szeme, szinte érezni a bizsergést... hamarosan zongoralakk fehérben is elérhetővé válik.

KIVÁLÓ MINŐSÉG
Világszínvonalú hangzáshoz nem csupán világszínvonalú anyagokra van szükség. Minőségre van szükség, amely tudatja veled, hogy hangszóróid soha nem fognak cserbenhagyni egy dinamikus zene kellős közepén.

 

 

MINDEN A RÉSZLETEKBEN REJLIK
A zászlóshajó S-sorozat technológiáját felhasználva a három 26 mm-es selyem dómmal kombinált DPC-tömb kiváló irányíthatóságot és hangszín-illesztést garantál az összes R-sorozatú hangszóróval. A selyem membránokat magunk fejlesztettük ki, kifejezetten a közép- és magas hangok sima, könnyed továbbítására. A 165 mm-es mélysugárzók szabadalmaztatott HPF cellulózból, amely két év fejlesztés gyümölcse, ezzel is új technológiát hozva az egyik legrégebbi hangszórótervezési folyamatba. A gazdag, dinamikus basszus, a fejlett közép/magas irányítottsági mintázatszabályozással és a selymes magas hangokkal a kategória legjobb teljesítményét nyújtja. A 3-utas kialakítás mellé lefele irányú bass-reflex nyílás dukál, amely nyílás a mellékelt szivaccsal akár zárható is.

 • Szekrény: 3-utas kialakítás, bass-reflex
 • Magassugárzó: 3db 26mm DPC
 • Mélysugárzó: 2db 165mm Selyem dóm, HPF membrán
 • Érzékenység: 89,0 dB / 2,83 V / 1,0 m
 • Impedancia: 4Ω névleges / 3,1Ω min
 • Válasz linearitása: 80 - 20 kHz +/-1,5 dB ablak
 • Frekvenciaválasz (-10 dB): Bass-reflex: 27 - 32 kHz, lezárt Bass-reflex esetén: 38 - 32 kHz
 • Méretek (MaxSzxM): 1100 x 230 x 350 mm
 • Súly: 26,5 kg
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 100-250 W RMS
 • SPL @ 1m (100-20kHz): 113,0 dB csúcs 3% - 2., 3. harmonikus
 • Tanúsítvány: THX Dominus, THX Ultra

A PERLISTEN AUDIO AZ ELSŐ VÁLLALAT, AMELY A THX® MINŐSÍTETT DOMINUS HANGSZÓRÓINAK ERŐS HANGJÁT HOZTA LÉTRE AZ OTTHONI HÁZIMOZIZÁS ÉRDEKÉBEN


A világszínvonalú S7t Tower megtervezésével kezdődött minden. Az volt a kihívás, hogy olyan termékeket hozzunk létre könnyed tranziensekkel és hatalmas dinamikával, ez csak úgy érhető el, ha minden részletre odafigyelünk. Csak így veheti fel a versenyt a világ legjobb hangszóróival. A leglenyűgözőbb az a tény, hogy a cél eléréséhez szükséges abszolút minimális szintű THD még a világ legmagasabb minősítésű hangszóróiban is ritkán található meg. 0,5% alatti THD-vel 90 dB-es hallgatási szint mellett és szigorú torzítási határokkal extrém, 120 dB-es SPL mellett. A Perlisten felülmúlhatja az elvárásaidat.

HÁZIMOZI ÉLMÉNY HITELESTETT THX DOMINUS HANGSZÓRÓKKAL


Kihívásokkal teli év van mögöttünk, ezért a THX izgatottan jelenti be, hogy a THX Certified Dominus segítségével elhozzuk a moziélményt az otthoni mozikba.

A Dominus THX-tanúsítvány legújabb és legmagasabb teljesítményosztálya, amelynek célja, hogy áthidalja a szakadékot a nagy házimozi hangsugárzók és a mozikban világszerte használt hangsugárzók között. A legfeljebb 184 köbméteres helyiségekkel és legfeljebb 6 méteres látótávolsággal rendelkező házimozi-tulajdonosok (illetve 6500 köbméterig, illetve 20 lábig) megtölthetik szórakozóterüket a THX-től elvárt kiváló hangminőséggel tanúsított termékek.

THX DOMINUS


Igen, a THX Certified Dominus teljesítményosztályt azért fejlesztettük ki, hogy a legkiterjedtebb házimozit is megtöltsük hanggal, de ezeknek az új hangszóróknak többnek kell lenniük, mint pusztán hangosnak. Szigorú tesztelési folyamatunk során különös figyelmet fordítunk a nagy hangerőnél jelentkező torzítási szintekre. A Dominus osztálynál pedig ezt a végletekig fejlesztjük, 120 dB hangnyomásszintnek tesszük ki ezeket a hangszórókat, ahol a torzítást minimálisra kell csökkenteniük.

A Dominus hangsugárzóknak elég érzékenynek kell lenniük ahhoz, hogy a THX Certified Dominus és bizonyos THX Certified Ultra teljesítményerősítőkkel elérjék a moziszerű THX referenciaszintet. Örömmel jelentjük, hogy a THX-tanúsítvánnyal rendelkező Dominus hangszórók 92 dB-es érzékenységi követelménye a legérzékenyebb a THX hangszórókategóriák közül.

Paraméterek

Erősítő márkája AVM
Hangfalak márkája Perlisten
AVM EVOLUTION CS 5.3
Streaming AirPlay 2*, Roon Ready, Spotify Connect*, HIGHRESAUDIO / QOBUZ / TIDAL (HiRes minőség), UPnP
Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi van
internet rádió van
App vezérlés van
USB csatlakozás van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 450 x 120 x 430 mm
LCD kijelző van
Teljesítmény erősítő
Gain Factor 30
THD < 0,005%
SNR > 95 dB
Bemeneti érzékenység (2x350W, 4Ω) 1,2V
Frekvenciatartomány CS 5.3 (-3dB) < 5 Hz és > 35 kHz között
Névleges kimeneti teljesítmény 2 x 350 W [4 Ω] / 2 x 180 W [8 Ω]
⚠FIGYELEM Ha az A és B hangszórókimenetet egyidejűleg használja, az egyes hangsugárzók hangszóróinak impedanciája nem eshet 8 ohm alá.
Előerősítő (analóg)
Bemeneti impedancia (RCA) 50 kΩ
Bemeneti impedancia (XLR) 40 kΩ
Kimeneti impedancia (PRE, LINE) 47 kΩ
Kimeneti impedancia (XLR) 94 kΩ
Gain Factor 1
THD < 0,001%
SNR > 100 dB
Áthallás (csatornák > 94 dB
Áthallás (bemenetek) > 85 dB
Max. Bemeneti feszültség (1% THD) 8,6V
Max. Kimeneti feszültség (1% THD) 8,4V
Fejhallgató erősítő
Kimeneti impedancia 24 Ω
Gain Factor 3,2
THD < 0,001%
SNR > 100 dB
Max. Kimeneti feszültség 1% THD 7V
Előerősítő (Phono)
RIAA (20Hz-20kHz) +/- 0,3 dB
SNR MM > 84dB(A)
SNR MC > 75 dB(A)
Max. MM bemeneti feszültség (1% THD, 40 dB) 76 mV
Max. MC bemeneti feszültség (1% THD, 60 dB) 7,4 mV
Frekvencia tartomány (vonalkimenet) 11Hz – 100kHz
Állítható MC terhelés (Ω-ban) 100; 180; 220; 330; 660; 1k; 2k
Állítható terhelés MM (pF-ben) 47; 100; 150; 200; 270; 310; 410
CD lejátszó
Lejátszható formátumok CD audio, CDR (a Red-Book-szabvány szerint)
Frekvenciatartomány < 20 - 20 kHz
Hálózat
LAN (üzem közben csatlakoztatható) 100 Mbit/s
Támogatott WLAN/WiFi szabványok 2,4/5GHz/802.11a/b/g/n/ac
Antennák 2
WPS Igen
STREAM
Max. Minta DSD256, 32 bit/ 384 kHz PCM
Streaming szolgáltatások Airplay 2, Qobuz, Roon, Spotify, TIDAL, HighResAudio
Támogatott adatformátumok WAV, MP3, WM, AAC, FLAC, ALAC, DSD, Ogg, AIFF
Bluetooth
Bluetooth szabvány 4.2
Támogatott Bluetooth profilok AVRCP 1.5 AD2P
USB bemenet (hátsó panel)
USB szabvány USB 2.0
Max. Feed Current for Connected Devices 500 mA
Támogatott formátumok FAT16, FAT32, NTFS
⚠FIGYELEM Az USB bemenet csak merevlemezek és USB pendrive-ok használatára szolgál!
Digitális bemenetek (S/P-DIF / koaxiális)
Max. Minta/bitráta (OPTO) 96 kHz / 24 bit
Bemeneti impedancia (COAX) 75 Ω
Deemphasis (OPTO) Igen, automata
Max. Minta/bitráta (ARC) 192 kHz / 24 bit
Bemeneti impedancia 100 Ω
ℹMEGJEGYZÉS A digitális bemenetek használatakor a digitális kábelek kábelhossza nem haladhatja meg a három métert.
Digitális kimenetek (S/P-DIF/koaxiális)
Max. Minta/bitráta (OPTO) 96 kHz / 24 bit
Max. Minta/bitráta (COAX) 192 kHz / 24 bit
Kimeneti impedancia (COAX) 75 Ω
ℹMEGJEGYZÉS Digitális kimenetek használatakor a digitális kábelek kábelhossza nem haladhatja meg a három métert.
Trigger-bemenet 5-20V
Trigger-kimenet (2x) 12V
ℹMEGJEGYZÉS A nagy áramcsúcsok elkerülése érdekében a második trigger kikapcsolás késleltetéssel kapcsol át az első trigger kimenetre.
Energiafelhasználás
AC feszültség 100-240V, 50Hz-60Hz
Áramfelvétel max. 900 W
Készenlétben lévő < 0,5 W
Meghosszabbított készenléti állapot (hálózati készenlét) < 2 W
Ideális energiafogyasztás < 16 W
Termék súlya 12 kg
Perlisten R5t
Ajánlott erősítő teljesítmény 100-400W
Érzékenység 90 dB
Kiszerelés 1 darab
Felépítés (hangutak száma) 4 utas
Hangfal típusa frontsugárzó
Méretek (Szé x Ma x Mé) 1268 x 230 x 350 mm
Impedancia 4 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 27 Hz
Maximum frekvencia átvitel 32000 Hz
Tömeg (csomagolás nélkül) 48 kg
Audiophile minőség igen
Szekrény 3-utas kialakítás, bass-reflex
Magassugárzó 3db 26mm DPC
Mélysugárzó 2db 165mm Selyem dóm, HPF membrán
Impedancia 4Ω névleges / 3,2Ω min
Válasz linearitása 80 - 20 kHz +/-1,5 dB ablak
Frekvenciaválasz (-10 dB) Bass-reflex:24 - 32 kHz, lezárt Bass-reflex esetén:38 - 32 kHz
SPL @ 1m (100-20kHz) 113,0 dB csúcs 3% - 2., 3. harmonikus
Tanúsítvány THX Dominus, THX Ultra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!