Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Auralic Aries G2.1 hálózati digitális futómű

AURALiC
2.099.990 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: AUR0019
Cikkszám: AUR0019
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
2.099.990 Ft
Menny.:db

Leírás

 

Auralic Aries G2.1

Új váz és burkolat


A G2.1-ben a gyártó javította a szerkezet mechanikus csillapítását, illetve árnyékolását, egy a korábbinál összetettebb, kettős burkolattal. A külső váz, ami egyúttal a szerkezet merevségét is adja, továbbra is magas szilárdságú alumínium. Ebbe került beépítésre egy második, réz "készülékház", ami magát az elektronikát tartalmazza, és a korábbinál is jobb (EMI) árnyékolást biztosít. A készülék alatt új, nehézsúlyú "alvázat" találunk, ami tovább merevíti a G2.1 készülékeket. Mindez a szerkezet pedig 4 db újonnan fejlesztett lábon nyugszik, aminek a belsejében 6 db, eltérő merevségű rugót találunk. A 6 db rugóból és 4 tárcsából álló szendvics szerkezetű lábak nem bízzák a véletlenre a készülék elcsatolását, hiszen azok pontosan a G2.1 modellekhez vannak hangolva.


Jellemzők:

  • Streamelhető formátumok: AIFF, ALAC, APE, DIFF, DSF, FLAC, OGG, WAV WV, AAC, MP3, MQA and WMA
  • Minatvételi frekvenciák: PCM: 44.1KHz to 384KHz in 32Bit, DSD: DSD64(2.8224MHz), DSD128(5.6448MHz), DSD256(11.2896MHz), DSD512(22.57892MHz)
  • Alkalmazás: AURALiC Lightning DS for iOS, OpenHome compatible control software, Roon
  • Streaming bemenetek: Network shared folder, USB Storage, USB CD Drive, Internal Music Storage***, UPnP/DLNA Media Server, native TIDAL, HighResAudio and Qobuz Sublime+, Internet Radio, AirPlay, Bluetooth, Songcast, RoonReady
  • Audio kimenetek: AURALiC Lightning Link, Digital Outputs: AES/EBU, Coaxial, Toslink, USB Output: USB Host to compatible DAC
  • Hálózat: Gigabit LAN, 802.11b/g/n/ac Tri-Band WiFi
  • Teljesítményfelvétel: Készenléti állípot: 10W, Lejátszás: 50W max
  • Méretek: 34cm x 32cm x 9.6cm
  • Súly: 9.3kg

Innováció, teljesítményre tervezve
A G2.1 egy logikus, evolúciós lépés, amely az eredeti G2-sorozat javítása. Az AURALiC-nál mindig azon dolgozunk, hogy a digitális zene új megközelítését hozzuk létre, amely feszegeti a hangminőség határait. A legmodernebb technológiákat magában foglaló és innovatív funkciókkal ellátott G2.1 a legmagasabb szintű hangteljesítményre készült.


Minden G2.1-be épített alkatrész, beleértve az ARIES G2.1-et is, teljesen új ipari kialakítást kapott, amely úgy lett megtervezve, hogy egy új szabványt állítson fel a hangminőség terén, javítsa a felhasználói élményt, és kortárs esztétikájával olyan jól nézzen ki, mint ahogy szól. Olyan funkciókat kínálva, mint a rézburkolat, a nagy tömegű alváz és a továbbfejlesztett felfüggesztési rendszer, optimalizálja az ARIES G2.1 hangját, és biztosítja, hogy ez a legképességesebb és leggazdagabb módja annak, hogy audiorendszerében streaminget vezessen be.

Új alváz II
A külső váz, ami egyúttal a szerkezet merevségét is adja, továbbra is magas szilárdságú alumínium. Ebbe került beépítésre egy második, réz "készülékház", ami magát az elektronikát tartalmazza. A nagy tömegű alváz és a továbbfejlesztett, négy láb hosszú, többrugós felfüggesztési rendszer teszi teljessé az ARIES G2.1 Unity Chassis II csendes, zajcsökkentő teljesítményét.

Tökéletesen kiegyensúlyozott
Az ARIES G2.1 belső áramköre fizikailag el vannak osztva az általános egyensúly javítása érdekében. A speciálisan kialakított lábtüskékkel, amelyek csillapítják és elnyelik a rezgéseket, az ARIES G2.1 mindig sziklaszilárdan áll, a rendkívül sima jelátvitel érdekében.

Tesla G2: Platform for Sound
2014-ben egy Tesla hardvert fejlesztettük ki azzal a céllal, hogy egy nagy teljesítményű, bővíthető platformot hozzunk létre, amely a hangminőség érdekében optimalizált. A kezelőfelülettel és az innovatív szoftverfunkciókkal együttesen működve ez volt a legerősebb feldolgozó platform a digitális zenelejátszáshoz és a streaminghez.


A Tesla G2 50% -kal gyorsabb, a feldolgozási erőforrások pedig a kétszerese az eddigieknél.

37,500MIPS
Feldolgozási sebesség


A processzor teljesítménye, amely 50% -kal gyorsabb, mint az eredeti Tesla G1 processzor.

200%
Memória és tárolás


A rendszer memóriájának és adattárolásának kétszerese a folyékony audio jelfeldolgozást és a fejlett funkciók támogatását jelenti.

1GB
Memória gyorsítótár


A hatalmas memóriagyorsítótár csökkenti a hálózati zajt és jelentősen csökkentette a nyitott áramkör idejét a jobb hangminőség érdekében.

 

A High-End Streaming művészete
A Lightning operációs rendszert úgy fejlesztettük ki, hogy a valaha hallott legmagasabb minőségű streaming környezet legyen. Egy aprólékosan kialakított szoftverarchitektúra, amely kifejezetten az AURALiC streaming termékeiben található erős Tesla hardverplatformn kezelésére lett kifejlesztve. Csatlakozzon a nagyfelbontású forrásokhoz, irányítson olyan alkalmazásokat, mint például a Lightning DS vagy a Roon, ezzel megfeleljen az igazi audiofil streamingnek.

Luxus megjelenés
A 4 collos, színes, 300ppi felbontású kijelző teljes működési visszacsatolást biztosít: bemeneti csatorna, hangerő, mintavételi frekvencia, lejátszási állapot és konfigurációs beállítások.

 

Kezdődjön a felfedezés!
Az ARIES G2.1 szinte univerzális csatlakozási lehetőséget kínál az összes digitális forrás eléréséhez. A háromsávos Wi-Fi és az Ethernet megnyitja a rendszert az UPnP/DLNA médiaszerverek, a megosztott hálózati mappák, a nagy felbontású internetszolgáltatások és az internetes rádió, valamint a RoonReady, Bluetooth, AirPlay és SongCast vezérlés számára.

 

CD lejátszása és bemásolása
Az AURALiC mérnökei meghallgatták a felhasználók kéréseit, és az új Lightning OS 7.0 érkezésével elérhetővé teszik a CD lejátszás USB-n keresztül, méghozzá nem is akármilyen módon! A lemezek beolvasása során a készülék minden egyes szektort többször beolvastat a külső eszközzel, hogy a lehet legpontosabb adatfolyamot tudja kinyerni a lemezről.


A kiolvasott adat természetesen az AURALiC saját memóriájába kerül, amiből már a G2 sorozatra jellemző, nagy pontosságú órajelét használva kerül lejátszásra. Így például az ARIES G2.1 - egy olcsó CD meghajtó hozzáadásával - sokkal jobb hangú CD transzportként lesz képes funkcionálni, mint számos drága futómű. Ha pedig már kiolvassa a készülék az adatot, természetesen nem marad el az elmentés lehetősége sem.

Integrált eszközcsalád
A legmodernebb átviteli protokollokra, erősebb feldolgozásra és továbbfejlesztett izolációs tervezésre épülő G2 és G2.1 új koncepciót jelent az összetevő-integrációban. Zászlós terméksorozatunk ultragyors csatlakozást biztosít, teljes mértékben a Lightning Linknek köszönhetően. Az audiojeltől a digitális órajelen át a vezérlőjelekig mindent könnyedén kezel a Lightning Link. Minden G2 és G2.1 termék rendelkezik egy Lightning Link csatlakozási porttal, amely lehetővé teszi, hogy egy kötegként összekapcsolják őket.

Lightning Link
A Lightning Link egy alacsony jitteres, kétirányú 18Gbps csatlakozás, amely kihasználja a nagysebességű HDMI-típusú hardvercsatlakozókat, hogy kiváló szintű átvitelvezérlést biztosítson. Az I2S szabványtól eltérően a kétirányú Lightning megnyitja az ajtót a rendszer összes eszközének működéséhez. A célberendezésekről, például a VEGA G2-ről érkező információ az ARIES G2 időzítését például a tökéletes adatszinkronizáláshoz vezetheti. A Lightning Link rendszervezérlési adatokat is tartalmaz a hangerőszabályzástól a processzor-motor beállításáig, lehetővé téve, hogy az összes összekapcsolt AURALiC eszköz egyetlen egységes vezérlési felületen jelenjen meg.

Csendes működés: dupla galvanikus leválasztás
A hagyományos nyitott áramkörű kialakításokkal járó interferencia elkerülése érdekében az ARIES G2.1 Galvanic Isolation funkciója szétválasztja az elektromos áramköröket, miközben lehetővé teszi az adatok közötti áramlást. Létrehoztunk két speciális nagysebességű galvanikus leválasztót, és konfiguráltuk őket az ARIES G2 elsődleges órajel-, feldolgozó- és átviteli áramkörei közé. Ez az EMI elleni védelem új szintje, amely segít kiküszöbölni a remegést, és hozzájárul a páratlan szintű tisztasághoz.

Dual 120fs Femto Master óra
A különálló, alacsony zajszintű 3uV-os tápegység a fáziszaj minimálisra csökkentésére és a csendes állapot fenntartására, a 120 Femto Master Clock-on csodálatosan pontos a kevésbé rázkódás és a kifogástalan hangzás érdekében. 120 femtoszekundumú ciklusa - új jelzést ad a jel időzítésére. Hőmérséklet-szabályozott az állandó teljesítmény érdekében, ez az óra mindig segít, hogy minden stabil maradjon.

Galvanikus leválasztás
Az VEGA G2 nagy sebességű galvanikus leválasztója a Tesla feldolgozóplatform és a rendkívül érzékeny DAC áramkör között helyezkedik el. Az adatok átjuthatnak az izolátoron, még akkor is, ha fizikailag elválasztják és védik a DAC-t az interferenciától. Az eredmény a zajszint 80%-os csökkenése az eredeti VEGA DAC-hoz képest.

Smart-IR vezérlés
A távirányító lehetővé teszi, hogy az AURALiC készüléke távvezérlőn keresztül térképezze fel funkcióit. Csak hagyja, hogy az eszköz tudja, hogy melyik távvezérlőt szeretné, és minden művelete (lejátszás / szünet, hangerőszabályzó, sávválasztás stb.) A gombokhoz rendelhető úgy, ahogy akarja.

1 GB memóriagyorsítótár
A nyílt hálózati kapcsolatok és az adat-letöltés hajlamosak a zajra, amely károsíthatja az audiojel minőségét. A Tesla G2 hardverplatforma 1 GB RAM-ot fordít a gyorsítótár feladatára, csökkentve a nyílt áramkörök gyakoriságát és segít a zene jobb hangzásában.

Dual Purer-Power
A Purer-Power lineáris tápegység akár 90dB-rel csökkenti az egyenáram zaját az energia tisztító moduljával. Egy speciálisan kialakított transzformátorral és egyedülálló kábelezéssel, amely minimálisra csökkenti a rezgést, a Purer-Power zaját 1uV alatt tartják a hallható spektrumon, így felfedezheti a zene részleteit az utolsó bit-ig.

Paraméterek

Streaming uPnP / DLNA Media Server, natív TIDAL és Qobuz Sublime + streaming, Spotify Connect, Internet Radio, RoonReady
Hálózati funkciók (DLNA) van
Wi-Fi van
App vezérlés van
USB csatlakozás van
Optikai kimenet 1 db
Digitális Koax kimenetek 1 db
Analóg audio kimenetek 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 340 x 320 x 80 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 7.2 kg
LCD kijelző van
Fájlformátum AIFF, ALAC, APE, DIFF, DSF, FLAC, OGG, WAV és WV , AAC, MP3, MQA és WMA
Mintavételi arány PCM 44,1 KHz-től 384KHz-ig 32Bit
Mintavételi arány DSD DSD64 (2,88224 MHz), DSD128 (5.6448MHz), DSD256 (11.2896MHz), DSD512 (22,57892 MHz)
Control szoftver AURALiC Lightning DS iOS, AURALiC Lightning DS webböngészőhöz (csak készülékbeállítás) , OpenHome kompatibilis vezérlőszoftver (BubbleUPnP, Kazoo) , Roon (külön Roon Core szükséges)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!