Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

AudioQuest PowerQuest 3 hálózati szűrő (Bemutató darab)

Audioquest
149.000 Ft
119.999 Ft
Kedvezmény: 19%
Menny.:db
Cikkszám: 092592097728-DEMO
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Elfogyott
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
149.000 Ft
119.999 Ft
Kedvezmény: 19%
Menny.:db

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 
 

PowerQuest® 3


Fokozd a szórakozás minőségét a PowerQuest® segítségével . Teljesítményszűrésünkkel több zajt és torzítást távolítunk el, mint az átlagos szűrők, ezáltal drasztikusan javítva a rendszer teljesítményét. Ezenkívül a PowerQuest PQ-3 vékony profilú és egy talppal rendelkezik és ezért ideális akár, a szekrény mögé történő felszereléshez is. A tápkábelek egyenesen csatlakoznak a felső- és oldalsó részen található AC aljzatokhoz. Azok számára, akik inkább a polcra szerelik, az alsó talp könnyen eltávolítható. Ez lehetővé teszi a könnyű hozzáférést mind a nyolc konnektorhoz.


Jellemzők:

  • 8 db 230 V aljzat (ebből 2db magas áramú- , 2 db 4K/8K aljzat)
  • Extrém feszültség lekapcsolás
  • "Áldozat-mentes" túlfeszültség-védelem
  • Lineáris szűrő
  • Max bemeneti kapacitás: 15AMP/RMS
  • 4 DB USB port teljes kapacítása: 4.8 AMP
  • 3 méter AudioQuest kábellel szerelt

A 8 db aljzat a következőképpen optimatizáltak:

  • 1/5 kimenet (aljzat): 4K/8K videóra optimalizált ultra-lineáris szűrő. A legjobb, ha videó megjelenítőkhöz csatlakoztatja, televíziókhoz, projektorokhoz vagy lejátszókhoz
  • 2/3/6/7 kimenet (aljzat): Ultra-lineáris szűrővel ellátott aljzatok. Ideális számítógép, modem, router, A/V források csatlakoztatásához
  • 4/8 kimenet (aljzat): Magas áramú aljzatok. Alkalmas hangprojektor, erősítő, A/V vevő, vagy mélysugárzó csatlakoztatásához.

Paraméterek

Extrém feszültség lekapcsolás 140 VAC Bekapcsolja a fő áramkör relét, hogy kevesebb mint 0,25 másodpercen belül automatikusan visszaáll, ha a bejövő energia biztonságos tartományon belül van.
"Áldozat-mentes" túlfeszültség-védelem Az ismételt 6000V/3000A bemeneti túlfeszültség-tesztekkel semmi nem sérülhet meg.
Lineáris szűrő A 22 dB csökkentés meghaladja a 30 kHz-1 GHz-et. A dinamikus (emelkedő) vonal impedanciához linearizált szűrőt 0,05 Ohm (forrás) és 10-50 Ohm terheléssel (a rendszeráram függvényében) kell végrehajtani.
4K/8K-ra optimalizált aljzat A lineáris szűrőn kívül ez az aljzat további zajszűrő technológiát kínál a TV teljesítményének maximalizálása érdekében.
Bemenő áram maximum kapacitása 15 A RMS
USB töltő kapacitás 4 db port – teljes kapacitás 4.8 AMP

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!