Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Audioquest Carbon USB-C --> Lightning összekötő kábel 0,75m

Audioquest
70.900 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: LTNUSBCCAR0.75
Cikkszám: 092592098107
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Kábel hosszúság
75cm
70.900 Ft
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 Carbon USB-C --> Lightning összekötő kábel


Jellemzők:

  • Anyaga: Tömör - 5% ezüstözött LGC réz
  • Szigetelés: Tömör Polietilén
  • Külső köpeny: PVC
  • 5%-ban ezüstözött vezetők
  • Szén-alapú zajszétoszlató (NDS)
 

FÉLSZILÁRD 5% EZÜSTVEZETŐK
A félszilárd kocentrikus vezetők nagymértékben csökkentik a szál-interakció torzulását és csökkentik a zajt. Ezüstözött vezetők kiválóan alkalmasak nagyon magas frekvenciájú alkalmazásokhoz, például az USB audióhoz. Ezek a jelek szinte kizárólag a vezető felületén haladnak. Mivel a felület nagy tisztaságú ezüstből készül, a teljesítménye nagyon közel áll a 100% -os ezüstkábeléhoz. Ez egy hihetetlenül költséghatékony módszer a nagyon jó minőségű USB-kábelek előállítására.

KEMÉNY CELLÁS POLIETILÉN SZIGETELÉS
A kemény-cellás hab (HCF) szigetelés kritikus jel-pár geometriát biztosít. Bármilyen vezetővel szomszédos szilárd anyag egy tökéletlen áramkör része. A kábel szigetelése és az áramköri lapka is elnyeli az energiát. Ebből az energiából valamennyi tárolva lesz, majd torzításként szabadul fel. A kemény-cellájú habszigetelés hasonló a megfizethető, hidakról és vízesésekről elnevezett kábelek habosított polietilén szigeteléséhez és nitrogén befecskendezés által levegős üregeket tartalmaz. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, tehát nem is enged ki semmit a vezetőbe, torzítás csökkentést eredményez. Emellett az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetője stabil kapcsolatban maradjon a kábel teljes hosszán, stabil impedancia karaktert és további torzítás csökkentést

 

 

 

 

SZÉN-ALAPÚ ZAJSZÉTOSZLATÓ (NDS)
A rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) megakadályozása érdekében a berendezés földi referenciája az AQ zajszűrő rendszerét (NDS) igényli. A hagyományos árnyékoló rendszerek általában elnyelik, majd levezetik a zaj/rádiófrekvenciás energiát a komponens földelésébe, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" alap síkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS váltakozó fémrétegek és szénnel töltött szintetikus anyagok "árnyékolják a pajzsot", "elnyelve és visszatükrözve ennek a zajnak/rádiófrekvenciás energiának a legnagyobb részét, még mielőtt eléri a földelést.

Paraméterek

Kábel típusa iPod, iPad, iPhone kábel
Anyaga Tömör - 5% ezüstözött LGC réz
Szigetelés Tömör Polietilén
Külső köpeny PVC
5%-ban ezüstözött vezetők
Szén-alapú zajszétoszlató (NDS)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!