Termékek Menü
0
   

Synology DiskStation DS414 4 lemezes NAS

Synology DiskStation DS414 4 lemezes NAS Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
143.400 Ft
Gyártó: Synology
Cikkszám: SYN-DS414
Szállítási díj:
Budapesti üzlet: Előrendelhető
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szín
fekete
Menny.:db
Leírás
Nagy teljesítményű, négy bővítőhelyes NAS-szerver kis- és középvállalkozások, valamint kisebb otthoni és irodai környezetek számára

Synology® DiskStation DS414 funkciógazdag 4-tálcás NAS, különlegesen a növekvő vállalkozások számára tervezve, adatok hatékony kezeléséhez, védelméhez és megosztásához. Az átfogó irodai alkalmazásokkal felszerelt DS414 növeli a munkahatékonyságot, miközben teljes biztonsági mentési megoldásokkal biztosítja az adatokat.
Dual Core CPU lebegőpontos egységgel
Több mint 207.07 MB/s olvasás, 135.63 MB/s írás1
Kettős LAN feladatátvétellel és Link Aggregation támogatással
1GB RAM növeli a párhuzamos végrehajtás teljesítményét
Szupergyors USB 3.0 funkció
Működés közben és szerszám nélkül cserélhető merevlemeztálca-dizájn
Futtatás Synology DiskStation Manageren (DSM)
Optimális ár/teljesítmény arány


Figyelembe véve nagyvonalú hardverspecifikációit, a Synology DS414 hatalmas előrelépés. A CPU-ba beépített lebegőpontos egységgel, 1GB RAM-mal, duál LAN-nal, SuperSpeed USB3.0-val és a vadonatúj szerszám nélkül cserélhető merevlemeztálcákkal rendelkező DS414 a ma elérhető egyik legértékesebb 4-tálcás NAS eszközként emelkedik ki társai közül. A beépített lebegőpontos egység javítja a fő CPU összteljesítményét, hogy ezzel nagyobb munkateljesítményt tegyen lehetővé. Link aggregation alatt a DS414 több mint 135.63 MB/sec írási sebességet nyújt RAID 5 konfigurációban Windows® környezetben, és több mint 207.07 MB/sec olvasásit.1
Tervezésekor figyelemmel voltak a helyreállító mechanizmusra, ezért a DS414 kettős LAN feladatátvétel támogatással rendelkezik, így biztosítva LAN hiba esetén a folyamatos hálózati szolgáltatást, miközben a működés közben cserélhető dizájn könnyű merevlemezcserét tesz lehetővé. A barátságos és könnyű merevlemeztelepítés érdekében a DS414 az új, szerszám nélkül cserélhető merevlemeztálcákat tartalmazza, lehetővé téve a felhasználók számára 3,5”-os merevlemezek csavarhúzó nélküli rögzítését. A külső tárolókhoz való hozzáférés gyors és egyszerű, két SuperSpeed USB 3.0 interfésszel a hátsó panelen, valamint egy USB 2.0 interfésszel a mellső panelen a gyors hozzáférés érdekében.

Windows + Mac + Linux platformok közti fájlmegosztás


A Synology DS414 átfogó hálózati protokoll támogatást nyújt, és problémamentes fájlmegosztást biztosít Windows, Mac®, és Linux® platformok között. A Windows AD és LDAP integráció lehetővé teszi a Synology DS414 számára, hogy gyorsan és könnyen beilleszkedjen bármely létező hálózati környezetbe anélkül, hogy újra létre kellene hozni a felhasználói fiókokat. Az internetes fájlelérést egyszerűsíti a titkosított FTP-szerver és a webalapú fájlböngésző, a Synology File Station. A HTTPS, a tűzfal és az IP automatikus blokkolásának támogatása biztosítja, hogy az interneten keresztüli fájlmegosztás magas biztonsági szinten védett.
A mindig úton lévő felhasználók számára a Synology biztosítja a kényelmes DS file alkalmazást az olyan népszerű mobil eszközökhöz, mint az iPhone®, iPad®, Android™ eszközök, valamint a Windows Phone™. A Synology DS414 eszközön tárolt bármilyen anyaghoz most már távolról hozzáférhet a DS file használatával.

Hatékony biztonsági mentés megoldás


A Synology DS414 központosított biztonsági mentés célpontot kínál a töredékes és strukturálatlan adatok hálózaton keresztül történő konszolidálásához. A PC-felhasználók a Synology Data Replicator szoftverének használatával készíthetnek biztonsági mentést a Synology DS414-re, a Mac OS X® felhasználók pedig kiélvezhetik az integrált Apple® Time Machine® lehetőségeit.
Biztonsági mentés varázsló áll rendelkezésre adatoknak a Synology DS414-ről egy másik Synology NAS-ra, másik rsync kiszolgálóra, illetve külső merevlemezre történő biztonsági mentéséhez. Az Amazon® S3 és Glacier Cloud Service felhőszolgáltatásra történő biztonsági mentés is támogatott. A Time Backup kiegészítő csomag több verzióban is megtartja a DiskStation adatokat, így az IT-adminisztrátorok könnyedén nyomon követhetik azokat, és szükség esetén bármikor visszaállíthatnak egy előző verziót.
A Megosztott mappa szinkronizálása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy meghatározott mappa Synology DS414-ről egy másik DiskStationre történő szinkronizálását – ez egy kiszolgálóról-kliensre végzett biztonsági mentés mechanizmus, ami mindig végrehajtódik, amikor csak valami megváltozik a kiszolgáló oldalon. A felhasználók képesek lesznek a helyi irodájukon belül zökkenőmentesen és biztonságosan megosztani dokumentumokat titkosított kapcsolaton keresztül. Ha a DiskStation leáll, ön pillanatok alatt képes lesz azonnali biztonsági mentés futtatására.

Gazdag irodai alkalmazások


A Synology DS414 a díjnyertes operációs rendszeren, a Synology DiskStation Manageren (DSM) fut, ami kifejezetten az irodai és vállalti munkacsoportok számára tervezett átfogó alkalmazásokat és szolgáltatásokat kínál.
A Cloud Station lehetővé teszi a felhasználók számára fájlok több eszköz közötti szinkronizálását, beleértve a Windows PC, Mac, Linux, iOS és Android tableteket vagy telefonokat is, és így mindent könnyedén naprakészen tart. A levélkiszolgáló csomag külön levelezőszolgáltatás-kiszolgálóvá teszi a Synology DS414 eszközt, miközben a Mail Station webposta interfészt biztosít a felhasználók számára a Synology DS414 eszközön tárolt e-mailek eléréséhez.
A VPN Server csomag olyan egyszerű VPN megoldást kínál, ami a Synology DS414 eszközt VPN kiszolgálóvá alakítja, ezáltal biztonságosan csatlakozhat távoli, magán LAN-ra. A RADIUS Server azáltal erősíti a hálózati biztonságot, hogy RADIUS (Remote Authentication Dial-In User Service - Távoli hitelesítés betárcsázós felhasználói szolgáltatás) hálózati protokoll segítségével felügyeli a vezeték nélküli hozzáférés hitelesítését.
Ami a környezet biztonságát illeti, a Synology Surveillance Station központosított interfészt kínál az irodában vagy otthon felszerelt IP-kamerák kezeléséhez, és lehetővé teszi a sokmérföldes távolságra utazó felhasználók számára a környezet biztosítását élőképek megtekintésével, események rögzítésével, illetve pillanatfelvételek készítésével, akár számítógép, akár pedig iOS/Android eszköz segítségével.

Energiahatékony, hűvös és csendes dizájnnal


Minden Synology NAS tervezésekor észben tartották az energiahatékonyságot. A DS414 nemcsak hogy két 92 x 92 mm-es ventillátorral és intelligens légáramlattal van ellátva a rendszer napi 24 órában és heti 7 napon át történő futásához, de zajcsillapító rendszere igazán csendessé is teszi, PC társaival összehasonlítva. A Wake on LAN/WAN és a többszörös ütemezett be-/kikapcsolás támogatása tovább csökkentheti az áramfogyasztást és a működési költségeket.
Minden Synology-termék a RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből készül, és újrahasznosítható csomagolóanyagokkal van csomagolva. Nemzetközi polgárként a Synology elismeri a felelősségét, és folyamatosan azért dolgozik, hogy csökkentse valamennyi gyártott termék környezetre gyakorolt hatását.
Paraméterek
Garancia 24 hónap
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Termék címkék: multiroom, NAS
Összehasonlítás
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Utoljára megnézve
Mai Névnapok

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Kincső, Kinga nevű vásárlónknak.

Holnap Jakab, Kristóf napja lesz.

Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK