Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Onkyo TX-NR5100 + Klipsch R-800F 5.0 házimozi szett, fekete

Onkyo
979.996 Ft
799.999 Ft
Kedvezmény: 18%
Gyártó cikkszám: ONK -TXNR5100-KLIPSCH-R800F-50-HSZ
Cikkszám: ONK -TXNR5100-KLIPSCH-R800F-50-HSZ
Nem értékelt
979.996 Ft
799.999 Ft
Kedvezmény: 18%
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Leírás

TX-NR5100 7.2 csatornás 8K AV vevő
Az Onkyo TX-NR5100 7.2 csatornás 8K AV vevő egy megfizethető és sokoldalú házimozi központi elektronikája, amelyet úgy alakítottak ki, hogy kategóriájában a legjobb szórakozási élményt nyújtsa filmjeid, zenéid és új generációs játékkonzolod számára.

Jellemzők:

 • 165 watt x 7 csatorna
 • 5.2.2 csatornás Dolby Atmos® és DTS:X® lejátszás
 • Dolby Atmos Height Virtualizer és DTS Virtual:X™ 3D hangvirtualizációs technológiák
 • SMART AV Receiver™ kompatibilis a Sonos rendszerrel, Chromecast built-in™, AirPlay 2 és DTS Play-Fi®; Spotify®, Amazon Music HD, Pandora®, TIDAL, Deezer, TuneIn streaming
 • Streamelés 5 GHz/2,4 GHz kétsávos Wi-Fi® támogatással
 • A HDMI® támogatja a 8K/30p (4:2:0/12-bit), a 4K/120p (4:2:0/12-) felbontást, HDR10+, Dolby Vision, BT.2020 színes; VRR, ALLM, QFT, eARC, HDCP 2.3
 • HDMI Sub Out
 • Hang küldése vagy fogadása Bluetooth® vezeték nélküli technológiával (RX mód: SBC/AAC, TX mód: SBC/Qualcomm® aptX™/aptX HD)
 • A/B zóna
 • Vocal Enhancer, médiainformációk és lejátszási állapot kijelző, és érintéses hangerő-beállítási funkciók
 • AccuEQ, AccuReflex™


A SMART AV Receiver™ a legújabb HDMI 2.1 és 8K technológiát, nagy felbontású hangot médialejátszókon, játékkonzolokon, valamint az eARC-n keresztül ötvözi a páratlan házimozi élmény érdekében.

Klipsch optimalizálási mód

A Klipsch Optimize Mode segítségével könnyedén integrálhatod Klipsch Reference és Reference Premiere hangszóróidat Onkyo AV-vevőddel. A Klipsch és az Onkyo összefogtak, hogy megvalósítsák a precíz crossover értékeket az új Reference Premiere hangszórókhoz. Most egyszerűen kiválaszthatod az egyes csatornákhoz használni kívánt hangsugárzó-modellt, és a rendszer automatikusan alkalmazza az optimalizált crossover beállítást.

Smart Home kompatibilitás hangvezérléssel

Az Onkyo TX-NR5100 7.2 csatornás 8K SMART AV vevőegység könnyen integrálható a meglévő intelligens otthon ökoszisztémába, beleértve az Apple Airplay-t, az Alexát, a Google alkalmazásokat... Egy nagy teljesítményű és kompatibilis hálózati eszközt kapsz, amely zökkenőmentesen tud működni egy multi-room ökoszisztémában.

HDMI 2.1 8K felbontással

A HDMI 2.1 a HDMI specifikáció legfrissebb frissítése, és támogatja az eARC-ot, számos nagyobb videófelbontást és frissítési gyakoriságot, beleértve a 8K/60Hz és 4K/120Hz, valamint a Dynamic HDR formátumokat. A 8K rendkívül magával ragadó megtekintési élményt nyújt a 4K vízszintes és függőleges felbontásának kétszeresével és 4-szer annyi képponttal; és a 60 Hz-es frissítési gyakorisággal kombinálva lehetővé teszi a tartalom zökkenőmentes megtekintését. A 8K-val és eARC-al rendelkező HDMI 2.1 biztosítja, hogy rendszered készen álljon az elérhető legtisztább megjelenítésre.

4K játékélmény

A 4K/120Hz lehetővé teszi, hogy az ultragyors mozgású UHD képek borotvaélesek legyenek; a sport, az akciófilmek és a nagy teljesítményű játékok esetén.

BEÉPÍTETT STREAMING SZOLGÁLTATÁSOK
A Spotify, a TIDAL, a Deezer, a TuneIn és a Pandora hozzáférés be van építve a rendszerbe. Használd a dedikált alkalmazásokat (ahol elérhető) vagy az ingyenes Onkyo Control alkalmazást Apple- és Android-eszközökhöz a zene megtalálásához és lejátszásához.

DOLBY ATMOS HEIGHT VIRTUALIZER
Bármilyen Dolby formátum lejátszásakor a Dolby Atmos Height Virtualizer magával ragadóbb hallgatási élményt tesz lehetővé, virtuális térhangzást és magassági hanghatást hozva létre a hagyományos hangsugárzó-elrendezésekből anélkül, hogy további surround vagy Dolby atmos hangszórókat kellene alkalmazni.

SONOS-AL EGYÜTTMŰKÖDIK
Ez a rádióerősítő csatlakozhat meglévő Sonos Home Sound System rendszeredhez, vagy egy új kezdete is lehet, ha csak egy Sonos porttal párosítod. Ez a Sonos-tanúsítvánnyal rendelkező AVR kategóriájában a legjobb csatlakozást kínálja a Sonos ökoszisztémához. Ébresztés, a bemenetek megváltoztatása és a kívánt hangerőn történő lejátszás a Sonos alkalmazás a Sonos Volume-Pass Through funkciójával.

DTS PLAY-FI
A DTS Play-Fi lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű zenét élvezhess a csatlakoztatott online szolgáltatásokról, hálózati médiaszerverekről és az eszközkönyvtárból Wi-Fi-n keresztül bármilyen kompatibilis termékhez az Onkyo Music Control alkalmazás segítségével iPad, iPhone és Android okostelefonokra/tabletekre. A DTS Play-Fi képes szinkronizálni a zenét minden szobában. A család minden tagja saját eszközével hallgathatja zenéjét egy szobában vagy csoportban. A DTS Play-Fi lehetővé teszi egy átfogó többszobás ökoszisztéma felépítését, amely gyakorlatilag minden igényt kielégít.

ACCUEQ KALIBRÁLÁS
Az AccuEQ leegyszerűsíti a házimozirendszer kezdeti beállítását, és biztosítja, hogy a vevőegység és a hangszórók megfelelően kalibrálva legyenek a legjobb teljesítmény érdekében a hallgatási térben. Az AccuEQ kiszámítja a hangsugárzók távolságát a hallgatási pozíciótól, beállítja a hangszóró hangnyomásszintjét, és beállítja a hangszóró crossover-ét. Ez utóbbi kiválasztja a megfelelő pontot az alacsony frekvenciájú hang továbbításához a mélysugárzóhoz. Az eredmény tiszta és kiegyensúlyozott, teljes spektrumú surround hangzás.

DINAMIKUS HANGERŐSÍTÉS
A több mint 70 éve finomított, hogy az érzelmeket nagy hűséggel közvetítse, a DAA egyedi nagyáramú, alacsony zajszintű táptranszformátorral, testreszabott kondenzátorokkal és különálló erősítő kimeneti fokozatokkal rendelkezik. Az egyedi topológia megakadályozza a fáziseltolódást, míg a nagy áramerősség javítja a hangszórók vezérlését a valódi dinamikus sebesség érdekében.

DOLBY ATMOS ÉS DTS:X
A Dolby Atmos és a DTS:X formátumok lehetővé teszik a mérnökök számára, hogy a hangot bárhol leképezzék a 3D térben, az effektusok hangszóróról hangszóróra mozognak a helyiségben, és bevonják a közönséget a legújabb filmek és játékok térhatású hangzásába. A Dolby Surround és a DTS Neural:X Atmos hangokat hoz létre a régi hangsávokban és keverésben a lenyűgöző térbeli realizmus érdekében.

 
f

R-800F

HANGSUGÁRZÓ SZETT

R-800F

FRONTSUGÁRZÓ

A megnövelt Tractrix kürttel felszerelt R-800F a hang pontosabb térbeli megjelenítését biztosítja. Ebben a modellben megtalálható még egy 25 mm-es alumínium magassugárzó LTS felfüggesztéssel, Kaptonból, könnyű és robusztus anyagból, valamint két 200 mm-es mélysugárzó rézbevonatú TCP membránnal. Az RMS teljesítménye eléri a 100 wattot.

 • Érzékenység: 98 dB
 • Hangfal kabinet anyaga: MDF
 • Impedancia: 8 Ohm
 • Minimum frekvencia átvitel: 24 Hz
 • Maximum frekvencia átvitel: 21000 Hz
 • Keresztváltó frekvencia: 1400 Hz
 • Rendszer (hangolás módja): hátsó bass-reflex
 • Hangszórók száma: 3 db

R-50C

CENTER

A megnövelt Tractrix kürttel felszerelt R-50C a hang pontosabb térbeli megjelenítését biztosítja. Ez a modell egy 25 mm-es alumínium magassugárzót is tartalmaz LTS felfüggesztéssel, valamint két 133 mm-es mélysugárzóval, rézbevonatú TCP membránnal. Az RMS teljesítménye eléri a 100 wattot.

 • Érzékenység: 96 dB
 • Hangfal kabinet anyaga: MDF
 • Impedancia: 8 Ohm
 • Minimum frekvencia átvitel: 90 Hz
 • Maximum frekvencia átvitel: 21000 Hz
 • Keresztváltó frekvencia: 1650 Hz

R-50M

POLCSUGÁRZÓ

A megnövelt Tractrix kürttel felszerelt R-50M a hang pontosabb térbeli megjelenítését biztosítja. Ehhez a modellhez tartozik egy 25 mm-es alumínium magassugárzó LTS felfüggesztéssel, valamint egy 133 mm-es mélysugárzó rézbevonatú TCP membránnal. Az RMS teljesítménye eléri a 75 wattot.

 • Érzékenység: 92 dB
 • Hangfal kabinet anyaga: MDF
 • Impedancia: 8 Ohm
 • Minimum frekvencia átvitel: 58 Hz
 • Maximum frekvencia átvitel: 21000 Hz
 • Keresztváltó frekvencia: 1560 Hz

TELJESEN ÚJ

90° X 90° TRACTRIX®

HORN

A frissített kürtkialakítás - beleértve a megnövelt külső kürtméreteket is-, több erőt és érzelmeket kölcsönöz zenéidnek, filmjeidnek. A nagyobb méret, határozottan jobb kontrolt biztosít, nagyobb frekvenciák sávszélességének irányíthatóságával, ami pontosabb hangteret eredményez.

LINEÁRIS FELFÜGGESZTÉSŰ

ALUMÍNIUM MAGASSUGÁRZÓ

A Klipsch hangsugárzók jellemzője, az exkluzív 25mm-es LTS felfüggesztésű magassugárzóval minimálisra csökkenti a torzítást a részletesebb teljesítmény érdekében. Az alumínium rendkívül könnyű és merev anyag, amelyet a magassugárzókban használnak a magas hatékonyság érdekében.

RÉZBEVONATÚ, HŐFORMÁZOTT

POLIMER MÉLYSUGÁRZÓK

A Klipsch elismert Reference Premiere hangsugárzóinak technológiáját felhasználva a TCP mélysugárzók kúpjai meredekebb szögben vannak elhelyezve a simább válaszadás, valamint a nagyobb pontosság érdekében.

KIVÁLÓ

KIALAKÍTÁS

ÉS MEGJELENÉS

A rejtett rögzítők, a széltől szélig érő tölcsérek és az alacsony profilú mágneses rácsok polírozott, modern megjelenést kölcsönöznek a hangsugárzóknak. Karcálló, texturált fa erezetű MDF szekrények, amelyek közvetlenül illeszkednek az otthoni dekorációba.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Videók