Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

NAD M33 + Monitor Audio Gold 200 (5G), zongoralakk fehér sztereó szett

Nad
3.999.998 Ft
2.799.999 Ft
Kedvezmény: 30%
Menny.:szett
Gyártó cikkszám: NAD-M33-GOLD200WHT-EH
Cikkszám: NAD-M33-GOLD200WHT-SZETT
Budapesti üzlet: Elfogyott
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Elektronika színe
fekete
Hangfalak színe
zongoralakk fehér
3.999.998 Ft
2.799.999 Ft
Kedvezmény: 30%
Menny.:szett

Kapcsolódó termékek

Leírás

A SZETTBEN SZEREPLŐ MONITOR GOLD 200 FRONTSUGÁRZÓ DEMO TERMÉK!

Az ilyen jelzéssel ellátott termék csomagolása sérült, de a készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 

A legegyszerűbb formájában az M33 BluOS™-kompatibilis DAC/erősítő egy rendkívül nagy teljesítményű streaming erősítő, kiváló audiofil hangzással. BluOS-kompatibilis komponensként az M33 más lejátszókkal kombinálható a vezeték nélküli hálózatba kapcsolt zenelejátszók BluOS ökoszisztémájában az egész otthonban, így kiváló, az egész otthonra kiterjedő audiorendszert alkothat. Az új Purifi Eigentakt™ Hybrid Digital erősítő technológiával az M33 követi a NAD régóta fennálló hagyományait a legmodernebb erősítési technológia azonosítása és fejlesztése terén. Csatornánként legalább 200 W teljesítménnyel az eredmény élethű teljesítmény, amit az ultraalacsony torzítás és zaj is szemléltet.


Jellemzők:

 • BluOS Streaming erősítő
 • HybridDigital Purifi Eigentakt™ erősítő technológia
 • Folyamatos teljesítmény: 200 W-tól 8/4 Ohm-ig
 • 32-BIT/384kHz ESS Sabre DAC
 • Dirac Live Room LE korrekció
 • Színes LCD érintőkijelző
 • BluOS integráció
 • 2 x MDC Slot a jövőbeli bővítéshez
 • Vezeték nélküli vezérlés AirPlay 2-vel és aptX HD Bluetooth integrációval
 • Átfogó digitális és analóg csatlakozás, beleértve a HDMI eARC-t
 
 

Masters M33 BluOS Streaming DAC-erősítővel

A kompatibilis termékek növekvő ökoszisztémájának része, a BluOS szorosan integrálja a hardvert és a szoftvert a kivételes felhasználói élmény érdekében. A ma elérhető egyetlen igazi vezeték nélküli, nagy felbontású multiroom rendszer, a BluOS támogatja a nagy felbontású streaming új szabványát, a Master Quality Authenticated (MQA) szabványt. A BluOS több mint 20 ingyenes és fizetős előfizetéses szolgáltatást is támogat, valamint támogatja a helyben tárolt zenei könyvtárak lejátszását is. A BluOS segítségével az M33 megőrzi az összes audiofil funkciót és további lehetőségeket kínál. A BluOS alkalmazással, a mellékelt távirányítóval vagy a kihangosító vezérléssel bármilyen Amazon Alexa vagy Google Assistant hangsegéddel működtethető.

DIRAC Live korrekció

A szakértők egyetértenek abban, hogy a legtöbb hangrendszerben a helyiség akusztikája a leggyengébb láncszem, ahol a helyiség esetlegesen rossz hangvisszaverése rontja a hangszínegyensúlyt és a dinamikát. A Dirac, az egyik legelismertebb szobakorrekciós rendszer, nemcsak a frekvenciamenethez igazodik, hanem más helyiségkorrekciós rendszerekkel ellentétben az impulzusválaszt is optimalizálja. A hangszóró/szoba interfész optimalizálásával a zene természetesebben és élethűbben szólal meg. Az M33-hoz tartozik egy precíziós mikrofon a szoba beméréséhez, így rendszered pontosan kalibrálható az optimális teljesítmény érdekében. A Dirac kalibrációval még a legkifinomultabb hangszórók is jelentősen javíthatók. Mind az 5 Dirac memóriahely egyedi szobaméréseket vagy különböző frekvenciacél görbéket tárolhat, hogy megfeleljen egy adott zenei ízlésnek vagy műfajnak.

Intelligens otthoni integráció egyszerűen

A BluOS kihangosított vezérlést biztosít bármely Amazon Alexa vagy Google Assistant eszköz teljes integrációjával. Az Airplay 2-n keresztül Sirivel is lehetséges a vezérlés. Jelentős erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy az M33 teljesen kompatibilis legyen az összes vezető intelligens otthoni rendszerrel olyan cégektől, mint az Apple, Crestron, Control4, Lutron, KNX. Ez azt jelenti, hogy a világítás, az árnyékolók, a HVAC és a biztonság mellett az integrátor vagy a felhasználó zökkenőmentesen vezérelheti a BluOS multiroom zenei rendszert egy közös felületről. Minden integráció tanúsítvánnyal rendelkezik a megbízható működés érdekében. Az iOS és Android táblagépekhez és telefonokhoz készült egyedi BluOS alkalmazások, valamint a Windows és az Apple OS asztali vezérlése ingyenesen elérhető, és rendszeresen frissül.

A rugalmasság hosszú távú fejlesztés

Szabványos formájában az M33 nagyon komplett a bemenetek/kimenetek széles skálájával, a BluOS-sel, Dirac-al, HDMI-vel és még sok mással, már előre integrálva. Megfelel a legigényesebb felhasználóknak. A jövőbeni elavulás kockázatának minimalizálása érdekében az M33 két MDC (Modular Design Construction) foglalattal érkezik, amelyek további bővítést tesznek lehetővé. A NAD jó egy évtizede vezette be az MDC platformot ezzel lehetővé tette a termékek frissítését.

Vezeték nélküli rugalmasság

Akár digitális, akár analóg forrásokat szeretnél csatlakoztatni, az M33 jól felszerelt, hogy mindezekhez illeszkedjen: 6 digitális bemenet és 3 analóg bemenet, köztük egy MM phono előerősítő bemenet. Hátul két hangsugárzó-kimenet található, amelyek dupla bekötésre alkalmasak, valamint egy mélynyomó kimenet, teljesen konfigurálható digitális keresztváltóval. Az Airplay 2 és a Bluetooth AptX-HD lehetővé teszi a vezeték nélküli streamelést telefonról vagy táblagépről.

Phono és a fejhallgató csatlakoztatás

Az M33 kiváló minőségű MM Phono bemenettel rendelkezik. A pontos RIAA kiegyenlítés, az intelligens fáziskioltó infrahangszűrő és a hatalmas túlterhelési ráhagyás együttesen hozzák ki a legjobbat a bakelit lemezekből. A fejhallgató-rajongók szeretni fogják a diszkrét fejhallgató-erősítő hangját, amely még a nagy impedanciájú stúdiófejhallgatókat is képes meghajtani. Magas feszültséggel és alacsony kimeneti impedanciával a fejhallgatók a legjobb hangzást nyújtják. Azok számára, akik szeretnének élvezni a vezeték nélküli fejhallgatójukat az integrált Bluetooth AptX-HD modul lehetővé teszi számukra a vezeték nélküli kapcsolatot.

Vonzó dizájn kiemelkedő ergonómia

A teljes ötvözetből készült ház elegáns és praktikus. A hangerő egyetlen vezérlőgombját színes LCD érintőképernyő egészíti ki. Az M33 a hagyományos sztereó erősítő teljesen modern és friss megjelenésű, a jövő jellemzőivel és teljesítményével.

Gold 200 (5G)

 

A Gold termékcsalád új, padlón elhelyezhető tagjai közül az elsőként megjelent Gold 200 a legkisebb méretű.

A szemet gyönyörködtetően elegáns, keskeny kivitelű készülékház háromutas rendszere egy szalagsugárzóval, két, 6,5 hüvelykes mélysugárzóval és egy 2,5 hüvelykes középsugárzóval gondoskodik a magával ragadóan dinamikus hangzásról.

A Gold 200 nagyfokú rendszerhatékonysága, különösen széles frekvenciatartománya és meglepően alacsony szintű torzítása a Platinum termékcsalád tagjait idézi. A termék a kifejezetten házimozikhoz kifejlesztett The Cinema Designer szoftver használatára is alkalmas.

 

Jellemzők:

 • MPD nagyfrekvenciás jelátalakító - artikulált, kiterjesztett magas frekvenciák, rendkívül sima, egyenletes hangzás
 • HiVe II (High Velocity, Low Noise Reflex Port) technológia a rövidebb reakcióidőért és a feszesebb mélyhangzásért
 • RDT II Cone technológia - speciálisan kifejlesztett szendvics kúp technológia, vékony C-CAM, Nomex méhsejtmaggal és szőtt szénszálas hátsó hártyával, amely hihetetlen merevséget ad, mégis könnyű és jól csillapított. DCF (dinamikus csatlakozószűrő) - a nagyfrekvenciás kúpszétválás csökkentésére és a torzítás további optimalizálására
 • Egycsavaros rögzítésű meghajtók a fokozott merevség és a meghajtó/előlap egyszerűbb leszerelése érdekében
 • Öntött ötvözetből készített terminál kettős kábelezést is lehetővé tevő, kiváló minőségű kivezetésekkel és villás csatlakozókkal ellátott, prémiumkategóriás kábelekkel
 • Ezüst színű, Pureflow belső kábelezéssel
 • Gondosan válogatott, prémiumminőségű fafurnér vagy lakkozott, magasfényű burkolatok
 • Különösen merev, 20 mm vastagságú MDF-lapokkal burkolt készülékház sugárirányú és keresztmerevítéssel a nagyfokú merevség és a kismértékű elszíneződés érdekében
 • Mágneses rácsrögzítés rejtett rögzítési pontokkal az elegáns külső megjelenés jegyében

Paraméterek

Erősítő márkája NAD
Hangfalak márkája Monitor Audio
NAD M33
ÁLTALÁNOS SPECIFIKÁCIÓK
Névleges kimeneti teljesítmény (ref. 20 Hz-20 kHz névleges THD mellett, mindkét csatorna vezérelve) >200 W 8 ohmra >380 W 4 ohmra
Névleges kimeneti teljesítmény, híd mód (ref. 20 Hz – 20 kHz névleges THD esetén) >700 W 8 ohmra
Bemeneti érzékenység 865 mV (ref. 200 W 8 ohm, maximális hangerő)
THD (20 Hz – 20 kHz) <0,003 % (1 W - 200 W, 8 ohm és 4 ohm)
Jel-zaj arány >98 dB (A-súlyozás, ref. 1 W ki 8 ohm-ban)
>120 dB (A-súlyozott, ref. 200 W ki 8 ohm-ban)
IHF dinamikus teljesítmény
8 ohm 260 W
4 ohm 520 W
Frekvenciaválasz ±0,2 dB (20 Hz - 20 kHz) -3 dB 60 kHz-en
ELŐERŐSÍTŐ SZEKCIÓ
LINE IN
Bemeneti impedancia (r és c) 47kΩ/180pF
Bemeneti érzékenység 280 mV (ref. 500 mV kimenet, maximális hangerő)
Maximális bemeneti szint 20Hz-20Khz 2 Vrms/8 Vrms (alacsony érzékenységű mód)
Max kimeneti jel 4 Vrms (ref. 0,1% THD)
PREOUT
Maximális kimeneti szint 3,9 Vrms (ref. 0,1% THD)
Jel-zaj arány >120 dB (A-súlyozott, ref. 2 V ki)
Kimeneti impedancia 100 ohm
SUB kimenet
Maximális kimeneti szint 1,1 Vrms (ref. 0,1 % THD 100 Hz)
Jel-zaj arány >102 dB (20 Hz-20 kHz, ref. 1V ki)
THD+N <0,005 % (lásd 1,1 V 20 Hz-200 Hz)
Kimeneti impedancia 680 ohm
PHONO
Bemeneti érzékenység
MM 1,2 mV
MC 100 µV
Bemeneti impedancia (R és C)
MM 56 kohm/100 pF
MC 100 ohm/280 pF
Jel/zaj arány (ref. 2 V előkimenet A-súlyozott)
MM >92 dB
MC >76 dB
THD+N (ref. 2V Preout 1kHz)
MM <0,003 %
MC <0,02 %
Kimeneti impedancia 2,2 ohm
Kimeneti teljesítmény >100 mW/32 ohm
BluOS SZEKCIÓ
HANG
Támogatott hangfájl formátum MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS
Támogatott nagy felbontású audio fájlformátum FLAC, MQA, WAV, AIFF
Mintavételi gyakoriság 192 kHz-ig
Bit mélységek 16-24
Hálózati kapcsolat Gigabit Ethernet RJ45Wi-Fi 5
Támogatott hálózati fájlmegosztási protokoll Szerverüzenetblokk (SMB)
USB 1 db A típusú port USB memóriakártyához (FAT32 vagy NTFS formázott) és támogatott perifériákhoz való csatlakozáshoz
Bluetooth minőség aptX HD 5.0
Bluetooth kapcsolat Kétirányú (vételi és fejhallgató üzemmód)
Méret 435 x 133 x 396 mm
Súly 9.7 kg
Monitor Audio Gold 200 (5G)
Ajánlott erősítő teljesítmény 80 - 200 W
Érzékenység 88 dB
Kiszerelés pár
Felépítés (hangutak száma) 3 utas
Hangfal típusa frontsugárzó
Hangfal kabinet anyaga MDF
Méretek (Szé x Ma x Mé) 195 x 950 x 330 mm
Impedancia 4 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 35 Hz
Maximum frekvencia átvitel 50000 Hz
Keresztváltó frekvencia 3500 Hz
Névleges terhelhetőség 200 Watt
Rendszer (hangolás módja) hátsó bass-reflex
Hangszórók száma 4 db
Magas sugárzó anyaga MPD (Micro Pleated Diaphragm) nagyfrekvenciás átalakító
Mélysugárzó anyaga RDT II (merev membrán technológia - 2. generáció)
Mély/középsugárzó anyaga C-CAM merev felülető, kerámia bevonatú alumínium-magnézium
Mélysugárzó átmérője 165 mm
Mély/középsugárzó átmérője 63 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 21.86 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!