Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

NAD C 316BEE V2 Integrált sztereó erősítő (Bemutató darab)

Nad
199.999 Ft
139.999 Ft
Kedvezmény: 30%
Menny.:db
Cikkszám: 5703120234588-DEMO
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Elfogyott
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
199.999 Ft
139.999 Ft
Kedvezmény: 30%
Menny.:db

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 
 

A NAD mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékválasztékában a kifejezetten kedvező árfekvésű, ugyanakkor kiváló teljesítményű erősítőket is elérhetővé tegye. E törekvését az 1978-ban bemutatott 3020-as modelltől egészen a jelenlegi C 328-as típusig számtalan „Legjobb erősítő” díjjal és ötcsillagos értékeléssel ismerték el. A nagynevű elődök szellemiségében megalkotott C 316BEE a számos díj – így többek között az EISA „Legjobb termék 2008-2009” címének – elhódításán túlmenően a mérvadó szaksajtó képviselőinek egyöntetű elismerését is kivívta. A bakelitlemezek újbóli felfedezését és egyre szélesebb körű térhódítását látva úgy döntöttük, hogy továbbfejlesztjük népszerű modellünket, és többek között a NAD jelentős szakmai elismerést kivívó RIAA hangszín-kiegyenlítési funkciójával is ellátjuk azt. Ez a kifinomult áramkör a zaj és a torzítás kiküszöbölése érdekében az alacsony zajszintet nagy túlterhelési határértékekkel ötvözi. A rendkívül pontos és ilyen árkategóriában meglehetősen ritkán alkalmazott RIAA hangszín-kiegyenlítésen kívül a készüléket egy olyan infraszonikus szűrővel is felszerelték, amely kiszűri a levegőben terjedő, és adott esetben kedvezőtlen visszacsatolásokat okozó rezgéseket.


Jellemzők:

  • PowerDrive
  • 5 vonalszintű bemenet
  • MM Phono bemenet
  • Előlapi bemenet hordozható médialejátszókhoz
  • Fejhallgató kimenet
  • Aranyozott RCA aljzatok
  • Toroid teljesítménytranszformátor
  • 0,5 W Készenléti fogyasztás
 
 

Bevált technológia tobábbfejlesztése
A hangsugárzók terheléséhez szükséges jelentős mértékű áramerősség figyelembevételével megtervezett NAD PowerDrive áramkör kimagaslóan torzításmentes dinamikus teljesítmény elérését teszi lehetővé. Az erősítő működési állapotának pontos ellenőrzésével a PowerDrive ezt a tudást használja fel ahhoz, hogy automatikusan hozzáigazítsa a tápellátási beállításokat a zenehallgatáshoz szükséges, egyenletesen alacsony szintű torzítás és maximális mértékű teljesítmény követelményeihez. Masters termékcsaládunk csúcskategóriás modelljeihez hasonlóan a PowerDrive összetett jellegű analóg számítások útján határozza meg az optimális beállításokat. A NAD Advanced Development (Korszerű technológiák) részlegét vezető Bjorn Erik Edvardsen egy olyan, kiemelkedően intelligens új áramkört fejlesztett ki a C 316BEE V2 típus számára, amely a korábbiakhoz képest kevesebb alkatrészből hozható létre, anélkül, hogy a hatékonyság csorbát szenvedne. A NAD technológia valamennyi megoldását – a nagyméretű toroid transzformátoron és a soros ellenállású elektrolit kondenzátoron át egészen a többszörösen szabályozott másodlagos tápkörig és a jelentős igénybevételre tervezett különálló kimeneti tranzisztorokig – felvonultató C 316BEE V2 minden elemében ugyanolyan kifinomult és tökéletes, akárcsak a NAD egyéb erősítői.

Kiváló ár/érték arány
Meggyőződésünk, hogy a kifejezetten kedvező áron kínált C 316BEE V2 a mért és a hallható teljesítmény szempontjából egyaránt új mércét állít fel. Hacsak nem használ áramzabáló hangsugárzókat és a kedvenc zenéit nem olyan hangerőszinten szokta hallgatni, ami már halláskárosító hatású, szobája pedig nem szélsőségesen nagy alapterületű, a C 316BEE V2 az ideális erősítő az Ön számára. A kategóriájában kimagaslóan kedvező zajszintű és torzítású működéssel, valamint teljesítménybeli, sztereó csatorna-elválasztási és hangerő-követési jellemzőkkel rendelkező, alacsony árfekvésű készülék tudása a sokszoros áron kínált erősítőket is messze túlszárnyalja.

 

Egyszerű használat
A teljes körű csatlakoztathatóságot kínáló C 316BEE V2 meglepően egyszerűen kezelhető: hat bemenet, hangsugárzó-csatlakozók, fejhallgató-csatlakozó és egy átfogó irányítást lehetővé tevő távvezérlő. Kompakt méretei tetszetős, ugyanakkor visszafogott stílusú külső megjelenéssel párosulnak. Minden elemében NAD. Bár a tudása nem minden szempontból éri el magasabb árfekvésű modelljeinkét, a C 316V2 egyáltalán nem tekinthető „fapados” készüléknek. Az öt vonalszintű bemenettel, a mozgó tekercses lemezjátszók használatát is lehetővé tevő MM Phono bemenettel, a teljes körű irányítást kínáló távvezérlővel, Tone Defeat funkcióval és telefonok vagy táblagépek csatlakoztatására szolgáló előlapi bemenettel rendelkező C 316V2 felszereltsége minden szempontból elegendő ahhoz, hogy nagy teljesítményű hangrendszerek vezérlőközpontjaként használják azt. A mondhatni visszafogott, 40 W-nyi folyamatos teljesítményt nyújtó készülék zenehallgatás szempontjából jóval nagyobb jelentőséggel bíró dinamikus teljesítménye egészen magával ragadó, a 100 W-ot is meghaladja! Mivel ez a teljesítmény a teljes hallható hangsávban rendelkezésre áll, a kategóriájában egyedülállóan kiváló, mindössze 0,03%-nyi teljes harmonikus torzítású erősítő tudás tekintetében messze túlszárnyalja a vetélytársait.


A kellemesen hívogató hangzást eredményező csúcstechnológia kedvenc felvételei legapróbb részleteit is tökéletesen hallhatóvá teszi, és panorámahatású sztereó hangzásképet kölcsönöz számukra. A lenyűgözően dinamikus erőtartalékoknak köszönhetően a C 316BEE V2 hangzása kristálytiszta és élettel teli. Az alacsony torzítással párosuló néma háttér kiválóan alkalmas arra, hogy maradéktalanul kiaknázza hangsugárzói teljesítményét.

Paraméterek

Vonal bemenet / fejhallgató kimenet
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,03 % 300 ohmban, 2 V kimeneten
Jel-zaj arány > 100 dB (A-súlyozott, 32 ohm, ref. 2V kimenet, egység erősítés)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Kimeneti impedancia 8 ohm
Vonal bemenet / hangszóró kimenet
Folyamatos kimeneti teljesítmény 8 ohm és 4 ohm 40W (ref. 20 Hz-20 kHz névleges THD mellett, mindkét csatorna hajtva) THD (20 Hz - 20 kHz), <0,03 % (250 mW - 40 W, 8 ohm és 4 ohm)
Jel-zaj arány > 95 dB (A-súlyozott, 500 mV bemenet, ref. 1 W kimenet 8 ohmban)
> 97 dB (A-súlyozott, 500 mV bemenet, egységnyi erősítés 32 ohmban)
IHF dinamikus teljesítmény 8 ohm:90 W
4 ohm:120 W
2 ohm:170 W
Csillapító tényező > 200 (ref. 8 ohm, 1 kHz)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz, Tone Defeat ON)
Magas:± 5dB -10 kHz
Basszus:± 8 dB 100 Hz -nél
Csatornaelválasztás > 70 dB (1 kHz)
Maximális bemeneti szint 4,3 V (1 kHz THD 0,1%)
Bemeneti érzékenység (40 W esetén 8 ohm) 200 mV
Készenléti üzemmód <0,5 W
Phono bemenet / hangszóró kimenet
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,03 % (1 W - 40 W, 8 ohm és 4 ohm)
Jel-zaj arány > 75 dB IHF MM patronnal (A-súlyozott, ref. 5 mV bemenet 1 kHz és 1 W kimenet 8 ohmban)
Frekvencia válasz (RIAA eltérés) +0,3 dB (20 Hz - 20 kHz, Tone Defeat ON)
Maximális bemeneti szint 71 mV (1 kHz THD 0,1%)
Bemeneti érzékenység (40 W esetén 8 ohm) 2,95 mV
Méret 435 x 90 x 285 mm
Súly 5,5 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!