Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Moonriver Audio 404 Standard integrált erősítő (Bemutató darab)

Moonriver Audio
1.519.999 Ft
799.999 Ft
Kedvezmény: 47%
Menny.:db
Cikkszám: 0617669455883-DEMO
Szállítási díj: 999 Ft
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Elfogyott
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
1.519.999 Ft
799.999 Ft
Kedvezmény: 47%
Menny.:db

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 
 


404 Standard

A Moonriver Model 404 egy 3 éves kutatás eredménye, melynek célja, hogy árkategóriától függetlenül hihetetlen teljesítményt érjen el. A Moonriver Model 404 előcsalja a rejtett elemeket, és textúrákat jelenít meg bármilyen hangformátumból. Csak a forrás, a hangszórók és a helyiség állítja be a teljesítménykorlátot. Kultúrája minden zenéhez illeszkedik, mivel a 404-es modellt úgy tervezték, hogy meghatározza a tonális integritás leghalványabb árnyalatait is.


Jellemzők:

  • Frekvenciaválasz: 10 Hz - 50 kHz
  • Teljes harmonikus torzítás: 0,05%
  • Jel/zaj arány: 85 dB (vonal)
  • Üresjárati fogyasztás: 22 watt
  • Méretek (mm): 430 (Sz) x 390 (Mé) x 135 (Ma)
  • Súly: 12 kg


A túlméretezett tápegység biztosítja, hogy minden szakaszban elegendő energia álljon rendelkezésre. A teljesen különálló előerősítő rész az akut, dinamikus figyelemfelkeltést szolgálja, míg a sávszélességre és torzításra testre szabott nagy kimeneti fokozat semlegességet és tranziens hűséget garantál. Az alkatrészek gondos kiválasztása alapozza meg a folyamatos hangszínt, megőrzi a természetességet a lehető legrövidebb úton.

Ezenkívül az integrált fonófokozat, az USB DAC, (két) előerősítő kimenet és a szalagos monitorhurok kibővítik a funkcionalitást, így ideálisan rugalmas integrált erősítőt alkotnak.

Tervezés és ergonómia
Világos elképzelésünk volt a Model 404 Reference erősítő megalkotásakor: Klasszikus dizájn modern kidolgozottság; kiváló minőségű anyagok, mint például az alumínium kezelőszervek, tömör diófa, erős váz és ergonomikus felhasználói felület.

A 404-es modell szíve tiszta és minimális, de a kezelőfelület felhasználó-orientált, és bárki számára könnyen kezelhető másodpercek alatt, anélkül, hogy a felhasználói kézikönyvhöz kellene nyúlni. Négy gomb és három kapcsoló közvetlen hozzáférést biztosít bármely funkcióhoz.

Balance Control
A mai „minimalista” tervezési mentalitás és az azt kísérő különféle mítoszok eredményeként előfordulhat, hogy ezt a funkciót eltűnőben kevésnek találja az audiofil termékekben. Az egyensúlyszabályozás azonban megold egy gyakori problémát: az aszimmetrikusan elhelyezett hangszórókat nem kiegyensúlyozott helyiségkörnyezetben. Ezért ez biztosítja a legegyszerűbb trükköt a megfelelő hangszín eléréséhez.

A nappalid a mindennapi életet szolgálja és előfordulhat, hogy nem ideális hallgatási helyen helyezkednek el, minden hangszórótól egyenletes távolságra, hogy egyenlő oldalú háromszöget alkossanak. Nem ritka az sem, hogy az egyik hangszórót közelebb kell helyezni a helyiség határaihoz, mint a másikat, mivel a különböző frekvenciák többé-kevésbé kiszámítható mintázatban vannak felerősítve. Leggyakrabban az egyensúlyszabályozás hihetetlenül hasznos, mivel drasztikusan segít leküzdeni a hangerőszint egyenetlenségeit, és bizonyos esetekben még a sztereó hatást és az ebből eredő fókuszált hangszínt is visszanyeri.

Sztereó/monó kapcsoló
Az analóg rögzítés érintetlen korszaka már régen elmúlt, és az olyan funkciókat, mint a sztereó/mono kapcsoló, fokozatosan kiűzték. Ki szeretne visszatérni a monóhoz, ha két csatornája van? „A kevesebb több” és „a több jobb”. A bakelit iránti újjáéledéssel és érdeklődéssel, függetlenül attól, hogy a jelenleg divat, számtalan monó nyomás jelenik meg. Ez nem ésszerűtlen, hiszen ami mondjuk a 30-as és a 80-as évek között történt mind a zenei interpretáció, mind a felvételi technika tekintetében, azt sokan a „zene nagy részének” tartják – ez a mondat talán nem ad igazat a lenyűgöző tényleges alkotási reprodukcióknak A sztereó/monó kapcsoló lehetőséget ad arra, hogy élvezd a zenét, ahogyan eredetileg rögítették; valódi monóban, 2 csatornás, megszüntetve a kötelező sztereó mód okozta mesterséges fáziseltéréseket. Tehát a „kevesebb” lehet „több”, de a „jobb” az, ha van választási lehetőség.

Okos elrendezés
A Model 404 Standard modell 5 különálló tápegységet tartalmaz, amelyek mindegyike túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik. A teljesítményerősítő kifejezetten kettős mono konfiguráción működik, a toroid transzformátor külön tekercselésével.

A 30A-es relén alapuló lágyindító áramkör gondoskodik arról, hogy még a be/ki kapcsoló is gyakorlatilag terhelés és kopás nélkül működjön évtizedeken át. Az alkatrészeket gondosan választják ki mind alkalmasság, mind megbízhatóság szempontjából. Az analóg áramkörökben nem használunk felületre szerelhető megoldást.

Minden egyes felhasznált elemnek bizonyítottan stabilnak és tartósan nagyobb teljesítményűnek kell lennie – szakszerű megvalósítást biztosítunk, mielőtt analóg beintegrálásba kerülne.

 
 


Phono stage MM/MC

A Model 404 két opciót kínál; az egyik MM, a másik pedig MM/MC modul. Mindkettő pontosan azokat a minőségi elveket követi, amelyekre a Model 404 Reference épül. Minőségi alkatrészeket és hatalmas tápegységeket is alkalmaznak itt, hogy hatékonyan alkalmazkodjanak a nagyon alacsony zajszintű, nagy teljesítményű műveleti erősítőkhöz

Paraméterek

Méretek (Szé x Ma x Mé) 430 x 390 x 135mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 13 kg
Magas minőségű alkatrészek igen
Bemenetek 5 db (az 1. és 4. bemenet opcionálisan phono előerősítő és USB DAC modulnak fenntartval)
Kimenetek 2 x előerősítő kimenet, 1 x rec out
Maximális kimeneti teljesítmény 50 W / csatorna 8 Ω-ra
Frekvenciaválasz 10 Hz - 50 kHz
Teljes harmonikus torzítás 0,05%
Jel/zaj arány 85 dB (vonal)
Üresjárati fogyasztás 22 watt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!