Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Gold Note PH-5 phono előerősítő, fekete

Gold Note
369.999 Ft
Gyártó cikkszám: PF-FIVE-PH-001-BE
Cikkszám: PF-FIVE-PH-001-BE
Nem értékelt
369.999 Ft

Leírás

 
PH-5

A PH-5 a Gold Note phono előerősítők kínálatának legújabb darabja, amelyet úgy terveztek, hogy ugyanazt a kiváló minőséget és kiváló teljesítményt nyújtsa, amely a PH-10 és PH-1000 híressé tette, megfizethető áron minden élvonalbeli funkcióval.


Jellemzők:

  • EQ görbék: 3 választható (RIAA – Decca London – American Columbia) továbbfejlesztett konverzióval
  • Frekvencia válasz: 20Hz / 20kHz
  • THD (teljes harmonikus torzítás): 0,05% @ 1kHz


A PH-5 a Gold Note phono előerősítők kínálatának legújabb darabja, amelyet úgy terveztek, hogy ugyanazt a kiváló minőséget és kiváló teljesítményt nyújtsa, amely a PH-10 és PH-1000 híressé tette, megfizethető áron minden élvonalbeli funkcióval.

Egyetlen RCA bemenettel MM és MC kazettákhoz egyformán csatlakoztatható, és ez EQ görbék közül választhatsz (RIAA, Decca London és American Columbia, Enhanced opcióval), valamint a LOAD és GAIN beállításai garantálják a legnagyobb rugalmasságot és sokoldalúságot, így tökéletes minden típusú analóg rendszerhez.

A PH-5 az első Gold Note termék, amelyet érintőképernyős interfésszel terveztek: az összes beállítás könnyen elérhető és módosítható az innovatív és páratlanul felhasználóbarát kijelzőnek köszönhetően, amely lehetővé teszi az összes opció valós időben történő kiválasztását és kezelését. A phono színpad egy teljesen új kialakításon alapul; a teljes elektronikát egyetlen kártyába integrálja.


A digitális interfész teljes analóg szívvel van kombinálva: valóban, a jelút különálló, hangminőségű komponenseken és lezárt egyetlen kapcsolókon keresztül történik, és úgy van optimalizálva, hogy lerövidítse a távolságot és minimalizálja az esetleges interferenciákat. Az érintőképernyőn kiválasztott beállítás az audiojelre vonatkozik, amely a relé használatával vált. A PH-5 „analóg tisztasága” kiváló hangminőséget biztosít, és még a legfinomabb részleteket is kiemeli a bakelitlemezről.

A PH-5 teljesítményének maximalizálása érdekében kifejlesztettük a dedikált, külső szuperinduktív tápegységet is, amely lehetővé teszi, hogy az előerősítő teljesítményét a lehető legteljesebb mértékben kihasználja, még magasabb fokú zenei realizmust, jobb dinamikát érjen el.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!