Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Roksan Attessa integrált erősítő + Triangle Borea BR08 sztereó szett

Roksan
909.998 Ft
719.999 Ft
Kedvezmény: 21%
Menny.:szett
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.
Gyártó cikkszám: ROK-ATTESA-SLV-TRI-BR08-OAK-EH
Cikkszám: ROK-ATTESA-SLV-TRI-BR08-OAK
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Elektronika színe
Hangfalak színe
909.998 Ft
719.999 Ft
Kedvezmény: 21%
Menny.:szett

Leírás

 


Attessa integrált erősítő

A belépő szintű Attessa erősítőnk ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint a streaming erősítő, csak BluOS kapcsolat nélkül. Egygombos tárcsázás, zene lejátszása telefonról vagy tabletről, intelligens frissítések a MaestroUnite alkalmazáson keresztül...


Jellemzők:

  • Sztereó erősítő, amely 130 W teljesítményt biztosít csatornánként (4 ohm)
  • A beépített nagy teljesítményű DAC
  • Az egygombos kezelőfelület egyszerű és intuitív. Szabályozd a hangerőt vagy válaszd ki a forrást egy grafikus felület segítségével, amely érintésvezérléssel működik
  • Robusztus acél és alumínium konstrukció
  • Erőteljes erősítő, amely képes kihozni a legtöbbet a hangszóróidból
 
 

 


Hozd ki a legtöbbet hangszóróidból ezzel az erősítővel. Az egyszerű, intuitív tárcsa lehetővé teszi a készülék, a hangerő vagy az előre beállított állomás kiválasztását, csak egy csuklómozdulattal. Sokféle bemenet közül választhatsz, így csatlakozhatsr Hi-Fi-hez, TV-hez, játékkonzolhoz, telefonhoz... Sőt, a beállítás is egyszerű, köszönhetően a MaestroUnite alkalmazásnak, amely egyesíti az eszközeidet és lehetővé teszi a gyors, egyszerű, neten keresztüli frissítést. Az eredmény? Hi-Fi élmény, ami sokkal emberibb mint eddig.

 
 

 

Egyszerű csatlakozás.
Némely Hi-Fi rendszer hihetetlenül bonyolult lehet. Szerencsére mi leegyszerűsítettük. Az Attessa termékcsaládban rengeteg technikai szakértelmet használtuk fel, hogy élethű hangzást biztosítsunk a kívánt minőségben. Ennek ellenére sikerült ezt minimalista, intuitív kivitelben megoldani.

 

Éld meg a Hi-Fi élményt
Úgy terveztük, hogy ötvözze az audiofil Hi-Fi rendszer csodálatosan összetett hangzását az egyszerűséggel, amelyre a legtöbb hallgató vágyik-megkönnyítve a kapcsolatot az eszközök között. Olyan otthoni audio termék, amelynek használata nem jelent kihívást a felhasználó számára.

 

BluOS™ Premium multiroom
Az Attessa Streaming Erősítő beépített BluOS prémium multiroom technikája több mint 20 streaming szolgáltatást támogat, és akár 64 zónát is képes streamelni, mindezt akár mobiltelefonodon keresztül is irányíthatod.

 

Csak egy tárcsa
A minimalista vezérlőtárcsa egyetlen érintkezési pont a hangerő és a bemenet számára is, az intuitív tárcsa pedig haptikus, érintéssel vezérelhető visszacsatolást és grafikus felületet biztosít.

 

Széles bemeneti tartomány
A digitális és analóg kapcsolatok széles választéka, beleértve a Bluetooth®-t is, lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű hangot vigyél át más külső eszközre, beleértve a TV-t vagy a játékkonzolt.

 

Tökéletes szinkron
A MaestroUnite beállítása a neten keresztüli frissítésekhez és más eszközök kapcsolatához egyetlen Roksan rendszer kialakításához. A Roksan számára kifejlesztett egyedi technológia és alkalmazás.

 

Angliában tervezik és gyártják
Az Angliában kifejlesztett Attessa termékcsalád nagy teljesítményt és gyönyörű formatervezést kínál.

 

All-in-one, plug and play
All-in-one, plug and play csomag hangkarral, hangtűvel és beépített phono erősítővel. Az Attessa lemezjátszó tökéletesen illeszkedik az Attessa erősítőhöz.

 
 
 

BR08 FRONTSUGÁRZÓ


A BR08 frontsugárzó, amelyet az ikonikus Antal hangszóró volt a referenciamodell a Borea termékcsalád tervezése során. Elegáns háromutas frontsugárzó 4 hangsugárzóval, amely az egyik legnépszerűbb modell a családban.


Jellemzők:

  • Felépítés: 3-utas
  • Hangszórók száma: 4db
  • Érzékenység: 92 dB / W / m
  • Frekvenciatartomány: 40–22000 Hz
  • Teljesítmény: 160W
  • Névleges impedancia: 8 Ω
  • Minimális impedancia: 3 Ω


Tartalmaz egy új, 2,5 cm-es EFS selyemkúpos magassugárzót; 16 cm átmérőjű középsugárzót természetes cellulóz anyagbó; és két 16 cm-es mélysugárzót üvegszálból. 3-utas konfigurációja minden frekvenciát lefed. Ez a frontsugárzó tökéletesen kiszolgál 20 és 40 m2 közötti helyiségeket.

  • Típus: Frontsugárzó
  • Felépítés: 3-utas
  • Hangszórók száma: 4db
  • Érzékenység: 92 dB / W / m
  • Frekvenciatartomány: 40–22000 Hz
  • Teljesítmény: 150W
  • Névleges impedancia: 8 Ω
  • Minimális impedancia: 3 Ω
  • Méret: 206 x 314 x 1020 mm
  • Súly: 23,75kg

EFS TWEETER
A Borea sorozat magassugárzója egy újgenerációs rendszerrel, EFS* (Efficient Flow System) van felszerelve. Ennek alapja egy 25 mm-es selyemkupola, amely semlegességéről ismert, egy fázisdugóval egyesítve, amelyet kifejezetten a nagyfrekvenciás diffúzió homogenizálására fejlesztettek ki. A magassugárzót a kürtbe helyezik, csökkentve a visszaverődést és lehetővé téve a magas frekvenciák tiszta reprodukálását. Ezt az átalakítót egy neodímium rendszer hajtja meg, amely kompakt méretben nagy mágneses teljesítményt generál. Csatlakoztatva van egy hűtőrendszerhez, biztosítva a jobb energiakezelést.

CELLULÓZ ALAPÚ KÖZÉPSUGÁRZÓ
A Borea sorozat, amely az Esprit Ez technológiai újításait vette át, tartalmaz egy középsugárzót egy 100% -ban természetes cellulózpapírból készült membránnal. Ez az egyedülálló papírmembrán elkerüli a köztes frekvenciák színeződését és lenyűgöző realizmussal és tonalítással hozza át a hangokat. A folyamatos minőségi törekvések során a kúp profilját szintén átalakították a merevség javítása érdekében és ezáltal nagyobb frekvenciaválaszt biztosít.

ÜTŐS, ERŐTELJES ÉS PONTOS ALACSONY FREKVENCIÁK
A TRIANGLE mérnökeinek küldetése, hogy gazdag és dinamikus hangot adjanak alacsony frekvenciákban, hangsúlyozva a tempót, anélkül, hogy a zenét torzítanák. Az alacsony frekvenciák pontos létrehozása egy folyamatos kihívás a tervezés során. A TRIANGLE a gyors és pontos vezetőkre összpontosít, nagy hajtóművekkel, optimalizált szekrényekben. Ennek elérése érdekében a TRIANGLE az üvegszálas membránokat választotta, kiváló vibrációs viselkedése miatt. Merevségük lehetővé teszi az egyes ütések erőteljes reprodukálását.


A MEGÚJÚLT BOREA CSALÁD

ÉLETHŰ HANGZÁS MINDENKINEK
Megfizethető, kompromisszumok nélküli hangszórók, a Borea sorozat tiszta magas- és középhang teljesítményt nyújt, remek basszussal kombinálva. A szekrényeket és a membránokat a korábbi Triangle technológia ihlette, kombinálva az Esprit Ez sorozat finom akusztikai innovációjával. Karcsú kialakításával és igényes kidolgozottságával a Borea sorozat elegánsan hozza a zenét otthonodba.


TETSZETŐS SZTEREÓ HANG
Fedezd fel újra a sztereó rendszer élményét. A Borea hangszórói a legelső hangjegyektől kezdve széles, nyitott hangzásba visznek téged. Élvezd kedvenc zenéidet új és izgalmas hangzásban. Érezd a ritmust, az akkordokat és a hangokat, amelyek természetesen újjászülettek, mindezt rendkívüli energiával.

IGAZI FRANCIA SÁRM
Csábítson el a Triangle hangszórók varázsa. Stílusa és hangzása úgy lett kialakítva, hogy egyedi intenzitást és megnövelt érzelmet nyújtson számodra. Mindíg tiszta, dinamikus és pontos hanggal tölti ki a helyiséget. A zenei dinamika eléri a lelkedet.

ÚGY MINT EDDIG: ZENE ÉS HÁZIMOZI
A tiszta realizmus és a részletesség, amely a Triangle hangzás ismérve, a Borea hangszóróinak nagy sokoldalúságot biztosít. Ideálisak mind zenehallgatáshoz, mind házimozi rendszerhez. A termékválaszték 3 frontsugárzóból (BR07, BR08 és BR09), 2 polcsugárzó modellből (BR02 & BR03) és egy centersugárzóból (BRC1) áll. Hatékony rendszereket hozhatsz létre 2.0-tól 9.2.2-ig.

Paraméterek

Erősítő márkája Roksan
Hangfalak márkája Triangle
Roksan Attessa integrált erősítő
Teljesítmény 8 Ohm 80W mindkét csatorna hajtott, névleges (THD+N <0,1%)
Teljesítmény 4 Ohm 130W mindkét csatorna hajtott, névleges (THD+N <0,1%)
Bemenetek (digitális)
Digitális 1 (D1) - Koax SPDIF (akár 192 kHz/24 bit)
Digitális 2 (D2) - Optikai SPDIF (max. 96 kHz/24 bit)
Digitális 3 (TV) - Optikai SPDIF (max. 96 kHz/24 bit)
Digitális 4 (CD) - Koax SPDIF (192kHz/24bit -ig)
Digitális 5 (Bluetooth) - Bluetooth (48kHz/16bit)
Bemenetek (analóg) MM (Phono) - RIAA (kiegyenlített)
Kimenetek
1x pár hangszóró kötési üzenete (L & R)
1x pár RCA Analóg (Pre-out / SUB)
3,5 mm-es sztereó
Egyéb IEC hálózati tápcsatlakozó, 3,5 mm-es mini jack-12V trigger bemenet, IR vezetékes bemenet
Bluetooth A2DP audió profil
kodekek SBC, aptX és AAC
Bluetooth hatótávolság 15 m (tipikus)
Digitális koax bemenet akár 24bit/192kHz PCM
Digitális optikai bemenet akár 24bit/96kHz PCM
Triangle Borea BR08
Érzékenység 92 dB
Kiszerelés pár
Felépítés (hangutak száma) 3 utas
Hangfal típusa frontsugárzó
Hangfal kabinet anyaga MDF
Méretek (Szé x Ma x Mé) 206 x 314 x 1020 mm
Impedancia 8 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 40 Hz
Maximum frekvencia átvitel 22000 Hz
Névleges terhelhetőség 150 Watt
Hangszórók száma 4 db
Mély/középsugárzó anyaga papír
Magassugárzó átmérője 25 mm
Mélysugárzó átmérője 160 mm
Mély/középsugárzó átmérője 160 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 23.75 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Videók