Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Yamaha RX-V581 7.2 házimozi erősítő

Yamaha
159.999 Ft
119.999 Ft
Kedvezmény: 25%
Gyártó cikkszám: YAM-RX-V581-BLK
Cikkszám: 4957812600286
(2)
159.999 Ft
119.999 Ft
Kedvezmény: 25%

Leírás

MusicCast   Wi-Fi Certified   Wi-Fi Protected Setup   AV CONTROLLER   AirPlay   Made for iPod/iPhone/iPad   DLNA Technology   Bluetooth   Spotify Connect Spotify   PANDORA   Juke   4K Pass-Through   Dolby Atmos   dts:X   CINEMA DSP 3D mode   YPAO Automatic System Calibration   SCENE – A NEW LEVEL OF OPERATING EASE Compressed Music Enhancer   VIRTUAL Presence Speaker   SILENT CINEMA   ECO mode   VURTUAL Surround Back Speaker   HDCP 2.2   HDMI

 

A legújabb DTS:X™ támogatottság

 

A DTS:X a legfrissebb objektumközpontú multi-dimenziós hangtechnológiája a DTS-től. Korlátlan szórakozást biztosít, hihetetlenül gazdag és valósághű hangzást előidézve a hallgató előtt, mögött, mellett, illetve felett, mely minden eddiginél magával ragadóbb.

A DTS:X és a Yamaha erősítői olyan multi-dimenziós hanggal töltik meg szobáját, hogy könnyen a képernyőn kibontakozó cselekmény középpontjában érezheti magát.

 

A legfrissebb Dolby Atmos® térhatás támogatása

 

 

Lépjen be a hangok új világába a Dolby Atmossal! Mindig a tökéletes időben nyújtja a leginkább magával ragadó élményt, ennek köszönhetően a multi-dimenziós hang csodálatos gazdagsággal és mélységgel tölti meg szobáját. Zene, emberek, és tárgyak mind lélegzetállító részletességgel kelnek életre, a koreográfia pedig úgy fog áramlani a helyiségben, hogy úgy érezhetjük, mint ha valóban az események középpontjában foglalnánk helyet.  Mindezt a Dolby Atmos és a Yamaha erősítőinek tökéletes kombinációjának köszönhetően.

 

Hangsugárzó elhelyezési minták Dolby Atmos lejátszáshoz

A Yamaha több elhelyezési mintát is támogat a Dolby Atmos telepítését, illetve a tökéletes hangtér megteremtését elősegítve. Az alábbiak közül bármelyik elrendezés megfelelően reprodukálja a tökéletes három dimenziós CINEMA DSP, valamint Dolby Atmos hanghatást.

 

A MusicCast még több szórakozási lehetőséget nyújt

A MusicCast egy nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózat segítségevel zene és audiotartalmak szállítását teszi lehetővé. A tartalmat stream-elhetjük okostelefonunkról, PC, vagy NAS felhasználásával, vagy más MusicCast eszköz segítségével. Bármilyen készülékből származó  forrást megosztahtunk segítségével, ami az RX-V581-es erősítőnkhöz csatlakozik. Audiotartalmak Bluetooth segítégével telefonról, vagy táblagépről is közvetíthetők, egyszerre akár több helységbe is.

 

 

Bluetooth kompatibilis vezeték nélküli hangátvitel

Az RX-V581 tartalmazza a Bluetooth ® funkciót, hogy egyszerűen élvezhető legyen a vezeték nélküli zenelejátszás okostelefonok és más eszközök segítségével. A Compressed Music Enhancer optimalizálja a Bluetooth hangátvitelt, a zene élénk, tiszta visszaadása érdekében.

 

Hálózati funkciók

Ez az AV  vevő biztosítja a különböző hálózati funkciókat, amelyek lehetővé teszik a hozzáférést több forrásból. Csatlakoztathatja az erősítőt egy Mac vagy PC webböngésző-vezérlőjéhez és két módon irányíthatja az internetes rádiót, egyéb szolgáltatások is elérhetők, például a Pandora® és a Spotify. Az AV Controller Applikáció segítségével vezérelheti az erősítőjét akár telefonról vagy tabletről is (iTunes vagy Google Play).

*A zenei szolgáltatások régiónként eltérhetőek lehetnek.

 

 

DSP  paraméterállítás az egyszerű és részletes beállításért

Ez AV  erősítő sokféle hang programot hasznosít. Ezek a hang programok lehetővé teszik, hogy könnyen a megfelelő hangzásképet érjük el, mint ha maguk a filmek, színházak vagy koncerttermek a szobában kelnének életre. Ma már lehetőségünk van használni az AV Controller App-ot,hogy beállítsuk a DSP paramétereket egy alap vagy haladó módban.

 

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!
|
2017. 02. 24.
Szerintem kiváló termék. Még sohasem csalódtam a YAMAHA erősítőkben. Már több mint 10 éve használom őket. Emellett még be van fogva egy RX-V2067 vagy 4 éve és csak jókat tudok mondani. Mindenkinek ajánlom. Megbízható szép hangzású műszer. És mindent tud amit ma elvárhatunk tőle.
|
2016. 08. 01.
"Hangminőség surround módban

A szinte már unalomig ismert Dolby Atmos hangsávú filmjeinket kicsit félretéve, először a készülék DTS:X képességeit tettük próbára. A ma még viszonylag szűk választékból a The Last Witch Hunter (Az utolsó boszorkányvadász) és a London Has Fallen (Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma) mozikra esett a választásunk. Az első film nyitóepizódjában a barlangban zsizsegve repkedő Pestislegyek nyomasztó életszerűséggel rajzottak körülöttünk, oldalt, felül egyaránt jól észlelhető volt visszataszító zúgásuk. Később, a viharba kerülő repülőgépet körbevevő morajlások, dörgések szintén egy jól felépített 3D hangteret hoztak létre. Ezt követően Gerard Butler és Aaron Eckhart hihetetlen kalandjaiban, a hézagos forgatókönyvet valamelyest ellensúlyozta az erőteljesen kidolgozott hangkulissza. A Westminster Apátság lerobbantott tornyának összeomlásakor valóban mintha az ég szakadt volna ránk, az erősítő mind a 8 hangsugárzót kellő határozottsággal, jól kontrolláltan megdolgoztatva reprodukálta a magasból a földre zúduló törmelékek hangját. A Chelsea híd fejünk felett elpattanó acélsodronyainak fémes pendülése hosszú visszhangzással csengett le a nappaliban.

Stílust (akció után zene) és formátumot (DTS:X után Atmos) váltva, az RX-V581 Roger Waters the Wall lemezén bizonyíthatta kvalitásait. De nem csak a koncert atomrobbanás-szerű indulásakor mutatta meg dinamizmusát és bőséges erőtartalékát, hanem az előadás visszafogottabb részeiben a részletező képességét is demonstrálhatta. A Hey You gitárszólamát vagy a Nobody Home zongorafutamait diszkrét tartózkodással tolmácsolta, nem próbált az ének felé kerekedni, de elsikkadni sem hagyta őket, világos, tiszta jól átlátható jelleggel szólaltatta meg őket.

Még belenéztünk jó néhány "tesztfilmünk" jellegzetes részletbe, de az összbenyomásunk már nem változott, inkább csak megerősítést nyertünk. Izmos, de kulturált hangzás, jól artikulált párbeszédek, a halkabb események kimunkált megvalósítása. Ilyen szösszenetnyi epizód található a The Expendables 3 (A feláldozhatók 3.) elején, amikor az elhagyatott repülőtéren a távolban leszálló helikopter zúgása alól alig hallhatóan, de karakteresen emelkedik ki a tücskök ciripelése. Ezt a feladatot is a korábbiakhoz hasonlóan precíz kidolgozottsággal oldotta meg."

Videók