Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Yamaha RX-S601D 5.1 házimozi erősítő DAB+

Yamaha
54.999 Ft
Gyártó cikkszám: YAM-RX-S601D-BLK
Cikkszám: 4957812587587
Nem értékelt
54.999 Ft

Leírás

 
 
 

RX-S601D

A vékony és kompakt, 5.1 csatornás hálózati AV vevő Bluetooth® és Wi-Fi beépített kompatibilitást kínál. A fejlett funkciók közé tartozik a nagy felbontású audio lejátszási támogatás és a HDCP2.2 kompatibilis 4K Ultra HD átjátszás.

MusicCast

A MusicCast egy új forradalom a hálózati hangban, használja az összes MusicCast terméket együtt vagy külön-külön, teljesen Öntől függ. Vezérelje azt, mindegyik alkalmazásból, intuitív, gyors és egyszerű használatra tervezve. Használjon hangsávot, vezeték nélküli hangszórót, AV-vevőt, HiFi-hangot, attól függően, melyik felel meg legjobban, keverje össze és illessze össze, majd bővítse a MusicCast rendszert az idő múlásával. A Yamaha minden újdonsága, a MusicCast rendszer mindenki számára mindenki számára elérhető.

 
 
 

A MusicCast nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózatot használ a zene és az audio élvezet érdekében. Digitális zenei tartalmat továbbíthat az okostelefonról, PC-ről vagy NAS-ról az otthonában lévő egyéb MusicCast eszközökre. Megoszthatja a zenét is külső eszközökről, például CD-lejátszóról vagy TV-ről, amely az R-N602 készülékhez csatlakozik. A Bluetooth-kapcsolattal rendelkező okostelefonok vagy táblagépek hangtartalma is több helyiségben jeleníthető meg a MusicCast eszközökhöz.

Élvezze az összes kedvenc zenei forrás teljes spektrumát

Az R-N602 egy vevőegység és hálózati audio lejátszó egyetlen egységben. Használhatja azt, hogy könnyedén lejátszhassa az internetről letöltött és PC-n vagy NAS-rendszeren tárolt hangforrásokat. Vagy élvezze a streaming szolgáltatásokat és az internetes rádiót (vTunerrel). Ráadásul a Yamaha eredeti MusicCast App segítségével könnyedén élvezheti kedvenc zenéit okostelefonon vagy táblagépen vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

 
 

Wireless Music Streaming Bluetooth vagy AirPlay segítségével

Élvezze a zenét okostelefonján vagy táblagépén Bluetooth nélkül vezeték nélkül. Használhatja a kényelmes AirPlay funkciót a vezeték nélküli zenehallgatáshoz iPhone vagy iPad készülékeken. Ezenkívül a Hálózati készenlét funkció lehetővé teszi, hogy az R-N602 automatikusan be- és kikapcsoljon.

 
 
 

Az R-N602 a legújabb Bluetooth technológiával van felszerelve, így a vezeték nélküli működés kényelmesebbé válik, mint valaha. Az R-N602-ről a Bluetooth fejhallgatókra zenét hallgathat privát hallgatásra vagy Bluetooth hangszórókra.

 
 
 

A MusicCast nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózatot használ a zene és az audio élvezet érdekében. Digitális zenei tartalmat továbbíthat az okostelefonról, PC-ről vagy NAS-ról az otthonában lévő egyéb MusicCast eszközökre. Megoszthatja a zenét is külső eszközökről, például CD-lejátszóról vagy TV-ről, amely az R-N602 készülékhez csatlakozik. A Bluetooth-kapcsolattal rendelkező okostelefonok vagy táblagépek hangtartalma is több helyiségben jeleníthető meg a MusicCast eszközökhöz.

 
 

Vékony és kompakt

Az RX-S601 mindössze 111 mm magas és 327 mm mély. Ez szépen illeszkedik a szűk AV állványokhoz anélkül, hogy elölről kinyílt volna. Ez megkönnyíti a rendszert, ahol azt szeretné és szép megjelenést kölcsönöz.

 
 

Kiváló hang és sok fejlett funkció

Az osztály teljesítményének köszönhetően hangteljesítményt biztosít a felújított földi és tápellátási minták, valamint a gondosan kiválasztott és egyedi tervezésű alkatrészek, például a transzformátor és a hűtőborda.

Bluetooth kompatibilis a vezeték nélküli zenei adatfolyamhoz

Ez az AV rádióerősítő Bluetooth funkcióval rendelkezik, így egyszerűen kezelheti a vezeték nélküli zenelejátszást okostelefonokon és egyéb eszközökön. A Yamaha Compressed Music Enhancer most már optimalizált a Bluetooth audio átvitel érdekében, így biztosítva, hogy a zene élénk, élénk hangminőséget biztosítson még a vezeték nélküli lejátszás során is.

Bluetooth kimenet a kényelmes zenei adatfolyamhoz

Az RX-S601 a legújabb Bluetooth technológiával van felszerelve, így a vezeték nélküli működés kényelmesebbé válik, mint valaha. Az RX-S601 Bluetooth-fejhallgatókra zenét hallgathat privát hallgatásra vagy Bluetooth hangszórókra.

Wi-Fi beépített és vezeték nélküli közvetlen kompatibilis az egyszerű hálózathoz

Wi-Fi A beépített képességek lehetővé teszik a vezeték nélküli kapcsolatot a háztartási vezeték nélküli útválasztójával, jelentősen leegyszerűsítve a rendszer kapcsolatait a hálózati audio- és zenei streaming szolgáltatások élvezetéhez. Ha nem áll rendelkezésre Wi-Fi útválasztó, az egyedülálló Wireless Direct funkció nemcsak az AV Controller App zenelejátszási funkciójával, az iOS AirPlay-jével, hanem az AV Controller alkalmazással vezérli a vevőt.

Hálózati funkciók

Ez az AV vevő számos olyan hálózati funkciót kínál, amelyek lehetővé teszik több forrás elérését, és javítják a működést. Csatlakoztathatja a vevőt az otthoni hálózathoz vagy az internethez, hogy élvezhesse az internetes rádiót, a Spotify® * -t, a Pandora® * -t, a JUKE-t vagy a NAS és az otthoni számítógépen tárolt zenét. Az AV Controller alkalmazás (az iTunes App Store vagy a Google Play segítségével) különböző funkciókat vezérelhet iPod, iPhone, iPad vagy Android telefonok / táblagépek használatával.

* A zenei szolgáltatás elérhetősége régiónként változik.

 
 

DSP paraméterállítás az egyszerű és részletes beállításért

Ez AV erősítő sokféle hang programot hasznosít. Ezek a hang programok lehetővé teszik, hogy könnyen a megfelelő hangzásképet
érjük el, mint maga a filmek,színházak vagy koncerttermek a szobában kelnének életre. Ma már lehetőségünk van használni az
AV Controller App-ot,hogy beállítsuk a DSP paramétereket egy alap vagy haladó módban.

 
 

 

 

AirPlay támogatás

Ez az AV-vevő támogatja az AirPlay-et, ami azt jelenti, hogy az iPod touch®, az iPhone® vagy az iPad®, valamint az iTunes-on
Mac vagy PC-n keresztül fogadhat vezeték nélküli zenét. Ez megkönnyíti a zenehallgatásokat a mobileszközökön vagy számítógépén
a házimozirendszeren. A megtekintés metaadatai, például a dal címe, az előadó neve az AV vevő képernyőképén keresztül is megtekinthetők.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!