Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Yamaha RX-A4A 7.2 + Monitor Audio Silver 300 (7G) 5.0 házimozi szett

Kattints rá a nagyításhoz
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.
Ár:
1.815.999 Ft
1.449.999 Ft
Kedvezmény: 20%
Gyártó cikkszám: YAM-RXA4A-S300-50-WLN
Cikkszám: YAM-RXA4A-S300-50-WLN
Gyártó:
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elektronika színe
fekete
Hangfalak színe
Menny.:db
További képek
Yamaha RX-A4A 7.2 + Monitor Audio Silver 300 (7G) 5.0 házimozi szett
Yamaha RX-A4A 7.2 + Monitor Audio Silver 300 (7G) 5.0 házimozi szett
Yamaha RX-A4A 7.2 + Monitor Audio Silver 300 (7G) 5.0 házimozi szett
Yamaha RX-A4A 7.2 + Monitor Audio Silver 300 (7G) 5.0 házimozi szett
Yamaha RX-A4A 7.2 + Monitor Audio Silver 300 (7G) 5.0 házimozi szett
Yamaha RX-A4A 7.2 + Monitor Audio Silver 300 (7G) 5.0 házimozi szett
Yamaha RX-A4A 7.2 + Monitor Audio Silver 300 (7G) 5.0 házimozi szett
Yamaha RX-A4A 7.2 + Monitor Audio Silver 300 (7G) 5.0 házimozi szett
Yamaha RX-A4A 7.2 + Monitor Audio Silver 300 (7G) 5.0 házimozi szett
Yamaha RX-A4A 7.2 + Monitor Audio Silver 300 (7G) 5.0 házimozi szett

Leírás

 

RX-A4A

7.2 csatornás, kiemelkedő minőségű AVENTAGE Surround hanggal: AI™, HDMI™ 7 be-/3 kimenet, a legújabb Qualcomm QCS407 processzorral.


Jellemzők:

 • 7.2 csatornás Zone 2 funkcióval
 • Wi-Fi, Bluetooth®, AirPlay 2, Spotify Connect és MusicCast multiroom audio
 • Dolby Atmos® és DTS:X® CINEMA DSP HD3-al
 • Térhatás: Az AI automatikusan valós időben optimalizál
 • HDMI™ 7 be- / 3 kimenet, 8K/60Hz, 4K/120Hz
 • Dedikált játék funkciók (ALLM, VRR, QMS, QFT) FW frissítéssel
 • Dupla ESS SABER ES9026PRO Ultra DAC a tökéletes nagy teljesítményű konvertáláshoz
 • YPAO™ -RSC, többpontos méréssel és precíziós EQ-val
 • Hangvezérlés Alexa és Google Assistant eszközökkel. *A rendelkezésre állás régiónként változik
 
 
 

AZONNAL MAGÁVAL RAGAD

 

 

SURROUND: AI ™
A DSP-be épített AI technológia elemzi a lejátszandó tartalmat, majd létrehozza az optimális térhatásot, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal reprodukálja számodra. Ez az AI azonnal elemzi a jeleneteket, különálló hangelemekre összpontosítva, mint például a párbeszéd, a háttérzene, a környezeti hangok és hanghatások és automatikusan optimalizálja a térhatásokat azok valós idejében. Képzeld el, hogy van egy Yamaha hangmérnököd otthon, aki miközben hallgatod, mintha élőben hangolná azámodra filmjeidet, zenéidet. Az AI technológia meggyőző érzetet kelt a kifejezőerővel, a hagyományos effektusokon túl, a lehető legmélyebb szórakozási élményt nyújtva. A 64 bites Qualcomm® QCS407 processzor precíz térhatású hangzást biztosít.

 
 

 

CINEMA DSP
A Yamaha 3D hang lejátszási technológiája a ténylegesen mért hangtér adatok és az élvonalbeli digitális jelfeldolgozási technológia ötvözésével jött létre. A megújult CINEMA DSP HD3 új jelfeldolgozó algoritmusokat tartalmaz és maximalizálja a színházi hanghatásokat, pontosan reprodukálva a realizmus új dimenzióját a gazdag jelenlétérzékkel és a szinte atárok nélküli hangtér számára. Az elülső, a középső és a hátsó hangsugárzók segítségével egy hátsó virtuális hangszóró létrehozásához a CINEMA DSP HD3 akár 11.1 csatornás lejátszási környezete is lehetséges * akár 7.1 csatornás hangszórókonfiguráció mellett is. * Csatlakozást igényel egy elülső hangszóróhoz.

 
 

 

Dolby Atmos®
Azok számára, akiknek nincsenek mennyezeti vagy felfelé irényuló hangszórói a rendszerükben, a Dolby Atmos és a Height Virtualization Technology szimulálja az Atmos élményt. Konfigurálj akár öt hangszórót két mennyezeti hangszóró hatásának eléréséhez, vagy használd mind a hét csatornát négy mennyezeti hangszóró erőteljes hatásának szimulálására. Érezd a Dolby Atmos minden dimenzióját. Élvezd az 5.1-es surround hangsugárzó rendszert és két további mennyezeti hamgszóró vagy két Dolby Atmos hangsugárzót, amelyek drámai felső effektusokat eredményeznek - beleértve a Dolby Surround upmixert a régi tartalomhoz.

 
 

 

DTS:X®
DTS:X magával ragadó audio alakítása olyan helyre teszi a hangot, ahol az természetesen megjelenik az űrben, életszerű, többdimenziós hangot hozva létre. A DTS Neural:X ™ mellékelt térbeli átalakító motorja jobb belemerülést és fokozottabb realizmust kínál kedvenc filmjeidhez.

 
 

 

Tömörített zenejavító
Ha a zenét digitálisan tömörített formátumba kódolják, például MP3, akkor a frekvencia-válasz erőteljesen romlik. A Yamaha Compressed Music Enhancer kifinomult digitális jelfeldolgozást alkalmaz exkluzív algoritmusok segítségével az elveszett adatok helyreállításához, így a zene úgy hangzik, ahogyan kellene.

 
 

MINŐSÉGI ALKATRÉSZEK

 

 

A magas adatátviteli sebesség előnye
Az új áramkör több mint dupla adatátviteli sebességet ér el és ez hozzájárul a pontos jelátvitelhez, amely hatékony a nagy felbontású audiojelnél. Általában a gyorsabb adatátviteli sebességű erősítő instabil jelátvitelt okozhat, ezzel szemben a Yamaha újonnan tervezett áramköre stabil jelátvitel mellett gyors adatátvitelt ér el.

 
 

 

Kiváló minőségű digitális alkatrészek
A Qualcomm® QCS407 úgy lett kifejlesztve, hogy valóban kiváló hangteljesítményt nyújtson, támogatva a Dolby Atmos és a DTS:X magával ragadó hangját, valamint egy dedikált, nagy teljesítményű audio DSP-t. Az AV-vevő professzionális minőségű digitális hangot produkál az ESS Technology SABER ES9007S Premier Audio DAC-jával, az ESS Technology kivételes jel/zaj arányának és akár 120 dB dinamikus tartomány elérése érdekében.

 
 

IGAZI MŰALKOTÁS

 
 

 

Anti-Rezonanciás ék
Az újonnan tervezett Anti Resonance Technology (ART) Wedge egy ötödik láb az alváz elülső részén. A dupla alváz felépítéssel és az ék segítségével a transzformátor, a tranzisztorok, a hűtőbordák, valamint a hangszórókból származó zajokat sokkal hatásosabban csillapítja a rezgéseket - dinamikus hangot és fókuszált, pontos reprodukciót biztosítva. Az A8A ötödik lábának speciális sárgaréz alkatrészei vannak, amelyek továbbra is részletesebb és gazdagabb hangvisszaadást biztosítanak.

 
 

 

Újra tervezett mechanikus szerkezet
Az alkatrészek és a teljesen megújult áramköri lap logikus és szimmetrikus belső elrendezése úgy van kialakítva, hogy az egyes táblákon a lehető legrövidebbek legyenek a jelutak. Az új keret javítja az AV-vevő testének merevségét és a hangstabilitást, lehetővé téve a tisztább, élesebb és átláthatóbb reprodukciót. Az újonnan kialakított mechanikus szerkezet hozzájárul a transzformátorból az erősítő áramkörbe történő torzítás kiküszöbölésére.

 
 

FILMEK ÉS JÁTÉKOK

 

 

HDR10 + *
A HDR10 + nemcsak a videotartalom dinamikai tartományát (a világos és a sötét arányát) javítja, hanem kis mennyiségű metaadatban a jelenet jellemzőit is biztosítja. Világos és sötét, hogy fontos részletek megmaradjanak. Ez lehetővé teszi a kijelzők számára a képek valósághűbb reprodukálását, az alkotó szándékának megfelelve. * Ez a funkció a jövőbeli frissítéssel érhető el.

 
 

 

8K / 60Hz, 4K / 120Hz *
Támogatja a végpontok közötti 8K / 4K felbontásokat és a magasabb frissítési gyakoriságú megoldásokat egyetlen kábellel a zökkenőmentes integráció érdekében a HDMI ökoszisztémában. A 8K szuper nézési élményt nyújt a 4K vízszintes és függőleges felbontásának kétszeresével és 4 szer annyi pixel; 60Hz-es frissítési frekvenciával kombinálva pedig nagy sebességű műveletekkel könnyedén és élesen nézheted filmjeidet. A 4K / 120Hz lehetővé teszi, hogy az ultragyors UHD képek borotvaélesek legyenek. * Ez a funkció frissítéssel érhető el.

 
 

 

Játékok számára dedikált funkció (ALLM, VRR, QMS, QFT) *
A továbbfejlesztett játék- és médiafunkciók biztosítják a játékok, filmek és videók zökkenőmentes lejátszását és átmeneteit. Az alábbiakat tartalmazzák: Az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) lehetővé teszi az ideális késleltetési beállítás automatizálását, amely eredményeként létrejön a zökkenőmentes, késés nélküli lejátszás. A változó frissítési gyakoriság (VRR) csökkenti vagy kiküszöböli a késést, a laggolást és a képszakadást a gördülékenyebb és részletesebb játékmenet érdekében. A filmek és videók gyors média-váltása (QMS) kiküszöböli azt a késést, amely üres képkockákat eredményezhet a tartalmak lejátszása között. A Quick Frame Transport (QFT) csökkenti a késést a gördülékenyebb, késés nélküli játékok és a valós idejű interaktív virtuális valóság számára. * Ez a funkció a jövőbeli frissítéssel érhető el.

 

 

SILVER 7G
A 7. generációs Monitor Audio Silver sorozat több évtizedes hangtechnikai tapasztalatunkat testesíti meg. A valódi fa furnéroknak, a gyönyörűen festett szekrényeknek köszönhetően ezek a hangszórók kifinomult, visszafogott megjelenésűek, de egyben erőteljes hangzásvilággal kápráztatnak el. A Rigid Surface Technology II a legújabb fémkúpos hangszóróival a legjobb teljesítményt nyújtja a kedvelt zenéd pontosabb, kisebb torzítással, szól, mint eddig. Tehát még a hangerő növelése mellett is tiszta marad a hang.

 

Hangszórók, amelyek hozzád szólnak
Minden dal, minden hang, minden szó elmesél egy történetet. A Monitor Audio Silver Series 7G hangfalakkal minden eddiginél erősebb és tartalmasabb lesz kedvelt zenéd. Akár filmet nézel, akár ezredszerre hallgatsz meg egy lemezt, gyönyörű tisztasággal és mélységgel fogod hallani.

 

Sokatmondó dizájn
A letisztult vonalakkal és elegáns arányokkal rendelkező Silver Series 7G minden otthoni enteriőrbe beleillik - a klasszikustól a kortársig. A valódi fa furnér olyan természetes megjelenést kölcsönöz, mint akár a hangja.

 

Beszéljünk a részletekről
A Silver Audio Series 7G hangfallal olyan részleteket fogsz meghallani, amelyeket eddig még talán soha. Ez a fém és kerámia kombinációjának köszönhető a C-CAM magassugárzóinkban, amelyek olyan tiszta, összetett hangzást biztosítanak, amelyet ritkán hallani otthon.

 

Minden szót tisztán hallhatsz
A Rigid Surface Technology II szerves része a Silver sorozatnak. Látni fogod hatását a hangszóróink egyedi, hatszögletű mintázatában és hallani fogja az általuk létrehozott hang páratlan tisztaságában. Keményebb és merevebb, mint a többi hangszóró.

 

Mozi, amelytől tátva marad a szád
A tisztább, valósághűbb hangzás új dimenziót hozhat az új és a klasszikus filmek számára egyaránt. A Dolby Atmos® surround hangzással valóban elmerülhetsz a képernyőn történtekben. A tisztább hangzás és a mélyebb basszus révén az akció még valóságosabb lesz.

SILVER 300 (7G)

 
 

Elegáns, kompakt Silver 200 7G hangszóróink új RST II közép/mély hangszórókkal rendelkeznek a tökéletes tisztaság érdekében. A legtöbb nappaliba tökéletesen illeszkedő hangszórókat úgy tervezték, hogy rendkívüli hangzást biztosítsanak.


Jellemzők:

 • 1 x 25 mm C-CAM Gold Dome magassugárzó a Uniform Dispersion (UD) Waveguide II
 • 1 x 76 mm C-CAM középsugárzó, Rigid Surgace Technology (RST) II az extra tisztaság érdekében
 • 2 x 152 mm C-CAM mélysugárzó, Rigid Surgace Technology (RST) II az extra tisztaság érdekében
 • 3-utas kialakítás, külön középsugárzóval és mélysugárzókkal
 • Adj hozzá Silver AMS 7G Dolby Atmos® hangszórókat a házimozimozizás nagyobb élményéhez
 • Tökéletes közepes és nagy méretű szobákhoz, akár sztereó, akár házimozi rendszerrel
 • Hátsó bass reflex a könnyű pozicionáláshoz anélkül, hogy befolyásolná a hangteljesítményt
 • Fokozott stabilitás az erőteljes kitámasztó lábakkal és a választható szögekkel a szőnyegekhez, vagy gumi lábakkal a kemény padlóhoz
 
 


A Silver 300 7G frontsugárzók az eddigi legfejlettebb mérnöki megoldásainkat tartalmazzák. A technológia nagy része rejtve van, de még mindig van hová fejlődni a jobb hangzás érdekében. Az új rácsok, a vezetőburkolatok és a lábak még kifinomultabb megjelenést kölcsönöznek.

SILVER 100 (7G)

 
 

Gyönyörűen kialakított pulcsugárzó, amely a kategóriájához képest igen erős hangzással bír. A Rigid Surface Technology és az új magassugárzó -kialakítás jobban kiküszöböli a torzítást. Még akkor is, ha a végsőkig tolod a hangerőt, tiszta és kontrollált marad.


Jellemzők:

 • 1 x 25 mm C-CAM Gold Dome magassugárzó a Uniform Dispersion (UD) Waveguide II
 • 1 x 203 mm C-CAM mélysugárzó, Rigid Surgace Technology (RST) II az extra tisztaság érdekében
 • Úgy tervezték, hogy a mélyhang-kiterjesztést normál esetben csak egy álló hangszóróból tegye lehetővé
 • Optimalizált méret, amely megbirkózik a falhoz közeli visszaverődő hanggal
 • Kiváló választás, ha a hely prémium, de a hangminőség nagyon fontos
 • Hátsó hordozható és hangolt a könnyű pozicionáláshoz anélkül, hogy befolyásolná a hangteljesítményt
 • Tökéletes kisebb sztereó zenei beállításokhoz, vagy front/hátsó csatornákhoz kisebb házimozi rendszerekben
 • Kompakt méret
 • Falra szerelhető a Monitor Audio FIX-M hangszórótartóval
 
 


Képzelj el egy polcsugárzót, amely gazdagabb hangzást és mélyebb basszust biztosít, mint akár egy kisebb frontsugárzó. Erre képes a Monitor Audio Silver 100 7G. Kívülről a valódi fa furnér borítás lehetővé teszi a tökéletes megjelenés elérését. Belül számos technológia újítás található, beleértve a fémkúpos meghajtókat a Rigid Surface Technology -val, az új magassugárzó kialakítást és az új crossover rendszert, amely intelligensen egyesíti a hangzásvilágát a magassugárzónak és a mélysugárzóval. A különbséget abban a pillanatban hallhatod, amikor elkezded hallgatni kedvenc zenédet.

SILVER C250 (7G)

 
 

A Silver C250 7G a házimozid részeként kedvenc filmjeid párbeszédei jobban hangzanak, mint valaha. Olyan nagy, filmes hangzást hoz létre, amelyet egyszerre hallhatsz és érezhetsz, felejthetetlenné téve azokat az ikonikus filmjeleneteket.


Jellemzők:

 • 1 x 25 mm C-CAM Gold Dome magassugárzó a Uniform Dispersion (UD) Waveguide II
 • 1 x 76 mm C-CAM középsugárzó, Rigid Surgace Technology (RST) II az extra tisztaság érdekében
 • 2 x 134 mm C-CAM mélysugárzó, Rigid Surgace Technology (RST) II az extra tisztaság érdekében
 • 3-utas kialakítás, kompakt méret, külön középsugárzóval és mélysugárzókkal
 • Zárt szekrény a pontos hangzáshoz, még akkor is, ha a falra van szerelve
 • Tökéletes közepes és nagy méretű szobákhoz
 • Könnyen illeszkedik a polcokra vagy a fali egységekhez, a mellékelt gumidugó lábakkal
 
 


Az általad kedvelt hangsávok gazdagabbak és élénkebbek, mint valaha, a Monitor Audio Silver C250 7G-nek köszönhetően. Világos, artikulált párbeszédet biztosít, kompakt formában, amely tökéletesen illiki nappalidba. Mondanom sem kell, hogy a legújabb Silver Series újításokat tartalmazza, beleértve az új Rigid Surface Technology (RST) II-t az ultra tiszta hangzás érdekében. A házimozi középpontjaként rendkívül részletes hangzást ölel át, és úgy érzed, mintha ott lennél te is az akció kellős közepében.

Paraméterek

Erősítő márkája Yamaha
Hangfalak márkája Monitor Audio
Yamaha RX-A4A
Csatornák száma 7.2
3D van
Kimeneti teljesítmény (1kHz, egy csatornán hajtva) 135W (6 ohm, 0.9% THD)
Kimeneti teljesítmény (20Hz-20kHz, két csatornán hajtva) 110W (6 ohm, 0.09% THD)
HDMI bemenet 7 db
HDMI kimenet 3 db
CINEMA DSP 24 program
4K Ultra HD átengedés, felskálázás van
HD audio dekódolás(DTS-HD, True-HD) van
Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi van
Air Play van
App vezérlés van
Bemérő mikrofon van
Beszédhang kiemelés van
USB csatlakozás van
Zóna funkció 2 zóna
Optikai bemenet 3 db
Digitális Koax bemenetek 2 db
Analóg audio bemenetek 6 db
Komponens videó bemenetek 1 db
Kompozit videó kimenetek 1 db
Kompozit videó bemenetek 1 db
Fejhallgató kimenet 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 191 x 442 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 16.2 kg
Pure Direct üzemmód igen
Teljesítményfelvétel (készenléti) 0.1 Watt
AM/FM tuner van
8K felskálázás van
FM/AM Tuner van
Fájlformátum MP3 / WMA / MPEG-4 AAC:akár 48 kHz / 16-bit, ALAC:akár 96 kHz / 24-bit, FLAC:akár 384 kHz / 24-bit, WAV / AIFF:akár 384 kHz / 32 -bit, DSD:11,2 MHz-ig
Trigger 12V kimenet
Távirányító IR be-/kimenet van
Hálózati funkciók van
Monitor Silver 300 7G frontsugárzó
Ajánlott erősítő teljesítmény 80-200 W
Érzékenység 87 dB
Kiszerelés pár
Felépítés (hangutak száma) 3 utas
Hangfal típusa frontsugárzó
Hangfal kabinet anyaga MDF
Méretek (Szé x Ma x Mé) 1045 x 274 x 389 mm (lábbal, tüskékkel együtt)
Impedancia 8 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 31 Hz
Maximum frekvencia átvitel 35000 Hz
Keresztváltó frekvencia 2800 Hz
Névleges terhelhetőség 200 Watt
Rendszer (hangolás módja) hátsó bass-reflex
Hangszórók száma 4 db
Magassugárzó átmérője 25 mm
Mélysugárzó átmérője 152 mm
Mély/középsugárzó átmérője 76 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 19.3 kg
Monitor Silver 100 7G polcsugárzó
Ajánlott erősítő teljesítmény 40-120 W
Érzékenység 87 dB
Kiszerelés pár
Felépítés (hangutak száma) 2 utas
Hangfal típusa polc/háttér sugárzó
Hangfal kabinet anyaga MDF
Méretek (Szé x Ma x Mé) 375 x 230 x 332 mm
Impedancia 8 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 35 Hz
Maximum frekvencia átvitel 35000 Hz
Keresztváltó frekvencia 2300 Hz
Névleges terhelhetőség 120 Watt
Rendszer (hangolás módja) hátsó bass-reflex
Hangszórók száma 2 db
Magassugárzó átmérője 25 mm
Mély/középsugárzó átmérője 203 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 9.4 kg
Monitor Audio Silver C250 7G centersugárzó
Ajánlott erősítő teljesítmény 80-200 W
Érzékenység 88 dB
Kiszerelés 1 darab
Felépítés (hangutak száma) 3 utas
Hangfal típusa centersugárzó
Hangfal kabinet anyaga MDF
Méretek (Szé x Ma x Mé) 206 x 481 x 272 mm
Impedancia 8 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 65 Hz
Maximum frekvencia átvitel 35000 Hz
Keresztváltó frekvencia 3300 Hz
Névleges terhelhetőség 200 Watt
Hangszórók száma 4 db
Magassugárzó átmérője 25 mm
Mélysugárzó átmérője 134 mm
Mély/középsugárzó átmérője 76 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 10.6 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!
Összehasonlítás
Loading...
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Raktáron
Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK