Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Yamaha CD-S303 CD lejátszó, fekete (Bemutató darab)

Yamaha
179.999 Ft
139.999 Ft
Kedvezmény: 22%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Cikkszám: 4957812671125-DEMO
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Elfogyott
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
179.999 Ft
139.999 Ft
Kedvezmény: 22%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 
 

CD-S303 CD lejátszó

   

Ez a kiváló minőségű CD-lejátszó könnyen kezelhető és olyan speciális funkciókkal rendelkezik, mint a Pure Direct, az Intelligens digitális szervo, az USB és az MP3/WMA/LPCM/FLAC kompatibilitás.


Jellemzők:

  • Pure Direct
  • Rendkívül kifinomult áramkör és elrendezés
  • Rövid jelutak
  • Kiváló minőségű alkatrészek
  • Nagy teljesítményű DAC
  • Intelligens digitális szervo
  • MP3, WMA, LPCM és FLAC kompatibilitás
  • CD-R/RW lemez lejátszási kompatibilitás
 
 

Úgy tervezték, hogy kiváló hangminőséget biztosítson
A csúcskategóriás CD-lejátszó alkatrészek számos hangminőségi jellemzőjét örökölve a CD-S303 CD-lejátszó olyan hangzást biztosít, amely kielégíti a zenerajongókat. A CD-k mellett a pendrive-on tárolt zenefájlok kiváló minőségű lejátszását is biztosítja az előlapon található USB-porton keresztül.

 

Rendkívül kifinomult áramkörök és elrendezés
A Yamaha technikusai sok időt és komoly erőfeszítést fordítottak az alkatrészek és áramköri lapkák általános belső elrendezésének megtervezésére, amely tényező jelentősen befolyásolja a hangminőséget. Ennek eredményeként a motorhajtás, a kijelző és az USB egység, valamint a digitális és analóg szakaszok tápegységei külön-külön el vannak választva egynmástól, ezzel kiküszöbölve közöttük az elektromágneses interferenciát. Az ideális súlyelosztás elérése érdekében a meghajtó mechanizmus az egység közepén található.

 

Rövid jelút
Az alkatrészek és áramköri lapok rendkívül logikus és szimmetrikus belső elrendezése úgy van kialakítva, hogy a jelutak a lehető legrövidebbek legyenek az egyes nyákokon. Ez a céltudatos kialakítás a szakaszok közötti utak egyenesek és rövidek, minimálisra csökkentve a jelvesztés vagy interferencia esélyét.

 

 

Pure Direct
A CD-S303 Pure Direct funkciót kínál, amely ugyanaz a népszerű szolgáltatás, amelyet a Yamaha erősítők és vevők is tartalmaznak. Az előlapon vagy a távirányítón található gomb megnyomásával kikapcsolhatod a digitális audiokimenetet és a kijelzőt. Ezzel a lehető legalacsonyabb zajinterferencia érhető el és ezáltal az analóg audiokimenet hangminősége a lehető legjobb lesz.

 

Kiváló minőségű alkatrészek
A CD-lejátszó minden egyes eleme befolyásolhatja a hangminőséget, ezért a Yamaha nagy erőfeszítéseket tesz az alkatrészek és anyagok kiválasztásában. A kiváló minőségű akusztikus kondenzátor, az új, alacsony zajszintű, nagy nyereségű erősítő, valamint a transzformátor alatt és a jelkábelek körüli csillapítóanyag csak néhány példa a Yamaha kiváló hangminőség iránti elkötelezettségére. Röviden, a CD-S303 belső kifinomultsága olyan szinten van, mint általában a drágább modellek esetében.

 

Nagy teljesítményű D/A konverter
A 192 kHz/24 bites DAC-t használó nagy teljesítményű D/A konverziós rendszer teljes mértékben kihasználja a Yamaha által sok éven át finomított digitális technológiát, kiváló konverziós pontosságot, S/N arányt és dinamikatartományt biztosítva.

 

 

MP3, WMA, LPCM, AAC és FLAC
Az előlapon található USB-csatlakozó segítségével egyszerűen élvezheted az USB-memórián tárolt MP3, WMA, LPCM, AAC vagy FLAC digitális zenefájlok kiváló hangját. Lejátszhatod a CD-R/RW lemezekre felvett fájlokat is.

 

Lézeres hangszedő lebegő mechanizmussal
A lézeres hangszedő lebegő szerkezetre van illesztve, így finom működését nem befolyásolhatja a vibráció.

 

Intelligens digitális szervo
A hagyományos nyomkövető szervoáramkör nem képes teljesen kiküszöbölni az esetleg görbe lemezt, por és egyéb hibák által okozott problémákat. Ez a rendszer egy megbízható DSP-t (Digital Signal Processor) használ, amely kizárólag CD-lemezekhez használható és figyeli a jelet, beállítja a hangszedő követését és a fókuszt, valamint az orsómotor sebességét, hogy kompenzálja a problémákat.

 

3 féle CD-text kijelzés
Az éppen lejátszott CD-re vonatkozó információk közvetlenül a CD-lejátszó kijelzőjén jelennek meg. A 3 módú CD Text kijelzőn megjelenik a CD címe, az előadó neve és a zeneszám címe.

 

Programozott lejátszás (csak audio CD-k esetében)
Rendkívül egyszerű a hallani kívánt számok tetszőleges sorrendben történő programozása. Egyetlen érintéssel bármikor törölheted a programot.

Paraméterek

Dinamika tartomány 96 dB
Frekvencia tartomány 2 Hz - 20 kHz
Harmonikus torzítás <0.003%
Jel-zaj viszony 105dB
Lemez kompatibilitás CD, CD-R/RW
USB csatlakozás van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 86 x 260 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 3.5 kg
Kimenet Optikai, koaxiális és analóg RCA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!