Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Bose SoundTouch rendszerek

A Bose legerőteljesebb, vezeték nélküli hangrendszere

Zenekedvelőként állandóan új számokat és kedvenc előadóitól származó számokat továbbít adatfolyamként. Emellett a SoundTouch® 30 vezeték nélküli hangrendszer minden eddiginél jobb hangzást biztosít. Közvetlenül csatlakozik otthona Wi-Fi® hálózatához, így nincs szükség semmilyen bonyolult berendezésre. Az exkluzív waveguide technológia és a nagy teljesítményű, mély hangú hangszóró mély és gazdag hangzást biztosít, amely még a legnagyobb szobát is betölti. Azonnal, telefon vagy táblagép használata nélkül játszhatja le kedvenc zenei adatfolyamait. Csak nyomja meg a hat programhely valamelyikét a hangszórón vagy a távvezérlőn, és megszólal a zene.

  • Zenehallgatás otthona minden szegletében egyszerűen, vezeték nélkül
  • Néhány perc alatt beállítja magát és csatlakozik otthoni Wi-Fi® hálózatához
  • A nagy teljesítményű alkalmazás telefonját távvezérlővé alakítja
  • A SoundTouch® rendszerek hozzáadásával ugyanaz a zene szól mindenütt, vagy a különböző szobákban különböző
  • Bluetooth® csatlakozási lehetőség még több zenei opció érdekében
  • Értékelje a zenét (tetszik/nem tetszik gomb) zenehallgatás közben

A zene felfedezése a SoundTouch® rendszerrel

A SoundTouch® rendszerrel most még kisebb erőfeszítéssel fedezheti fel és élvezheti a zenét. Vezeték nélkül hallgathat zenei adatfolyamot a Spotify és a Deezer segítségével, valamint internetes rádióállomásokon és saját tárolt zenei könyvtárából. A SoundTouch® alkalmazás segítségével a ház bármely részéből biztosítható a zenelejátszás vezérlése telefonjával vagy tablet készülékével. Emellett hat könnyen programozható programhellyel kedvenc zenéit az alkalmazásból, a rendszerből, vagy a mellékelt távvezérlő segítségével egyaránt lejátszhatja.

Legyen ez az elsődleges hangrendszere

Nyomja meg valamelyik programhely gombot… és élvezze a zenét. Már az előtt meg fogja hallani, hogy miért ez a legjobb vezeték nélküli zenerendszerünk, mielőtt elérne az első szám refrénjéig. Egy nagy teljesítményű mélynyomó gondoskodik a mély hangok testességéről és tisztaságáról. Két precízen elhelyezett hangsugárzó felel a kristálytiszta és élénk középtartományú és magas hangok megszólaltatásáért. Az exkluzív waveguide-technológia szintén hozzájárul ahhoz, hogy a SoundTouch® 30 rendszer kimagasló teljesítményt nyújtson. Legyen ez a rendszer első számú hangrendszere, és hagyja, hogy a zene átjárja Önt!

Teljesítmény a rendszere bővítéséhez

Kezdheti akár egy darabbal, amit bármikor bővíthet. A SoundTouch® 30 a teljes vezeték nélküli termékcsalád részét képezi. Együttműködve képesek ugyanazt a zenét lejátszani minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban.

Vezérlés ingyenes alkalmazásokkal

A SoundTouch® alkalmazással olyan zeneszolgáltatásokat fedezhet fel, mint a Spotify és a Deezer. Ráadásul hozzáférést biztosít több ezer internetes rádióállomáshoz és az Ön saját zenetárához, így mindig megtalálhatja a tökéletes zenei aláfestést. Az alkalmazásnak köszönhetően telefonját hatékony távvezérlőként használhatja, így otthona bármely pontjáról vezérelheti a zenelejátszást.

SoundTouch® – valóban más

Állítson be hat egyedi beállítást az alkalmazáson keresztül, vagy magán a rendszeren. A távvezérlő és a SoundTouch® automatikusan emlékezni fog ezekre.

Tehát ha telefonjával vagy tablet készülékével akarja vezérelni a rendszert, nincs akadálya. Ha azonban nem akarja bekapcsolni, a képernyőzárat feloldani és jelszót megadni – nincs is rá szükség. Használja nyugodtan a távvezérlőt, vagy nyomjon meg egy memóriagombot a hangszórón, és a zene azonnal elindul.

 

Bluetooth® beépítve

Hallgasson zenét saját vagy barátja kompatibilis eszközéről – amikor csak akar. Így még több forrást használhat, pl. a YouTube-ot is.

Nézet:
Rendezés:
Összehasonlítás
Loading...
Szűrő feltételek
Termék ára
Gyártó
Szín
Hálózati funkciók (DLNA)
Bluetooth
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Raktáron
Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK