Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

teszt

Triangle Borea BR03 Bt aktív hangfal teszt

2022. 08. 09. 10:23:48

Egyre több hifi cég lát fantáziát az aktív hangsugárzókban. Olyan gyártók kínálatába is bekerültek erősítővel egybeépített hangfalak, amelyek eddig főleg a passzív kategóriára fókuszáltak. Nem véletlen, hiszen a felhasználóbarát hangrendszerek jövőképe gombokkal teletömött fém készüléktornyokat nem tartalmaz. Jól átgondolt aktív hangfallal sok átlagember számára kifogástalan otthoni szórakoztató központ teremthető. Vajon a Triangle Borea BR03 BT alkalmas erre? Tovább a teszthez >>

JBL Reflect Pro fülhallgató teszt

2022. 08. 09. 10:19:44

Ha edzés közben zenét szeretnénk hallgatni, akkor nem választhatunk bármilyen fülest, mivel a legtöbb intenzív testmozgásnál nem marad elég stabilan a fülben. A JBL szorgalmasan dobja a piacra az újabbnál újabb sportfülhallgatókat, amelyek közül nagy valószínűséggel mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Ebben a cikkben a Reflect Flow Pro TWS fülhallgatót mutatjuk be, amelynek minden részletét úgy tervezték meg, hogy még sikeresebbé tegye az edzéseket.Tovább a teszthez >>

Bluesound NODE teszt

2022. 02. 22. 14:30:16

A Bluesound NODE, egy kompakt készülékházban halmoz fel minden funkciót ahhoz, hogy általa akár a világ összes zenéjét hallgathassuk. A hálózati lejátszók, ötvözik a klasszikus forráseszközök nyújtotta komfortos kezelhetőséget, a számítógépek zenelejátszóként betöltött rugalmasságával, sokoldalúságával. 

Hangban nagy – Marantz SR7013 AVR teszt

2019. 04. 25. 10:52:36
A Denon AVR-X4500H tesztjét követően arra gondoltunk, hogy a szintén a D+M csoporthoz tartozó Marantz, egy hasonló kategóriás mozigépét is meg kellene hallgatnunk. A Denon meghallgatására leginkább azért voltunk kíváncsiak, mert a gyártó legújabb AV-erősítői látványosan megújultak, mind kinézetükben, mind pedig hangjukban. A Marantz idei újdonságai azonban ránézésre semmiben sem változtak, ezért fogtuk magunkat és szereztünk egy Marantz SR7013-at, hogy kiderítsük mi lehet az újdonság az előző évi modellsorozathoz képest.

Marantz SR-5013 AV receiver teszt

2019. 03. 18. 15:07:30
A Marantz SR5013 AV receiver szokás szerint újabb funkciókkal és szolgáltatásokkal bővült elődjéhez képest, többek között kompatibilis a legmodernebb 3D-s hangformátumokkal, Etherneten illetve Wi-Fi hálózaton keresztüli teljes hálózati és internetes zenei jelátvitelre képes, a HEOS integrációval pedig a zenéket akár a multi-room audio rendszerekkel is megoszthatjuk vele.

Marantz SA-KI Ruby és PM-KI Ruby teszt

2019. 03. 18. 15:01:37
Az SA-KI Ruby SACD/CD lejátszóból és a PM-KI Ruby erősítőből egyenként mindössze 1000 darabos korlátozott darabszámot készítenek és a készülékeket a kifinomult műszaki megoldások mellett az egyedi design elemek is különlegessé teszik. A Ruby modellek frontlemezének tetején például Ken Ishiwata lézernyomtatott aláírása és egy "Rubin" motívum is található. Az új komponenseket természetesen a Ken Ishiwata által vezetett csapat tervezte és hangolta, hogy valóban kiemelkedő hangzást biztosítsanak, különlegességük és limitált darabszámuk okán pedig valószínűleg a márka rajongóinak egyik legfőbb kedvencei lesznek.

Monitor Audio Silver 300 álló hangfal teszt

2019. 02. 27. 17:16:57
Ahogy az összes Monitor Audio hangfalnál, a Silver sorozatnál is lehetőség adódik komplett házimozi szett összeállítására, de jelenleg csak a Silver 300 zenei képességeit boncolgattuk. Korábbi tapasztalataink során több esetben is beigazolódott, hogy kategóriájában a Monitor Audio nem csak hozza a tőle elvárható szintet hangzásban és megépítésben, de néhány apró részletben legtöbbször többet tud adni, mint a konkurencia java.

Monitor Audio Bronze W10 aktív mélyláda teszt

2019. 02. 27. 17:11:26
A Monitor Audio Bronze W10 egy kisméretű kocka, ez és a konstrukciója megkönnyíti az elhelyezését, nem hivalkodó, inkább diszkrét szerkezet. Semmilyen dizájnelem nem dobja fel, ami igazából nem baj, de meg kell jegyeznünk. Burkolata fólia, de igencsak jó minőségű, akárcsak az eldolgozása. Négy színben készül - fekete tölgy, diófa, rózsafa, hamu fehér - nálunk az elsőként említett járt. Hátulján túllógnak pár milliméternyit az oldallapok, ez alatt mind a négyet értjük, ám nem teljes vastagságukkal, annak csak körülbelül a felével.

JBL UA Sport Wireless Train Bluetooth sportfejhallgató teszt

2019. 02. 27. 16:59:28
A JBL nem most állt össze először az Under Armour-ral és valószínűleg nem is utoljára. A sportruházat gyártó cég már több mint húsz éve van a piacon, így valószínűleg pontosan tudja, hogy mire van szüksége a testmozgásra vágyó embereknek. A JBL-lel pedig most egy közösen megtervezett sportfejhallgatót fejlesztettek ki.

Denon CEOL RCD-N10 mikro hifi rendszer teszt

2019. 02. 08. 11:51:06
A Denon tovább erősíti igényes mikro hifi kínálatát: a már tesztelt RCD-M41 és DT-1 után a CEOL RCD-N10 modellel ismerkedtünk meg. A kis, fehér eszköz sok kellemes meglepetést tartogat: rengeteg szolgáltatás, 24 bit/192 kHz és DSD képes DAC, USB csatlakozó, csatornánként 60 W teljesítmény és komoly hálózati képességek a specifikációk szerint - minden várakozást felülmúló hangzás és nagyszerűen kezelhető szolgáltatások a valóságban.