Termékek Menü
0
   

BOSE T1 ToneMatch® audiomotor többcsatornás keverő

BOSE T1 ToneMatch® audiomotor többcsatornás keverő Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
149.900 Ft
109.999 Ft
Kedvezmény: 27%
Gyártó: Bose
Cikkszám: BOS-T1-ToneMatch
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-06-13

Kapcsolódó termékek

369.990 Ft
Leírás

T1 ToneMatch® audiomotor

Digitális többcsatornás keverő Bose® L1® hangrendszerekkel való használatra
Több mint 100 szabadalmaztatott ToneMatch® profillal különböző hangszerekhez és mikrofonokhoz
Bose® zEQ hangszínszabályzóval, menthető jelenetekkel és stúdiószintű effektgyűjteménnyel
Online ingyenesen elérhető profilok és vezérlőprogram-frissítések
Hatékony többcsatornás hangeszközök Bose® L1® rendszerekhez különlegesen fejlett, Önhöz és hangszeréhez igazodó vezérlőkkel. A négycsatornás rendszer a Bose egyedülálló ToneMatch® beállításait, intelligens zEQ hangszínszabályzót, továbbá számos professzionális minőségű effektet és hangprocesszort kínál.

A T1 ToneMatch® audiomotor bármely Bose® L1® rendszerrel dolgozó zenész produkcióját gazdagabbá teszi. Hatékony funkciói és hangszínformáló eszközei közelebb hozzák az énekhang és a hangszerek valódi hangját. A sokoldalú digitális keverővel az élő előadásokon a legjobb formáját nyújthatja – az eszköz kibővíti az L1® rendszer bemeneti kapacitását, és azonnali hozzáférést nyújt a Bose számtalan saját hangszínszabályzó profiljához, normál effektjéhez és hangprocesszorához.

Több száz hangbeállítás azonnal

A ToneMatch® audiomotor az Ön szolgálatába állítja a Bose® legnagyobb testre szabott hangprofilokból álló gyűjteményét. A ToneMatch® profiljaival a hangszerek és a mikrofonok hangját egy szempillantás alatt, egyetlen gombnyomással optimalizálhatja bármely L1® rendszerre.

A rendszer négy csatornájához akár különböző hangprofilok is rendelhetők, egymástól függetlenül – például az Audix® OM5 mikrofonbeállítás az 1. és a 2. csatornához, a Taylor® gitárprofil a harmadikhoz és a Lakland® basszusprofil a negyedikhez – mindez egyszerre.

Mérnökeink gyakran közvetlen együttműködést folytatnak a gyártókkal a ToneMatch® profiltár bővítése érdekében. A gyűjtemény frissítései ingyenesen elérhetők, és az USB-porton keresztül egyszerűen letölthetők az eszközre.

Intelligens hangszínszabályozás: zEQ

Hangrendszerét még pontosabban finomhangolhatja. A Bose® intelligens zEQ hangszínszabályzója képes újradefiniálni az egyes ToneMatch® profilok mély, közép- és magas tartományait. A zEQ lehetőséget kínál a különböző hangszerek és mikrofonok adott frekvenciatartományainak egyenkénti szabályozására.

Széles effektkínálat és dinamikus feldolgozás

Minden egyes mikrofon-/vonalbemeneti csatornához öt különböző visszhangeffektus közül választhat globális szinten. Emellett három késleltetési (delay) és tíz további effektus, valamint hét dinamikus hangfeldolgozó áll rendelkezésére, amelyek szintén külön-külön rendelhetők hozzá az egyes csatornákhoz.

Egyéni jelenetek

A Scenes (Jelenetek) funkcióval eltárolhatók az egyes fellépésekhez használt egyéni beállítások. A keverő öt előre beállított és tíz felhasználó által beállítható Bose-jelenetet kínál. A kívánt jelenet gyorsan, egy mozdulattal előhívható, így pillanatok alatt elvégezhető a korábban már bevált beállítás.

Egyszerű csatlakoztatás

Csak csatlakoztassa az eszközt a Bose L1® Model II vagy 1S rendszerhez a mellékelt digitális kábellel – és már készen is van!. Egy vékony tartókeretet is mellékeltünk, amellyel a keverőt a hangszóróra rögzítheti. A T1 ToneMatch® keverő és az L1® Compact vagy Model I rendszer csatlakoztatásához analóg kábel és T1 tápegység szükséges.

A ToneMatch® audiomotor szabadalmaztatott Bose-technológiákkal kínál élettel teli hangzást
Az integrált ToneMatch® audiomotor és audiotechnológiák négy különböző csatornát, ToneMatch® hangszeres és mikrofonos hangprofil-gyűjteményt, egyedülálló zEQ hangszínszabályzót, valamint a stúdiószintű effektek és hangprocesszorok gazdag tárházát biztosítják.

A rendszer több mint 100 ToneMatch® profilt kínál a közkedvelt hangszerekhez és mikrofonokhoz
A szabadalmaztatott ToneMatch® profilok az adott hangszerek és a mikrofon természetes hangjának megfelelően optimalizálják az L1® rendszert. Az egyes csatornákhoz külön-külön is hozzárendelhető több mint 100 profilt gyűjteményekbe rendeztük a gyorsabb elérés érdekében. A rendszeres ingyenes frissítéseket USB-kapcsolaton keresztül telepítheti a számítógépről a ToneMatch® audiomotorra.

A Bose® zEQ az énekhanghoz és a hangszerekhez igazítja a hangszínszabályzók tartományát
Az egyedülálló zEQ technológia automatikusan az énekhanghoz vagy hangszerhez igazítja a hangszínszabályzók tartományát, így megkönnyíti a hangzás finombeállítását. A hagyományos keverők általában rögzített szabályozási tartománnyal rendelkeznek, és előfordul, hogy pontatlanul módosítják a kívánt frekvenciatartományokat. A zEQ ezzel szemben az adott forrásnak megfelelő módon definiálja újra a mély, közepes és magas frekvenciatartományokat.

Az egysávos ParaEQ az ön által megadott frekvenciára összpontosít minden egyes csatorna esetében. Ez értékes eszközt nyújt az adott környezetben a problémás frekvenciák korrigálására.

Öt különböző típusú zengetés (reverb) effekt (kicsi, közepes, nagy, lemezes és barlang) áll rendelkezésre globális hozzárendeléshez, és az utózengés ideje, a keverés szintje és a fényerő csatornánként külön-külön szabályozható.

A kívánt csatornákhoz három különböző típusú késleltetési (delay) effekt (analóg, digitális és szalagos) rendelhető, és minden egyes csatorna késleltetési ideje és keverési szintje külön-külön szabályozható. Választhat például szalagos késleltetést az énekhanghoz az 1. csatornán, és analóg késleltetést a gitárhoz a 2. csatornán.

Tíz modulációs effekt (három kórus, két flange, négy phaser és egy vintage tremolo effekt) rendelhető külön-külön a kívánt csatornákhoz, sőt az egyes csatornák megfelelő paraméterei is módosíthatók.

Az egyes csatornákhoz hét dinamikus feldolgozástípus (három kompresszor, limiter, de-esser, kick kapu és zajkapu) rendelhető.

A „jelenetek” funkcióval bármikor mentheti, előhívhatja és szerkesztheti a ToneMatch® audiomotor legfontosabb beállításairól készült „pillanatképeket”. A funkció megkönnyíti az L1® rendszer ismételt beállítását, amikor visszatér egy-egy helyszínre. Az audiomotor öt előre beállított Bose® jelenetet, öt saját jelenetet, valamint öt darab más L1®-tulajdonosokkal megosztható jelenetet kínál.

Kromatikus hangoló különböző hangszerek kényelmes hangolásához.

Nagyméretű, háttérvilágítással rendelkező kijelző intuitív elrendezéssel és könnyen olvasható szöveggel a különböző üzemmódok és beállítások kezeléséhez.

Forgásjeladó a különböző üzemmódok, effektek és paraméterek, például a ToneMatch® profilok, a zEQ és a ParaEQ hangszínszabályzók, a visszhang és késleltetés (reverb, illetve delay) effektek, a modulátorok, a dinamikus feldolgozás, a jelenetek és a tuner gyors elérésére. Áttekinthető, körkörös elrendezés.

Az 1–3. csatornához használható Aux üzemmód az Aux kimenetre küldi a csatornák nyers, illetve a fader alkalmazása előtti és utáni jelét további L1® rendszerekhez vagy hangrögzítő eszközökhöz való csatlakoztatás céljából. Az optimális jelkimenet érdekében a jelszintek külön-külön szabályozhatók.

Csatorna-hangerőszabályzó, némítás és effektnémítás (1–4/5) az egyes csatornák hangerejének beállítására, némítására, illetve az összes effekt némítására a kiválasztott csatornákon.

A fő hangerő a fő kimenet általános jelszintjének módosítására szolgál.

A fantomtáp +48 V tápfeszültséget biztosít az 1–3. csatornákon a megfelelő mikrofonok működtetéséhez.

A ToneMatch® kábel az audiojel továbbítása mellett a ToneMatch® audiomotor tápellátásáról is gondoskodik az L1® erősítőállványról.

A rögzítőoszlop és -sín segítségével a ToneMatch® audiomotor biztonságosan rögzíthető az L1® hangszóróra.

A burkolat és a hordtok védelmet nyújt az audiomotor számára tárolás és szállítás során.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Összehasonlítás
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Mai Névnapok

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Jakab, Kristóf nevű vásárlónknak.

Holnap Anikó, Anna napja lesz.

Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK