Termékek Menü
0
   

Synology RackStation RS814 4 lemezes NAS

Synology RackStation RS814 4 lemezes NAS Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
192.600 Ft
Gyártó: Synology
Cikkszám: SYN-RS814
Szállítási díj:
Budapesti üzlet: Előrendelhető
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szín
fekete
Menny.:db
Leírás
Megbízható és könnyen méretezhető, négy bővítőhelyes, keretbe szerelhető NAS szerver

Synology® RackStation RS814 megbízható és könnyen bővíthető 4-tálcás, tartóra szerelhető NAS, amely segítségével a vállalkozások hatékonyan tárolhatják, védhetik és oszthatják meg az adatokat. Mivel a Synology díjnyertes DiskStation Managerén fut, az RS814 gazdag vállalati funkciókkal és stabilitással rendelkezik, mégpedig olcsó költségvetéssel.
Dual Core CPU lebegőpontos egységgel
Több mint 135 MB/s írás, 211 MB/s olvasás1
Kettős LAN feladatátvétellel és Link Aggregation támogatással
1GB RAM növeli a párhuzamos végrehajtás teljesítményét
Érjen el akár 40TB-ot a Synology RX410-zel
Szupergyors USB 3.0 funkció
Futtatás Synology DiskStation Manageren (DSM)
Optimális ár/teljesítmény arány


A Synology RS814 standard 1U 4-tálcás, tartóra szerelhető NAS, a legújabb szabványoknak megfelelően van felszerelve, így megfelel az egyre növekvő vállalati igényeknek, miközben ára versenyképes marad. A kétmagos CPU beépített lebegőpontos egységgel rendelkezik, ami javítja az általános képességeket, míg az 1 GB RAM jelentősen növeli az RS814 több feladatos képességét. A Synology RS814 átlagosan több mint 135 MB/sec írási sebességet biztosít RAID 5 konfigurációban és Windows® környezetben, és több mint 211 MB/sec olvasásit.1 A kettős LAN-nel, SuperSpeed USB3.0-val és opcionális bővítőegység-támogatással felszerelt RS814 határozottan kiemelkedő értékű választás a manapság rendelkezésre álló 4-tálcás, tartóra szerelhető NAS eszközök között.
Tervezésekor figyelemmel voltak a helyreállító mechanizmusra, ezért az RS814 kettős LAN feladatátvétel támogatással rendelkezik, így biztosítva LAN hiba esetén a folyamatos hálózati szolgáltatást, miközben a működés közben cserélhető dizájn könnyű és kockázatmentes merevlemezcserét tesz lehetővé. A vadonatúj merevlemeztálca-zár még jobban biztosítja a merevlemezeket a jogosulatlan vagy véletlenszerű kivétel ellen. Mivel Synology DiskStation Manageren (DSM) fut, az RS814 nagyteljesítményű vállalati funkciókkal és a DSM Csomagkezelési központjában elérhető kiegészítő csomagokkal rendelkezik.

Platformok közti fájlmegosztás


A Synology RS814 átfogó hálózati protokoll támogatása biztosítja a problémamentes fájlmegosztást Windows®, Mac®, és Linux® platformok között. A Windows® AD és LDAP integráció lehetővé teszi a Synology RS814 számára, hogy gyorsan és könnyen illeszkedjen egy fennálló üzleti hálózati környezetbe, anélkül, hogy újra felhasználói fiókokat kellene létrehozni a Synology RS814 eszközön. Az internetes fájlelérést egyszerűsíti a titkosított FTP-szerver és a webalapú fájlböngésző, a Synology File Station. A HTTPS, a tűzfal és az IP automatikus blokkolásának támogatása biztosítja, hogy az interneten keresztüli fájlmegosztás magas biztonsági szinten védett.
A Cloud Station lehetővé teszi a felhasználók számára fájlok több eszköz közötti szinkronizálását, beleértve a Windows® PC, Mac®, Linux®, iOS és Android™ tableteket vagy telefonokat is, és így mindent könnyedén naprakészen tart. A mindig úton lévő felhasználók számára a Synology a praktikus DS file alkalmazást kínálja az iPhone®, iPad® és Android™ telefonok felhasználói számára. A Synology RS814 eszközön tárolt bármilyen anyaghoz most már távolról, az interneten keresztül is hozzáférhet a DS file használatával.

Robusztus és megfizethető bővíthetőség akár 40TB-ig

Amikor a Synology RS814 tárolókapacitása megközelíti a határát, a Synology RX410 bővítőszekrény segítségével könnyen bővíthető kiegészítő tárolótérrel. A különlegesen tervezett rögzítőcsatlakozókkal felszerelt Synology RX410 biztonságosan csatlakoztatható az RS814-hez egy eSATA kábel segítségével. A Synology RX410 egy további 16 TB-os kötetnek biztosít helyet, így két 16 TB-os kötetből álló 40TB-os össztárolókapacitást tesz lehetővé.

Teljes biztonsági mentési megoldások


A Synology RS814 központosított biztonsági mentés célpontot kínál a töredékes és strukturálatlan adatok hálózaton keresztül történő konszolidálásához. A PC-felhasználók a Synology Data Replicator szoftverének használatával készíthetnek biztonsági mentést a Synology RS814-re, a Mac OS X® felhasználók pedig kiélvezhetik az integrált Apple® Time Machine® lehetőségeit.
Webalapú biztonsági mentés varázsló áll rendelkezésre adatok Synology RS814-ről egy másik Synology DiskStation-re történő biztonsági mentéséhez, illetve bármely rsync szerverre titkosított protokollon keresztül, vagy külső merevlemezre USB kapcsolat segítségével. Ráadásul támogatott a felhőre Amazon® S3 és Glacier szolgáltatás használatával történő biztonsági mentés is.

Gazdag irodai alkalmazások


A Synology RS814 a díjnyertes operációs rendszeren, a Synology DiskStation Manageren (DSM) fut, ami kifejezetten az irodai és vállalti munkacsoportok számára tervezett átfogó alkalmazásokat és szolgáltatásokat kínál.
A PHP/MySQL® támogatással rendelkező Web Station lehetővé teszi egyetlen Synology RS814 számára akár 30 weboldal hosztolását is, illetve számos olyan, harmadik fél által gyártott webalkalmazásét, mint például a Tartalomkezelés, Ügyfélkapcsolat-kezelés és e-kereskedelmi rendszer. A beépített levélkiszolgáló külön levelezőszolgáltatás-kiszolgálóvá teszi a Synology RS814 eszközt, miközben a Mail Station kiegészítő csomag webposta interfészt biztosít a felhasználók számára a Synology RS814 eszközön tárolt e-mailek eléréséhez.
A Synology Surveillance Station központosított interfészt kínál az irodában vagy otthon felszerelt IP-kamerák kezeléséhez, és lehetővé teszi a sokmérföldes távolságra utazó felhasználók számára a környezet biztosítását élőképek megtekintésével, események rögzítésével, illetve pillanatfelvételek készítésével, akár számítógép, akár pedig mobil eszköz segítségével.
Rengeteg kiegészítő csomag teszi lehetővé a Synology RS814 számára számos hálózati hardver-alkatrész helyettesítését. A VPN Server olyan egyszerű VPN megoldást kínál, ami a Synology RS814 eszközt VPN kiszolgálóvá alakítja, ezáltal biztonságosan csatlakozhat távoli, magán LAN-ra. A RADIUS Server azáltal erősíti a hálózati biztonságot, hogy RADIUS (Remote Authentication Dial-In User Service - Távoli hitelesítés betárcsázós felhasználói szolgáltatás) hálózati protokoll segítségével felügyeli a vezeték nélküli hozzáférés hitelesítését. A Directory Server lehetővé teszi a Synology RS814 számára, hogy LDAP szolgáltatást hosztoljon központosított hozzáférés-vezérléssel, hitelesítéssel, és fiók-kezeléssel, tovább javítva az ön irodavezetésének hatékonyságát.

Energiahatékony és környezetbarát


A Synology RackStationök tervezésekor és fejlesztésekor észben tartották az energiahatékonyságot. Minden Synology-termék a RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből készül, és újrahasznosítható csomagolóanyagokkal van csomagolva. Nemzetközi polgárként a Synology elismeri a felelősségét, és folyamatosan azért dolgozik, hogy csökkentse valamennyi gyártott termék környezetre gyakorolt hatását.
Paraméterek
Garancia 24 hónap
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: multiroom, NAS
Összehasonlítás
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Utoljára megnézve
Mai Névnapok

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Dániel, Daniella nevű vásárlónknak.

Holnap Magdolna napja lesz.

Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK