Termékek Menü
0
   

Synology RackStation RS214 2 lemezes NAS

Synology RackStation RS214 2 lemezes NAS Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
147.599 Ft
Gyártó: Synology
Cikkszám: SYN-RS214
Szállítási díj:
Budapesti üzlet: Előrendelhető
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szín
fekete
Menny.:db
Leírás
Tartós, kompakt, bővítőhelyes NAS kiszolgáló kis- és középvállalkozások számára

Synology® RackStation RS214 egy 1U 2-tálcás tartóra szerelhető NAS. A könnyű adatmegosztás és -kezelés biztosításával az RS214 valódi, különlegesen a bármilyen méretű növekvő vállalkozások kiszolgálására tervezett érték. A Synology gazdag irodai alkalmazásainak segítségével az RS214 egyenesen a munkatapasztalat és termelékenység javítására szolgál.
A lebegőpontos egységgel rendelkező CPU jelentősen növeli a munka hatékonyságát
512 MB RAM a megnövelt többfeladatos képességhez
Kettős LAN feladatátvétellel és Link Aggregation támogatással
Szupergyors USB 3.0 funkció
Működés közben cserélhető merevlemez dizájn
12-hüvelykes mélység, hogy illeszkedjen a 2-állású tartóba és a falra szerelhető tartóba
Futtatás Synology DiskStation Manageren (DSM)
Optimális ár/teljesítmény arány


A Synology RS214 megfizethető és megbízható megoldás egy bármilyen méretű növekvő vállalkozás számára. A beépített lebegőpontos egység javítja a fő CPU összteljesítményét, és ezzel nagyobb munkateljesítményt tesz lehetővé. A Synology RS214 átlagosan több mint 70 MB/sec írási sebességet biztosít RAID 1 konfigurációban és Windows® környezetben, illetve több mint 100 MB/sec olvasásit.1 Az elődjénél kétszer nagyobb méretű RAM-mal rendelkező RS214 meglepő javulást mutat a többfeladatos teljesítmény terén, ami a ma elérhető egyik legértékesebb 2-tálcás, tartóra szerelhető NAS eszközzé teszi.
Tervezésekor figyelemmel voltak a helyreállító mechanizmusra, ezért az RS214 kettős LAN feladatátvétel támogatással rendelkezik, így biztosítva LAN hiba esetén a folyamatos hálózati szolgáltatást, miközben a működés közben cserélhető dizájn könnyű és kockázatmentes merevlemezcserét tesz lehetővé. A vadonatúj merevlemeztálca-zár még jobban biztosítja a merevlemezeket a jogosulatlan vagy véletlenszerű kivétel ellen. A bővíthetőség biztosítása érdekében az RS214 egy eSATA és két USB 3.0 interfésszel rendelkezik a hátsó panelen, illetve két USB 2.0 interfésszel a mellső panelen a gyors hozzáférés érdekében.

Windows + Mac + Linux platformok közti fájlmegosztás


problémamentes fájlmegosztást Windows, Mac®, és Linux® platformok között. A Windows AD és LDAP integráció lehetővé teszi a Synology RS214 számára, hogy gyorsan és könnyen illeszkedjen egy fennálló üzleti IT infrastruktúrába, anélkül, hogy újra felhasználói fiókokat kellene létrehozni a Synology RS214 eszközön. Az internetes fájlelérést egyszerűsíti a titkosított FTP-szerver és a webalapú fájlböngésző, a Synology File Station. A HTTPS, a tűzfal és az IP automatikus blokkolásának támogatása biztosítja, hogy az interneten keresztüli fájlmegosztás magas biztonsági szinten védett.
A mindig úton lévő felhasználók számára a Synology biztosítja a kényelmes DS file alkalmazást az olyan népszerű mobil eszközökhöz, mint az iPhone®, iPad®, Android™ eszközök, valamint a Windows Phone™. A Synology RS214 eszközön tárolt bármilyen anyaghoz most már távolról hozzáférhet a DS file használatával.

Kompakt kivitel 12-hüvelykes mélységben

A Synology RS214 egy 1U 2-tálcás, tartóra szerelhető NAS kiszolgáló kivételes, 12 hüvelykes mélységgel, ami megfizethető és átfogó megoldást kínál mind az ipari szabvány környezetek, mind pedig a korlátozott térrel rendelkező kisebb szerverszobák számára. Kompakt mérete tökéletesen illeszkedik a 2-állású tartóba, valamint a kiegészítő sínkészlet nélkül falra szerelhető tartóba is. Elég rugalmas ahhoz is, hogy ellenálljon akár 45°C/110°F fokos működési hőmérsékleteknek is, és így magas fokú megbízhatóságot nyújt szélsőséges körülmények között is. Az intelligens ventillátor nagyon alacsony fordulatszámon pörögve tartja a Synology RS214 ventillátorát, csendesebbé teszi az ön eszközét, és nyugodtabb irodai munkakörnyezetet teremt.

Hatékony biztonsági mentés megoldás


A Synology RS214 központosított biztonsági mentés célpontot kínál a töredékes és strukturálatlan adatok hálózaton keresztül történő konszolidálásához. A PC-felhasználók a Synology Data Replicator szoftverének használatával készíthetnek biztonsági mentést a Synology RS214-re, a Mac OS X® felhasználók pedig kiélvezhetik az integrált Apple® Time Machine® lehetőségeit.
Biztonsági mentés varázsló áll rendelkezésre adatoknak a Synology RS214-ről egy másik Synology NAS-ra, másik rsync kiszolgálóra, illetve külső merevlemezre történő biztonsági mentéséhez. Az Amazon® S3 és Glacier Cloud Service felhőszolgáltatásra történő biztonsági mentés is támogatott. A Time Backup kiegészítő csomag több verzióban is megtartja a DiskStation adatokat, így az IT-adminisztrátorok könnyedén nyomon követhetik azokat, és szükség esetén bármikor visszaállíthatnak egy előző verziót.

Gazdag irodai alkalmazások


A Synology RS214 a díjnyertes operációs rendszeren, a Synology DiskStation Manageren (DSM) fut, ami kifejezetten az irodai és vállalti munkacsoportok számára tervezett átfogó alkalmazásokat és szolgáltatásokat kínál.
A PHP/MySQL® támogatással rendelkező Web Station lehetővé teszi egyetlen Synology RS214 számára akár 30 weboldal hosztolását is, illetve számos olyan, harmadik fél által gyártott webalkalmazásét, mint például a Tartalomkezelés, Ügyfélkapcsolat-kezelés és e-kereskedelmi rendszer. A levélkiszolgáló csomag külön levelezőszolgáltatás-kiszolgálóvá teszi a Synology RS214 eszközt, miközben a Mail Station webposta interfészt biztosít a felhasználók számára a Synology RS214 eszközön tárolt e-mailek eléréséhez.
A VPN Server csomag olyan egyszerű VPN megoldást kínál, ami a Synology RS214 eszközt VPN kiszolgálóvá alakítja, ezáltal biztonságosan csatlakozhat távoli, magán LAN-ra.
Ami a környezet biztonságát illeti, a Synology Surveillance Station központosított interfészt kínál az irodában vagy otthon felszerelt IP-kamerák kezeléséhez, és lehetővé teszi a sokmérföldes távolságra utazó felhasználók számára a környezet biztosítását élőképek megtekintésével, események rögzítésével, illetve pillanatfelvételek készítésével, akár számítógép, akár pedig iOS/Android eszköz segítségével.

Energiahatékony és környezetbarát


A Synology RackStationök tervezésekor és fejlesztésekor figyelemmel voltak az energiahatékonyságra. Az átlagos PC-megfelelőjével összehasonlítva a Synology RS214 működés közben nagyon keveset fogyaszt. Minden Synology-termék a RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből készül, és újrahasznosítható csomagolóanyagokkal van csomagolva. Nemzetközi polgárként a Synology elismeri a felelősségét, és folyamatosan azért dolgozik, hogy csökkentse valamennyi gyártott termék környezetre gyakorolt hatását.
Paraméterek
Garancia 24 hónap
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: multiroom, NAS
Összehasonlítás
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Utoljára megnézve
Mai Névnapok

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Anikó, Anna nevű vásárlónknak.

Holnap Liliána, Lilla, Olga napja lesz.

Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK