Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Sennheiser AMBEO Soundbar PLUS + Ambeo Sub

Sennheiser
876.989 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 4260752330213-4260752330282
Cikkszám: 4260752330213-4260752330282
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
876.989 Ft
Menny.:db

Kapcsolódó termékek

Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

AMBEO Soundbar | Plus
Élvezd az egyedi, magával ragadó hangzást egyetlen készülékben. Lélegzetelállító, mozifilmszerű élmény, amellyel garantált a libabőr: a moziesték mostantól egész mások lesznek. Csak csatlakoztasd, állítsd be, és merülj el a saját otthoni mozid nyújtotta élményben.

Jellemzők:

 • A csúcstechnológiás AMBEO virtualizációnak köszönhetően egy kiváló, magával ragadó hangzással büszkélkedő 7.1.4-es házimozirendszerrel gazdagíthatja otthonát.
 • A beépített 4"-es kettős mélysugárzóknak köszönhető magával ragadó térhangzás páratlan, mennydörgésszerű basszust biztosít.
 • Az automatizált önkalibrálás észleli az adott helyiség akusztikáját, és tökéletesen alkalmazkodik bármilyen környezethez.
 • A sztereó tartalmak felkeverése révén egyedülálló, a teljes helyiséget betöltő színtér jön létre.
 • Advanced AMBEO | OS connectivity via Bluetooth, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL Connect with Dolby Atmos and Google Chromecast built-in
 • A hangjavítás funkció fokozott beszédtisztaságot garantál, míg az éjjeli mód a diszkrét tartalomhallgatás mellett a mikrofon kikapcsolását is lehetővé teszi.

AMBEO Soundbar | Plus

A leginkább magával ragadó hangzás a világon.

Páratlan, magával ragadó hangzás minden további alkotóelem nélkül.

Alakítsd ki saját otthoni mozidat anélkül, hogy hangszórókkal kellene teleraknod a helyiséget. Az -AMBEO- Soundbar Plus egyetlen kompakt készülékben biztosít magával ragadó hangélményt, aminek köszönhetően az események középpontjában érezheted magad.

A csúcstechnológiás AMBEO virtualizációs technológia egy komplett 7.4.1-es házimozirendszert alakít ki, a mennydörgésszerű basszusról pedig a beépített kettős mélysugárzók gondoskodnak.

Minden esetben a legjobb hangzásra számíthatsz, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodsz, vagy milyen tartalmat tekintesz meg.

Lélegzetelállító hangzás bonyolult beállítási folyamat nélkül. Fejlett önkalibrálásunk extrém pontossággal észleli az adott helyiség akusztikáját, és alkalmazkodik bármilyen környezethez, míg az Automatikus előbeállítás lehetőség az éppen megtekintett tartalomhoz alkalmazkodik. Az -AMBEO- Soundbar Plus hét virtuális hangszórót hoz létre és helyez el Ön körül, amelyeket további négy, fej felett elhelyezkedő hangszóró egészít ki.

A sztereó tartalmak az AMBEO virtualizációnak köszönhető felkeverése révén egyedülálló, a teljes helyiséget betöltő színtér jön létre. A számos EQ-lehetőségnek köszönhetően tökéletesen a konkrét igényeire szabhatja a hangzást.

Minden nagyobb hangstreamelési szolgáltatással kompatibilis, és fejlett csatlakoztathatósággal rendelkezik.

AMBEO Soundbar | Plus hangprojektorát bármilyen eszközről elérheti. A többféle csatlakoztatási lehetőségnek és az intelligens felhasználói felületnek köszönhetően teljes mértékben kompatibilis minden nagyobb hangstreamelési szolgáltatással, míg rendszeres frissítései révén az AMBEO | OS operációs rendszer jövőbiztos élményt garantál.

Kompatibilis a Dolby Atmos, DTS:X, MPEG-H és 360 Reality Audio megoldásokkal. Fejlett csatlakoztatás Bluetooth, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Dolby Atmos technológiával rendelkező TIDAL Connect és Beépített Google Chromecast használatával.

A Soundbar Beépített Alexa megoldással rendelkezik, emellett a Google Home és az Apple HomeKit megoldással is használható. A hangjavítás funkció fokozott beszédtisztaságot garantál, míg az éjjeli mód a diszkrét tartalomhallgatás mellett a mikrofon kikapcsolását is lehetővé teszi.

Az élvonalbeli szoftver a legjobb hardvereket még jobbá teszi.

Az intuitív Smart Control alkalmazás és a webes felületünk zökkenőmentes és élvezetes felhasználói élményt biztosít – a számtalan hang- és kiegyenlítési beállítás mellett további funkciók is rendelkezésére állnak ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki AMBEO Soundbar | Plus hangprojektorából.

Kompatibilis a Dolby Atmos, DTS:X, MPEG-H és 360 Reality Audio megoldásokkal. Fejlett csatlakoztatás Bluetooth, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Dolby Atmos technológiával rendelkező TIDAL Connect és Beépített Google Chromecast használatával.A termék üzembe helyezésére vonatkozó, az alkalmazásban elérhető átfogó bevezetésnek és az egyszerű beállításnak köszönhetően bonyolult első lépések nélkül kezdheti el használni Soundbarját, az Interaktív demó üzemmóddal pedig már közvetlenül a kicsomagolás után megtapasztalhatja a magával ragadó 3D-s hangzást.

Már a külsejéből is látszik, milyen hangzást rejt magában.

Az elképesztő hangminőségéhez méltó megjelenéssel rendelkező AMBEO Soundbar | Plus az eszközzel való hatékonyabb interakció érdekében szögletes felső lemezzel rendelkezik, míg a dinamikus LED-sáv egy csipetnyi varázslattal fűszerezi a hatást.

A Soundbart a Sennheiser audio DNA-megoldással való működésre tervezték. A hét felső kategóriás, alumíniummembrános szélessávú hangszóró elképesztően valósághű hangzást és tiszta középsávú frekvenciát biztosít. A zárt kamrákban 4"-es, hosszú löketű kettős mélysugárzók kaptak helyet, amelyek akár a 38 Hz-es basszusok megszólaltatására is képesek.

Az AMBEO olyan 3D-audiotechnológiákat és -megoldásokat kínál, amelyek a lehető legtermészetesebb és leginkább magával ragadó hangélményt nyújtják.

A való világ minden hangja magával ragadó. Az AMBEO technológiával a Sennheiser teljes körű 3D-audiomegoldásokat kínál, hogy a lehető legtermészetesebb és leginkább magával ragadó hangélményt érje el az olyan alkalmazásokban, mint a Home Audio 3D, a 3D Sound Recording and Mixing, a VR/XR és az Exhibitions. Az AMBEO célja, hogy segítsen a hallgatóknak új nézőpontokat és valóságot kialakítani a hangzás terén. A valós életet megörökítő és felerősítő audiomegoldásokkal (például AMBEO VR Mic és AMBEO Smart Headset) az AMBEO olyan egyedi eszközöket biztosít a tartalomkészítők számára, amelyekkel hosszan tartó hatást gyakorolhatnak közönségükre. A lélegzetelállító érzelmekre éhes hallgatók számára az AMBEO természetes élmények és a Sennheiser AMBEO Soundbarok minden pillanatot különleges hangélménnyé varázsolnak.

AMBEO SUB
Eljött a mozieste ideje. A jó fiúk a rosszfiúkat üldözik, sietős lépteik az egész testedben visszhangzanak. Mellkasodban dübörög a helikopterrotorok minden egyes hangja, miközben a cselekmény izgalmától feláll a szőr a karodon. Üdvözöl az újragondolt basszus!

Jellemzők:

 • A Fraunhofer IIS Institute intézménnyel közösen kifejlesztett korszerű AMBEO virtualizációs technológia elképesztően mély basszust biztosít.
 • Magával ragadó hangzás a 8"-es csúcskategóriás, szabadalmaztatott hangszóróknak és a 350 W-os Class-D erősítőnek köszönhetően.
 • A zárt burkolat audiofil minőségű, akár 27 Hz-es mély basszusok megszólaltatását is lehetővé teszi.
 • A fejlett, több mélysugárzós elrendezési technológiának köszönhetően akár négy mélysugárzó vezeték nélküli csatlakoztatása is lehetséges, és ezek az optimális hangzás érdekében külön-külön kalibrálhatók.
 • Az automatizált önkalibrálás megtanulja az adott helyiség akusztikáját.
 • Intuitív Smart Control alkalmazás több hang- és kiegyenlítési beállítással.

AMBEO Sub

Újragondolt basszus.

Magával ragadó hangélmény páratlan, mennydörgésszerű basszussal.

A Sub készüléket az AMBEO, a 3D hangzás egy forradalmi újítása vezérli, amelyet a német Fraunhofer IIS Institute kutatóintézettel közösen fejlesztettünk ki. A rendkívül mély basszust az AMBEO virtualizációs technológia teszi lehetővé, amely a lehető legtermészetesebb és leginkább magával ragadó élményt nyújtja. A 350 W-os Class-D erősítővel párosított 8″-es, csúcskategóriás szabadalmaztatott hangszóró páratlanul mély, akár 27 Hz-es, mennydörgésszerű basszus megszólaltatására is képes.

Páratlanul mély basszusteljesítmény bármilyen méretű helyiséghez.

A csúcskategóriás, több mélysugárzós elrendezési technológiának köszönhetően a basszusteljesítmény skálázásához akár négy mélysugárzó csatlakoztatása is lehetséges, és ezek az optimális hangzás érdekében külön-külön kalibrálhatók. A vezeték nélküli csatlakoztathatóság révén nincs szükség kábelekre, így a helyiséget mindig rendezetten tarthatja.

Csak csatlakoztasd, végezd el az egyszerű beállítást, és már használhatod is.

Az AMBEO Sub fejlett önkalibrálási funkciója és beépített távoli mikrofonja lehetővé teszi a készülék számára a helyiség átpásztázását, így rendkívüli pontossággal képes megtanulni annak akusztikáját. A Sub ezáltal zökkenőmentesen alkalmazkodik bármilyen környezethez, és olyan egyedülálló, magával ragadó hangélményt biztosít, amellyel az események középpontjában érezheti magát.

Az élvonalbeli szoftver a legjobb hardvereket még jobbá teszi.

Az intuitív Smart Control alkalmazás és webes felületünk zökkenőmentes és élvezetes felhasználói élményt biztosít – a számtalan hang- és kiegyenlítési beállítás mellett további korszerű funkciók is rendelkezésére állnak ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki AMBEO Sub készülékéből, amely a lehető legrövidebb késleltetés garantálása érdekében a Bluetooth Low Energy technológiát alkalmazza.

A termék üzembe helyezésére vonatkozó átfogó bevezetésnek és az egyszerű beállításnak köszönhetően bonyolult első lépések nélkül kezdheti el használni AMBEO Sub készülékét, és integrálhatja a meglévő multimédiás környezetbe.

Az AMBEO olyan 3D-audiotechnológiákat és -megoldásokat kínál, amelyek a lehető legtermészetesebb és leginkább magával ragadó hangélményt nyújtják.

A való világ minden hangja magával ragadó. Az AMBEO technológiával a Sennheiser teljes körű 3D-audiomegoldásokat kínál, hogy a lehető legtermészetesebb és leginkább magával ragadó hangélményt érje el az olyan alkalmazásokban, mint a Home Audio 3D, a 3D Sound Recording and Mixing, a VR/XR és az Exhibitions. Az AMBEO célja, hogy segítsen a hallgatóknak új nézőpontokat és valóságot kialakítani a hangzás terén. A valós életet megörökítő és felerősítő audiomegoldásokkal (például AMBEO VR Mic és AMBEO Smart Headset) az AMBEO olyan egyedi eszközöket biztosít a tartalomkészítők számára, amelyekkel hosszan tartó hatást gyakorolhatnak közönségükre. A lélegzetelállító érzelmekre éhes hallgatók számára az AMBEO természetes élmények és a Sennheiser AMBEO Soundbarok minden pillanatot különleges hangélménnyé varázsolnak.

Paraméterek

4K Ultra HD átengedés, felskálázás igen
Ambeo Soundbar Plus
4K Ultra HD átengedés, felskálázás igen
Erősítő 9x D osztályú erősítő
Teljes hangteljesítmény 400 W (RMS)
A hangszórók száma 9
Hangfeldolgozás Négymagos 1,8GhZ SOC
Feszültségtartomány 00-240V ~50/60Hz
Mélysugárzók 2x 4" cellulóz kúpos meghajtó
Középsugárzó 7x 2"-os alumínium kúpos teljes körű meghajtó
Frekvenciaválasz 38Hz – 20Khz
HDMI TV (eARC) KIMENET 1x HDMI eARC (HDMI 2.1)
HDMI IN 2x HDMI 2.0a
OPTICAL IN 1x S/PDIF, mintavételi frekvencia:akár 192 kH
AUX IN 1x sztereó RCA aljzat
USB 1x USB aljzat (A típus), tartozékok tápellátásához (külső eszközök) 5 V, 1 A;
Mélynyomó SW Pre-OUT 1x Mono RCA, max. 2 V
Mikrofon bemenet a szoba kalibrálásához 4x beépített távoli hatótávolságú, nagy pontosságú mikrofon
IMéretek (lábakkal együtt) kb. 105,1 x 7,7 x 12,1 cm
Méretek (lábak nélkül) kb. 105,1 x 7,5 x 12,1 cm
Súly kb. 6,3 kg
WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax
WiFi átviteli rendszer 2x2 MIMO
WiFi átviteli frekvencia 2400 MHz-től 2483,5 MHz-ig / 5170 MHz-től 5835 MHz-ig
WiFi moduláció 2,4 GHz CCK, DQPSK, DBPSK DSSS-hez, 64QAM, 16QAM, QPSK, BPSK OFDM-hez
WiFi moduláció 024-QAM, 256-QAM, 64QAM, 16QAM, QPSK, BPSK
Bluetooth kimeneti teljesítmény BT SOC 10mW (max.) BT Sub 10mW (max.)
Bluetooth verzió 5.0 Classic/BLE
Bluetooth átviteli frekvencia 2400 MHz-től 2483,5 MHz-ig
Bluetooth moduláció GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth profilok A2DP, AVRCP, GATT
Bluetooth kimeneti teljesítmény BT SOC 10mW (max.) / BT Sub 10mW (max.)
Bluetooth Audio Codec BT SOC AAC, SBCBT Sub LC3
ETHERNET 1x RJ-45 Ethernet aljzat
Ambeo Sub
Erősítő 1x D osztályú erősítő
Teljes hangteljesítmény 350 W (RMS)
Hangfeldolgozás Kétmagos SOC
Feszültségtartomány 100-240V ~50/60Hz
Mélysugárzók 1x hosszú dobású 8" cellulóz kúpos meghajtó
Frekvenciaválasz 27Hz – 80Hz
Audio bemenet 1x Mono RCA, max. 2 V
Méretek (lábakkal együtt) kb. 27,4 x 36,9 x 27,4 cm
Méretek (lábak nélkül) kb. 27,4 x 35,7 x 27,4 cm
Súly 8,2 kg
Átviteli frekvencia 2400 MHz-től 2483,5 MHz-ig
Bluetooth verzió 5.2 Bluetooth Low Energy
Bluetooth kimeneti teljesítmény
BT Sub 10mW (max.)
Bluetooth Audio Codec BT Sub LC3

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!