Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Sennheiser AMBEO Soundbar MAX + Ambeo Sub

Sennheiser
1.266.989 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 4044155248951-4260752330282
Cikkszám: 4044155248951-4260752330282
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
1.266.989 Ft
Menny.:db

Kapcsolódó termékek

Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

AMBEO Soundbar Max
Használd ki a több hangszórós házimozirendszer erejét, amellyel olyan 3D-hangélményben lehet részed, mint még soha.

Jellemzők:

  • Teljes hangteljesítmény: 500W (RMS)
  • A hangszórók száma: 13
  • Hangfeldolgozás: Kétmagos 1,2 GhZ ARM Cortex A7, 2x Dual Core 500 MHz SHARC DSP
  • Audio formátum / kodek: DSD, MP3, AAC/HE-AAC, LPCM, FLAC, AIFF, ALAC, Vorbis, Dolby Atmos Music, Sony 360 Reality Audio / .mp3, .m4a, .aac, .mp4, .3gp, .wav, .flac, .aiff, .aif, .m4a, .ogg
 

13 csúcskategóriás hangszóróval

Az AMBEO Soundbar | Max 5.1.4-es hangélményben lehet részed, ráadásul képes 30 Hz-es basszust leadni anélkül, hogy plusz mélynyomóra lenne szükség.

A fejlett helyiségkalibrációnak köszönhetően pedig a nappali sajátosságaihoz igazított, stúdióminőségű hangzással felejthetetlen 3D-élményt nyújt.

 

Stúdióminőségű hangélmény

Úgy tervezték, hogy valósághűbb magas és mély hangokat, több dimenziót és részletgazdagabb hangzást biztosítson.

A Sennheiser AMBEO Soundbar | Max beépített hangszínszabályozójával és a három, egyéni -AMBEO- 3D-technológiai módjával saját ízlésednek megfelelőre szabhatod a hallgatási élményt.

 

Nincs olyan ember, akinek ne tetszene.

Az AMBEO Soundbar | Max öt dedikált, nagy hanghűségű magashangsugárzóval rendelkezik, amelyek stúdióminőségű hangzást biztosítanak.

A hat mélyhangsugárzó rendkívüli, 30 Hz-es mélyhangokat is képes kiadni, illetve lélegzetelállító pontossággal tudja újraalkotni a középtartományban lévő énekhangokat. Együtt olyan otthoni 3D-hangélményt hoznak létre, amilyenben még soha nem volt részed.

 

A legújabb virtualizációs technológia

Az AMBEO Soundbar | Max a környezet akusztikájával egyesülve hozza létre a 3D-hangélményt.

A nappali, illetve a tükröződő felületek jellemzőinek felismerésével, valamint a Fraunhofer vállalattal együtt kifejlesztett legújabb virtualizációs technológia használatával a Sennheiser -AMBEO- Soundbar | Max a környezet akusztikájával egyesülve hozza létre a 3D-hangélményt. A 13 független hangszóró és az -AMBEO- technológia virtuális hangszóróként működik, újraalkotva a térhatású hangzást, Téged pedig az események középpontjába helyez.

 

Új mód az AMBEO Soundbar | Max által nyújtott élmény megtapasztalására

Az AMBEO|OS mostantól az AirPlay 2, a Spotify Connect és a TIDAL Connect szolgáltatást is támogatja.

Az AMBEO Soundbar | Max, a világ legjobb hangzású soundbarja még jobbá válik. A vadonatúj operációs rendszer, az AMBEO|OS megjelenésével jelentős frissítésen esett át, így mostantól az AirPlay 2, a Spotify Connect és a TIDAL Connect szolgáltatásokat is támogatja. Friss és új felhasználói élményt kínál a vadonatúj Smart Control alkalmazás és az új webböngésző felület révén, amelyekben tökéletes szimbiózist alkot a gyönyörű, modern dizájn és a könnyed, érzékeny vezérlés.

 

Soundbar, amely pont olyan jól szól, mint ahogy kinéz

A szálcsiszolt alumíniumkülső és a minimalista részletek kifejezetten azok számára készültek, akiknek nemcsak a teljesítmény, hanem a megjelenés is fontos.

A stílusos Sennheiser AMBEO Soundbar | Max teljesen magával ragadó hangélményt nyújt. A szálcsiszolt alumíniumkülső és a minimalista részletek kifejezetten azok számára készültek, akiknek nemcsak a teljesítmény, hanem a gyönyörű megjelenés is fontos. Soha egyetlen soundbar sem volt képes olyan mély basszust leadni, amelyre csak egy külső mélynyomó képes.

 

Teljes csatlakoztathatóság

A soundbart a legújabb HDMI-szabványokkal, 4K áteresztőképességgel, beépített Bluetooth- és Chromecast-funkcióval látták el.

A Dolby Atmos-, DTS:X- és MPEG-H-kompatibilitás mellett az AMBEO Soundbar | Max Upmix technológiája a sztereó vagy 5.1 hangzást is képes 3D-hangélménnyé alakítani. Annak érdekében, hogy mindig kiváló minőségű szórakoztatásban lehessen részed, a soundbart a legújabb HDMI-szabványokkal (eARC és Dolby Vision), 4K áteresztőképességgel, beépített Bluetooth- és Chromecast-funkcióval látták el.

 

Az első pillanattól az utolsóig magával ragadó hangélmény

Az AMBEO 3D olyan audiotechnológiákat és -megoldásokat kínál, amelyek a lehető legtermészetesebb és leginkább magával ragadó hangélményt nyújtják.

A való világ minden hangja magával ragadó. Az AMBEO soundbarral a Sennheiser teljes körű 3D-audiotechnológiákat és -megoldásokat kínál, hogy a lehető legtermészetesebb és leginkább magával ragadó hangélményt érje el az olyan alkalmazásokban, mint a Home Audio 3D, a 3D Sound Recording and Mixing, a VR/XR és az Exhibitions. Az AMBEO megfogadta, hogy segít a hallgatóknak abban, hogy új nézőpontokat és valóságot alakítsanak ki a hangzás terén. A valós életet megörökítő és felerősítő audiomegoldásokkal (AMBEO VR Mic és AMBEO Smart Headset) az AMBEO olyan egyedi eszközöket biztosít a tartalomkészítők számára, amelyekkel igazi hatást gyakorolhatnak közönségükre. A lélegzetelállító érzelmekre éhes hallgatók számára az AMBEO exhibitions (Pink Floyd stb.) és a Sennheiser AMBEO Soundbar minden pillanatot természetfeletti hangélménnyé varázsol.

 

Egy új zenei élmény

A 360 Reality Audio a Sony objektumalapú 360 Spatial Sound technológiáját alkalmazza.

AMBEO SUB
Eljött a mozieste ideje. A jó fiúk a rosszfiúkat üldözik, sietős lépteik az egész testedben visszhangzanak. Mellkasodban dübörög a helikopterrotorok minden egyes hangja, miközben a cselekmény izgalmától feláll a szőr a karodon. Üdvözöl az újragondolt basszus!

Jellemzők:

  • A Fraunhofer IIS Institute intézménnyel közösen kifejlesztett korszerű AMBEO virtualizációs technológia elképesztően mély basszust biztosít.
  • Magával ragadó hangzás a 8"-es csúcskategóriás, szabadalmaztatott hangszóróknak és a 350 W-os Class-D erősítőnek köszönhetően.
  • A zárt burkolat audiofil minőségű, akár 27 Hz-es mély basszusok megszólaltatását is lehetővé teszi.
  • A fejlett, több mélysugárzós elrendezési technológiának köszönhetően akár négy mélysugárzó vezeték nélküli csatlakoztatása is lehetséges, és ezek az optimális hangzás érdekében külön-külön kalibrálhatók.
  • Az automatizált önkalibrálás megtanulja az adott helyiség akusztikáját.
  • Intuitív Smart Control alkalmazás több hang- és kiegyenlítési beállítással.

AMBEO Sub

Újragondolt basszus.

Magával ragadó hangélmény páratlan, mennydörgésszerű basszussal.

A Sub készüléket az AMBEO, a 3D hangzás egy forradalmi újítása vezérli, amelyet a német Fraunhofer IIS Institute kutatóintézettel közösen fejlesztettünk ki. A rendkívül mély basszust az AMBEO virtualizációs technológia teszi lehetővé, amely a lehető legtermészetesebb és leginkább magával ragadó élményt nyújtja. A 350 W-os Class-D erősítővel párosított 8″-es, csúcskategóriás szabadalmaztatott hangszóró páratlanul mély, akár 27 Hz-es, mennydörgésszerű basszus megszólaltatására is képes.

Páratlanul mély basszusteljesítmény bármilyen méretű helyiséghez.

A csúcskategóriás, több mélysugárzós elrendezési technológiának köszönhetően a basszusteljesítmény skálázásához akár négy mélysugárzó csatlakoztatása is lehetséges, és ezek az optimális hangzás érdekében külön-külön kalibrálhatók. A vezeték nélküli csatlakoztathatóság révén nincs szükség kábelekre, így a helyiséget mindig rendezetten tarthatja.

Csak csatlakoztasd, végezd el az egyszerű beállítást, és már használhatod is.

Az AMBEO Sub fejlett önkalibrálási funkciója és beépített távoli mikrofonja lehetővé teszi a készülék számára a helyiség átpásztázását, így rendkívüli pontossággal képes megtanulni annak akusztikáját. A Sub ezáltal zökkenőmentesen alkalmazkodik bármilyen környezethez, és olyan egyedülálló, magával ragadó hangélményt biztosít, amellyel az események középpontjában érezheti magát.

Az élvonalbeli szoftver a legjobb hardvereket még jobbá teszi.

Az intuitív Smart Control alkalmazás és webes felületünk zökkenőmentes és élvezetes felhasználói élményt biztosít – a számtalan hang- és kiegyenlítési beállítás mellett további korszerű funkciók is rendelkezésére állnak ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki AMBEO Sub készülékéből, amely a lehető legrövidebb késleltetés garantálása érdekében a Bluetooth Low Energy technológiát alkalmazza.

A termék üzembe helyezésére vonatkozó átfogó bevezetésnek és az egyszerű beállításnak köszönhetően bonyolult első lépések nélkül kezdheti el használni AMBEO Sub készülékét, és integrálhatja a meglévő multimédiás környezetbe.

Az AMBEO olyan 3D-audiotechnológiákat és -megoldásokat kínál, amelyek a lehető legtermészetesebb és leginkább magával ragadó hangélményt nyújtják.

A való világ minden hangja magával ragadó. Az AMBEO technológiával a Sennheiser teljes körű 3D-audiomegoldásokat kínál, hogy a lehető legtermészetesebb és leginkább magával ragadó hangélményt érje el az olyan alkalmazásokban, mint a Home Audio 3D, a 3D Sound Recording and Mixing, a VR/XR és az Exhibitions. Az AMBEO célja, hogy segítsen a hallgatóknak új nézőpontokat és valóságot kialakítani a hangzás terén. A valós életet megörökítő és felerősítő audiomegoldásokkal (például AMBEO VR Mic és AMBEO Smart Headset) az AMBEO olyan egyedi eszközöket biztosít a tartalomkészítők számára, amelyekkel hosszan tartó hatást gyakorolhatnak közönségükre. A lélegzetelállító érzelmekre éhes hallgatók számára az AMBEO természetes élmények és a Sennheiser AMBEO Soundbarok minden pillanatot különleges hangélménnyé varázsolnak.

Paraméterek

4K Ultra HD átengedés, felskálázás igen
Ambeo Soundbar Max
4K Ultra HD átengedés, felskálázás igen
Teljes hangteljesítmény 500W (csúcs)
A hangszórók száma 13
Hangfeldolgozás Kétmagos 1,2 GhZ ARM Cortex A7, 2x Dual Core 500 MHz SHARC DSP
Feszültségtartomány 100-240V ~ 50/60Hz
Mélysugárzók 6db 4" cellulóz szendvicskúp
Magassugárzók 5db 1" magassugárzó alumínium kúpok
Atmos sugárzók 2db 3,5"-os teljes tartományban
Frekvenciaválasz 30Hz - 20kHz (-3dB)
HDMI TV (eARC) KIMENET
eARC (HDMI 2.1)
HDMI videó formátumok akár 4K (60 Hz), Full HD, MHL 2.1
HDMI kódolás HDCP 1.4
BEMENETEK
1db S/PDIF, mintavételi frekvencia akár 192 kHz
AUX IN
.1x sztereó RCA aljzat
USB
USB aljzat (A típus), tartozékok tápellátásához (külső eszközök) 5 V ⎓, 1 A;
Mélynyomó SW Pre OUT 1db mono RCA, max. 2V
Mikrofon bemenet a szoba kalibrálásához
Szolgáltatások Google Chromecast beépített, UPnP, AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL Connect
Méretek (lábakkal együtt) 126,5 x 13,5 x 17,1 cm lábbal együtt
Súly 18,5 kg
WiFi
WiFi szabvány IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
WiFi átviteli rendszer 2x2 MIMO
WiFi átviteli frekvencia 2400 MHz-től 2483,5 MHz-ig / 5170 MHz-től 5835 MHz-ig
WiFi moduláció 2,4 GHz CCK, DQPSK, DBPSK DSSS-hez / 64QAM, 16QAM, QPSK, BPSK OFDM-hez
WiFi moduláció 5 GHz-es sáv 64QAM, 16QAM, QPSK, BPSK
Bluetooth kimeneti teljesítmény 100mW (max.)
Bluetooth verzió 4.2, 1. osztály, BR/EDR, BLE
Bluetooth átviteli frekvencia 2400MHz-től 2483,5MHz-ig
Bluetooth moduláció GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Bluetooth profilok A2DP, AVRCP, GATT
Bluetooth kimeneti teljesítmény 10mW (max.)
Bluetooth audio kodek AAC, SBC
Bluetooth párosítási lehetőség Near Field Communication (NFC)
ETHERNET 1x RJ-45 aljzat, 100/10 MBit
Audio formátum / kodek DSD, MP3, AAC/HE-AAC, LPCM, FLAC, AIFF, ALAC, Vorbis, Dolby Atmos Music, Sony 360 Reality Audio / .mp3, .m4a, .aac, .mp4, .3gp, .wav, .flac, .aiff, .aif, .m4a, .ogg
Ambeo Sub
Erősítő 1x D osztályú erősítő
Teljes hangteljesítmény 350 W (RMS)
Hangfeldolgozás Kétmagos SOC
Feszültségtartomány 100-240V ~50/60Hz
Mélysugárzók 1x hosszú dobású 8" cellulóz kúpos meghajtó
Frekvenciaválasz 27Hz – 80Hz
Audio bemenet 1x Mono RCA, max. 2 V
Méretek (lábakkal együtt) kb. 27,4 x 36,9 x 27,4 cm
Méretek (lábak nélkül) kb. 27,4 x 35,7 x 27,4 cm
Súly 8,2 kg
Átviteli frekvencia 2400 MHz-től 2483,5 MHz-ig
Bluetooth verzió 5.2 Bluetooth Low Energy
Bluetooth kimeneti teljesítmény
BT Sub 10mW (max.)
Bluetooth Audio Codec BT Sub LC3

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Mások ezeket is megnézték