Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Perlisten R5c centersugárzó, zongoralakk fekete

PERLISTEN
1.149.999 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: R5c-HGB
Cikkszám: 850027926926
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
1.149.999 Ft
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 


R5c centersugárzó

A legkeményebben működő hangszóró bármely házimoziban, mégis a legkevésbé értékelt. A természetes, valódi párbeszédet visszaadni nem egyszerű. Ugyanazt a DPC-tömböt és mélysugárzókat alkalmazunk a rendkívül alacsony torzítás érdekében, amit az S-sorozatban.


Jellemzők:

 • Impedancia: 4Ω névleges / 3,4Ω min
 • Válasz linearitása: 80 - 20 kHz +/-1,5 dB
 • Frekvenciaválasz: 49 Hz -32 kHz
 • Érzékenység: 88,6 dB / 2,83 V / 1,0 m
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 100-250 W RMS


Azt szeretnéd, hogy egy zászlóshajó R-sorozat betöltse a nagyobb helyiségeket az S-sorozat technológiája alapján? Sorozatunk eme rendszere továbbra is a legtöbb versenytárs csúcsmodelljével vetekszik. Ugyanazt a DPC-tömböt és mélysugárzókat alkalmazunk a rendkívül alacsony torzítás érdekében, amit az S-sorozatban.

EXKLÚZíV MEGJELENÉS
A hangsugárzók kiválasztásakor arra is figyelned kell, hogy illeszkedjenek otthonod belső teréhez, bútoraihoz. A zongoralakk fekete külső láttán mindenkinek megakad a szeme, szinte érezni a bizsergést... hamarosan zongoralakk fehérben is elérhetővé válik.

KIVÁLÓ MINŐSÉG
Világszínvonalú hangzáshoz nem csupán világszínvonalú anyagokra van szükség. Minőségre van szükség, amely tudatja veled, hogy hangszóróid soha nem fognak cserbenhagyni egy dinamikus zene, vagy párbeszéd kellős közepén.

MINDEN A RÉSZLETEKBEN REJLIK
A zászlóshajó S-sorozat technológiáját felhasználva a három 26 mm-es selyem dómmal kombinált DPC-tömb kiváló irányíthatóságot és hangszín-illesztést garantál az összes R-sorozatú hangszóróval. A selyem membránokat magunk fejlesztettük ki, kifejezetten a közép- és magas hangok sima, könnyed továbbítására. A 165 mm-es mélysugárzók szabadalmaztatott HPF cellulózból, amely két év fejlesztés gyümölcse, ezzel is új technológiát hozva az egyik legrégebbi hangszórótervezési folyamatba. A centersugárzó falr is szerelhető, vagy állványra is rakható, amely külön megvásárolható.

 • Szekrény: 3-utas kialakítás
 • Magassugárzó: 3db 26mm DPC
 • Mélysugárzó: 2db 165mm Selyem dóm, HPF membrán
 • Érzékenység: 88.6 dB / 2,83 V / 1,0 m
 • Impedancia: 4Ω névleges / 3,4Ω min
 • Válasz linearitása: 80 - 20 kHz +/-1,5 dB
 • Frekvenciaválasz (-10 dB): 49 Hz - 32 kHz
 • Méretek (MaxSzxM): 240 x 550 x 270 mm
 • Súly: 15 kg
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 100-250 W RMS
 • SPL @ 1m (100-20kHz): 112,6 dB csúcs 3% - 2., 3. harmonikus
 • Tanúsítvány: THX Dominus, THX Ultra

A PERLISTEN AUDIO AZ ELSŐ VÁLLALAT, AMELY A THX® MINŐSÍTETT DOMINUS HANGSZÓRÓINAK ERŐS HANGJÁT HOZTA LÉTRE AZ OTTHONI HÁZIMOZIZÁS ÉRDEKÉBEN


A világszínvonalú S7t Tower megtervezésével kezdődött minden. Az volt a kihívás, hogy olyan termékeket hozzunk létre könnyed tranziensekkel és hatalmas dinamikával, ez csak úgy érhető el, ha minden részletre odafigyelünk. Csak így veheti fel a versenyt a világ legjobb hangszóróival. A leglenyűgözőbb az a tény, hogy a cél eléréséhez szükséges abszolút minimális szintű THD még a világ legmagasabb minősítésű hangszóróiban is ritkán található meg. 0,5% alatti THD-vel 90 dB-es hallgatási szint mellett és szigorú torzítási határokkal extrém, 120 dB-es SPL mellett. A Perlisten felülmúlhatja az elvárásaidat.

HÁZIMOZI ÉLMÉNY HITELESTETT THX DOMINUS HANGSZÓRÓKKAL


Kihívásokkal teli év van mögöttünk, ezért a THX izgatottan jelenti be, hogy a THX Certified Dominus segítségével elhozzuk a moziélményt az otthoni mozikba.

A Dominus THX-tanúsítvány legújabb és legmagasabb teljesítményosztálya, amelynek célja, hogy áthidalja a szakadékot a nagy házimozi hangsugárzók és a mozikban világszerte használt hangsugárzók között. A legfeljebb 184 köbméteres helyiségekkel és legfeljebb 6 méteres látótávolsággal rendelkező házimozi-tulajdonosok (illetve 6500 köbméterig, illetve 20 lábig) megtölthetik szórakozóterüket a THX-től elvárt kiváló hangminőséggel tanúsított termékek.

THX DOMINUS


Igen, a THX Certified Dominus teljesítményosztályt azért fejlesztettük ki, hogy a legkiterjedtebb házimozit is megtöltsük hanggal, de ezeknek az új hangszóróknak többnek kell lenniük, mint pusztán hangosnak. Szigorú tesztelési folyamatunk során különös figyelmet fordítunk a nagy hangerőnél jelentkező torzítási szintekre. A Dominus osztálynál pedig ezt a végletekig fejlesztjük, 120 dB hangnyomásszintnek tesszük ki ezeket a hangszórókat, ahol a torzítást minimálisra kell csökkenteniük.

A Dominus hangsugárzóknak elég érzékenynek kell lenniük ahhoz, hogy a THX Certified Dominus és bizonyos THX Certified Ultra teljesítményerősítőkkel elérjék a moziszerű THX referenciaszintet. Örömmel jelentjük, hogy a THX-tanúsítvánnyal rendelkező Dominus hangszórók 92 dB-es érzékenységi követelménye a legérzékenyebb a THX hangszórókategóriák közül.

Paraméterek

Ajánlott erősítő teljesítmény 100-250W
Érzékenység 88 dB
Kiszerelés 1 darab
Felépítés (hangutak száma) 3 utas
Hangfal típusa centersugárzó
Méretek (Szé x Ma x Mé) 240 x 550 x 270 mm
Impedancia 4 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 49 Hz
Maximum frekvencia átvitel 32000 Hz
Tömeg (csomagolás nélkül) 15 kg
Audiophile minőség igen
Szekrény 3-utas kialakítás
Magassugárzó 3db 26mm DPC
Mélysugárzó 2db 165mm Selyem dóm, HPF membrán
Válasz linearitása 80 - 20 kHz +/-1,5 dB
SPL @ 1m (100-20kHz) 112,6 dB csúcs 3% - 2., 3. harmonikus
Tanúsítvány THX Dominus, THX Ultra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!