Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Perlisten D215s mélysugárzó, zongoralakk fekete

PERLISTEN
3.499.999 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: D215s-HGB
Cikkszám: D215s-HGB
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
3.499.999 Ft
Menny.:db

Leírás

D215s mélysugárzó
D215s MODELL Mélynyomó: dinamikus, pontos, szilárd. Az audiofil választása. Ahol a hangminőség és a túlnyúlásmentes tranziensek a legfontosabbak. Egyszerűen mi sem fejezi ki jobban a basszus teljesítményét, mint a push-pull subs. Mérnökcsapatunk által kifejlesztett illesztőprogramok. Szénszálas kompozit membránok, alumínium gyűrűk, masszív mágnesek, többrétegű Nomex pókok és könnyű alumínium hangtekercshuzal a kulcsfontosságú összetevők.

Jellemzők:

  • Push-Pull, akusztikus felfüggesztés
  • Erősítő: 3,0 kW effektív teljesítmény rövid távon
  • Processzor: 32 bites ARM Cortex M4
  • DSP motor: Ti DSP 48 bit
  • Meghajtó: 2db 380 mm, szénszálas membrán +/-30 mm lineáris kimozdulás
  • Referencia érzékenység: 2 dB / 150 mV / 1,0 m
  • Fázis: Változó 0-270°
  • Polaritás: Normál / fordított

 
  
 

A mélynyomó, amely meglep a pontosságával.

EXKLÚZíV MEGJELENÉS
A hangsugárzók kiválasztásakor arra is figyelned kell, hogy illeszkedjenek otthonod belső teréhez, bútoraihoz. A zongoralakk fekete külső láttán mindenkinek megakad a szeme, szinte érezni a bizsergést...

MINDEN A RÉSZLETEKBEN REJLIK
A szabadalmaztatott nemlineáris modellezési technikák lehetővé teszik mindezen komponensek szimulálását, majd a valós illesztőprogram-teljesítmény optimalizálását. A további finomítás a lézeres mérések segítségével történik. A teljesítmény más szintre emelése érdekében a push-pull meghajtók további 10-12 dB-lel csökkentik az egyenletes harmonikus torzítást. 3,0 kW-os erősítőnk hajtja, minden funkciót és biztonságot egy 48 bites DSP és 32 bites ARM M4 Cortex processzor vezérel, amely mikroszekundumok alatt képes reagálni. Az összes D-sorozatú eeősítőnk tartalmaz a 2,4 hüvelykes LCD-érintőképernyőt, és az alkalmazásunkkal vezérelheted a speciális beállításokat.

A PERLISTEN AUDIO AZ ELSŐ VÁLLALAT, AMELY A THX® MINŐSÍTETT DOMINUS HANGSZÓRÓINAK ERŐS HANGJÁT HOZTA LÉTRE AZ OTTHONI HÁZIMOZIZÁS ÉRDEKÉBEN


A világszínvonalú S7t Tower megtervezésével kezdődött minden. Az volt a kihívás, hogy olyan termékeket hozzunk létre könnyed tranziensekkel és hatalmas dinamikával, ez csak úgy érhető el, ha minden részletre odafigyelünk. Csak így veheti fel a versenyt a világ legjobb hangszóróival. A leglenyűgözőbb az a tény, hogy a cél eléréséhez szükséges abszolút minimális szintű THD még a világ legmagasabb minősítésű hangszóróiban is ritkán található meg. 0,5% alatti THD-vel 90 dB-es hallgatási szint mellett és szigorú torzítási határokkal extrém, 120 dB-es SPL mellett. A Perlisten felülmúlhatja az elvárásaidat.

HÁZIMOZI ÉLMÉNY HITELESTETT THX DOMINUS HANGSZÓRÓKKAL


Kihívásokkal teli év van mögöttünk, ezért a THX izgatottan jelenti be, hogy a THX Certified Dominus segítségével elhozzuk a moziélményt az otthoni mozikba.

A Dominus THX-tanúsítvány legújabb és legmagasabb teljesítményosztálya, amelynek célja, hogy áthidalja a szakadékot a nagy házimozi hangsugárzók és a mozikban világszerte használt hangsugárzók között. A legfeljebb 184 köbméteres helyiségekkel és legfeljebb 6 méteres látótávolsággal rendelkező házimozi-tulajdonosok (illetve 6500 köbméterig, illetve 20 lábig) megtölthetik szórakozóterüket a THX-től elvárt kiváló hangminőséggel tanúsított termékek.

THX DOMINUS


Igen, a THX Certified Dominus teljesítményosztályt azért fejlesztettük ki, hogy a legkiterjedtebb házimozit is megtöltsük hanggal, de ezeknek az új hangszóróknak többnek kell lenniük, mint pusztán hangosnak. Szigorú tesztelési folyamatunk során különös figyelmet fordítunk a nagy hangerőnél jelentkező torzítási szintekre. A Dominus osztálynál pedig ezt a végletekig fejlesztjük, 120 dB hangnyomásszintnek tesszük ki ezeket a hangszórókat, ahol a torzítást minimálisra kell csökkenteniük.

A Dominus hangsugárzóknak elég érzékenynek kell lenniük ahhoz, hogy a THX Certified Dominus és bizonyos THX Certified Ultra teljesítményerősítőkkel elérjék a moziszerű THX referenciaszintet. Örömmel jelentjük, hogy a THX-tanúsítvánnyal rendelkező Dominus hangszórók 92 dB-es érzékenységi követelménye a legérzékenyebb a THX hangszórókategóriák közül.

AZ EISA-DÍJ NYERTESE – 2022-2023
Az Expert Imaging and Sound Association által a közelmúltban, 40. alkalommal megrendezett EISA Awards átadásán a PERLISTEN Audio első helyezést ért el két kategóriában: a PERLISTEN S-hangszórósorozatot az Év EISA Hangszórósorozatának, a PERLISTEN D215s mélysugárzót pedig az év mélysugárzójának választották meg.

Miután a közelmúlt történelmének elképzelhető legrosszabb időszakában világméretűvé vált, a PERLISTEN Audio azonnali nemzetközi elismerést és dicséretet ért el, kezdve az „Új hangszóró a vonal” címmel, amely a 2021. decemberi Stereophile magazin borítóján jelent meg.

A díjak elismeréseként Lars Johansen, a PERLISTEN Audio képviseletében a következőket mondta: „Az EISA-díjak cégünk rendkívüli eredményeinek betetőzése. Az iparág egyhangúlag minden termékünket számtalan kiváló értékelésben részesített, olyan szinten, amilyenre a közelmúltban nem volt példa. Csapatunk kiváló tervezési és mérnöki szakértelmről tett tanúbizonyságot. Köszönet mindannyiuknak.”

Meg kell jegyezni, hogy az EISA általában csak egyetlen modellt választ az év hangszórójának, de idén először döntöttek úgy, hogy újradefiniálják a díjat, elismerve a PERLISTEN radikális teljesítményét, innovációját és kreativitását. A DPC (Directivity Pattern Control) tömb a PERLISTEN S és R sorozat minden modelljében megtalálható. A DPC tömb finom kezelése és a legapróbb hangjelzések pozicionálása könnyed természetességgel történik, amely a felbontást új szintre emeli.


A zászlóshajó mélynyomó, amelyet úgy terveztek, hogy referencia-minőségű teljesítményt nyújtson egy nagy moziteremben – tanúsítvánnyal rendelkező THX Dominus – a Perlisten D215s olyan céltudatos és erőteljes hangzása, mint amilyennek látszik. Két egyedi gyártású 15 hüvelykes basszus-meghajtóval, erőkioltó konfigurációban, 3000 W-os erősítőfokozattal, vitathatatlanul nem meglepő, hogy ez a mélyhang mélyre süllyed és erősen csapódik. Ami talán még figyelemreméltóbb, az a vezérlés és a pontosság, amelyet a filmek hangmixeihez és zenei anyagaihoz hoz, ezek a tulajdonságok bizonyítják a Perlisten szekrénykialakításának minőségét és a fejlett DSP alkalmazását. Az alkalmazásalapú parametrikus EQ és működés, az átfogó csatlakozások és az intelligens színes érintőképernyő további érvek amellett, hogy imádjuk ezt a prémium mélysugárzót.

 

A KÖVETKEZŐ LÉPÉS
A hatalmas teljesítmény nem az egyetlen tulajdonsága egy mélynyomónak. Bár ebben a kategóriában felvehetjük a versenyt a világ legjobbjaival, tervezési mérőszámunk az ultraalacsony torzítás. Innovatív technológia, mint például a 3 kW-os intelligens erősítő 32 bites ARM maggal, iOS és Android alkalmazás akár nyolc mélynyomó vezérléséhez, 2,4”-es TFT érintőképernyő és kettős mélynyomós Push-Pull konfiguráció a rendkívül alacsony torzítás érdekében. Ez a szörny olyan könnyedén táncol, mint egy balerina, vagy éppen összezúzza a jóval 20 Hz alatti frekvenciákat.

PUSH-PULL
Ennek a mélysugárzónak minden aspektusát számítógéppel optimalizálták annak biztosítására, hogy minden elképzelhető teljesítményt elérjenek, majd a fejlett tesztberendezéssel érvényesítették. Kezdve a masszív, 60 mm-es csúcs lineáris excursion, a pók-compliance és a mágneses motorgörbe hangolásával. A két mélysugárzót ezután egy masszív, 80 mm-es elülső terelőlemezre szerelik, és push-pull konfigurációban működtetik, a másodrendű harmonikusok kiiktatásával, hogy tovább csökkentsék a torzítást minden lépésnél, biztosítva a lehető legjobb alacsony frekvenciás élményt.

1,5 - 3,0 KW INTELLIGENCIA
Erősítőink magja egy 32 bites ARM processzor, amely olyan innovatív technológiákat vezérel, mint a valós idejű hőmérsékleti állapot, az áram- és feszültségfigyelés, a hibaészlelés és a másodpercenként több mint 1000-szer végrehajtott teljesítménydiagnosztika. Mindezt azért, hogy 3 kW-os erősítőink mindig kézben tartsák az irányítást, még jóval 20 Hz alatt is. Ezen kívül kettős kiegyensúlyozott és egyvégű bemenetünk van áteresztőképességgel, 12 V-os triggerrel és OTA firmware-frissítésekkel az alkalmazásunkon keresztül, hogy mindig a legújabb fejlesztéseket biztosítsuk. A végeredmény egy alacsony torzítású basszus a legfinomabb részletekért, dinamikatartománnyal, amely a legnagyobb tranzienseket is kielégíti tömörítés és vezérlés nélkül, egyetlen gombnyomással.

APP VEZÉRLÉS
A mélyhangkezelés kritikus fontosságú, köztudottan nehéz akusztikus környezet vezérléséhez. Az állóhullámok, a nem ideális helyzetben elhelyezett mélynyomók és a hangzás csak néhány ezek közül. Legfeljebb nyolc mélynyomó vezérlése, fázis, akár hat szabványos EQ, 24 dB-es aluláteresztő keresztezés és polaritásváltás – mind elérhető eszközök a szobai teljesítmény optimalizálásához. Alkalmazásunk Bluetooth Low Energy segítségével kommunikál iOS vagy Android alapú eszközeivel.

Paraméterek

Kiszerelés 1 darab
Hangfal típusa mélysugárzó
Méretek (Szé x Ma x Mé) 805 x 500 x 650,5 mm
Minimum frekvencia átvitel 20 Hz
Maximum frekvencia átvitel 200 Hz
Hangszórók száma 2 db
Mélysugárzó átmérője 380 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 92 kg
Audiophile minőség igen
Push-Pull, akusztikus felfüggesztés
Erősítő 3,0 kW effektív teljesítmény rövid távon
Processzor 32 bites ARM Cortex M4
DSP motor Ti DSP 48 bit
Meghajtó 2db 380 mm, szénszálas membrán +/-30 mm lineáris kimozdulás
Referencia érzékenység 2 dB / 150 mV / 1,0 m
Fázis Változó 0-270°
Polaritás Normál / fordított
Tanúsítvány THX Dominus - LCR

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!