Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

NAD T 778 + Triangle Antal EZ 5.0 házimozi szett

Nad
2.984.999 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó cikkszám: NAD-T778-TRI-ANTALEZ-50-EH
Cikkszám: NAD-T778-TRI-ANTALEZ-50
Termék állapota: Raktáron
Nem értékelt
Elektronika színe
fekete
Hangfalak színe
zongoralakk fekete
2.984.999 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

 

A NAD jövőbemutató házimozi erősítője a páratlan felhasználói élmény garantálása érdekében az élvonalbeli technológiát a lehető legkorszerűbb műszaki megoldásokkal ötvözi. A házimozi rendszerekhez kínált kiváló ár/érték arányú készülékeiről ismert márka csúcskategóriás modellje a cég széles körű tapasztalataira építve világszínvonalú teljesítményt, egyszerű kezelhetőséget és a jövőbeli frissíthetőség lehetőségét nyújtja a felhasználók számára.


Jellemzők:

 • 140 wattos teljesítmény 8 ohm-nál és 170 watt 4 ohm-nál
 • 9 x 85 wattos FDP teljesítmény az összes csatornán egyidejűleg, teljes sávszélességen
 • 165 wattos IHF dinamikus teljesítmény 8 ohm-nál és 280 watt 4 ohm-on
 • Hybrid Digital Amplifier Technology
 • LCD érintőképernyő és továbbfejlesztett ergonómia a felhasználóbarát működés érdekében
 • UHD 4K
 • High-Res BluOS-kompatibilis hálózati streaming
 • Dirac Live Room Correction
 • MQA dekódolás
 • Apple AirPlay 2
 • Az MDC (Modular Design Construction) lehetőséget kínál a digitális formátumokra történő frissítésre, amint azok elérhetővé válnak. Két MDC bővítőhely biztosított
 • 12V Trigger
 • IR tanulási funkcióval
 • 3U Alacsony profilú rack-be szerelhető alváz
 • Méret: 435 x 140 x 430mm
 
 
 

Modular Design Construction (MDC)
Az MDC segítségével az összes főbb digitális áramkör frissíthető és cserélhető, hogy a T 778 örökké tartalmazhassa az újításokat. Ez a NAD innováció egyedülálló architektúra, amely lépést tart a digitális formátumok gyorsan változó világával úgy, hogy lehetővé teszi a moduláris csatlakozást és a funkciófrissítéseket, amint az új technológia elérhetővé válik. Az MDC szembeszáll az idő előtti elavulással, így lépést tudsz tartani a nagy teljesítményű AV legújabb fejlesztéseivel a telepített modulok révén. A T 778 az igényeinek és ízlésének megfelelően fejleszthető és csak a frissíteni kívánt modult kell kicserélned, nem pedig a teljes AV erősítőt.

Rugalmas beállítási lehetőség
A legújabb HDMI funkciók, beleértve a HDCP 2.2, 4:4:4 színfelbontást, Nagy dinamikatartomány és Dolby Vision videotámogatás, valamint CEC/ARC. A digitális bemenetek koaxiális és optikai formában egyaránt rendelkezésre állnak, amelyek megkönnyítik az összes digitális forrás csatolását. A BluOS™-al megkönnyítettük a hangszórók integrálását a zene hallgatásához további helyiségekben. IR-taníthatőság, 12 V-os trigger ki-/be kapcsoló, automatikus váltáshoz erősítők be- és kikapcsolására, valamint az RS-232 adatport megkönnyíti a csatlakozást magasan fejlett automatizált vezérlőrendszerekhez. Átgondolt funkciók közvetlen a bemenetekhez és a zenei beállításokhoz való hozzáférés megkönnyíti a T 778 integrációját példáúl okosotthon vezérlő rendszerekbe.

 

Testreszabás az AV Presets segítségével
A T 778 elegáns LCD érintőképernyője lehetővé teszi a könnyű beállítást és irányítást. Egyedülálló funkciók, például AV-beállítások és a teljesen rugalmas bemeneti beállítás soha nem látott rugalmasságot és egyszerű használatot kínál. A T 778 öt független AV presetet kínál, amelyek tárolják hangszórószint és hangvezérlés beállításai az azonnali behíváshoz, megkönnyítve a rendszer testreszabását. A beprogramozott surround üzemmódok, például a Dolby Digital és a DTS, vagy ezek automatikus kiválasztása. A T 778 is emlékszik az utoljára használt beállításokra készenléti üzemmódba kapcsoláskor.

Multi-room hálózati zenei streaming
A BluOS™, a nagyfelbontású, multi-room zenelejátszó megosztva A NAD testvérmárkája, a Bluesound a T 778-ba integrálva, így egyedivé teszi a csúcskategóriás AV erősítők között. Ha az interneten keresztül csatlakozol Ethernet vagy Wi-Fi-n keresztül, akkor a T 778 több ezer internetes rádióhoz fér hozzá és több tucat kiváló minőségű zenei szolgáltatás, köztük a Spotify, Tidal, Deezer is elérhetővé válik. Az MQA teljes támogatásával rendelkezik a T 778 - jelenleg az elérhető legnagyobb felbontású audio teljesítmény a legmagasabb felbontású videó teljesítmény.

 

Kompakt és letisztult
Mint minden egyéb modelljénél, a NAD itt is a „minél egyszerűbb, annál jobb” tervezési filozófiát követi. Ez a szemléletmód az egyszerű kezelhetőséget maximális szintű teljesítménnyel ötvözi. Tökéletes példa erre a feltűnően tetszetős új érintőképernyő és az ergonomikus részletmegoldások, amelyek az egyszerűbb használaton túl gyorsabb hozzáférést tesznek lehetővé. A NAD legendásan kimagasló hangminőségét a legfrissebb funkciókra és formátumokra vonatkozó átfogó kompatibilitással ötvöző T 778 minden egyes alkalommal tökéletesen valósághű zene- és filmélménnyel ajándékozza meg a felhasználókat.

Hatékony erősítés torzításmentesen
A NAD hibrid digitális technológiájának legfrissebb fejlesztéseit felvonultató T 778 kilenc, nagy áramerősségű és teljesítményű erősítőcsatornája minden eddiginél kiemelkedőbb hatásfokú működést nyújt. A NAD tényleges összteljesítményt figyelembevevő szemléletmódja alapján megalkotott házimozi erősítő 5 W (FDP) és 9 x 140 W (FTC) teljesítményt kínál névleges torzítással vezérelt csatornahasználat esetén. A rugalmasság jegyében az erősítőcsatornák térhatású és további zónára is kiterjedő használat szerint egyaránt beállíthatók. Az erősítő visszafogott formatervű, fekete színű készülékháza magával ragadóan dinamikus hangzással párosul, hogy kedvenc zenéi és filmjei számára hihetetlenül izgalmas és valósághű jelleget kölcsönözzön.

DIRAC Live
A DIRAC Live szobakorrekció most kiemelt és figyelemre méltó a hűség növekedése a frekvencia-válasz és az idő korrigálásával. Megfelelően kalibrálva a DIRAC Live javítja az áttekinthetőséget, a természetességet és a pontos képalkotást az adott helységben.

 

 

ANTAL EZ frontsugárzó
Jellemzők:

 • TZ2500B magassugárzó titán kupola
 • A természetes cellulózból készült meghajtó membrán
 • Impedancia: 8 Ohm
 • Névleges terhelhetőség: 120 Watt
 • Üvegszálas membránok

ANTAL EZ

Az Antal hangsugárzó az ESPIRIT EZ termékcsalád fő terméke. 1,1 méter magas, ez a háromutas frontsugárzó, amely tartalmazza az összes legújabb TRIANGLE fejlesztést. Az elegánsan elhelyezett a TRIANGLE híres magasfrekvenciás hangszórójával, egy új, természetes cellulóz középsugárzójával és két üvegszálas membránnal rendelkezik.
 

 

 

Heyda EZ polcsugárzó
Jellemzők:

 • TZ2500B magassugárzó titán kupola
 • A természetes cellulózból készült meghajtó membrán
 • Impedancia: 8 Ohm
 • Névleges terhelhetőség: 60 Watt
 • Csiszolt alumínium terminál

HEYDA EZ

A Heyda Ez-t azzal a céllal fejlesztették és tervezték, hogy rendkívüli teljesítményt nyújtsanak egy modern házimozirendszer részeként is. Csak 16 cm mély, rendkívül diszkrét és könnyen telepíthető, elhelyezhető. Teljesítménye megegyezik az Ez sorozat többi termékével.

 
MAGASSUGÁRZÓ
Egy Triangle igazi védjegye a TZ2510, a titánium
dóm magassugárzó kombinálva egy kompressziós kamrában. Ez a technológia
biztosítja a magas hatékonyságot és az alacsony torzítást. A fáziskúp csökkenti a magas frekvenciás hang irányítottságát és majdnem azonos hangerőt biztosít az egész szobában
KÖZÉP/MÉLYSUGÁRZÓ
100% természetes cellulóz papírból készült.
Különös figyelmet fordítottak a részletekre. A profilt, a membránt, a felfüggesztést
és a porvédő sapkát a már bevállt Magellan inspirálta.

 

 

Voce EZ centersugárzó
Jellemzők:

 • TZ2500B magassugárzó titán kupola
 • A természetes cellulózból készült meghajtó membrán
 • Impedancia: 8 Ohm
 • Névleges terhelhetőség: 80 Watt
 • Csiszolt alumínium terminál

VOCE EZ

A kiváló minőségű térhatású hangélményt keresők számára a VOCE EZ tökéletes partnerséget kínál. Az EZ hangja két 5 hüvelykes közép meghajtót tartalmaz, ugyanazzal a természetes cellulóz membránnal, mint az Antal és a Titus.

 
MAGASSUGÁRZÓ
Egy Triangle igazi védjegye a TZ2510, a titánium
dóm magassugárzó kombinálva egy kompressziós kamrában. Ez a technológia
biztosítja a magas hatékonyságot és az alacsony torzítást. A fáziskúp csökkenti a magas frekvenciás hang irányítottságát és majdnem azonos hangerőt biztosít az egész szobában
KÖZÉPSUGÁRZÓ
100% természetes cellulóz papírból készült.
Különös figyelmet fordítottak a részletekre. A profilt, a membránt, a felfüggesztést
és a porvédő sapkát a már bevállt Magellan inspirálta.

ESPRIT

EZ SZÉRIA


 

 

TRIANGLE arra törekszik, hogy minden új generációs hangszórót megkülönböztető muzikalitással, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával hozza létre. A 35 éves tapasztalat, egyedülálló tapasztalattal kovácsolt, amely rendkívüli hangzást és részleteket hoz létre.

ESPRIT Ez a TRIANGLE filozófiájának valódi materializációja: a zene szerelmeseinek egy kompromisszummentes, dinamikus és élő hangot kínál.

Fedezze fel a zene örömét - és csodálkozzon! Ezt nyújtja Önnek az ESPRIT Ez.


 

DESIGN, MUZIKALITÁS ÉS ÉLVEZET

Az ESPRIT elegáns dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesíti a kiváló hangzást. A hangszórók tiszta és éles vonalai alulról faragott csavarokkal vannak ellátva.

A padlóállványok egy üvegcsapágyon ülnek, és alkalmazkodó tüskékkel rendelkeznek. Az ESPRIT Ez hangszórók kívánatosak és esztétikai tárgyak tökéletesen illeszkednek otthoni környezetébe.


 

 


ZENE A "TERMÉSZETES" ÁLLAPOTÁBAN

Az ESPRIT Ez jelentős áttörést jelent a középsugárzó technológiában, ami meglepő hangot biztosít.
A középsugárzó, a hangszóró legfontosabb eleme, az emberi fülhöz leginkább közelálló, hallható frekvenciákat reprodukálja.

Paraméterek

Erősítő márkája NAD
Hangfalak márkája Triangle
Szett jellege 5.0
NAD T 778
3D van
4K Ultra HD átengedés, felskálázás van
HD audio dekódolás(DTS-HD, True-HD) van
Wi-Fi van
Air Play van
internet rádió van
App vezérlés van
Zóna funkció 2 zóna
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 140 x 430 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 12.1 kg
Teljesítményfelvétel (készenléti) 0.5 Watt
AMPLIFIER JELLEMZŐK
FTC 140W (21,5 dBW) (1% THD, kétcsatornás, 8 ohmos)
170 W (22,3 dBW) (1% THD, kétcsatornás, 4 ohmos)
Teljes teljesítmény minden csatorna egyidejűleg 9x85W (19,3dBW) vezérlésű (20Hz-20kHz, minden csatorna vezérelt, 4 ohm és 8 ohm teljes sávszélességnél, névleges torzításnál
8 Ohm 165W (22,2 dBW)
4 Ohm 280W (24,5 dBW)
Teljes harmonikus torzítás névleges teljesítménynél <0,08% (20Hz-20kHz)
IM torzítás 1/3 névleges teljesítmény mellett <0,03% (20Hz-20kHz)
Csillapítási tényező > 300 (20Hz-1kHz, 8 ohm)
Bemeneti érzékenység és impedancia 1,12 V (ref. 8 Ohm, VOL 0 dB-nél 85 W esetén)
Frekvencia válasz ± 0,3 dB / -0,8 dB (ref. 1kHz, 20Hz-20kHz)
Jel/zaj arány > 100 dB
Frekvencia válasz ± 0,5 dB (ref. 20Hz - 20kHz)
Teljes harmonikus torzítás <0,01%
Bemeneti érzékenység 245 mVrms (ref. 2V)
Maximális kimeneti szint > 4.5Vrms
Phono Input
Bemeneti érzékenység 6,2 mVrms (2 V kimenet)
Jel / zaj arány > 80 dB (2Vrms, A-WTD)
Maximális bemeneti szint > 90 mVrms (1 kHz)
BLUOS tulajdonságok
Audio formátumok MP3, AAC, WMA, OGG, FLAC, ALAC, WMA-L, MQA, WAV, AIFF
Támogatott stream szolgáltatások Spotify, Amazon Music, WiMP, Qobuz, IDAGIO, Deezer, Murfie, nugs.net, TIDAL, Napster, Bugok, KKBOX, Taihe Music ZONE, SOUNDMACHINE
Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows XP, 2000, Vista, 7, 8 a jelenlegi Windows operációs rendszerekhez és macOS-hoz
Airplay2
Google Assistant, Amazon Alexa
Triangle Antal EZ
Érzékenység 92 dB
Kiszerelés pár
Hangfal típusa frontsugárzó
Hangfal kabinet anyaga 21 mm vastagságú farostlemez
Méretek (Szé x Ma x Mé) 300×1090×400
Impedancia 8 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 40 Hz
Maximum frekvencia átvitel 22000 Hz
Névleges terhelhetőség 120 Watt
Zenei terhelhetőség 240 Watt
Hangszórók száma 4 db
Magas sugárzó anyaga Titanium 1
Magassugárzó átmérője 38 mm
Mélysugárzó átmérője 165 mm
Mély/középsugárzó átmérője 165 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 27 kg
Triangle Voce Ez
Érzékenység 91 dB
Kiszerelés darab
Felépítés (hangutak száma) 2 utas
Hangfal típusa centersugárzó
Méretek (Szé x Ma x Mé) 510×168×290
Impedancia 8 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 60 Hz
Maximum frekvencia átvitel 22000 Hz
Névleges terhelhetőség 80 Watt
Zenei terhelhetőség 160 Watt
Hangszórók száma 3 db
Magas sugárzó anyaga Titanium 1
Magassugárzó átmérője 38 mm
Mély/középsugárzó átmérője 133 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 9.5 kg
Triangle Heyda EZ
Érzékenység 90 dB
Kiszerelés pár
Felépítés (hangutak száma) 2 utas
Hangfal típusa polcsugárzó
Méretek (Szé x Ma x Mé) 168×305×161
Impedancia 8 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 75 Hz
Maximum frekvencia átvitel 22000 Hz
Névleges terhelhetőség 60 Watt
Zenei terhelhetőség 120 Watt
Hangszórók száma 2 db
Magas sugárzó anyaga Titanium 1
Magassugárzó átmérője 38 mm
Mély/középsugárzó átmérője 133 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 4.5 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!