Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

NAD M33 + Monitor Audio Gold 200 (5G), zongoralakk fekete faerezettel sztereó szett

Nad
3.999.998 Ft
Gyártó cikkszám: NAD-M33-GOLD200BLKW-EH
Cikkszám: NAD-M33-GOLD200BLKW-SZETT
Nem értékelt
3.999.998 Ft

Kapcsolódó termékek

Leírás

 

A legegyszerűbb formájában az M33 BluOS™-kompatibilis DAC/erősítő egy rendkívül nagy teljesítményű streaming erősítő, kiváló audiofil hangzással. BluOS-kompatibilis komponensként az M33 más lejátszókkal kombinálható a vezeték nélküli hálózatba kapcsolt zenelejátszók BluOS ökoszisztémájában az egész otthonban, így kiváló, az egész otthonra kiterjedő audiorendszert alkothat. Az új Purifi Eigentakt™ Hybrid Digital erősítő technológiával az M33 követi a NAD régóta fennálló hagyományait a legmodernebb erősítési technológia azonosítása és fejlesztése terén. Csatornánként legalább 200 W teljesítménnyel az eredmény élethű teljesítmény, amit az ultraalacsony torzítás és zaj is szemléltet.


Jellemzők:

 • BluOS Streaming erősítő
 • HybridDigital Purifi Eigentakt™ erősítő technológia
 • Folyamatos teljesítmény: 200 W-tól 8/4 Ohm-ig
 • 32-BIT/384kHz ESS Sabre DAC
 • Dirac Live Room LE korrekció
 • Színes LCD érintőkijelző
 • BluOS integráció
 • 2 x MDC Slot a jövőbeli bővítéshez
 • Vezeték nélküli vezérlés AirPlay 2-vel és aptX HD Bluetooth integrációval
 • Átfogó digitális és analóg csatlakozás, beleértve a HDMI eARC-t
 
 

Masters M33 BluOS Streaming DAC-erősítővel

A kompatibilis termékek növekvő ökoszisztémájának része, a BluOS szorosan integrálja a hardvert és a szoftvert a kivételes felhasználói élmény érdekében. A ma elérhető egyetlen igazi vezeték nélküli, nagy felbontású multiroom rendszer, a BluOS támogatja a nagy felbontású streaming új szabványát, a Master Quality Authenticated (MQA) szabványt. A BluOS több mint 20 ingyenes és fizetős előfizetéses szolgáltatást is támogat, valamint támogatja a helyben tárolt zenei könyvtárak lejátszását is. A BluOS segítségével az M33 megőrzi az összes audiofil funkciót és további lehetőségeket kínál. A BluOS alkalmazással, a mellékelt távirányítóval vagy a kihangosító vezérléssel bármilyen Amazon Alexa vagy Google Assistant hangsegéddel működtethető.

DIRAC Live korrekció

A szakértők egyetértenek abban, hogy a legtöbb hangrendszerben a helyiség akusztikája a leggyengébb láncszem, ahol a helyiség esetlegesen rossz hangvisszaverése rontja a hangszínegyensúlyt és a dinamikát. A Dirac, az egyik legelismertebb szobakorrekciós rendszer, nemcsak a frekvenciamenethez igazodik, hanem más helyiségkorrekciós rendszerekkel ellentétben az impulzusválaszt is optimalizálja. A hangszóró/szoba interfész optimalizálásával a zene természetesebben és élethűbben szólal meg. Az M33-hoz tartozik egy precíziós mikrofon a szoba beméréséhez, így rendszered pontosan kalibrálható az optimális teljesítmény érdekében. A Dirac kalibrációval még a legkifinomultabb hangszórók is jelentősen javíthatók. Mind az 5 Dirac memóriahely egyedi szobaméréseket vagy különböző frekvenciacél görbéket tárolhat, hogy megfeleljen egy adott zenei ízlésnek vagy műfajnak.

Intelligens otthoni integráció egyszerűen

A BluOS kihangosított vezérlést biztosít bármely Amazon Alexa vagy Google Assistant eszköz teljes integrációjával. Az Airplay 2-n keresztül Sirivel is lehetséges a vezérlés. Jelentős erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy az M33 teljesen kompatibilis legyen az összes vezető intelligens otthoni rendszerrel olyan cégektől, mint az Apple, Crestron, Control4, Lutron, KNX. Ez azt jelenti, hogy a világítás, az árnyékolók, a HVAC és a biztonság mellett az integrátor vagy a felhasználó zökkenőmentesen vezérelheti a BluOS multiroom zenei rendszert egy közös felületről. Minden integráció tanúsítvánnyal rendelkezik a megbízható működés érdekében. Az iOS és Android táblagépekhez és telefonokhoz készült egyedi BluOS alkalmazások, valamint a Windows és az Apple OS asztali vezérlése ingyenesen elérhető, és rendszeresen frissül.

A rugalmasság hosszú távú fejlesztés

Szabványos formájában az M33 nagyon komplett a bemenetek/kimenetek széles skálájával, a BluOS-sel, Dirac-al, HDMI-vel és még sok mással, már előre integrálva. Megfelel a legigényesebb felhasználóknak. A jövőbeni elavulás kockázatának minimalizálása érdekében az M33 két MDC (Modular Design Construction) foglalattal érkezik, amelyek további bővítést tesznek lehetővé. A NAD jó egy évtizede vezette be az MDC platformot ezzel lehetővé tette a termékek frissítését.

Vezeték nélküli rugalmasság

Akár digitális, akár analóg forrásokat szeretnél csatlakoztatni, az M33 jól felszerelt, hogy mindezekhez illeszkedjen: 6 digitális bemenet és 3 analóg bemenet, köztük egy MM phono előerősítő bemenet. Hátul két hangsugárzó-kimenet található, amelyek dupla bekötésre alkalmasak, valamint egy mélynyomó kimenet, teljesen konfigurálható digitális keresztváltóval. Az Airplay 2 és a Bluetooth AptX-HD lehetővé teszi a vezeték nélküli streamelést telefonról vagy táblagépről.

Phono és a fejhallgató csatlakoztatás

Az M33 kiváló minőségű MM Phono bemenettel rendelkezik. A pontos RIAA kiegyenlítés, az intelligens fáziskioltó infrahangszűrő és a hatalmas túlterhelési ráhagyás együttesen hozzák ki a legjobbat a bakelit lemezekből. A fejhallgató-rajongók szeretni fogják a diszkrét fejhallgató-erősítő hangját, amely még a nagy impedanciájú stúdiófejhallgatókat is képes meghajtani. Magas feszültséggel és alacsony kimeneti impedanciával a fejhallgatók a legjobb hangzást nyújtják. Azok számára, akik szeretnének élvezni a vezeték nélküli fejhallgatójukat az integrált Bluetooth AptX-HD modul lehetővé teszi számukra a vezeték nélküli kapcsolatot.

Vonzó dizájn kiemelkedő ergonómia

A teljes ötvözetből készült ház elegáns és praktikus. A hangerő egyetlen vezérlőgombját színes LCD érintőképernyő egészíti ki. Az M33 a hagyományos sztereó erősítő teljesen modern és friss megjelenésű, a jövő jellemzőivel és teljesítményével.

Gold 200 (5G)

 

A Gold termékcsalád új, padlón elhelyezhető tagjai közül az elsőként megjelent Gold 200 a legkisebb méretű.

A szemet gyönyörködtetően elegáns, keskeny kivitelű készülékház háromutas rendszere egy szalagsugárzóval, két, 6,5 hüvelykes mélysugárzóval és egy 2,5 hüvelykes középsugárzóval gondoskodik a magával ragadóan dinamikus hangzásról.

A Gold 200 nagyfokú rendszerhatékonysága, különösen széles frekvenciatartománya és meglepően alacsony szintű torzítása a Platinum termékcsalád tagjait idézi. A termék a kifejezetten házimozikhoz kifejlesztett The Cinema Designer szoftver használatára is alkalmas.

 

Jellemzők:

 • MPD nagyfrekvenciás jelátalakító - artikulált, kiterjesztett magas frekvenciák, rendkívül sima, egyenletes hangzás
 • HiVe II (High Velocity, Low Noise Reflex Port) technológia a rövidebb reakcióidőért és a feszesebb mélyhangzásért
 • RDT II Cone technológia - speciálisan kifejlesztett szendvics kúp technológia, vékony C-CAM, Nomex méhsejtmaggal és szőtt szénszálas hátsó hártyával, amely hihetetlen merevséget ad, mégis könnyű és jól csillapított. DCF (dinamikus csatlakozószűrő) - a nagyfrekvenciás kúpszétválás csökkentésére és a torzítás további optimalizálására
 • Egycsavaros rögzítésű meghajtók a fokozott merevség és a meghajtó/előlap egyszerűbb leszerelése érdekében
 • Öntött ötvözetből készített terminál kettős kábelezést is lehetővé tevő, kiváló minőségű kivezetésekkel és villás csatlakozókkal ellátott, prémiumkategóriás kábelekkel
 • Ezüst színű, Pureflow belső kábelezéssel
 • Gondosan válogatott, prémiumminőségű fafurnér vagy lakkozott, magasfényű burkolatok
 • Különösen merev, 20 mm vastagságú MDF-lapokkal burkolt készülékház sugárirányú és keresztmerevítéssel a nagyfokú merevség és a kismértékű elszíneződés érdekében
 • Mágneses rácsrögzítés rejtett rögzítési pontokkal az elegáns külső megjelenés jegyében

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!