Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

NAD C 328 + Klipsch RP-160M sztereó szett

Nad
489.998 Ft
449.999 Ft
Kedvezmény: 8%
Gyártó cikkszám: NAD-C328-KLP-RP160M-EH
Cikkszám: NAD-C328-KLP-RP160M-SZETT
Nem értékelt
489.998 Ft
449.999 Ft
Kedvezmény: 8%

Leírás

 

 

 

Klipsch RP-160M polcsugárzó pár


A Reference Premiere RP-160M polcsugárzók réz Cerametallic ™ bölcsőkkel és a Hybrid Tractrix® Horn rendszerrel vannak szerelve, hogy felülmúlhatatlan hallgatási élményt nyújtsanak.


Jellemzők:

 • 90x90-es Hybrid Tractrix Horn
 • 1"-os lineáris felfüggesztésű titánium magassugárzó
 • 6,5"-os rézbevonatú kerámia hangszóró
 • MDF szekrény polírozott polírozó burkolattal
 • Erős, rugalmas, eltávolítható rác
 • Méretek: 6,67"x 8,8" x 12,86"

ÚJ TECHNOLÓGIA

A Klipsch Reference Premiere sorozatú hangszórók teljes átalakításra kerültek az alapoktól kezdve a legújabb akusztikai tervezéssel és kivitelezéssel.

 • 90x90-es Hybrid Tractrix Horn
 • Minden New Tractrix Port
 • Lineáris felfüggesztésű titánium magassugárzó
 • Spun Copper Woofers
 • MDF szekrény polírozott polírozó burkolattal
 • Erős, rugalmas, eltávolítható rács

ÚJ KÜRT, ÚJ RÁCS

A Tractrix® 60 x 90-es szarvát 90 × 90-es szarvra terveztük át egy szélesebb diszperziós területre. Ez a négyszögletes szaruhártya körkörös szaruhártyával párosul a fokozott hangzás érdekében, miközben fenntartja a Klipsch hangszóró dinamikus és erőteljes hangját. Erős, rugalmas rácsok mágnesessel illeszkednek. A Reference II sorozatától eltérően a mágnesek be vannak ágyazva a terelőlemezbe a kiváló nagyfrekvenciás diffrakciós redukció érdekében.

A KÜLSŐ SZÁMÍT!

Párosítottunk egy teljesen új, prémium polimer furnérozást egy szálcsiszolt polimer furnérral, hogy egy korszerűbb esztétikát hozzunk létre a Reference Premiere rendszerhez. Ezeknek a hangszóróknak a tiszta, zökkenőmentes vonala lehetővé teszi számukra, hogy minden dekorációba beépüljenek.

DOLBY ATMOS READY

A Klipsch Reference Premiere sugárzója tökéletesen megfelel annak, hogy az egy Dolby Atmos hangszórót hozzáadjunk.

 

A NAD Electronics immáron 45 éve meghatározó szerepet tölt be a zenerajongóknak szánt hifi készülékek hatalmas piacán. A NAD termékkínálatában mindenki megtalálja a számára ideális készüléket, a Masters termékcsalád csúcsmodelljeitől kezdve egészen a Classic sorozat kifejezetten kedvező árfekvésű tagjaiig. A NAD legendás modelljeinek szellemiségében megalkotott NAD C 328 számos hasznos funkcióján túlmenően tökéletesen hű maradt a NAD kiváló hangzás iránti megingathatatlan elkötelezettségéhez. Az előírt hatótávolságon belüli bármilyen okostelefonhoz, táblagéphez vagy Bluetooth®-képes eszközhöz vezeték nélküli módon hozzácsatlakoztatható C 328 zökkenőmentes zenehallgatási élményt kínál. A NAD innovatív Hybrid Digital™ erősítési technológiájának köszönhetően az MM phono bemenettel rendelkező C 328 erősítővel új életet lehelhet kedvenc bakelitlemezeibe. A fejhallgató-erősítővel is felszerelt C 328 a részletgazdag hangzás zavartalan élvezete érdekében kedvenc fejhallgatója csatlakoztatását is lehetővé teszi. Bár némileg szerényebb egyéb Classic erősítőinkhez képest, a magával ragadó zenei élményt nyújtó C 328 tökéletes részét képezi majd meglévő hangrendszerének.


Jellemzők:

 • Alacsony impedanciás meghajtás
 • Bluetooth kapcsolat
 • Széles tartományú frekvenciamenet DVD-Audio és SACD számára
 • Készenléti üzemmód (stand-by)
 • Magas/mély hangszínszabályzó: Kikapcsolható
 
 

Meggyőző alapfelszereltség
Tulajdonságait tekintve a készülék tökéletesen megfelel a Classic termékcsaláddal szembeni elvárásoknak. Az alacsony zajszintű áramkörök, a precíz hangerőszabályzás és a pontos csatornaegyensúly mindössze néhány a C 328 leglényegesebb jellemzői közül. A megfelelő be- és kimeneti impedancia-jellemzőknek, a magas túlterhelési határértékeknek és a hangsugárzók jelentős mértékű terhelését is lehetővé tevő megoldásoknak köszönhetően a C 328 ideális választás mindazok számára, akik még csak most kezdenek hozzá álmaik hangrendszerének kiépítéséhez. A mozgó mágneses lemezjátszók használatára is alkalmas C 328 RIAA hangszín-kiegyenlítési funkciója és magas túlterhelési határértékei rendkívül alacsony zajszinttel és egy olyan, kifejezetten innovatív jellegű áramkörrel párosulnak, amely a basszusreakció kedvezőtlen befolyásolása nélkül küszöböli ki a bakelit nagylemezekre jellemző infraszonikus zajokat.

Sokoldalú csatlakoztathatóság
A C 328 vonalszintű bemenetei bármilyen típusú analóg forrás csatlakoztatását lehetővé teszik. Ideális bemeneti impedancia-jellemzőivel és a lineáris, ultraalacsony zajszintű puffererősítőkkel hatékonyan megakadályozza azt, hogy a forráseszköz nem megfelelő terhelése kedvezőtlenül hasson a hangminőségre. A C 328 alacsony kimeneti impedanciájú, rendkívül nagy kimeneti feszültséget is elviselő, különálló fejhallgató-erősítője a nagyobb impedanciájú stúdiómonitoros fejhallgatók meghajtására is tökéletesen alkalmas. Sokoldalú csatlakoztathatósága jegyében a C 328 alacsony impedanciájú vonalszintű kimeneteihez mélysugárzó is hozzácsatlakoztatható.

 

Streamelésre kész
A Bluetooth-kapcsolat támogatásának köszönhetően bármikor elérheti kedvenc zenei szolgáltatásait, vagy vezeték nélküli módon játszhatja le az okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén tárolt műsorszámokat és lejátszási listákat. A C 328 nagy teljesítményű digitális áramköre pedig minden eddiginél kiemelkedőbb hangminőségben szólaltatja meg a Bluetooth-kapcsolaton keresztül lejátszott tartalmakat.

 

Kifinomult technológiájú áramkör
A régimódi lineáris tápegységektől és az AB osztályú végfokozatoktól való elszakadás jegyében a NAD a korábbiaknál kiemelkedőbb teljesítményű, kapcsolóüzemű tápegységeken és D osztályú kimeneti fokozatokon alapuló áramköröket fejlesztett ki. Az áramköri technológiákkal kapcsolatos egykori lemaradását hatékonyan ledolgozó NAD erősítőinek teljesítménye a legkimagaslóbbak közé tartozik napjainkban. A széles sávszélességen keresztüli lineáris teljesítmény-leadást lehetővé tevő új kialakításnak köszönhetően a hangsugárzók különböző mértékű terhelésénél is egyenletes teljesítmény érhető el. A C 328 tápegysége szükség esetén akár 100 W hangteljesítményre is képes. A 100 V - 240 V váltakozó áramú hálózati feszültséggel működtethető C 328 egyenárammal tartja működésben az erősítés különböző fokozatait. A legkülönbözőbb körülmények között is tökéleteshez közeli feszültségszabályozást nyújtó, rendkívül hatékony tápegység megbízható és zajmentes platformot kínál az erősítési fokozatokhoz.


A C 328 a széles körben bizonyított Hypex UcD kimeneti fokozat egyedi változatát használja. Ez a hallható tartomány egészében hatalmas teljesítmény elérését teszi lehetővé, gyakorlatilag mérhetetlen torzítással és zajszinttel. A készülék kialakításának minden egyes részlete gondosan kidolgozott és tökéletesen kivitelezett, hogy a lehető legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtsa. A NAD márkára jellemző rugalmasságot és teljesítményt kínáló C 328 ideális első erősítő a zenerajongók számára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!