Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

NAD C 328 hibrid digitális integrált sztereó erősítő (Bemutató darab)

Nad
299.999 Ft
199.999 Ft
Kedvezmény: 33%
Menny.:db
Cikkszám: 5703120230566-DEMO
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Elfogyott
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
299.999 Ft
199.999 Ft
Kedvezmény: 33%
Menny.:db

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 
 

A NAD Electronics immáron 45 éve meghatározó szerepet tölt be a zenerajongóknak szánt hifi készülékek hatalmas piacán. A NAD termékkínálatában mindenki megtalálja a számára ideális készüléket, a Masters termékcsalád csúcsmodelljeitől kezdve egészen a Classic sorozat kifejezetten kedvező árfekvésű tagjaiig. A NAD legendás modelljeinek szellemiségében megalkotott NAD C 328 számos hasznos funkcióján túlmenően tökéletesen hű maradt a NAD kiváló hangzás iránti megingathatatlan elkötelezettségéhez. Az előírt hatótávolságon belüli bármilyen okostelefonhoz, táblagéphez vagy Bluetooth®-képes eszközhöz vezeték nélküli módon hozzácsatlakoztatható C 328 zökkenőmentes zenehallgatási élményt kínál. A NAD innovatív Hybrid Digital™ erősítési technológiájának köszönhetően az MM phono bemenettel rendelkező C 328 erősítővel új életet lehelhet kedvenc bakelitlemezeibe. A fejhallgató-erősítővel is felszerelt C 328 a részletgazdag hangzás zavartalan élvezete érdekében kedvenc fejhallgatója csatlakoztatását is lehetővé teszi. Bár némileg szerényebb egyéb Classic erősítőinkhez képest, a magával ragadó zenei élményt nyújtó C 328 tökéletes részét képezi majd meglévő hangrendszerének.


Jellemzők:

  • Alacsony impedanciás meghajtás
  • Bluetooth kapcsolat
  • Széles tartományú frekvenciamenet DVD-Audio és SACD számára
  • Készenléti üzemmód (stand-by)
  • Magas/mély hangszínszabályzó: Kikapcsolható
 
 

Meggyőző alapfelszereltség
Tulajdonságait tekintve a készülék tökéletesen megfelel a Classic termékcsaláddal szembeni elvárásoknak. Az alacsony zajszintű áramkörök, a precíz hangerőszabályzás és a pontos csatornaegyensúly mindössze néhány a C 328 leglényegesebb jellemzői közül. A megfelelő be- és kimeneti impedancia-jellemzőknek, a magas túlterhelési határértékeknek és a hangsugárzók jelentős mértékű terhelését is lehetővé tevő megoldásoknak köszönhetően a C 328 ideális választás mindazok számára, akik még csak most kezdenek hozzá álmaik hangrendszerének kiépítéséhez. A mozgó mágneses lemezjátszók használatára is alkalmas C 328 RIAA hangszín-kiegyenlítési funkciója és magas túlterhelési határértékei rendkívül alacsony zajszinttel és egy olyan, kifejezetten innovatív jellegű áramkörrel párosulnak, amely a basszusreakció kedvezőtlen befolyásolása nélkül küszöböli ki a bakelit nagylemezekre jellemző infraszonikus zajokat.

Sokoldalú csatlakoztathatóság
A C 328 vonalszintű bemenetei bármilyen típusú analóg forrás csatlakoztatását lehetővé teszik. Ideális bemeneti impedancia-jellemzőivel és a lineáris, ultraalacsony zajszintű puffererősítőkkel hatékonyan megakadályozza azt, hogy a forráseszköz nem megfelelő terhelése kedvezőtlenül hasson a hangminőségre. A C 328 alacsony kimeneti impedanciájú, rendkívül nagy kimeneti feszültséget is elviselő, különálló fejhallgató-erősítője a nagyobb impedanciájú stúdiómonitoros fejhallgatók meghajtására is tökéletesen alkalmas. Sokoldalú csatlakoztathatósága jegyében a C 328 alacsony impedanciájú vonalszintű kimeneteihez mélysugárzó is hozzácsatlakoztatható.

 

Streamelésre kész
A Bluetooth-kapcsolat támogatásának köszönhetően bármikor elérheti kedvenc zenei szolgáltatásait, vagy vezeték nélküli módon játszhatja le az okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén tárolt műsorszámokat és lejátszási listákat. A C 328 nagy teljesítményű digitális áramköre pedig minden eddiginél kiemelkedőbb hangminőségben szólaltatja meg a Bluetooth-kapcsolaton keresztül lejátszott tartalmakat.

 

Kifinomult technológiájú áramkör
A régimódi lineáris tápegységektől és az AB osztályú végfokozatoktól való elszakadás jegyében a NAD a korábbiaknál kiemelkedőbb teljesítményű, kapcsolóüzemű tápegységeken és D osztályú kimeneti fokozatokon alapuló áramköröket fejlesztett ki. Az áramköri technológiákkal kapcsolatos egykori lemaradását hatékonyan ledolgozó NAD erősítőinek teljesítménye a legkimagaslóbbak közé tartozik napjainkban. A széles sávszélességen keresztüli lineáris teljesítmény-leadást lehetővé tevő új kialakításnak köszönhetően a hangsugárzók különböző mértékű terhelésénél is egyenletes teljesítmény érhető el. A C 328 tápegysége szükség esetén akár 100 W hangteljesítményre is képes. A 100 V - 240 V váltakozó áramú hálózati feszültséggel működtethető C 328 egyenárammal tartja működésben az erősítés különböző fokozatait. A legkülönbözőbb körülmények között is tökéleteshez közeli feszültségszabályozást nyújtó, rendkívül hatékony tápegység megbízható és zajmentes platformot kínál az erősítési fokozatokhoz.


A C 328 a széles körben bizonyított Hypex UcD kimeneti fokozat egyedi változatát használja. Ez a hallható tartomány egészében hatalmas teljesítmény elérését teszi lehetővé, gyakorlatilag mérhetetlen torzítással és zajszinttel. A készülék kialakításának minden egyes részlete gondosan kidolgozott és tökéletesen kivitelezett, hogy a lehető legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtsa. A NAD márkára jellemző rugalmasságot és teljesítményt kínáló C 328 ideális első erősítő a zenerajongók számára.

Paraméterek

Bluetooth van
Fejhallgató kimenet 1 db
Mélysugárzó kimenet 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 70 x 285 mm
Analóg bemenet/fejhallgató kimenet
Folyamatos kimeneti teljesítmény 8 ohm és 4 ohm 50 W (ref. 20 Hz-20 kHz névleges THD-n, mindkét csatorna hajtva)
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,005 % 1 V kimeneten
Jel-zaj arány > 100 dB (A-súlyozott, 32 ohm, ref. 2V kimenet, egység erősítés)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Kimeneti impedancia 11 ohm
Analóg bemenet/mélynyomó kimenet
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,005 % 1 V kimeneten
Jel-zaj arány > 100 dB (A-súlyozott, 32 ohm, ref. 2V kimenet, egység erősítés)
Frekvenciaválasz ± 0,2 dB (20 Hz - 20 kHz)
Kimeneti impedancia 200 ohm
Analóg bemenet/hangszóró kimenet
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,03 % (100 mW - 40 W, 8 ohm és 4 ohm)
Jel-zaj arány > 95 dB (A-súlyozott, 500 mV bemenet, ref. 1 W kimenet 8 ohm)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Phono bemenet/hangszóró kimenet
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,03 % (200 mW - 40 W, 8 ohm és 4 ohm)
Jel-zaj arány > 75 dB IHF MM patronnal (A-súlyozott, ref. 5 mV bemenet 1 kHz és 1 W kimenet 8 ohmban)
Frekvencia válasz (RIAA eltérés) ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Energiafelhasználás
ECO készenléti üzemmódban 0,5 watt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!